27277

105e4pi.png\"

• Rudee
    Lánya.
  • fernando torres
    vki nagyjából fordítsa már le pls !
  • fernando torres

15.09.2005 23.40
    Brienza: “Dedico il gol a mia figlia Denise”

Tra i goleador della serata c’è Franco Brienza, che al termine della gara esterna tutta la propria soddisfazione. “Sul rigore non c’era nessun accordo precedente su chi avrebbe calciato. Ho chiesto ad Eugenio di poter tirare e lui non ha esitato un momento a concedermi la possibilità di realizzare il mio primo gol in Europa. Sono soddisfatto della prova del gruppo che ha dimostrato tutta la propria compattezza. Per quanto mi riguarda posso ritenermi soddisfatto e spero di riuscire sempre a dare il massimo". Infine una pensiero particolare. “Il gol di questa sera lo dedico a mia figlia Denise”.

csak nem valami hozzátartózója denise? emlékszel még gabber a videóban is benne van
  • Sheva
    grat a győzelemhez
  • franco
    megérdeklődhetem honnan jött ez a nicknév?
  • rosagirl
    Most már biztos vagyok benne, hogy hittérítőnek is simán elmehetnék
  • fernando torres

BRIENZA GÓLT LŐTT
  • fernando torres
    hellószijjasztok
  • Baggio2001
    Bár kicsit megkésve írok, de eddig nem nagyon volt időm írni.
    Szóval múlt héten szombaton megnéztem életem első Palermo meccsét!
    Úgy történt a dolog, hogy éppen Rosagirl vendégszeretetét élveztem, és egész nap szinte csak a Palermoról beszélt. Na, meg ment a visszaszámlálás, hogy már csak 4 óra, már csak 3 és fél óra, stb. Az pedig, hogy megleptem egy Forza Palermos zászlóval, csak jobban feltüzelte őt! :)

Aztán elindultunk egy sörözőbe, hogy megtekintsük a meccset.
    Nos, gyakorlatilag 6-tól már megszólalni sem lehetett, de nem is nagyon akartam, mert teljesen lenyűgözött a csapat játéka. Gyakorlatilag lemosták az Intert a pályáról. Nem vagyok egy nagy focirajongó, de nagyon élveztem ezt a másfél, két órát!
    A játékosok közül legjobban Makinwa (remélem jól írom) játéka tetszett, de nem tudom megmondani miért, de lehet csak mert az ő nevét jegyeztem meg legjobban!? :)

Ami viszont a legnagyobb élményt nyújtotta, az vitathatatlanul a szurkolás volt! Gyakorlatilag nem is tudtam figyelni a közvetítést – amivel persze nem vesztettem sokat… -, mert végig a „dübörgést”, és a dalokat hallgattam! Végig lúdbőrzött a hátam, főleg, mikor a gólok születtek. Nagyon nagy hangulat volt! Azt hiszem nem nehéz beleszeretni ebbe a csapatba, és a szurkolóiba!

Szóval Rosagirl, köszönöm, hogy megmutattad ezt a csapatot nekem! Nem mondom, hogy fanatikus szurkoló leszek, de hogy megszerettem őket, az már most biztos!

FORZA PALERMO!!!!!
  • szanics
    A lényeg az, hogy a Roma 5-1-re nyert.
    Azért Nektek is grat, csak a fő célt nem sikerült elérni: hogy a kulcsjátékosok tömegével pihenhessenek két hét múlva.
    Na joccakát, rózsaszín álmokat mindenkinek! :D
  • gabber_saviola
  • rosagirl
    Félre ne értsd! Az, hogy szerintem hibázott nem jelenti azt, hogy toporzékolva követelném vissza a csapatba Guardalbent, még ha egészséges is lenne. Egy ilyen elleféllel szemben igenis védjen. Ez benne van a játékban és különben sem kellett volna hogy jelentőssége legyen, ha úgy támadunk végig, ahogy elkezdtük kb. az első félidő közepén. És nyugi, én tényleg nem aggódok a továbbjutást illetően.
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    Szerintem ez a 2-1 nem a reális eredmény a két csapat között, idegenben simán verjük Őket és megyünk tovább ....
    Santoni nem egy Guardalben, de azért jól nyomjaés nem okoz csalódást nekem
  • rosagirl
    Miért hiányzik neked ennyire ez a szerencsétlen?! NEM, sajnos nem játszott!
  • szanics
    Töki játszott? :)
  • rosagirl
    Sebaj, úgyis idegenben jobb alázni
  • szanics
    baszki, ráadásul teljesen kiegyenlített volt a meccs a statok alapján!
  • Baggio2001
    Hát, gratula a győzelemhez, de szerintem is nehéz lesz így a visszavágó. Az az egy gól nem kellett volna...
    Amúgy az ismétlést nézve: szép volt a szabadrúgás, és a 11-es is egyértelmű volt! Voltak szép támadások, és hát lehetett volna ez sokkal nagyobb különbség is, kár érte!
  • rosagirl
    A második félidő egyértelműen az övék volt, mégha az összefoglalóból ez nem is derült ki annyira. És egyre inkább úgy érzem, hogy Santoni benne volt a gólban vastagon. De mindezek ellenére ezt a csapatot simán meg kellett volna verni vagy hárommal. Szvsz talán egy kicsit nagy arccal mentünk ki a pályára.
  • gabber_saviola

• szanics
    Vége, ejjajj, soványka...
  • szanics
    Gyerekek, ez így meleg lesz ott! Rúgjatok még egyet legalább!
  • gabber_saviola

köszönöm szépen
  • gabber_saviola
  • Baggio2001
    Én elhittem, de elhiszed, hogy ezt a calciolibero.com-ot kb. 5 perc alatt hozta be, mikor már huszadszor próbálkoztam, és végre eljutott addig, hogy behozta az oldalt?
    Továbbra is angyal vagy! :)
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
  • rosagirl
    A kutya meg a macska! Legközelebb navigáljatok, mert ezt hamarabb is sikerült volna összehoznunk, ha elhiszitek, hogy tényleg ennyire nem értek hozzá!
  • gabber_saviola
    nálam is megy ::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

FORZA PALERMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Baggio2001
    Hahh, elindult! El sem hiszem! :)))) Kár, hogy mindjárt vége...
  • gabber_saviola
    értem
  • rosagirl
    És azt kell, hogy mondjam: várható volt, megérdemelték. Illetve nem, mert ezt ellenünk senki nem érdemel gólt, de értitek
  • gabber_saviola
    jó lesz amit mondtál (mms://fastreal.fastweb.it/raisporthigh)
    nálam próbálkozik a média pléjer
  • rosagirl
    Baj van! 2:1
  • rosagirl
    Gabber! Te most már követed az eseményeket?
  • rosagirl
    Van egy ilyen a tulajdonságokban, hogy hely: mms://fastreal.fastweb.it/raisporthigh
    Hogy ez mi a szösz?!
  • rosagirl
    Még ül. És mondom, nemtom hol/hogy nézem. Én csak kiderítettem, hogy RaiSport-on menni fog és addig próbálkoztam, amíg a lentebb említett oldalról bejött.
  • szanics
    Hol nézed, hogy a cseréket is látod? Kicker? Amúgy Töki még ül?
  • rosagirl
    Makinwa érkezik. Kell is, mert nagyon harmatosak vagyunk eddig.