Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
Ez a béna Milán nem igaz hogy nem volt képes legalább egy pontot elhozni Genovából. 😞((

green6k
Hát beelõzött minket a Samp ez már tény.2 pont.Behozható csak nekünk is verni kell jövõhéten a Milánt és bízni a Roma-ban.

The Sopranos
BRAVVÓÓÓÓÓ HERNANDEZ!!!!!!!!!!!!!!!!
2:2 BRAVÓÓÓÓ PALERMO!!!!

Ez az utolsó 10-15 perc hatalmas volt!!!
BRAVÓÓÓÓ!!!!

FORzA PALeRMO

green6k
2-2.Nagy végjáték!Kár hogy a Samp fordított.

green6k
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!Felsõ kapufa.

green6k
Kettészakadt a pálya rendessen.

green6k
Jajjj Budan.Mekkorát védett a kapus.

green6k
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ hogy b*ssza meg!!!!!2-0 Nem hiszem el.Most már kénytelen vagyok a Milannak szurkolni emberhátrányban piszkáljanak egyet.
Na 2-1 ez gyors volt még idõm sem volt megírni amit akartam.Reménykedek!

green6k
Ajjajj 1-1 a Samp egyenlített.Nálunk változatlan.<#pardon1>

green6k
Na a Milan vezet, de Cagliari is.Remélem most is sikerûl fordítanunk!!!!Go-GO

The Sopranos
Mindenesetre már az is elég, hogy ilyen hírek keltek szárnya és akkor még a bundabotrány újabb fejleményeirõl nem is beszéltünk. Újabban már a Palermo neve is felmerült és az Inter is eléggé gyanús. Ez semmiképp nem vet jó fényt az olasz focira...

FORzA PALeRMO

WuFraZselic
akkor halvány reménysugár még van 😄 de ez így már nem csak rajtunk múlik akkor sem 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

9csöves9
még nem mindenképp.pl ha ti megnyeritek a Bl-t és a Bayern meg a Hamburg nem jut döntõbe akkor semmiképp.de szerintem ennyire extrém helyzetnek sem kell majd fennállnia

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

WuFraZselic
sajnos már rajtunk sem múlik. 3(?) (vagy 2?) német csapat bejutott a legjobb 8 közé EL-ben, jövõre az olaszoknak kiesik az egyik legsikeresebb éve(2006), úgyhogy mindenképp 'megelõztek' már a németek. 2011tõl sajnos 3 csapat fog indulni, és ha a 2016os EB rendezés jogát sem nyerik meg az olaszok, (ami infrastrukturálisan nagyon nagy lökést adna), még lehet a franciák is befognak elõzni 6-7 éven belül =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

green6k
Ez még jövõre nem fog érzõdni.Azt hiszem az a cikk csak arról szól hogy abba az irányba tart.Hí a német klubbok jobban szerepelnek továbbra is mint az Olaszok nemzetközi porondon akkor igen egy pár éven bellûl ez bekövetkezik.

fsgh
"mivel jó a klubok gazdasági helyzete, a szurkolók nem randalíroznak stb."

Nem emiatt, de igaz a hír. Az Uefa határozza ezt meg és az adott ország csapatai által elért sikerek szerint osztják el ezeket a helyeket. Most azt Interen múlik hogy elveszik-e az olaszoktól a 4. BL helyet.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

The Sopranos
Igenigen jól mondod! Kiélezett a harc, márcsak a sokmillió euró miatt is.
Nemtom mennyi igazság van abban, hogy a 2011/12-es szezonban olaszhonban már csak 3 csapat indul BL helyen, de az indexen volt egy cikk a német fociról és abban írták, hogy ott 4 csapat fog indul, mivel jó a klubok gazdasági helyzete, a szurkolók nem randalíroznak stb.
Ha erre van akár 1% esély, akkor be kell érnünk a 4. helyen az idén, nincs mese!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
baromi nehéz lesz, de szerintem megcsináljuk a 4. helyet. Különben is Zampapapa már annyira beleélte magát a BL-be, hogy álmában már a BL indulót dúdolja. <#vigyor2>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

green6k
Minden féle képpen kell ez a 3 pont most nézem.Utána fogadjuk otthon a Milant , a Samp megy Roma-ba, a Juve pedig fogadja a Bari-t.
A következõ két meccsen hoznánk 4 pontot már boldog lennék, és akkor remélem a Samp egyet sem fog, akkor már az elõnyünk 4 pont lenne így.Ha a Juve most kikap az Inter othonában akkor tõlünk már 7 pontra lenne így.Az azért nem lenne rossz.
Számolgatok össze vissza.Húúú...Ahogy fogynak a meccsek és jön a bajnokság vége egyre jobban izgulok a csapatért.Kell az a BL-t érõ helyezés NAGYON!!!!<#pardon1>

green6k
Ha most hozzuk a három pontot a Cagliari otthonából kicsit megléphetünk.Ehhez kell egy jó Milan és Inter is.

gabber_saviola
amit az elmúlt 5 év alatt mutattunk a Serie A-ban, az igen is feljogosít minket egy BL indulásra. simán megérdemeljük már.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The Sopranos
Nagyon nagy dolog lenne ez a 4., meg is érdemelnénk szvsz. Nagyok ellen jók voltunk, szépen játszunk, gólokból sincs hiány. Itt az ideje, hogy ezt a nemzetközi porondon is megmutassuk! 😛

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Hát nem botlott a Samp, hogy a fene vigye el õket. 😞

Ha nem szúrjuk el, akkor faszán meg lesz a Bl selejtezõ.

The Sopranos
Zamparini volt... 😛

Cagliari - Palermo x2
Palermo - Milan 1
Siena - Palermo 2
Palermo - Sampdoria !!! 1x
Atalanta - Palermo 2

Sampdoria - Milan x
Roma - Sampdoria 1
Sampdoria - Livorno 1
Palermo - Sampdoria 1x
Sampdoria - Napoli x

Talán nekünk könnyebb a sorsolásunk, bár nem lesznek egyszerûek az idegenbeli meccsek...

FORzA PALeRMO

green6k
Most nézem!Miccolinak egy száj van a nyakára tetoválva vagy kiszívták neki?<#vigyor2>

green6k
Picsába.Nyert a Samp.Nagyon a nyakunkon van és a Juve is még mindíg....

gabber_saviola
Összefoglaló: LINK

Képek: LINK

gabber_saviola
tényleg egy Genoa gyõzelem jönne jobban nekünk.

gabber_saviola
szurkoljunk csak egy döntetlennek inkább. 😄

gabber_saviola
Na behúztuk. Gratulálok Istvánéknak, hogy megszorongattak minket az elején.

The Sopranos
Jupíí micsoda jó hír! Szép volt fiúk!!
És most hajrá Genoa, bocs az önzõségért,de már hallom a Bl indulót...

FORzA PALeRMO

McFrost
Jöttem gratuzni!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

green6k
0-1 rõl 3-1 szép volt.Remélem a Samp meg X-el a Genova-val.

Cucmey
hogy megélénkült az élet... 😄
Ma semmi más nem elfogadható csak a gyõzelem. Ez egy nagyon fontos meccs.

McFrost
:ASADDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

The Sopranos
Jajj...bastardó...
Bocsesz, félreértettem. Te Chievós vagy...
Asszem' én ittam már régen, de ma behozom a lemaradást. 😄

FORzA PALeRMO

McFrost
Magyarázdmeg légyszi.

The Sopranos
Húú te már ilyen kora délután kezdted az alkoholizálást? <#taps>

FORzA PALeRMO

McFrost
Ilyen csatársorral még a Szánmárínói bajnokot sem vernénk meg 😞

The Sopranos
The Sopranos

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Palermo-Chievo domenica ore 15.00
Palermo (4-3-1-2): Sirigu; Cassani, Bovo, Kjaer, Balzaretti; Migliaccio, Liverani, Nocerino; Pastore; Cavani, Miccoli.
A disposizione: Benussi, Blasi, Celustka, Bertolo, Calderoni, Budan, Hernandez. All.: Rossi
Squalificati: Carrozzieri (fino al 4/2011)
Indisponibili: Mchedlidze, Bresciano, Simplicio, Tedesco

Chievo (4-3-1-2): Sorrentino; Frey, Mandelli, Yepes, Mantovani; Luciano, Iori, Ariatti; Pinzi; De Paula, Abbruscato.
A disposizione: Squizzi, Sardo, Jokic, Bentivoglio, Sbaffo, Granoche, Bogdani. All.: Di Carlo
Squalificati: Pellissier (1), Rigoni (1), Morero (1)
Indisponibili: Bianchi, Hanine, Marcolini

gabber_saviola
<#law> látom figyelsz <#vigyor1>

McFrost
<#law>

gabber_saviola
így igaz, kiütjük a sárgákat.

McFrost
<#puszis>

The Sopranos
De ezt nem értem...Behrami és Dzsudzsák szélsõ játékosok. Talán formációt vált Delio mester a következõ idényben? Mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket Gabber!

Hétvégi Chievo meccs kötelezõ gyõzelem! Nincs pardon! 😛

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Azt suttogják, hogy megpróbáljuk visszahozni olaszba Valon Behramit, és tárgyalásba kezünk Morten Gamst Pedersenért a Blackburn Roverssel.

Továbbá figyeljük Ola Toivonent, Dzsudzsákot és Amrabatot.

gabber_saviola
Hétvégérõl meg annyit, hogy kudarc. Még ha fáj is, gyorsan el kell felejteni és haladni tovább.

gabber_saviola
A szopás az egy másik sportág, csúnyán kevered a kettõt. <#idiota>