27277

105e4pi.png\"

• Fyrex
    Sempre Palermo!
  • szanics
    Nananannanna, sokkal többet kussoljál! :DDD
    Mindenkinek sportszerű szurkolást kívánok, nyerjen a jobbik!
  • bmffm856
    hello gabber! már csak fél óra...:) és kezdődik a Roma alázás...:) remélem...:)
    nekünk már megvan a 3 punti, most ti jöttök...:) Forza Fiorentina e Palermo!
  • gabber_saviola
    http://www.andreacaracciolo.it/
  • gabber_saviola
  • McFrost
    Olasz lapértesülések szerint a Serie A két sztárgárdája, a Juventus és a Milan megegyezett arról, hogy a Zebráknál kölcsönben szereplő Christian Abbiati Torinóban marad.

A 28 éves, 191 centiméter magas, 91 kilogrammos Abbiati a nyáron Gianluigi Buffon vállsérülése után került a Juvéhoz, ahol eddig jól védett, ennek ellenére a már felépült Buffon mögött feltehetően januártól a kispadra kényszerül.

A beugró portással Fabio capello mesteren kívül az Öreg Hölgy vezetői is elégedettek, amit az is bizonyít, hogy a torinóiak elkezdték a tárgyalásokat a Milannal a portás végleges megszerzéséről.

A címvédő állítólag Jonathan Zebinát, a sérülései mellett gyengébb játéka miatt is kegyvesztetté vált francia jobbhátvédet is felajánlják Abbiatiért.

Ezzel együtt már a vezetők Abbiati új állomását is megtervezték, mert állítólag ha sikerül megvenni, akkor is azonnal kölcsönadnák a Palermonak, Andrea Barzagliért és Simone Baronéért cserébe.
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola

• gabber_saviola
    nagyon szép ez a Bari stadion:

• gabber_saviola
  • Baggio2001
    Ez még nem volt! (vagy csak elsiklottam felette):

Sport 2 ÉLŐ: Vasárnap 15:00 Labdarúgás. Roma-Palermo, olasz bajnokság, 15. forduló
  • gabber_saviola
    vicces....
  • bmffm856
    ezt meg sem hallottuk...:)
  • McFrost
    nem tom izétek kieső jelöltek rongyaié:D
  • bmffm856
    az árát is megkérdeztem...de utaltam arra is, hogy beszéltünk telefonon...a fószer felírt mindent...telefonszámot, méretet, nevet, mindent..szóvalé szerintem ez az e-mail csak megerősítésnek kellett...mert mondom...tényleg felírt mindent...
  • gabber_saviola
    nem :)

olyat kell írni, hogy árajánlatot szeretnél egy idei Fiorenina mezre (a méretet is írd oda) , ha nincs raktáron akkor rendelésre is érkekel

jah és a mihamarabbi választ várod
  • bmffm856
    na...dobtam nekik mailt...de nem igazán tudtam mit írni....csak annyit, hogy "amennyiben kapnak Fio mezt, úgy kérem szóljanak nekem itt és itt"...te mit írtál nekik? ... tényleg nem tudtam mit kitalálni...:)
  • bmffm856
    200 mega?? milyen verziód van neked? én most próbáltam leszedni a pro (fizetős) verziót, de az is csak 15 mega...nem értem...sehol nem találom a 200 mb-st...az 3d-s? mert az enyém a 11 mb-s az ha felülről nézed akkor igemn, de ha belemész a képbe, akkor viszont csak síkon van fotózva, és csak ha felülről nézed jön ki a térhatás...
  • Fyrex
    Sok sikert a hétvégén a Roma ellen! szorítok!
  • gabber_saviola
    hát annak nekem is utánna kéne nézni :)
  • bmffm856
    tényleg? és honnan szedted le? mert én a http://earth.google.com-ról...de ha a másik a 200 mb-s többet tud, akkor letölteném azt is...
  • gabber_saviola
    hát nálam vagy 200 mega fölötti ez a progi
  • bmffm856
    és nem tudod, hogy ez hogy működik? műholdról, vagy az egész benne van a 11 megabyteban, amit elég elképzelhetetlennek tartok...vagy valami más módon?
  • gabber_saviola
    jah ismerem, de már ilyen goglésrenzobarberás képet dobtam ide
  • bmffm856
    amúgy ismered a Googel Earth című programot? mert azt szedtem le, és azzal csináltam...akár elmehetek Sydneybe és lefgotózhatom az Operaházat is...:) nagyon komoly...mindezt a számítógép előtt...:)
  • gabber_saviola
    a világ legszebb stadionja
  • gabber_saviola
    emilbe , mert annak van írásos bizonyítéka :)
  • bmffm856
    amúgy gabber! most jöttem ebben a pillanatban Palermoból, ahol a repülőről ezt a képet csináltam...:)

• bmffm856
    ma beszéltem velük telefonon...de te hogy csináltad? csak neked rendelnek? vagy hogyan? mert Fio mezt szeretnének ők is szerválni, de egyelőre nem jön össze nekik...asszondta szól mihelyt lesz...
  • McFrost
    ...itt is tisztelenek minket......
  • gabber_saviola
    lebeszéltem már velük :)
    dobjál te is emilt: [email protected] és ledumálod emilen
  • bmffm856
    ne vedd annyira biztosra...:)...látom titeket is a lotto szponzorál...namost...én már két hete kutatom a Fiorentina mezt, ami szintémn lotto, körbetelefonáltam Győrtől Debrecenig, Salgótarjántól Szekszárdig, Pécstől Békéscsabáig az egész országot, és sehol nincs...lotto mezeket egyszerűen nem forgalmaznak...ma 4edszer beszéltem a LionSporttal, és azt mondták, hogy rajta vannak az ügyön, ők is szeretnének Fio mezt szerezni, felírta a nevem és a telefonszámom, és azt mondta, ha kapnak felhív...de a Lotto által gyártott mezek közül egy sem kapható itthon, csak a Chievo...szóval ne menj annyira biztosra szerintem...:(...én sem remémnykedem...csak bízom benne...:):)
  • McFrost
    így akartam álcázni, gondoltam beírod hogy seventeen és tuttam volna

aztán hétvégén megverni ám a Romát , mert átpártolok a Messinához, Szanicsnak meg beírom ugyanezt csak Lazioval^^
  • gabber_saviola
    dollába nem tudom, mert nem fogadnak ott el olyat
  • McFrost
    how many dollar?
  • gabber_saviola
    el is fogadom, mivel ha minden igaz jön a lionsportba még idén ^^
  • McFrost
    fehér nagyon szép, elfogadnám,-)
  • gabber_saviola
    1a Maglia gara rosa stagione2005/2006: 100% poliestere, a manica corta con collo tondo e profili di rifinitura.
    Loghi U.S. Città di Palermo e Lotto.

Euro: 65.00

• gabber_saviola
    vasárnap itt verjük meg a Romát:

• szanics
    az a baj, hogy ennyi sérülttel kemény lesz nekünk a meccs :(