Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
tudod néha lemegyek nyaralni Szicíliára is 😛

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
neked nincs lilás topikod, mit rontod itt a levegõt? 😄ddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Zamparini: Cassano? Zajos bivaly.

Palermo elnöke tagadta a döntést a stadionewsba, amik a Sky által terjedtek. Cassano kölcsön Real Madridtól, Caraccioloért cserében?. Cassano a Palermónál? " Ez egy zajos bivaly, ha Cassano odajön Palermóhoz, Én elmegyek játszani Interbe.

😄ddddddddddddddddddddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bmffm856
senki nem csorgatja a nyálát senkire -.- mellesleg Palermoban a Diana ügy alapján több hiéna él mint Firenzében -.- már csak egy aláírás hiányzott, amikor jött Zamparini beledugta a képét a transzferbe és sutty... -.-

gabber_saviola
Sky: Cassano al Palermo
L’emittente satellitare Sky ha dato qualche minuto fa una clamorosa notizia: Cassano passerebbe in prestito dal Real Madrid (via Milan) al Palermo e Caracciolo, sempre in prestito andrebbe al Milan. La notizia finora non ha trovato riscontro negli ambienti rosanero.

nah ha ez igaz 😄ddddddddddddddddd
szal Caracciolo<->Cassano csere a milánon keresztül, elhiszem persze 😛

gabber_saviola
már látom ahogy folyik a nyála a sok fijós hiénának, ahogy viszi a kocsi Cavanit Zampához 😄dddd

bmffm856
nem vagyok én szõrmés 😛
amúgy szerintem nincs túl sok alapja...

gabber_saviola
ne keverd a sz@rt szõrmés 😄ddddddddd
ezt a pletyit én is olvastam

gabber_saviola
Cavani: Leszállt a gépe Milanóban

A támadó Edison Cavani megérkezett Malpensába (milánói reptér) egy repülõgéppel ami Buenoa Airesbõl érkezett. Akit már vár a rosanero klub egyik kiküldöttje, hogy a szállodába vigye Õt.

AVANTI VANNNNNNNN MÁR 😄ddddd

bmffm856
nem adok a cikknek túl sok hitelt, de lehet Milánóba érkezése után nem nálatok köt ki a tag 😛

Cavani interessa anche alla Fiorentina
30.01.2007 20.11 di Marco Frattini articolo letto 1262 volte
Fonte: SKY
Il giovane talento Edson Cavani, in arrivo a Milano alle ore 22, potrebbe non andare al Palermo: i colleghi di Sky hanno lanciato la possibilità di un intervento della Fiorentina nella trattativa.

http://www.tuttomercatoweb.it/index.php?action=read&id=50175

gabber_saviola
nah akkor, egvan a késés oka is:

A fiatal Edson Cavani nem tudott Palermóba menni a rossz idõjárási viszonyok miatt, ezért várják most Foschiék Milánóban, ahova kb. 22:00-kor fog megérkezni.

gabber_saviola

Palermo: Vár Cavani érkezésre

A Palermo stábja már várja a milánói Hilton Hotelnél Edison Cavanit, akinek ma meg kell érkeznie. Az a játékos valószínû érkezése olyan 20:30 környékére van kiírva, de várnak rá 21:30-ig amég az átigazolási iroda nyitva tart, hogy a játékos aláírja a négy éves szerzõdését, ami össze fogja kötni õt Palermóval.

Gyeremár mert tiszta ideg vagyok 😛

jbal
mer?😮amúgy vicceltem-.-

5w0rdf15h
navégre mind2 srác nagy fogás ;P

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
Lengyelek a serie A-ban:

W³adys³aw ¯muda - Cremonese, Hellas
Zbigniew Boniek- Juventus, AS Roma
Piotr Czachowski – Udinese
Dariusz Adamczuk – Udinese
Marek Ko¼miñski - Udinese, Brescia, Ascoli
Kamil Kosowski - Chievo

Nagyobb Lengyel eligazolások:

1.Jerzy Dudek z Feyenoordból a Liverpoolba - 7,2 mln (2001)
2. Jacek B±k RC Lensbõl a Olympique Lyonba - 5 mln (2002)
3. Maciej ¯urawski Wis³y Krakówból a Cel. Glasgowba - 3,7 mln (2005)
4. Tomasz Iwan Feyenoordból a PSV Eindhovenhez - 3,2 mln (1998)
5. Emmanuel Olisadebe Polonii Warszawából a Panatinaikoshoz - 3 mln (2001)
6. Rados³aw Matusiak BOT GKS Be³chatówból a US Palermóba - 2,6 mln (2007)

az összegek euróban értendõk

gabber_saviola

Holnap Zamparini Palermóban

A csapat elnöke Maurizio Zamparini, holnap Palermóban lesz, és komoly beszélgetést fog alkalmazni a pénteki nehéz mérkõzés elõtt.

9csöves9
jo ezt a te szádból hallani .o

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

jbal
te meg nagy nyalis😄DDD

Zsolti9014
Örülök, hogy Juvésnak születtem, így kedvelhetem a Palermót is egy kicsit.

Nah, komolyra fordítva a szót: sztem Matusiak nagyon jó játékos lesz.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
én nem, csak amici felénk a csapatod 😄dd

Zsolti9014
nagy ember vagy Gabber! 😄

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
hogy máshogy, ez alap szerintem 😛

Zsolti9014
ja, de csak a Palermo színeiben, a Serie A-ban.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
úgy legyen!

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
jövõre is fog 😄ddddddd

Zsolti9014
õ lõtte a gólt a Juvénak a bajnokin

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Amin most megy a vita

Gyakorlatilag, ha a milán eladja Olivéjrát a reálnak, akkor Cara megérkezhet Milánóba 7,5 millió euróért, mi meg emeljük a transzfert és megvesszük Bianchit 6 milláért plusz Paravicini teljes és Brienza fél tulajdonjoga.

jaj nagyon odalennék, ha Cara elmenne, de boldog volnék Bianchival...csúnya dolog ez a foci 😞

gabber_saviola

Na és holvan Cavani?

Cavani menedzsere megerõsítette a totalmercatoweb-nek, hogy a játékos jelenleg Palermo felé veszi az irányt egy repülõgépen.

Igaz a transzfernek ma be kell záródnia, és a játékos ügynöke kijelentette, hogy valóban van jópár érdeklõdõ csapat, de a játékos kilencvenkilenc százalék, hogy ma aláír Palermóba, csak repülõgépen ül, és Palermo felé veszi az irányt.

úgylegyen 😛

gabber_saviola

Ndiaye PAPA WAIGO

Nyáron megérkezik utánpótláscsapatunkból (Cesena) a gólvágó Ndiaye PAPA WAIGO.

nem semmi a pléja, már most idén 10 gólt vágott a serie b-ben

gabber_saviola

Már hivatalosan is szerepel a www.ilpalermocalcio.it, hogy a Lengyel gólzsák Matiusiak hozzánk igazolt, és megkapta a 9-es mezt.

Rados³aw barátom aztán mindent bele, ami a csövön kifér, és a Cataniának legalább egy gólt vágjál 😛

gabber_saviola
még jó, hogy szabin vagyok 😊
de most lelépek, 6-7 felé jövök vissza, addig is figyeljétek a http://www.stadionews.it

gabber_saviola
3,5 évig fog minket boldogítani 😛

morrone
Na végre. De most már remélem minimum egy KisMaradona a gyerek, ha már ennyit szívózott velünk 😊

gabber_saviola

UFFICIALE: Matusiak al Palermo

csoki Lengyel barátom, üdv Palermoban 😄ddddddddddddd

gabber_saviola

Palermo: Caracciolón keresztül Bianchi megérkezik?

Ha Caracciolónak mennie kellene a Milánhoz, akkor Foschi elhozná Reggio Calabriából Rolando Bianchit, és már csak 6 millió euróért cserébe. A transzfer igazán csak akkor valósulna meg, ha a Reggio Calabriaiaknak sikerülne megszerezni kölcsönbe Bojinovot.

Palermo: Ascoli akarja Munarit.

Ascoli hivatalosan is bejelentkezett a középpályás Munariért. A Palermo készen áll arra, hogy adja a játékost 2 millió euróért cserében.

gabber_saviola
Palermo: 10 millió Caracciolo ára a Milánnak

A Palermo csak meg fogja fosztani magát Andrea Caracciolótól, ha a Milan képes kifizetni 10 millió eurós vételárat, amit Foschi határozott meg a játékosért cserébe.

gabber_saviola

Milan kérdezõsködött Caraccioloról

Galliani és Braida menedzser még mindig Madridban vannak, hogy tökéletesítsék a Ronaldo transzfert. Azonban bizniszben szerepel egy olyan rész is, hogy Oliveira megérkezne Madridba, ezért Galliani sürgette a menedzsereket, hogy kérdezzék meg a Palermót Caraccioloról. Azonban ez a próbálkozás nem sikerült, mivel Zamparini csak cserét szeretne és Filippo Inzaghi lenne nála a csere alapja.

gabber_saviola
Edison Cavani

Palermo menedzserei, megjelentek a milánói Hotel Quarkban, hogy bejelentsék a támadó érkezését. Ezt a vásárlás gyakorlatilag befejezettnek tûnt, mégis a Real Madrid és Psv Eindhoven bepróbálkozott egy ajánlattal.

Zamparini: ”- Nálunk már van a szerzõdés, amit aláírt Cavani.”

A reálmargaréta meg anyuval próbálkozzon 😛

gabber_saviola

Palermo: Matusiak transzfer zátonyra futhat.

A Matusiak tárgyalás zátonyra futhat a két klub között, mivel még nem sikerült megegyeznie a két klubnak. A következõ órában mindkét fél reméli, hogy felülmúlja az akadályt ami megakadályozza a transzfert.

gabber_saviola
Palermo: Ha Caracciolo távozik, Bianchi érkezik

Palermóban, ami Edison Cavaninak és Radoslaw Matusiaknek bezárult (szal mégis lehet, hogy megszereztük a lengyelt), az még mindig nem biztos a többi piacon lévõ játékosnak.
Ha Andrea Caracciolónak el kell elhagynia Palermót (Torino szeretné megszerezni), akkor a szicíliai menedzsment készen állna arra, hogy megszerezze Rolando Bianchit a Regginából, 6 több millió euró plusz Francesco Parravicini cserében. A középpályást a Parma is szeretné kölcsönvenni.

----------------------------------------------------

Palermo: Nincs Caracciolo-Stellone csere.

A Torino új támadást indított Andrea Caraccioloért Palermóban, mivel megtagadta Foschi, hogy a Torino elindítson egy csereüzletet.

Így igaz, kell a ráknak az a Stellone

gabber_saviola
Fu ez szép gesztus, hogy Parmában is olvasnak <#puszi><#szeret>

én úgytudom, hogy Giacomazzit nem engedik el és ezért jön vissza

gabber_saviola
á megvan, a lenyel Palermós szájt is terjeszti a leigazolást 😊

http://uspalermo.pl/

Fyrex
elnézést Gáborom, rendszeresen olvaslak, csak lusta vagyok reagálni

azt kell mondjam h már-már pofátlanság ami folyik, már csak egy aláírás hiányzik és akkor kitalálják, h nem, ez így mégsem jó, többet akarunk...

nem örülök neki ha valóban visszahívjátok Ciaramitaro-t, de tisztességes hogy adtok helyette mást

Avanti Crociati!

gabber_saviola
éreztem, hogy ez még fokozódik 😄dddddddd

ESONERATO GIORDANO, TOCCA A CAVASIN. /Giordano el, Cavasin érkezik a Messinához /

gabber_saviola

Zamparini: Cavani al Palermo <#szeret>

gabber_saviola
hát ha megnézem, hogy Foschi elsõre 300.000 eurót akart neki adni évente, akkor az 500.000 az elég hihetõ. (#16296)

gabber_saviola
Zamparini: nem venné Ronaldót.

A Palermói elnök Maurizio Zamparini amég Milánóban tartózkodott a Hotel Quarkban válaszolt egy kérdésre.

Ronaldo? - Nem venném meg Õt, mert túl sokat nyom a mérlegen, de akkor sem látnám a hasznát, ha lefogyna.

😄ddddddd

gabber_saviola
hát Foschi nem ezt mondta tegnap 23:00-kor 😊

Sötétség: Caracciolo nincs a piacon.

Palermo sportigazgatója, Foschi tisztáz néhány tárgyalást, ami felélénkíti átvitel kevés napjait.
-Matusiak? A tárgyalás még nincs lezárva, találkozni fogunk még.
-Caracciolo távozik? Egyáltalán nem, a támadó pihen Palermóban és nem a piacon.

morrone
Ja, az NS most a lengyel csókát adta oda nekünk 100%-os bizonyossággal...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=132455

Nyilatkozzatok!

morrone
Nem is, mert én :-)

Hagyjatok már ezzel a depresszióval!
Engem leginkább Zampa aggaszt, elég furcsa megnyilvánulásai vannak mostanában. Remélem, hogy csak taktikázik és nem zuhant meg tényleg.