Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Amugy meg én örülök a legjobban hogy ilyen lelkiismeretesen nyomatod a híreket.<#worship><#worship><#eljen><#eljen>

Cucmey
Depressziósak vagyunk. 😞

5w0rdf15h
jólenne 😄 bár egy komoly olasz oldalon látnád már 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola

a goal.com szerint Edison Cavani már nálunk van 😄ddddd

http://www.goal.com/it/Squadra.aspx?IdSquadra=143

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
jó 😄dddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

morrone
Értelek és megértelek. A múltkor amúgy is tettem egy fogadalmat arról, hogy nemcsak benézek minden nap többször, hanem bele is szólok a dolgokba. Mostantól be is tartom, jó?

morrone
Legközelebb csak magadra hozd lécci 😊

gabber_saviola

Zamparini: Di Michele? Velünk marad.

Di Michele valóban Milánóban volt hogy elkészítsen egy reklámot, semmi több. Maurizio Zamparini tagadja Di Michelének egy lehetséges eladásának hangjait.

"-semmi nem igaz, erõsítette meg Palermo elnöke Maurizio Zamparini. Di Michele velünk marad és egyáltalán nem fog távozni Palermóból.

A szívbajt hoztam magamra :ASDdasdasdasd

gabber_saviola
<#worship><#law><#law><#puszis><#puszi><#pias>

annyira rámtõr a magány, mikor nincs itt senki 😊

gabber_saviola

Palermo: Di Michele eladása?

Palermo átigazolási programjának egy zajos David Di Michele átigazolás lehetne a tetõpontja. A feltevés úgy tûnik, hogy probléma keletkezett a játékos és Guidolin között, mivel David Di Michele is megjelent a téli calciomercaton a Hotel Quarkban Milánóban

(Hotel Quark Milánóban. Itt zajlik minden átigazolás hivatalosan Olaszországban, pl. Matusiak is itt tárgyal jelenleg).

Di Michele: -minden lehetséges. Nem tõlem függ.

morrone
<#law><#worship><#love12>

Nyugi Gabber, én spec. már délután is örültem a hírnek, de még mindig füstölgök a hétvégi meccs miatt, ezért várni akartam a hejehujával amíg lehiggadok. Hozzáteszem, még most sem sikerült 😞

Én iszom a szavaidat, szal fejezd be hisztit, mert nem állok jót magamért :-)

gabber_saviola

A tárgyalás Radoslaw Matusiaknek eddig a pillanatig még nem sikerült, de felfedi a játékos, hogy komplikált egyet az ajánlaton és vár.

-Foschi szavai ellenére, azt mondom, hogy szenteljed az egész napot ennek az alkunak, mivel még nem volt a fehér füst.

Adjad lejjebb az igényeidet kedves Lengyel barátom, azt heppi lesz mindenki 😊

gabber_saviola

Edison Cavani meg fog érkezni Palermóba.

A játékos helytartója, Vincenzo D'Ippolito nyilatkozott: és igaz, Cavani Palermóba érkezik. A két csapat megértette egymást, és már csak az aláírás hiányzik. Nem gondolom azt, hogy problémák lesznek, a fiú holnap meg fog érkezni Olaszországba, és kilencvenkilenc százalékra mondom, hogy alá fogja írni a szerzõdést. A megállapodás öt éves lesz, és az ajánlat 4,8 millió euró volt. Palermo verte a Juventus, Milan, Inter, Real Madrid és az Atletico Madrid ajánlatát.

gabber_saviola

Torino: érdeklödött Capuanoról, hogy mennyi lenne az annyi, Zamparini válasza 1.5 millió euró volt, amivel talán ki lehetne szabadítani a játékost.

Capuano jelenleg lábadozik a sérülésébõl, ami gyakorlatilag a megérkezése után egyfolytában hátráltatja Õt.

gabber_saviola
naponta egyszer senkinek sem megeröltetõ idenézni, viszlát

gabber_saviola

Foschi visszahívja Parmából Maurizio Ciaramitarót

Ciaramitaro Budánnal a képen, talán a támadó is visszatér?
/Matusiak ha nem jön én visszahívnám/

Parma jelenlegi középpályását Maurizio Ciaramitarót, már januárban visszahívja Foschi a Palermóba. De hogy ne legyünk már bunkók, Foschi felajánlotta, hogy a Parma vezetõsége választhat Munari és Parravicini között, aki folytatja a kölcsönszerzõdést.

fsgh
szerintem kevesen vagytok ahhoz hogy valaki mindig itt legyen és reagáljon.Biztos mindenkinek megvan a maga dolga de általában jönnek és reagálnak a meglátásom szerint

(magánvéleményem)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Komolyan kezdem nem érteni a többi Palermófant, nincs még egy ilyen topik mint ez, ilyen friss infókkal. Szállítom a híreket, de reakció az semmi 😞

gabber_saviola

Hirtelen nehézség történt a tárgyaláson, ami bezárta a lengyel támadó átigazolását. Sportigazgatónk kijelentette, hogy Matusiak nem fog aláírni.

Matusiak még nem írt alá a Palermónak, jelentette ki Gianluca Di Carlo a lengyel támadó ügynöke. Nincs vége még, mivel a játékos akarja Palermót és a klub érdeklõdik iránta, de a rúgásban a tárgyalások soha nem egyszerûek. Néhány Palermo puhatolódzás szerint egy négyéves 300.000 eurós fizetést ajánlotta volna fel Matusiaknek évente Foschi, de a támadó többet szeretne.

nem egyszerü eset, így elsõre 😊

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
és ha jól tudom, Paolucci Juve-nevelés

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
perfetto <#szeret>

gabber_saviola

CAVANI ÜGYNÖKE: HOLNAP LEIGAZOLNAK TÉGED

Palermo 5 millió euróval biztosította a 19 éves Edison Cavani (uruguayi Danubio csapat támadója) érkezését.

Senki nem volt olyan konkrét, mint a Palermo, amikor megérkeztek az írott ajánlatok a Danubiohoz. Kedden Olaszországban leszünk és alá fogunk írni az új 5 éves szerzõdést a Palermóval, erõsítette meg a játékos ügynöke Pierpaolo Triulzi.

Personal information
Full name Edison Cavani
Date of birth February 14, 1987 (age 19)
Place of birth Salto, Uruguay
Height 184cm
Position striker
Club information
Current club Danubio F.C.
Number 9
Youth clubs
????-2006 Danubio F.C.
Professional clubs1
Years Club App (Gls)*
2006-Present Danubio ?(12)

Edison Cavani is an Uruguayan football striker. He was born on February 14, 1987, in the city of Salto in Uruguay. He currently plays for Danubio F.C. of the Primera División Uruguaya.

Cavani came through the youth system at Danubio to make his debut for the first team in 2006. He was part of the Apertura 2006 championship winning squad.

In January 2007 Cavani was selected to join the Uruguay national football team Under-20 squad to play in the 2007 South American Youth Championship in Paraguay.

gabber_saviola

és még azt akarom mondani, hogy FORZA PALERMO 😊

gabber_saviola

Zamparini: A fiatal uruguayi Edison Cavani holnap meg fog érkezni, hogy aláírja a következõ öt évre szóló szerzõdését. Valamint Matusiak is megérkezik Lengyelországból (Stellone vagy Ventola volt a két lehetséges alternatíva, ha a biznisz nem jön össze).

Idõközben a Lazio csapata akarja Makinwát, 3 millió eurót adnának a Nigériai játékos maradék tulajdonjogáért (50% -át mi birtokoljuk a játékosnak).

Te jó isten, hol van már az a "Foschi nem vesz senkit" 😄DDddddd

gabber_saviola

Palermo: megérkezik Giacomazzi Matusiakkel együtt.
Palermo elindult a piacra: Az üzlet elvégzettnek tekinthetõ, a lengyel támadó Matusiak és a középpályás Giacomazzi (Lecce-be cserébe megy Munari) megérkezik Palermóba.

gabber_saviola

Cavani és a Palermo napja nagyon közeli lehet

Foschi megállapodott az uruguayi klubbal és a labdarúgó menedzserével is. Az alku körülbelül 5 millió euró, amit Zamparini fizetne a játékosért cserébe. Egyes információ szerint a fehér füst más késõ reggel már ott lehetne.

A Corriere dello Sport szerint Cavani Palermóból van és befejezi a tárgyalást, de a TUTTOSORT szerint Cavani egyik interjúban azt nyilatkozta, hogy a Juventust akarja, közben a Corriere dello Sport a hivatalos közleményt adott ki: UFFICIALE: CAVANI AL PALERMO.

Zamparini szerint holnap hivatalosan is kijelentik, hogy megékezett a játékos Palermóba.

jbal
igen.teljesítmény a köbön:ASD:A😄😄_A😄A..-da.s-f.adfa

gabber_saviola
Messina-Ascoli meccsen a 89. percig vezetett a Messina 1-0-ra, az egyenlítés a 90. percben érkezett Michele Paolucci révén, de 1! perccel a gól után a spori felmutatta az Ascoli játékosának Luigi Di Biagio-nak a második sárgalapot, a 94. percben újra Michele Paolucci szerzett gólt, és eldöntötte a meccset az Ascoli javára, a gólpasszt a frissen vásárolt Soncin adta. Ez a teljesítmény 😊

gabber_saviola
fulltájm:

Serie A
Atalanta 1 : 1 Catania

Cagliari 0 : 2 Reggina

Chievo 0 : 0 Empoli

Fiorentina 2 : 1 Livorno

Messina 1 : 2 Ascoli

Milan 1 : 0 Parma

Roma 1 : 0 Siena

este 20:30-kor Sampdoria 0 : 0 Inter

Squadra PG V P S F S Pti
1 Inter 20 17 3 0 44 17 54
2 Roma 21 14 4 3 43 17 46
3 Palermo 21 12 3 6 37 26 39
4 Lazio 21 9 6 6 33 18 30
5 Catania 21 8 6 7 29 36 30
6 Empoli 21 7 8 6 19 19 29
7 Udinese 21 8 5 8 23 25 29
8 Atalanta 21 7 7 7 36 32 28
9 Milan 21 9 8 4 26 17 27
10 Sampdoria 20 6 6 8 28 28 24
11 Siena 21 5 10 6 18 22 24
12 Livorno 21 5 8 8 21 32 23
13 Fiorentina 21 11 4 6 33 21 22
14 Cagliari 21 4 10 7 16 23 22
15 Torino 21 5 7 9 17 27 22
16 Chievo 21 4 6 11 21 30 18
17 Reggina 21 7 6 8 26 28 16
18 Messina 21 3 7 11 21 36 16
19 Parma 21 3 6 12 17 36 15
20 Ascoli 21 2 6 13 16 34 12

gabber_saviola
50. perc

Serie A
Atalanta 1 : 0 Catania
Vedi Partita
Cagliari 0 : 1 Reggina
Vedi Partita
Chievo 0 : 0 Empoli
Vedi Partita
Fiorentina 0 : 1 Livorno
Vedi Partita
Messina 0 : 0 Ascoli
Vedi Partita
Milan 0 : 0 Parma
Vedi Partita
Roma 0 : 0 Siena
Vedi Partita
Sampdoria 0 : 0 Inter
20:30 Vedi Partita

Squadra PG V P S F S Pti
1 Inter 20 17 3 0 44 17 54
2 Roma 21 13 5 3 42 17 44
3 Palermo 21 12 3 6 37 26 39
4 Lazio 21 9 6 6 33 18 30
5 Atalanta 21 8 6 7 36 31 30
6 Empoli 21 7 8 6 19 19 29
7 Udinese 21 8 5 8 23 25 29
8 Catania 21 8 5 8 28 36 29
9 Livorno 21 6 8 7 21 30 26
10 Milan 21 8 9 4 25 17 25
11 Siena 21 5 11 5 18 21 25
12 Sampdoria 20 6 6 8 28 28 24
13 Cagliari 21 4 10 7 16 22 22
14 Torino 21 5 7 9 17 27 22
15 Fiorentina 21 10 4 7 31 21 19
16 Chievo 21 4 6 11 21 30 18
17 Messina 21 3 8 10 20 34 17
18 Reggina 21 7 6 8 25 28 16
19 Parma 21 3 7 11 17 35 16
20 Ascoli 21 1 7 13 14 33 10

gabber_saviola
Foschi: szabályos Caracciolo gól

Sportigazgatónk a tegnapi mérkõzésrõl: -nem érdemeltük meg a vereséget, Én nem akarok bûnösöket keresni, de a Caracciolo gól szabályos volt, és ez büntetés volt számunkra, amely megkettõzte a nem létezõ Lazio erejét, minket meg padlóra küldött.

Foschi: Matusiak? nehéz tárgyalás.
Sportigazgatónk Rino Foschi beszélt a tárgyalásról, mert a Belchatow képviselõje Olaszországban tartózkodik. -A tárgyalás nehéz és nincs még befejezve. És Giacomazzi? Soha nem tárgyaltam vele.

Zsolti9014
sajnáltam nagyon Cara gólját

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
Pedig jól játszotatok amúgy elég nagy mázlija volt a Lazionak.

Yo, Bitch!

Cucmey
Tök mindegy hogy nézi az ember mert ez NEM volt les. Ha azt a gólt megadja a bíró akkor simán nyerünk. Nagyon el vagyok keseredve. 😞((

5w0rdf15h
<#wow2>na azért ez meglepõ 😞 mégiscsak kéne 1-2 erõsítés

gabber_saviola
Zamparini: " Foschi nem vesz senkit”

Nagy csalódást okozott Palermo elnökének, Maurizio Zamparininek a Lazio elleni vereség a bajnokságban.

Foschit hívtam, hogy mondjam azt meg neki, hogy ne vegyen semmilyen játékost, mert ennek a csapatnak szellemi problémái vannak és nem játékos hiány. Remélem, hogy hamar visszatérünk a helyes útra, ebben garancia Guidolin, alázatos munkája.

Nagyon gondterhelt vagyok, mert néhány játékosunknak atlétikai gondja van, mondta Zamparini. Nekem van egy nagyon rossz Guanám, Bresciánóm és Simplicióm.

gabber_saviola
Foschi szerint mindenben megegyeztünk a Lengyelekel, és hétfõn aláírhat Matusiak.

gabber_saviola
az elsõ gólig nagyon szépen játszottunk, sok ötlet volt a játékunkban, de hát ez van.

már csak azt a 9 pontot kell megtartani

5w0rdf15h
igen, csalóka minden pálya más 😊 de sajnos a bíró nem így látta... 😞😞😞

gabber_saviola
kértem valamit, látom nem érdekel hogy mit mondok

uh igaz,nem is figyeltem a 16-os vomalát,csak már megszoktam hogy mindig a fû csikozását nézik a kommentátorok a meccseken lesnél<#vigyor3>

gabber_saviola
kicsit el vagyok keseredve persze, mert nem azt kaptam amire vártam.

5w0rdf15h
az elsõ kép a jó mivel nem a füvet kell nézni hanem a 16os vonalát 😊

gabber_saviola
tessék

izé párhuzamosan természetesen.

5w0rdf15h
bundások megkenték...

5w0rdf15h
épp elég h 16os vonalával párhuzamos...a fû nem mindenhol nõ párhuzamosan

A vonal nem éppen a fû csikozásával merõlegesen lett meghúzva.

gabber_saviola
nincs semmi baj, sporikám nem akarta ezt a gólt