Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Múlt hétfõn biztosnak látszott Matusiak átigazolása Palermóba, de Janusz Matusiak nyilatkozataiból (az apa) az szûrhetõ le,hogy még nincs elég közel a játékos és csapatunk álláspontja.
-Tegnap küldtünk egy faxot a Palermónak, de a megállapodás szerintem még mindig távol van. Az olaszok elsõ javaslata nem megfelelõ nekünk, talán egy másik Matusiakrõl beszélgetnek velünk, vagy komolyan nem veszik figyelembe a fiam a pozícióját, kérdés, hogy egyáltalán akarják-e a fiamat.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
igazoltatok már valakit?vagy még függõben vannak az ügyek?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nem sikerült a bravúr
JUVENTUS-PALERMO 3-0 (2-0)
Gól: 32’ pt. Cuneaz, 39’ pt. Giovinco, 9’ st. Maniero.
Juventus: Trini, Lagnese, Di Bernardo, Bentucci, Pisani, Cuneaz, Bettega, Bianco, Maniero (26’ st Lanzafame), Giovinco (20’ st Rodriguez), De Ceglie.
In panchina: Merlano, Furgato, D’Elia, Vecchioni, D’Antoni.
Allenatore: Chiarenza.
Palermo: Sirigu, Romeo (14’ st Polito), Ficano (31’ st Parisi), Temperino, Terranova, Cossentino, Genesio, Velardi, Curiale (21’ st Palmiteri), Mensah, Carbonaro.
In panchina: Ingrassia, Costantino, Inglese, Santoro.
Allenatore: Pergolizzi.
Arbitro: Dario Barbeno di Brescia.
Ammoniti: Romeo, Cossentino, Velardi, Bianco.
Zamparini mindent megtesz Cavaniért
A Dél-Amerika újabb nagy reménysége érkezhet télen Európába. A jelenség neve Edison Cavani, aki 19 éves és Uruguay nemzetiségû. A játékos menedzsere kijelentette, hogy szeretne minél hamarabb új klubbot találni a fiatal játékosnak, mivel Edison Cavani szeretne minél hamarabb Európába igazolni.
És hogy jövünk mi a képbe? Nos Zamparini már egy éve figyeli a játékost, de rajtunk kívül még a Milan és a Juventus szeretné megszerezni. Amit még nem említettem, 5 millió euró a játékos ára.
nos ha valóban akkora pléja, akkor Avantizzon ide gyorsan 😊
Palermo: új ajánlat Matusiakért
Palermo felemelte az összeget a Gks Belchatow lengyel támadójáért Rados³aw Matusiakért. Eddig 300.000 eurót ajánlott csapatuk a támadóért, de ma Foschi felemelte ezt az összeget 1.5 millió euróra. És most egy végleges válaszra várunk, ami pénteken vagy szombaton fog megérkezni. Amúgy a Lengyelek állítják, hogy az Aston Villa 2 milliót ajánlana Matusiakért. (megjegyzem akkor miért nem ajánlottak még 😛)
Zamparini:
-Nem akarok megfutamodni, Én kész vagyok itt maradni, talán egy társtulajdonossal képzelem el a jövõt, ezt még nem tudom.

Csapatunk sportigazgatója Lengyelországba készül, hogy véglegesítse a transzfert a GKS Bas³chatówval Radoslaw Matusiakért.
Ma délután 14.30-kor Juventus-Palermo a Primaverában
Primavera kupa középdöntõ lesz és az Olasz Sky is közvetíteni fogja
A Sampdoria nem adja Gennaro Delvecchiót a Palermónak.
A középpályást szerette volna csapatunk leigazolni, érte Parravicinit és Munarit adta volna közös tulajdonban Foschi, de a Sampdoria igazgatója Marotta ezt nem fogadta el, így Delvecchióval nem indulhatott el a tárgyalás.
Az Ascoliból nyáron érkezett elsõ kõrben tartalék játékosnak csapatunkhoz Roberto Guana. De ahogy a sors hozta hamar berobbant a köztudatba a robotolós és megbízható alázatos játékával. Így Roberto Donadoni is elkezdte figyelni a játékost, és nem meglepõ de Roberto közel került a válogatottsághoz.
-Én a nemzeti tizenegybe nem igazán gondolkozok, mert oda csak a nagy nevek mennek, én csak nagy szerencsével kerülhetek oda.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#puszi>#puszi>
Csakhát szeretném már látni azokat az igazolásokat. Lesznek benne nagy bukták (bár ne lennének, de sajnos mindig, mindnehol vannak), de még mindig jobb próbálkozni és rosszul dönteni, mint semmit sem csinálni, mondván: a sok cúnya báci mindig keresztbetesz nekünk.
jaja mind2 játékos kell
A banner nagyon tetszik csak lehetne még kétszer ennyi kép. 😊))
Nincs semmilyen probléma, hogy Franco Brienza elfogadja, hogy távozzon Reggio Calabriába, és már csak Palermótól függ az átigazolás. Mondta azt Lino Perrelli a játékos menedzsere.
nah már csak egy Bianchis hír kéne, hogy jönne 😛
Lacsijó: holnap kiértékelik Behrami sérülését
Az orvosi kar ki fogja értékelni a Behrami bokasérülését, mivel Milánóban megsérült vasárnap, így kérdéses a játéka a Palermo ellen. Delio Rossinak holnap tudnia kéne, hogy kikre számíthat a szombati derbin.
amúgy EZ is tévés meccs: sport2 szombat este
amúgy ott a gomb hozzá
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
simán mwgy ennél jobb is😊
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Alberto Fontana papa holnap 40! éves, gratulálok neki és további szép sikereket még vagy 10 évig a kapuban. <#puszi>#puszi>
Alberto Fontana
Nato il 23.01.1967
A Cesena
Nazionalità
italiana
Ruolo Portiere
Maglia 12
Altezza Cm 185
Peso Kg 73
Esordio in Serie A il 09/09/1990 (Sampdoria-Cesena 1-0)
Csapatunk jelenleg nem igazolt még senkit, de Foschi szerint itt az idõ, hogy egyben több játékos is érkezzen, így megjelöl néhány piaci igazolást.
Sampdoriából meg fog érkezni Gennaro Del Vecchio, mégpedig Parraviciniért és Munariért cserében (csendban megjegyzem, hogy a két játékost csak társtulajdonban bírtokoljuk).
Ami Radoslaw Matusiakot illeti, nos vele már egyszerûbb a helyzet, mivel jó pár infó szerint a Lengyelek (GKS Bas³chatów) már megegyeztek mindenben a Palermóval, így már csak az aláírások hiányoznak a szerzõdésrõl. És Foschi szerint a hétvégén megtörténik az átigazolás.
Matusiakhoz visszatérve, az Õ átigazolás azért ilyen hosszadalmas, mert az angolok (Fc Fulham) bekavartak egy kicsit.
És a Lengyel érkezésével el tudják mostmár adni Brienzát Reggio Calabriába, akik a távozó Leon helyettesét látják benne.
visszatérve bemutatnám Gennaro Del Vecchio-t, ha még valaki nem ismerné:
Gennaro DELVECCHIO
Nato BARLETTA (BA) - 25/3/1978
Altezza 191 Cm
Peso 83 Kg
Nazione Italia
Ruolo Centrocampista
Esordio in A 11/9/2005, LECCE-ASCOLI 0-0
Esordio in nazionale 16/8/2006, ITALIA-CROAZIA 0-2
LINK a JÁTÉKOS ADATLAPJÁHOZ!
A másik meg az igazolások, amire Zampa is kivan. Mi már nem az 1-2 milliós játékosokat keressük (mint régen), hanem azokat, akik az aktuális klubjukban kulcsszerepet töltenek be, akiket persze nem nagyon akarnak eladni, de nincs mese, a nagy klubbá válás csak így érhetõ el.
Forza Palermo sempre
ui: Persze, hogy Te :ASdasdasdasdasdasdas
Brienzát meg egyszerûen nagyon nem bírom és mivel nem szabad, hogy bármi/ki elrontsa az eddig kialakult jó viszonyt köztem és a klub között, valakinek menni e kell. Hát most mondd meg õszintén Gabber, õ vagy én?! <#hehe>#hehe>
"elvigyék a törpét" :ASDasdasdasdasdasd
, mert baromi nehéz mostanában igazolni
Ma a két Olasz Rossi (Parmába jött kölcsön) és Di Vaio (Genova igazolta le reggel) visszatérései után újra fehér füst lehet Sienában, ahol Maccarone érkezhetne meg (asszem a midleszboróban játszik).
De szintén döntõ órák következnek Palermo és Reggina közötti tárgyalásban, amelyikben Bianchi és Brienza cserélne gazdát. A Palermo Brienza mellett 5,5 millió eurót tesz le cserébe Bianchiért, ami gyaroklatilag már csak arra vár, hogy a két játékos is elfogadja az átigazolást.
Továbba a Reggina megpróbálja megszerezni Salvatore Foti-t a héten (Bianchi pótlásának), de meg fog próbálkozni Joelson (AlbinoLeffe) leigazolásával is.
Ma Udinese-nek lesz egy Muslimovicja a Parmából és egy Casazzája (Brescia). Aztán Ventolát minden bizonnyal elengedi az Atalanta a Torinohoz.
Idõközben a viola Corvino kijelentette, hogy Reginaldo nem eladó, de Parma és Torino kitartóan lobbizik a Brazilért. Közben a Fiorentina mindent megtesz Marazzina (Bologna) és Ribery (Marseille) megszerzése érdekében.
Közben az Empoli és a Lecce játékost cserélhet, névszerint Giuseppe Cozzolino és Mirco Gasparetto személyében.
Aztán Leonel Ríos ( Reggio Calabria, de Genoa tulajdona) visszatérhet Rosario Central csapatához.
A Catania leigazolhatja Spadavecchiát (Pescara), és Giacomazzinak (Lecce) vannak kérõi Palermoból, Sienából és Chievoból (a sárgák Zancettát belevonnák a bizniszbe)
Hát kb. ennyi minden várható a mai napban 😊
Radoslaw Matusiak hétvégén már a Palermo játékosa lehet.
Gianluca Di Carlo megerõsítette azt a hírt, hogy a Gks Belchatow és a Palermo között minden apróbb kérdés is lezárult Radoslaw Matusiak átigazolása kapcsán, és már csak az utolsó részletek vannak hátra a szerzõdés befejezésében, ami valószínûleg pénteken vagy szombaton megtörténik.
-" Matusiaknek voltak más kérõi is Anglából, de a játékos jobban szereti Olaszországot és Palermót.
Nah mostmár avanti van ide gyorsan Lengyel barátom 😄DDDdddd