Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyfelbontásu képet tudsz linkelni?

REAL MADRID

bmffm856
Fiesoléban született, lényegében hazatér... 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Cucmey
Kösz. Neki is jó helyre kellett mennie.

bmffm856
se Barzagli... két héten belül aláír Firenzébe, már lényegében biztos. 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

BADE
Hello!
Tudok szerezni ilyen Palermo Eagle Jacket-et.

Ha vkit érdekel:
Eladó cuccok

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Cucmey
kiváncsi leszek a jövõ évi Palermora ahol se Amauri se Zaccardo nem lesz.

Cucmey
tulajdonképpen akkor is mindegy. 😄

miki36
a 8. az Intertotóban indul az Inter-Róma kupadöntõ miatt

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Cucmey
A végére jó lett volna egy gyõzelem mert asszem akkor 8.ak vagyunk. de végülis lényegtelen.

The Sopranos
Siena - Palermo 2:2

A 11. helyen végeztünk a bajnokságban.
Grat a Cataniának és az Internek!

FORzA PALeRMO

Cucmey
Most már ez az év nem is érdekel engem. Ennek ellenére ez szomorú hogy itthon kikapunk 2-0ra.

The Sopranos
Elvertek minket...2:0...
Jó a Samp, de hogy hazai pályánkon egy döntetlent ne tudjunk kiharcolni?!

Remélem Gabber úton van Szicília felé, hogy rendet tegyen!

FORzA PALeRMO

McFrost
Zaccardo--->Wolfsburg
7M euro--->Palermo

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
perpill az a legvalószínûbb felállás hogy Nocerinot,Lanzafame felét és 10-15 millió euró közti összeget kaptok Amauriért

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

green6k
Ne mááár!!!Rég jártam Én is itt a fórumon, de nem erre a fogadtatásra számítottam.Nagyon sajnálnám ha Amauri-t tényleg elvinnék.

Cucmey
😞(((((((((((((((

sehol semmi válasz :S

11.e óta nem volt itt ha jól néztem

McFrost
és hol van?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Cucmey
Ez után a meccs után Zampa papa remélem elgondolkodik Amauri eladásán!

Tényleg! Gabber hova tünt?

Forza Palermo! 😊

ezt a kérdést már én is feltettem máshol :S

The Sopranos
Fogalmam sincs...nem szokta elhanyagolni a topicot, most meg napok óta nem látni, és így a többieket sem!

FORzA PALeRMO

McFrost
hol van Gábor?
remélem nincs semmi baja

Zsolti9014
Gratulálok a gyõzelemhez!

Hajrá Magyarország!

The Sopranos
Grat a csapatnak!
1:0-ról fordítottunk, köszönhetõ Amauri duplájának!

Forza Palermo!

(ui.: hol vagytok rosanerók???????)

FORzA PALeRMO

LasCar16
miki36
Aztán megcsapni ám a Fiorentinát!😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Cucmey
ne mááááá.. 😞(((

The Sopranos
http://www.tuttosport.com/sportnetwork/

Címlapon Amauri...

Üdv Rosanerók!

FORzA PALeRMO

Cucmey
Azért sajnálom hogy ti ezzel a kiesés szélére kerültetek! 😞

Zsolti9014
gratula

Hajrá Magyarország!

Tono34
Grat!

Jön még kutyára úthenger <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

bolond ez a Juve haljak meg gecó... ennél még én is jobb üzletet tudnék kötni

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

morrone
Nem zörög a haraszt... De ez ugyanaz a szitu, mint amit lejátszottunk már párszor (Toni, Grosso vagy akár Barziagli). Megérteném Amaurit, ha távozna, de én is a 'hiszem, ha látom, hogy mennyiért és hova' kategóriába sorolom.

És csak tájékoztatásul közlöm, hogy nem vettem fel Gabber beszólását, mert nem ingem...

Cucmey
Palermo - Catania 1-0 😊)))

Az hogy Amauri eligazolt azt meg hiszem ha látom.

McFrost
Olasz lapértesülések szerint a Juventus megegyezett a Palermóval Amauri átigazolásáról. A "Zebrák" már hetek óta célkeresztben tartották a brazil támadót, akiért a hírek szerint 10,5 millió eurót és két játékost (Antonio Nocerinót és Marco Marchionnit) adtak. Elképzelhetõ azonban, hogy a Juventus még Domenico Criscitót is átadja a szicíliaiaknak, így csökkentve a készpénzben kifizetendõ összeget.
Caludio Ranieri a hírek szerint örül, hogy végül ilyen áron sikerült megszerezni a brazilt, eredetileg ugyanis 15 millió euró mellé három fiatal tehetséget (Sebastian Giovincót, Paolo De Celgliét és Claudio Marchisiót) adtak volna Amauriért a torinóiak. Ranieri ekkor megvétózta az átigazolást, a fent említett, jelenleg kölcsönben szereplõ játékosok pedig jövõre már a Juventus elsõ csapatával készülhetnek majd.
Amauri érkeztével szinte biztossá vált, hogy távozik Torinóból Raffaele Palladino, mert már csak ötödik számú csatár lehetne Del Piero, Trezeguet, Iaquinta és a frissen igazolt brazil mögött.

Cucmey
😄DDDD Ez vices volt!

Tono34
Nem akarják közvetíteni, hogyan kaptok ki 😛
😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Cucmey
Nem tom mér nem adja a tv a Catania - Palermot mikor egy árva másik meccs sincs abban az idõben. 😞((

GanXstaZoleeWrk
'reggelt

Ki a Palermos? 😊 Forza Samp 😊)))

GanXstaZolee#2709

morrone
Kemény vagy Csoki! :-)

Cucmey
Most néztem az összefoglalót! E öröm e bóódottá!! 😄

fsgh
😄 elírtam😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
Plaermos? <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
jaja jött a sok divat Plaermos😊)

Forza Palermo! <#vigyor3><#beka3>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

jaja Grat grt 😊

ezmeg <#ravasz1> 19:22 - A Calciomercato értesülései szerint a Real Madrid 25 millió eurós ajánlatott tett a Palermónak Amauriért.

REAL MADRID

gabber_saviola
hogy elõkerült minenki egy ilyen gyõzelem után

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Gratulálok a gyõzelmetekhez, jók voltatok nagyon -igaz, akár mi is nyerhettünk volna, de ami szép az szép: Cassani 😮

Hajrá Magyarország!

kurtajó meccs volt, gratula xd

ForzaInter
dzsimi nagy király😊

grat tegnapi gyõzelemhez, Cassani és Amauri nem kis gólt vágott:|

Yo, Bitch!