Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

green6k
Semmi gond.Nyernünk kell az össze meccset ami hátra maradt és miénk a negyedik hely.Azért a Roma-t sem lehet hibáztatni.Nagyot játszottak a szezonban, régen kaptak ki már nagyon.Egyszer minden sorozat megszakad.Talán az Inter bajoki címet érõ helyezése is lassan.

Cucmey
na errõl beszéltem. Tudtam hogy ez a kibaszott Róma nem veri meg a Sampdoriát. Remélem ezzel el is bukják a scudettot. Lófsz a pijukba!!!

gabber_saviola
semmi olyat nem írtál, amit törölnöm kéne.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The Sopranos
Bocsi gabber bácsi, kicsit elszaladt a ló...nyugodtan törölgess ki, de felb@szott a Róma...

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Hol a Sampos fórum???????? Sehol???? Mik ezek?????? Senkik!!!!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
ennyi vége, most már biztos, hogy ütni kell a Sampot a BL-ért.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The Sopranos
Mexes ne sírjá! Szarok vagytok, de nekünk a BL úszik el.

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Sajna ég a Roma otthon. 😞

Mondjuk a Sampot eddig is verni kellett volna a BL-ért, most meg aztán már biztos.

Amúgy már matematikailag is valamelyik Európai kupában indulunk.

The Sopranos
Áááá basszák meg! A Róma nem érdemli meg ezek után a bajnoki címet, ha egy szar Szappandóráit se bírnak legyõzni! Semmik...0-ák.
Rohadt bor is elfogy! Kocsma meg már záva.

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Pazzini, hogy baszd meg a jó édes anyád, kurva barátnõjét!

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Na ezaz Totti bácsi, még 1 ilyet és hipphipp hurrá!

FORzA PALeRMO

green6k
Nemsokára kezdõdik.Mindenki nézze és szurkoljon most a Roma-nak.

WuFraZselic
szerintem a "vigyázz európa, jövünk" dologra értette, mert ha meglesz a BL fõtábla, akkor 4.kalapból tuti kemény ellenfeleket kaptok

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

The Sopranos
Nyert az Inter, úgyhogy a Rómának bele kell adnia mindent! 1:0 már gyönyörû lenne... 😄
Aquilani nem lenne rossz, hátha Benítez elhozza olaszba csak véletlenül a palermoi gépre száll föl...és itt ragad. 😄

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Melyik erõs? Hogy Miccolit válogatottba követelem, vagy hogy jövõre valamelyik európai kupában indulunk? <#vigyor2>

Cucmey
Szerintem ez abszolut nem volt erõs! Sõt... 😊

Cucmey
Hatalmas meccs volt!! Elötte amerikai autós talin meg felvonuláson voltam utána meg egy ilyen meccs!!! Soha rosszabb napot! 😊)

green6k
Háát...Ma hajrá Roma!!!Remélem nem ma fog megtörni a hosszú veretlensége a bajnokságban.
Azon agyaltam lehet vissza kéne csábítani Aquilani-t Olaszországba.<#circling>

Forza Italia
na....
azért az erõs😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gabber_saviola
Jaj mekkorák vagyunk baszki.

Vigyázz Európa jönnek a rózsaszínek! <#idiota>

Miccolit a válogatottba!

WuFraZselic
rögtön a 3. helyre pályáztok? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

The Sopranos
Ezt kell csináni e? Igen, ezt kell csinálni!!!<#boxer>

FORzA PALeRMO

green6k
Elmentem pókerezni és erre érek haza?!Bár csak mindíg ilyen fogadtatásban lenne részem!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#wow1>

The Sopranos
FABRIZIOOOOO MICOLIIIIIIIIIIIIII
Atyaég mekkora gól!!!

Méhes Gabi megtette a Milant tippmixen vagy mi a sz@r? Eléggé elkedvtelenedett...<#hehe>

FORzA PALeRMO

Miccoli milyen gólt akasztott 😮

REAL MADRID

The Sopranos
Tófalu szépített! <#falbav>
2:1...
Beállt Cavani szop@tni!

FORzA PALeRMO

The Sopranos
2:nyúl az elsõ félidõben! "Hülye" Zampabá aszondta' meccs elõtt, hogy szerinte 2:0-ra kikapunk! Tudja az öreg, hogy kell felspnanolni a rózsaszínûeket! 😄
Forza forza forza!

FORzA PALeRMO

green6k
Én is, de már elúszott a Duisburgon.<#szomoru1>

Zsolti9014
szerintem egy alapos verés elég lenne neki. 😄

amúgy a Palermóra tettem a Milan ellen, szóval hajrá 😊

Hajrá Magyarország!

green6k
Ma nagyon kell nyerni, és akkor meg is lesz az a 4 pont a két meccs alatt amirõl áhítoztam.Ma a Samp elvérez, és vissza is áll a világ rendje.<#vigyor4><#crazya>
Balotellira kíváncsi leszek hova igazol.Én bírom azt a srácot még mindíg.Jó játékos csak még egy gyerek.Tudni kell kezelni, ennyi.Kapna egy jó pszichológusnõt (csak azért nõt hogy el is járjon a foglalkozásokra), és egy kezesbárány lenne.

McFrost
A BL-re a középpályát igen csak acélosítani kell, Pastore egyedül karcsú.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Cavani a napokban fogja aláírni a 2014-ig szóló szerzõdését.

Azonban az Internél már biztosan távozó Balottelli helyére Õt nézték ki Milánóban, és felajánlották érte a fiatal Rene Krhint mellé 12 milliót, azonban Zampapapa Cavani árát 23 millióban állapította meg, és elutasította az érdeklõdést/transzfert.

Tono34
Majd jól ki is estek velük 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
Na még a végén felvásároljuk a Juvét a BL-re. 😄

gabber_saviola
Sebastian Giovinco ügynöke tagadja, hogy a játékos jövõre rózsaszínbe öltözne. <#idiota>

gabber_saviola
Értem Lali <#vigyor1>

9csöves9
Ekdal egyáltalán nincs rossz formában,egyszerûen szar a csapata

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
A Juvés Ekdal, Felipe Melo megszerzése és Amauri vissza hozatala Zampapapa elfoglaltsága mostanában. Juve meg a nyálát folyatja Kjaerre.

Szerintem ez így, hogy 3 formán kívüli játékost adnának egy Kjaerért, az elfogadható ajánlat.

Cucmey
De én hiszek. Annyira hiszek hogy szombaton Palermo polóba megyek a kocsmába megnézni a meccset hogy lássák ki a király!!! 😄DDDD

gabber_saviola
Liverani helyére jön valaki nyáron Zampapapa mondta. Migliacco szerintem baromi hasznos és nagyon jól játszik, Nocerino viszont tényleg lehetne kicsit jobb.

gabber_saviola
Cucmey, Te nem hiszel a BL indulásban? :-)

Cucmey
a próféta szóljon belõled!!! 😄DDDD

The Sopranos
Mintha a bajnoki elsõségért harcolnánk annyira izgalmasak lesznek az utolsó fordulók! <#violent>

A Cagliari elleni meccsen is lehetett látni, hogy ez a középpálya kevés lesz a BL-ben, de még az EL-ben is. Liverani öregecske, Migliacco és Nocerino sem a kezdõbe való. Cserének oké, mert küzdenek rendesen. A védelem és a támadó részleg szerintem okés, csak a középpályával nem vagyok kibékülve.

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Szombat (Április 24.) 20:45 Labdarúgás (élõ) Sport 2
Olasz bajnokság, 35. forduló, Palermo-Milan - élõ

gabber_saviola
Most jön a Roma-Samp. A Roma 150%-on ketyeg, ezért nem tudnám elképzelni, hogy ne Õk húzzák be ott a 3 pontot.

Mi meg otthon kiszenvedjük az 1-0-át a Nesta, Boriello, Pato, Ambrosini és Bonera nélkül felálló Milan ellen.

Utána:

36. forduló
Sampdoria - Livorno
Siena - Palermo

37. forduló
Palermo - Sampdoria

38. forduló
Atalanta - Palermo
Sampdoria - Napoli

Ennyi, jöhet a béééééééééel 😛

Cucmey
Ha döntetlent érünk el vagy kikapunk a Milan ellen és a Samp gyõz akkor szerintem annyi a BL indulásnak. 😞(
Mindenáron meg kell verni õket. Nincs mellébeszélés. Szerintem az év legfontosabb meccse ez.

Cucmey
Hát ez komoly büntetést érdemel!! egy 3-0ás gyõzelmet elfogadható szankciónak tartok. 😄DDD

gabber_saviola
Hát tudtam, hogy nehéz lesz, de azt, amit az uccsó 10 percben mutattunk, az komolyan BL-t ér.

Sajnálom, hogy a Milan nem volt képes legyõzni a Sampot, de remélem ellenünk is ilyen bénán fognak játszani. Aztán majd a Barberában elkapjuk a Sampot.

gabber_saviola

The Sopranos
Majd megbüntetjük õket a Barberában... <#boxer>

FORzA PALeRMO