Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szerencsére a Samp kikapott, így már csak ma este egy Juve vereségért kell szorítani.
Hétvégén meg jön a Bologna. Balzaretti és Kjaer nélkül, viszont az új tehetség, Celutskával a kezdõben.
felháboritó... 😞((
Rendelt már valaki a hivatalos oldalról mezt, vagy valami kegytárgyat? 😄
FORzA PALeRMO
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
<#crazya>#crazya>
F@sz@ kis meccs lesz, a kellékek már megvannak... rózsaszín köd várható Nódgrád megye ezen részén! 😄
FORzA PALeRMO
Mutassuk meg, hogy felnõttünk már a Bajnokok Ligájához.
mind1 így is meg van még a 4. hely, vasárnap meg otthon megcsapjuk a nagy F.C. Internazionale Milánót.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Tudtuk hogy ez nehéz lesz nagyon.
Még szerencse hogy a Juve is csak döntetlent játszott.
Az a 4. hely a miénk!!!
Mmegveri az Inter a Genoát...és szépen kiszállnak a versenybõl. Ámen.
FORzA PALeRMO
Jahh meg állítólag Cavani a Juve listájának élén szerepel mert Amaurival nincsenek megelégedve.
FORzA PALeRMO