Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
jah kb én itt akkorát anyáztam...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
enyóka a lácijó topikban verjen a víz

amúgy:

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
nah megjöttem

nincs semmi gáz, semmi ez a vereség. csak kicsit fáj, hogy egy gyõztes meccset b*tunk el

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
végig se néztem a meccset. 😞(((
Az az igazság hogy kiismertek minket. 😞((((

közben sport1 en meg vmi palermo összeállítás megy 😊

REAL MADRID

oláhbá
pff

akkor megvan a gyengepontotok

McFrost
Õ tutijó lenne

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola

Roma Hugo Leonardo

Csapatunk támadójának, Amaurinak ma reggel megszületett a második gyermeke, akinek a neve Roma Hugo Leonardo lett.

Gratulálok Carvalho de Oliveira Amauri, és mihamarabbi visszatérést, mert hiányzol nagyon.

gabber_saviola
középsõ , mint az utóbbi 3 meccsen

oláhbá
Zaccardo KV? :|

2 volt palermos a Lazioba :}

gabber_saviola
Palermo:

A. Fontana 12
M. Cassani 16
C. Zaccardo 2
A. Barzagli 43
M. Pisano 26
R. Guana 14
E. Corini 5
F. Simplicio 30
D. Di Michele 17
M. Bresciano 23
A. Caracciolo 10

Lazio:

1 A. Peruzzi
85 V. Behrami
13 S. Siviglia
25 S. Cribari
8 L. Zauri
26 G. Mudingayi
24 C. Ledesma
5 M. Mutarelli
11 S. Mauri
18 T. Rocchi
20 S. Makinwa

gabber_saviola
Statistiche: Guidolin con la Lazio
05/12/93 - Atalanta-Lazio 1-1
10/04/94 - Lazio-Atalanta 3-1
26/11/95 - Vicenza-Lazio 1-0
31/03/96 - Lazio-Vicenza 3-0
03/11/96 - Lazio-Vicenza 0-2
23/03/97 - Vicenza-Lazio 0-2
21/12/97 - Lazio-Vicenza 4-0
19/04/98 - Vicenza-Lazio 2-1
20/12/98 - Lazio-Udinese 3-1
02/05/99 - Udinese-Lazio 0-3
09/01/00 - Lazio-Bologna 3-1
07/05/00 - Bologna-Lazio 2-3
05/11/00 - Lazio-Bologna 2-0
11/03/01 - Bologna-Lazio 2-0
23/12/01 - Lazio-Bologna 2-2
28/04/02 - Bologna-Lazio 2-0
22/12/02 - Lazio-Bologna 1-1
11/05/03 - Bologna-Lazio 0-2
16/01/05 - Lazio-Palermo 1-3
29/05/05 - Palermo-Lazio 3-3
17/09/06 - Lazio-Palermo 1-2

Statistiche: Sfide Guidolin-Rossi
01/09/94 - Vicenza-Salernitana 2-0
12/02/95 - Salernitana-Vicenza 0-1
27/09/98 - Udinese-Salernitana 2-0
07/02/99 - Salernitana-Udinese 1-2
24/03/02 - Bologna-Lecce 4-3
24/04/05 - Atalanta-Palermo 1-0
17/09/06 - Lazio-Palermo 1-2 (F)

Statistiche: Delio Rossi con il Palermo
04/12/94 - Salernitana-Palermo 0-0 30/04/95 - Palermo-Salernitana 0-0
03/12/95 - Palermo-Foggia 0-0
08/09/96 - Palermo-Pescara 0-0
02/02/97 - Pescara-Palermo 2-1
19/01/03 - Palermo-Lecce 2-0
07/06/03 - Lecce-Palermo 3-0
24/04/05 - Atalanta-Palermo 1-0
25/09/05 - Lazio-Palermo 4-2
08/02/06 - Palermo-Lazio 3-1
17/09/06 - Lazio-Palermo 1-2 (F)

gabber_saviola

Guillermo Giacomazzi

A Lecce 29 éves szélsõ középpályása (Guillermo Gonzalo Suarez GIACOMAZZI, ez a becsületes teljes neve -.-) hétfõn aláírhatja új 3 éves szerzõdését csapatunkkal, amit Foschi felkínált neki. A két csapat már megállapodott egymással az átigazolásról, mi Munarit adtuk egy elõvásárlási joggal egy évre kölcsön.

Statisztika a játékosról

gabber_saviola
Lengyerország-Palermó között ma egy vastag faxcsere zajlott ma le,gyakorlatilag nagyon közel került Radoslaw Matusiak a Palermohoz.
már csak félmillió eurón beszélget a két fél, mi 1.5 mihályt õk 2 mihályt szeretnének.

gabber_saviola
valami Camilo Antonio Malta Geder nevü oroszban focizó pléjáról kérdezték Simplyt Foschiék

http://pl.kc-camapa.ru/eng/plist.shtml?0=2006&1=games&2=afx

morrone
Jaj, ezek meg be szépségesek :-)

morrone
Szerintem ez csak olaj a tûzre.

gabber_saviola

gabber_saviola
HOTNYÚZ: hivatalosan elhalasztva a derbi

gabber_saviola
Giovanni Tedesco miután, hogy visszavonul Zamparini szeretne neki valami posztot felajánlani a csapaton belül.

-Giovanni egy olyan labdarúgójátékos, akinél rosanero színek vannak a szívében, és határozottan állíthatom, hogy maradni fog Palermóban egy nagyobb poszton.

gabber_saviola
téma a Catania-Palermo meccs elhalasztása, mert jópár infó került napvilágra, hogy nagy balhét szervez mindkét csapat szukolótábora

oláhbá
AZÉR NEMKÉNE IGY ELFAJTALANKODNI

bmffm856
nem igazán 😄SDA:SA:SD:A:SD

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
úgy hogy mindennek van egy ára. vagy Te nem vagy babonás?

bmffm856
ez van. jövõre oda-vissza elgyepálunk titeket -.-
hogy függ össze a Roma a Livornyóval? 😄

gabber_saviola
"lennénk" :ASDasdasd
egye fene, ha ez az ára egy Roma vereségnem akkor ok 😛

bmffm856
pontlevonások nélkül ott lennénk a sarkatokban -.-
livornyót meg megszórjuk -.-

gabber_saviola
eléggé le vagytok maradva, egy ikszet megérdemelnétek :ASdasdasdasd

bmffm856
remélem a livornyónak is vége lesz 😄SADS😄A:SD:AS
tudom... topikot tévesztettem... 😄S😄A:SD:A:S

gabber_saviola
Tegnap Palermo faxon ajánlatot tett Cavaniért, Zamparini 4,2 millió eurót áldozna a támadóra.

gabber_saviola
végetek lesz szombaton 😊

amúgy Pandev tegnap kihagyta az edzést, mivel elázasodott, de délijórosszi szerint játszani fog (remélem nem -.-)

gabber_saviola
písz van srácok 😊
ne essetek már így egymásnak az én topikomba :ASDasdadss

bmffm856
maximálisan osztanom kell az elsõ mondatot. -.-
de nézzük el neki, mert a kisegítõ oviban így tanítják az ilyen szerencsétleneknek, nem õ tehet róla. -.-

báttyó02
<#bohoc>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

oláhbá
mennyémá 😄

ForzaInter
Na fogd be a pofád gyorsan te csira nekem te ne dumálj, na de te még egy mondatot sem érsz ezért inkább haggyuk az egészet, (Gabber bocs a szövegért töröld majd, de ennek nem lehet normálisan szólni)

Yo, Bitch!

oláhbá
ejha gabber ugylátom ujabb seggnyalojelölt a láthatáron...

nemtom minek szolsz bele intergyurika h én miröl bezsélgetek gabberral nemhogy kussolnál és mehetnél az intertotykádba :}

najovan gabber palermo-Lazion meglátjuk hogymint lesz :}}

ForzaInter
Mért nyúlkált bele?

Yo, Bitch!

gabber_saviola
jó volt amég nem nyulkált bele az uw.hu az adatbázisába, addig még volt is kedvem vele foglalkozni 😞

ForzaInter
Gabber jó a honlapod!

Yo, Bitch!

ForzaInter
😄DDDD ez jó volt.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
jöhet bekrámid a pereputtyával meg jimenezed a sunájával is akár :ASDasd
egy a lényeg, végetek mint a botnak ASdasdas kapisi? 😛

ForzaInter
Ez nem a Lazio topik

Yo, Bitch!

oláhbá
kétlem

1. jön helyettese, Behrami kimegy a jobbközépre, Jimenez meg valahogy vissanyeri a kondiját és majd meglátjuk...

2.Belleri jáccik a helyén, remélem nem 😄

3. Behrami jobbhátvéd lesz, Jimenez meg jobbközép :}

5w0rdf15h
mi a f@szt képzelnek ezek má? pfff

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
Palermo visszaér Kuzmanovicra

Tuttosport megerõsíti azt a hírt, hogy a Palermo újra megnyitja a tárgyalásokat a Basel középpályásáért, Kuzmanovicsért. Az elõzõ tárgyalást a labdarugójátékos kapzsisága miatt szakította meg Zamparini, de Foschi újra csapolatba lépett az apukával hátha a két fél egyességre tud jutni egymással.

gabber_saviola
nah kellett emlegetnem Kuzmanovicsot, Foschi megpróbálja újra 😊

gabber_saviola
oddóka nélkül max a bentmaradás a cél 😊

oláhbá
2 római fog indulni :}

gabber_saviola
Kuzmanovicsnál is a papa kavart, itt is 😛
de meglátjuk 😊