27277

105e4pi.png\"

• fernando torres
    mit jelent az hogy 'ciccio'?
  • fernando torres
    hát az a fura hogy 1 ilyen videóban benne van
  • gabber_saviola
    mi fura benne?

az egy kislány, szerintem elveszett vagy mi :(
  • fernando torres
    jól teszed mert jó kis videó csak olyan fura
    pár kép denise-ről ( 1kislány)
  • gabber_saviola
    mingyá megnézem :P
  • fernando torres
    gáborom!!
    ki az a denise a videó elején??
  • fernando torres
    ez nagyon jó :D
    a sas elkapta a kígyót
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    képek a tegnapi meccsröl:

• fernando torres
    1. lépést azt tudtam :DDDDD
    a többi 3at nem :DD
    thx
  • gabber_saviola
    nem tudom hogy ki a zene szerzője :( egyszer meg volt mp3ban de már régen :(
  • gabber_saviola
    1. beirod: http://www.pianetarosanero.com/default.asp
    2. ott van egy olyan hogy Multimedia gomb
    3. és ebben van egy olyan menüpont, hogy : Video dalla Curva
    4.és ott keresd ezt: Amatoriali/05/02/2005 Palermo vs Juventus 1-0 - Il film del gol di Brienza
  • Dichter
    Ért. lehet rákeresek én is. Ez a canturosanero a címe ennek a nótának?
  • Dichter
    Nincs benne az egész...
  • fernando torres
    1 kis segítséget pls
    ehhez az oldalhoz
    hol van a brienzas gól?
  • gabber_saviola
    Brienzád szépségdíjjas gólja a Juvénak
  • gabber_saviola
    nem egész, keresem a fullt
  • fernando torres
    ez mi?
  • Dichter
    De abban nincs benne az egész. vagy de? Egyébként meg flessbe nem szokás ilyen 128 kbps minőségű zenét pakolni :)
  • gabber_saviola
    http://www.pianetarosanero.com/default.asp Multimedia gomb/Video dalla Curva
    Amatoriali/05/02/2005 Palermo vs Juventus 1-0 - Il film del gol di Brienza
  • fernando torres
    nagy PALERMOS vaok és sztem én vaok itt az 1etlen akinek ez a muzsika nem jön be
  • gabber_saviola
    szedd ki flesböl :DDDD
  • Dichter
    Nagyon kééész ez az induló :D:D:D:DDD
    Megkaphatom egészben?
  • gabber_saviola
    most vettem észre én is :DDDDDD
  • fernando torres
  • báttyó02
    Kudarc, csalódás, szégyen
    Sep. 11. 10:27 -Palermo- A címben megfogalmazott szavak lehetnének a csapat tegnapi produkciójára a legjobb jelzők. Hogy miért, azt nem kell gondolom ecsetelni, hoszen a Sport1 TV élőben közvetítette a találkozót. A Palermo már 3:0-ra is vezetett ellenünk. Crúz két a hajrában elkövetett gólja csak arra volt elég, hogy a ne égjünk hárommal a lefújáskor. Mancini a tőle megszokott módon megkavarta a kezdőt. Figo helyén Veron, Veron helyén Pizzaro, Stankovic helyén Kily, Recoba helyén Martins, míg Capitano helyén Ze Maria kezdett a Treviso elleni csapathoz képest. (Ebből J.Zanetti az aki sérülése miatt értető módon került ki a csapatból) Ez a kavarodás, és a sosem játszott 4:4:2 helyetti 4:1:3:2 hadrend pedig katasztrófális eredményt hozott. A csapat megnehezítette a saját dolgát, hiszen ha a bajnokságban el akarunk érni valamit, akkor eztután a fiaskó után 5-6 meccset zsinórban kötelező megnyerni nincs mese. Még annyit, hogy dicséretet érdemel Del Neri és a Palermo, hiszen tegnap tökéletesen megoldották a rájuk bízott feladatot. Tényleg remekül játszottak, és megérdemelték a 3 pontot.

• gabber_saviola

· Megleckéztették az Inter Palermóban
    2005. szeptember 10. 23:00:48

Már a második fordulóban megállították a nyáron alaposan megerősített Intert. Az első fordulóban sima 3-0-ával indító milánóiak Palermóba látogattak, de a Luigi Delneri által igencsak ráncbaszedett szicíliaiak legyőzték a lombardokat. Az első negyedórában is a hazaiak irányították a játékot, az első gólt azonban rögzített szituációból szerezték.

Caracciolót rángatták a vendégek, s a megítélt szabadrúgásból Corini elképesztő lövéssel, 22 méterről kipúpozta a bal felső sarkot - Júlio Cesarnak esélye sem volt. A rendkívül taktikusan - és szépen - játszó Palermo térfélcsere után növelte előnyét. Corini szöglete után a tétovázó fekete-kék védők között berobbanó Terlizzi fejelt a hálóba.

Roberto Mancini lépett, s a kissé fáradtan mozgó Kily Gonzalez helyén Figo lépett pályára. A portugál beállításával javult az Inter játéka, ennek ellenére ismét a hazaiak szereztek gólt: a Mutarelli beállításával a bal szélre húzódó Santana adott be tökéletesen, s az ötös jobb sarkánál érkező Makinwa a jobb sarokba fejelt úgy, hogy a labda a földről pattant a hálóba.

Az Inter a hajrában szépített: az utolsó negyedórára - nem utolsó sorban Figo és Recoba beállítása miatt is - rendkívül feljavult Adriano tört be a tizenhatos bal oldalán, egy lövőcsel után középre adott, s a csereként beálló Cruz 8 méterről a hálóba kotort.

Bár az Inter nyomása hatalmassá nőtt az utolsó percekre, a helyzetek felváltva estek a kapuk előtt: előbb Gonzalez lövését tolta lécre az Inter brazil kapusa, majd a hosszabbításban a két cserejátékos, Gonzalez és Brienza összjátéka után utóbbi 17 méterről lőtt a bal alsó sarok mellé. Végül slusszpoénként Crúz duplázta meg találatai számát, a milánóiak szemszögéből az utolsó utáni pillanatban.

Serie A, 2. forduló

Palermo-Internazionale 3-2 (1-0)
    Palermo, Renzo Barbera stadion. Vezette: Paparesta
    Gól: Corini (20.), Terlizzi (50.), Makinwa (68.), illetve Cruz (86., 90+4.)
    Palermo: Santoni - Zaccardo, Barzagli, Terlizzi, Grosso - Bonanni (Gonzalez, 56.), Barone (Mutarelli, 67.), Corini, Santana - Makinwa (Brienza, 84.), Caracciolo. - Edző: Delneri
    Inter: Júlio Cesar - Ze Maria, Cordoba, Materazzi, Favalli - Kily Gonzalez (Figo, 56.), Cambiasso (Cruz, 68.), Verón, Pizarro - Martins (Recoba, 75.), Adriano. - Edző: Mancini
    forrás: sportforum.hu
  • Fyrex
    minden tiszteletem a palermoé
  • Sheva
    parma ha minden igaz
  • McFrost
    Chievo topik!
  • fernando torres
    kivel jáccotok??
  • McFrost
    hail Palermos!

ma remélem Chievo is nyer!
  • fernando torres
    :DDDD
    hali mcfrost
  • McFrost
    PALERMObanner
  • Sheva
    hát Sheva gólja versenyben van A Palermoi szabadrúgás góllal
  • 9csöves9
    leborulok a Palermo nagysága elött

kár azért a 2 gólért, de nekem vmi hihetetlenül tetszett, nagyon szeretnivaló csapat

ha ezek után nem nő a 10x-esére a Magyar Palermo drukkerek száma akkor soha:)

gratula
  • fernando torres
    neked is yo8
  • gabber_saviola
    jah olyan nagyon , mint Del Pieroval :(

nah YO8 és Palermos álmokat
  • fernando torres
    delneri jöjjön már rá hogy kit ültet le a padra, olyan érzésem volt ezzel kapcsolatban mint a del pieros kibasszással