27277
|
-
#5043 mostmár vágom nagyjából:)
ez tény és való, de az Olasz válogatotnál mindig értettek ahhoz hogy ötvözzék a rutinos védőket a tehetségekkel,és a világeseményeken nem is a védelemmel szokott a gond lenni -
#5042 a lényeg a Palermonak jó a védelme, csak olaszok
Chievonak jó a védelme, csak olaszok..:)
de az angol, német, francia, holland, stb. válogatottaknál sokkal több a fiatal tehetség!
a Milan is erőlteti ezt a két jó pléját, ahelyett hogy megvenné pl: A. Ferdinand-ot, Huth-ot, Kompany-t, Vlaart, De Jongot, nem ismeri őket az egész liga és fiatal tehetségek! -
#5041 mostmár egyre jobban nem értelek:D -
#5040 persze, ez természetes, tehát bármely nagy válogatottnak jobb védelme van , mint a digóknak....és jobb az utánpótlás felhozatal! -
#5039 no mindegy de sztem ha üzbégek lennének akkor is rájuk startolna minden nagy :) -
#5038 nem tom megmagyarázni, nem is ide való, de talán nincsenek fiatal védők.... -
#5037 mert?
én meg pont e mellett vagyok,minél több olasz játékos legyen -
#5036 én nem vennék olasz védőket a csapatba, nem azért mert rosszak , de .... -
#5035 mélyen sztem csak a Milan fog zsebbe nyúlni,Moggi valszeg megint furfangosan fog akcióba lépni:D -
#5034 kihagyom ezt a fajta elismerést, szeretném megtartani a védelmet :)
Zamparini, ha eladja Őket, akkor tuti hogy drágán fogja -
#5033 ennél nagyobb elismerés aligha kell:) -
#5032 :) az egész védelmet vinni akarja az Juve és a Milán -
#5031 Sought-after defender Cristian Zaccardo has signed a contract extension with current club Palermo, cooling speculation linking him to Milan and Juventus. -
#5030 de :D
McFrost álljon fel! -
#5029 akkor ülök le! -
#5028 nem -
#5027 szicíliai sasok - ban a 2. i az nem hosszú í véletlen?
[üjj le egyes!] -
#5026 lőtéri papírkutyát nem érdekli, gól az gól! -
#5025 nah pár perc és olasz gólösszefoglaló :)
nem kell mondani, tudom hogy Caracciolo gólja nem volt a legszabályosabb :) -
#5024 Caracciolo elkapta a farkast :) -
#5023 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5022 -
#5021 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#5020 minden heppi :) -
#5019 Nem kiabálok el semmit, mert elég sok mindent hoz a jövő -
#5018 Ha legalább rotációs rendszer lenne, de nem.... Brienza jó ha minden meccsen 5 percet játszik :((( -
#5017 Én is félek, hogy Brienza megunja -
#5016 Én soha nem fogom megérteni mé nem játszatja Del Neri Brienzat.... az egyik legjobb játékos és a padot koptatja, ha még sokáig így lesz fogja magát és odébbáll -
#5015 Mivoltmáez a Chievoval, 2 perc után visszavonni egy gólt???? elég érdekes -
#5014 egy hete aról beszélgettünk gabber Palermo Fanatic-al, hogy Corini Jesus nem bír egy meccset végig tolni, ű
erre Roma ellen mekkorát focizott, minden tiszteletem az övé, ZSENI FATER!!!! -
#5013 mindkét mondat fedi a valóságot -
#5012 Gratulálok, minden tiszteletem.
nagy a szar Rómában... :((((( -
#5011 :DDDDDDDDD -
#5010 Ti nem tudjátok, hogy mi az az OLAJ-alba, de ettől még ehhez kell hasonlítanom a mai nap történéseit. Egyszerűen hatalmas volt!!! Nem olvastam vissza, nem tudom, hogy hányan voltatok itt, de egy biztos: én még egy mezei állampolgárból csináltam Palermo szurkolót. Ezzel már háromnál járok. És Te Gabber?! -
R9 #5009 ou kár -
#5008 nem még nem, az csak januárban lesz -
R9 #5007 Köv héten juvéval játszotok?Remélem nyertek!! -
#5006 -
#5005 ÁÁÁÁÁ!!!!
A tegnapi meccs, +szurkolás, +buli annyira jól sikerült, hogy egyszerűen átaludtam a meccset! :(((
Na, de majd az ismétlést!
Gratula különben a csapatak! Érzem ezzel megindulnk felfelé!!!
Forza Palermo!!!! -