Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A 11. helyen végeztünk a bajnokságban.
Grat a Cataniának és az Internek!
FORzA PALeRMO
Jó a Samp, de hogy hazai pályánkon egy döntetlent ne tudjunk kiharcolni?!
Remélem Gabber úton van Szicília felé, hogy rendet tegyen!
FORzA PALeRMO
7M euro--->Palermo
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
11.e óta nem volt itt ha jól néztem
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tényleg! Gabber hova tünt?
Forza Palermo! 😊
FORzA PALeRMO
remélem nincs semmi baja
1:0-ról fordítottunk, köszönhetõ Amauri duplájának!
Forza Palermo!
(ui.: hol vagytok rosanerók???????)
FORzA PALeRMO
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Jön még kutyára úthenger <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
És csak tájékoztatásul közlöm, hogy nem vettem fel Gabber beszólását, mert nem ingem...
Caludio Ranieri a hírek szerint örül, hogy végül ilyen áron sikerült megszerezni a brazilt, eredetileg ugyanis 15 millió euró mellé három fiatal tehetséget (Sebastian Giovincót, Paolo De Celgliét és Claudio Marchisiót) adtak volna Amauriért a torinóiak. Ranieri ekkor megvétózta az átigazolást, a fent említett, jelenleg kölcsönben szereplõ játékosok pedig jövõre már a Juventus elsõ csapatával készülhetnek majd.
Amauri érkeztével szinte biztossá vált, hogy távozik Torinóból Raffaele Palladino, mert már csak ötödik számú csatár lehetne Del Piero, Trezeguet, Iaquinta és a frissen igazolt brazil mögött.
😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Forza Palermo! <#vigyor3>#vigyor3><#beka3>#beka3>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ezmeg <#ravasz1>#ravasz1> 19:22 - A Calciomercato értesülései szerint a Real Madrid 25 millió eurós ajánlatott tett a Palermónak Amauriért.
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Magyarország!