Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miki36
Aláírt hozzátok Raggi

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gabber_saviola
szia Cucmey

nemsokára letisztul minden, és jobb csapatunk lesz mint tavaly.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Cavani sehova 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Bianchi nem ér 11millát, de Cavani jöhet bár eddig nem sokat mutatott õ se 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Cucmey
Nekem nem tetszik ez a felfordulás. 😞(
Üdv Gabber! 😊

gabber_saviola
Palermo: "Lanzafame trova l´accordo"

az a beszéd, neked itt a helyed nálunk 😛
szal nincs para Lanzafame is jön hozzánk.

gabber_saviola
majd ha nagy leszel és elmész dolgozni, akkor két helyre fognak hívni. Az egyik helyen a fizetés kétszeresét kínálják mint a másik helyen, hová mész?

Wolfsburg-ot amúgy sem mondanám kiscsapatnak

Oziris666
Az eszére hallgatott???
Egy világbajnok olasz védõ német kiscsapatban,ezt te sem gondolod komolyan?!Komolyan mondom nem normálissak ezek az olaszok<#miaz>

gabber_saviola

miki36
Tehát akkor bízhatsz benne, hogy Liveraninak vonzó Szícília :p

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

gabber_saviola
már most oda vagyok érte olyan zsoldosféle mint Migliaccio vagy Guana 😄dd

gabber_saviola
Liveraninak lejárt a szerzõdése aka. szabadon igazolható. 😊

Zsolti9014
van egy olyan érzésem, hogy pár év múlva sajnálni fogjuk az eladását.

Barzaglihoz: szerintem is benne lehet Zamparini, hiszen egy világbajnoknak nem a Wolfsburg való.

Hajrá Magyarország!

miki36
Viszont lehet, hogy Zampa ezzel nem kicsit elrontotta a Liveranis üzletet😊

gabber_saviola
<#beka3> a palermói bulldog :dddd

gabber_saviola
gondolom Zampa keze is benne volt, hogy ne olasz klubba menjen (úgy mint Zakkánál) :dd

bmffm856
a csapat érdeke miatt örültem volna ha Barzagli jön, mert jó játékosnak tartom és eddig még imponáló volt az is ahogy Firenzérõl és a Fiorentináról beszélt, de hát hazugság volt az egész... szigetet venni polinéziában nem nálunk fog. de akkor ne is rizsázzon...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
kiábrándító, de így van...

gabber_saviola
Tudom mennyire élvezted volna, ha aláír hozzátok, aztán jössz és teszed itt nemekm a fejed hogy mekkora istenkirályezabarza :dddddd

gabber_saviola
látod, nem is volt Õ akkora firenzei :dddddd

bmffm856
oké de akkor meg a fasznak pampog érzelgõsen hogy mennyi szállal kötõdik Firenzéhez. a szurkolók még ki is mentek Covercianoba éltetni mert õk is tényként kezelték hogy hozzánk igazol. erre pofán köp mindenkit... szánalmas.

bmffm856
ész = pénztárca. nem hinném hogy a német bajnokság nagyobb kihívás lenne mint a BL vagy a Serie A...

gabber_saviola
annyit amit ti kínáltatok neki, annyiért én sem írtam volna alá

szijja Peti 😊

gabber_saviola
Eddig úgy néz ki, hogy Lanzafame nem jön Palermóba. Ha tényleg iigaz lesz, akkor a zebrák kifizetnek 3 milliót a játékosért + 2 millió bánatpénzt.

Amaurinak ma nem sikerült a szerzõdés aláírása, mivel a zebrák öt évet ígértek neki, azonban a papíron csak 4 volt, így a brazil zseni nem írta alá. Azonban pár napon belül újra taliznak a felek.

gabber_saviola
még nem ufficsálé, de tényleg igaz.
Barzagli az eszére hallgatott és 3 évre aláírt a Wolfsburghoz 2,5 milliós fizetésért (gyakorlatilag 2x több, mint amit a lilák kínáltak neki).

bmffm856
tévedtem. kiábrándító...
álszent papolás a szülõvárosról, meg arról hogy kisgyerek kora óta Fiorentina szurkoló, semmi tartalom. mindenki megvehetõ...

üdv újra Gabber!

ForzaInter
Ufficiale: Barzagli ha firmato per il Wolfsburg

Dopo tante voci arriva ora l'ufficialità: Andrea Barzagli lascia l'Italia e si accasa al Wolfsburg, formazione tedesca che ha già ingaggiato Zaccardo. Per il difensore campione del Mondo niente Fiorentina, dunque, ma un contratto triennale a cifre ancora non note. anche se si parla di circa 2 milioni di euro di stipendio per lui.

pf

Yo, Bitch!

Zsolti9014
Üdvözöllek ismét az esgén Gábor!

gratula Abbiatihoz, õ egy kibeb.szottjó kapus.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
akkor már csak a Lanzafame féle West Ham pletyka,vagy Amauri aranyere akadályozhatja meg a bizniszt😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
barátunk már az orvosi vizsgálaton tartózkodik 😊

"Juve, visite mediche per Amauri"

9csöves9
azokhülyékazok😊

gabber_saviola
bocsánat én csak azt írtam, amit olvastam, kedves Lajosom 😛

írták, hogy címlapos volt a gazettán a jótanács 😊

9csöves9
Trez fizetése 4,5 millió euró,ennyit Amauri 100% hogy nem fog kapni.Treznek annyi mindössze a baja,hogy neki évekig kellett dolgoznia és bizonyítania ezért a szerzõdésért,a leendõ cserecsatárunknak meg egybõl az ölébe hullik

gabber_saviola
Közben Amauri Torinóba érkezett, és délután aláírja a szerzõdését.
Apropó szerzõdés, Amauri alapban többet fog keresni mint Trezeguet, ami a franciának nem tetszik, és máris "jótanácsokkal" látta el a brazil zsenit.

gabber_saviola
hali miszter 😊

gabber_saviola
Újra lálik vs. Palermo fájt 😄dd
ezúttal az AEK Athén 20 éves játékosát Sokratis Papastathopoulos-t akarja mind2 klub megszerezni.

Barzaglis biznichez is tudok újdonsággal szolgálni 😄
Firenzében már ultimátumot intéznek Andrea felé, hogy döntse már el végre, hogy akar-e lálik lenni vagy sem. Közben még Luca Toni is bekavart, és elmesélte Barzaglinak, hogy jót tenne neki Németország 😄dd

gabber_saviola
Parmában rájöttek, hogy De Melo-t esélytelen lesz megszerezni tõlünk, ezért megelégednének már azzal is, ha odaadnánk nekik Brienzát. 😊

persze, hogy mehet :ddd

gabber_saviola
Abbiati-Palermo: è fatta

LINK

szal 3,5milla juróért, lett egy fasza kapusunk 😊 köffi Zampapapa

Tono34
Palermoban volt, Zampával egyeztetett hogyan legyen a következõ szezon. <#vigyor2><#vigyor2>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

The Sopranos
Üdv újra Gabber!

Nem semmi reformok vannak a csapatnál, Zampa csomag. 😄
OFF
Eltûntél mint Petõfi...merre jártál?
ON

FORzA PALeRMO

9csöves9
nézzétek mostanában a touloni tornát Nocerino a csk,Lanza meg egy állatm,Casiraghi és Conte szerint õ az olasz Ronaldo

ti csináltatok jobb bizniszt

LasCar16
Majka még marad?:A mi ez a nagy kapusbörze😮

#acm

gabber_saviola
na ami eddig tuti:

-Zaccardo lelépett 7 millió euró ellenében a Wolfsburg-hoz.
-Barzagli eddig a pontig tuti volt, hogy lálik lesz, de bejelentkezett érte a Juve és a Wolfsburg is (mind2 csapat több fizetést kínált neki, mint a lálik).
-Ama megegyezett mindenben a Juvéval, de MÉG nem írt alá
-Bresciano távozik, cél Nápoly vagy WestHam (London)
-Agliardi-t szeretné a Bologna
-Simplit az Inter akarja
-Jankovic-ot a Juve nézte ki, de Zampa mondta hogy Õ nem eladó
-Lazio bepróbálkozott egy Foggia-Cavani cserével 😄d
-Amauris transzferben jön Lanzafame fele, és Nocerino teljes egészben 😛
jeeeeeeeeeeeee , imádom azt a csókát 😛
-Bianchi-t nem tudja megvenni a Lazio, így Zampa kicsengetné érte a 11 mihályt
-Amelia vagy Abbiati érkezik hozzánk
-Raggi-t hívják a lálikok és mi, de Õ ide jönne
-Lloris-t megpróbáljuk elhalászni a Milán elõl
-Eddig úgy néz ki, hogy Floccari jön
-Gonzalez-t eladjuk a Portonak
-Liverani úgy néz ki, hogy jön
-Pisa-ból Emanuele D'Anna-t néztük ki
-figyeljük Carrozzieri-t
-Atalantás Doni aláírt 2010-ig, így Õ marad
-Genoás Rubinho-t is figyeljük
-A Zaragózás Matuzalem-et is figyeljük

tuti, hogy kihagytam valamit, de mind1 😛

McFrost
húzzál szépen a sárga topikba gratulálni a bajnoki címhez és hogy jövõre széjjel szoppattyúzzuk a szátokat 😄DDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nemparaittvagyok 😛

majdnem ua 😉

REAL MADRID

nem, de ebbõl nemsokat látok ... csak kiváncsi lettem volna egy jobb minõségû képpre

de ha nincs, nincs 😊

REAL MADRID

LasCar16
divat lettél?😄

#acm

BADE
sajnos nekem sincs és az interneten sem találtam...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2