27277
|
-
#5163 minden elismerésem Morrone -
#5162 mekkora szemetek ezek, a kezezést nem rakták bele -
#5161 :DDDDDDDDDDD -
#5160 ooo de szép a karácsony fa :P
nem érdemeltetek vereséget :( -
#5159 jaj!! jó hogy mondod!:-) meg kell néznem:) -
#5158 18:15 Labdarúgás - ÚJ
Olasz bajnokság, 16. forduló, összefoglaló
remélem mutatják itt is a kezezést -
#5157 Űratya! Ennyi helyzet! Nem megadott 11-es:(((((( -
#5156 Palermo-Livorno
összefoglaló
azért kiváncsi lettem volna hogy mé nem adott meg 0-0nál egy livornói kezezést .... -
#5155 Livorno a legjobb 6 itáliai csapat egyike és simán Uefás helyre ér évvégén, nem szégyen a vereseg és Fortuna sem volt a Rosanero-kal, ez van csinálni tovább, meg külömben is mit várunk egy szenzációs római meccs, majd Uefa meccs (szintén szenzációs)után, azért ez sok egy ilyen "kis" csapatnak egy hét alatt és valljukbe ezekből a Livorno a legerősebb.... -
#5154 mi az hogy Ti, hol lax? -
#5153 nem én mondtam...:) de ha te is így gondolod, akkor már ketten vagyunk...:) bár igaz ami igaz, meglehetősen fos eredményeket érünk el mi is mostanában...mondjuk jóadag balszerencse is van benne...de szerintem hazai pályámn azért behúzzuk a 3 pontot...:) -
Csesza #5152 oks, értem! -
#5151 nem szégyen, mert nálunk óriási problémák vannak és ez eléggé rányomja bélyegét a játékunkra -
Csesza #5150 ???? nemszégyen??? hazai pályán egy sokkal jobb Palermonak kötelező elvernie a LIvornot, ez most nem oltás csak nemértettem a mondatodat sztem a Palermonak még idegenbe is simán kéne vernie a Livornot -
#5149 bocs szerdán -
#5148 készültem én is a sikerre......de ez van mind1
[jön erősítés télen] -
#5147 a legrosszabb, hogy hétvégén meg megyünk a Fiorentinához.....kikapni :( -
#5146 a másik meg.........köszönöm , hogy Morronét elengette vki tavaly .....hétről hétre a legjobb Livornoi pléja
-
#5145 azok után, ahogy ellenünk játszottatok, azt hittem, aláztok...
de éppen ez a baj, az már nem mérvadó, hogy ellenünk hogy játszik valaki, mert méretes nagy fos a csapatom :( -
#5144 Barzagli ha tényleg ilyen gyengén játszik, akkor minnél elöbb menjen a Juvéba .... -
#5143 ha az érzelmeimet félre rakom azt mondom , hogy nem szégyen egy Livornotól kikapni -
#5142 ajjajj -
#5141 90'+6' Secondo tempo terminata, Palermo 0, Livorno 2.
Asszem jobb is, hogy vége, mert elég sokat szabálytalankodtunk már a végén. Gondolom nehéz feldolgozniuk a vereséget. :( -
#5140 és még 1...
90'+4' Gol! Palermo 0, Livorno 2. Stefano Morrone (Livorno) di destro da centro area palla termina sotto la traversa in alto a destra. Assist di Francesco Coco con cross.
Hajjaj, nem jó ez :(
Fel kell állni, és harcolni tovább!
Forza Palermo -
Csesza #5139 :CCCC ezt sztem nem hitte volna senki hogy egy ilyen pöcs csapat megveri a faxa Palermo-t! -
Csesza #5138 0-2 -
#5137 Asszem ezzel vége van.. :( -
#5136 88' Michele Ferri (Palermo) e' stato espulso per per un brutto fallo. -
#5135 ezt nem hiszem el........és Ők vezetnek
15 Azioni Attacco 6
5 Tiri in Porta 2 -
#5134 Kaptunk egyet...
Gyerünk az egyenlítésér!!!! -
#5133 67' Gol! Palermo 0, Livorno 1. Marc Pfertzel (Livorno).
:((((((((((((((((((((((((( -
#5132 45' Inizia il Secondo tempo Palermo 0, Livorno 0. -
#5131 45'+3' Primo tempo terminata, Palermo 0, Livorno 0. -
#5130 Köszi, nem értettem amit írtak..
Nem jó, hogy lesérült, remélem semmi komoly!
Meg már ideje lenne gólt rúgni...
Forza Palermo!!! -
#5129 5 Corner a Favore 0 -
#5128 Köszi
Nektek meg sok szerencsét földbe kell őket alapálni:-) -
#5127 26' Sostituzione, Palermo. Franco Brienza sostituisce Stephen Makinwa,centrocampista, per infortunio
=lesérült -
#5126 semmi baj brienza jött helyette ..
hátha ver 1-2 gólt -
#5125 Makinwa-val mi van, hogy ilyen hamar lecserélték? -
#5124 grat nektek