Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
ja.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Cucmey
Nyilván való.. egyszer fent egyszer lent.. Ilyen az élet.. 😄DDD
Ti most pl lent vagytok.. 😄DD

Grove4
Fog még a Palermo is szopni ne aggódj,ha nem most,akkor a következõ szezonban.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Cucmey
Odanézzetek megszólalt a gödörböl a lyuk. 😄DDDDDD

Szerencsére jól pofára esett a Juve.

Tono34
Azt hiszem kár volt ilyen messzire utaznotok 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

WuFraZselic
ha a juve nem igazol le egy vadonatúj védelmet a félidõben, nincs miért aggódni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

The Sopranos
Szar Katánia..szaaaar Katániaaa....óóooo szar Katániiiiaaaaaaa

FORzA PALeRMO

Cucmey
Hatalmas volt!!! 😊))
Azóta próbálom megcsinálni a pályán azt a sarkazós beadásást. 😄DD

Cucmey
fúúú a franc tudja má. de 2008 végén egy rózsaszin galléros poló meg egy fekete simanyaku volt cakli pakli 25000 forint.

green6k
Szép volt.Maradt a helyünk a tabellán.Zsíííírrrrrrr😊

The Sopranos
Fabrizioooo

MIIICCCCOOOOOLLLIIIIIIIIIIIIIII

Szuper volt!!!

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Mennyi volt a postaköltség?

FORzA PALeRMO

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Érdekes mérkõzés volt, érdekes 9 perces hosszabbítással. Mind egy, spori lelke rajta.

Szerencsére a Samp kikapott, így már csak ma este egy Juve vereségért kell szorítani.

Hétvégén meg jön a Bologna. Balzaretti és Kjaer nélkül, viszont az új tehetség, Celutskával a kezdõben.

Cucmey
polókat rendeltem. kettõt is. jó drága volt a postával együtt. amugy hamar megjött. minden rendbe zajlott.

Cucmey
Quattro minuti di recupero. szerintetek ez mit jelent?? azt hogy 8 percet hosszabbit ez a kibaszott biró és az 53percbe kiegyenlit az ellenfél????
felháboritó... 😞((

The Sopranos
Ma este Genoa - Palermo, hétvégén pedig a Bolognát fogadjuk, amit élõben közvetít a Sport 2. (szombat, 20:45)

Rendelt már valaki a hivatalos oldalról mezt, vagy valami kegytárgyat? 😄

FORzA PALeRMO

green6k
Jó meccs volt nagyon.Mikor Cavani belevezette a földön fekvõ Samuelbe a labdát ott nagyot sóhajtottam.Kb akkorát, mint az elején, mikor Bovo úgy döntött, kiakarja állíttatni magát.Volt egy pár parás megmozdulása, de szerencsére végigjátszotta a meccset.

Cucmey
na mondtam hogy tuti nem kapunk ki. Szerintem megérdemeltük volna a gyõzelmet... de én ezzel is elégedett vagyok! 😊

WuFraZselic
fasza kis meccs lesz este 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

The Sopranos
20. megye nódgrád...

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Üssük ki az Intert! <#boxer>
<#crazya>

F@sz@ kis meccs lesz, a kellékek már megvannak... rózsaszín köd várható Nódgrád megye ezen részén! 😄

FORzA PALeRMO

Cucmey
Biztos vagyok benne hogy nem kapunk ki... 😊

gabber_saviola
Ahogy Zampapapesz, úgy én is nagy teljesítményt várok szombaton az Internazionale Milánó ellen. Gondolom fél Olaszország nekünk fog szorítani (Milánó egyik fele biztosan).

Mutassuk meg, hogy felnõttünk már a Bajnokok Ligájához.

Cucmey
20.45kor Szombaton a sport2 élõben adja a Plaermo - Imtert. 😊

Cucmey
Gratulálok nektek! 😄

gabber_saviola
Annyira éreztem, hogy ez a tehetségtelen Toro Flores ellenünk az élete meccsét fogja játszani.

mind1 így is meg van még a 4. hely, vasárnap meg otthon megcsapjuk a nagy F.C. Internazionale Milánót.

Tono34
Pedig még az Intert is megvertük, hogy jó legyen nektek <#vigyor2><#hehe>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

green6k
Udinese - Palermo 3-2
Tudtuk hogy ez nehéz lesz nagyon.
Még szerencse hogy a Juve is csak döntetlent játszott.

Cucmey
adja a tv??

green6k
Hétvégén Udinese - Palermo.Nem lesz egyszerû feladat de nyernünk kell, mert a Juve otthon húzza a 3 pontot a Siena-tól az tuti.Samp-nak sem lesz egyszerû dolga remélem X lesz minimum, de akár ki is kaphatnak a Bologna othonában.

Cucmey
na ja... hatalmasakat védett. de minden jó ha a vége jó. 😄DDD

gabber_saviola
Szinte éreztem meccs elõtt , hogy Rubinho az év védéseit fogja ellenünk bemutatni. Felszívta magát a kiskeci ellenünk. <#vigyor1>

Cucmey
amugy most néztem meg az összefoglalót. szerintem kurva jók voltunk!!!! 😊)

gabber_saviola
<#taps>

The Sopranos
Hála az égnek! 😄
Az a 4. hely a miénk!!!

Mmegveri az Inter a Genoát...és szépen kiszállnak a versenybõl. Ámen.

FORzA PALeRMO

Cucmey
na egy Miccoli gólal nagy nehezen de csak meglett.. 😄D

The Sopranos
Meglesz!!
Cavani dupla és Miccoli góljával 3:0-ra nyerünk! 😄

FORzA PALeRMO

green6k
A mait be kell húznunk<#felkialtas>

gabber_saviola
<#vigyor1><#vigyor1>NEGYEDIK HELY<#vigyor1><#vigyor1>

Cucmey
Én is birom. Kiváló elnök. <#worship>

The Sopranos
Igaz, nagy Andersen az öreg! 😄
De bírom, jól nyomja! 😄

FORzA PALeRMO

Cucmey
Amugy nagyon kellett ez a gyõzelem!! Miccoli gól hatlamas volt! 😄

Cucmey
Zampa papa sokmindent mond! 😄 azt a végén 15 milláér csak úgy simán mehet. 😄

ezt a kutya juvét nem volt nehéz megverni😄

Zsolti9014
gratula a gyõzelemhez

Hajrá Magyarország!

The Sopranos
Zampa bá' azt mondta, hogy õ nagyon szívesen elcserélné Pastorét...Diegora és 40 millió Euróra! 😄DDD
Jahh meg állítólag Cavani a Juve listájának élén szerepel mert Amaurival nincsenek megelégedve.

FORzA PALeRMO

green6k
Nagyon szép volt srácok!!!Pastore kegyetlen jó még mindíg.Amit lemûvelt a végén is...Remélem senki nem akarja majd kicsengetni érte nyáron az 50 misit, és nem is akarjuk elengedni.

The Sopranos
VÉGE!!!
A Palermo feljött a 4. helyre!
A NEGYEDIKRE!!!

FORzA PALeRMO