Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
na raktam egy kis pénzt a gyõzelmünkre. nem akarok csalódni.
De itt nem csak a pénzrõl van szó hanem a BL indulásról!!! 😊

Cucmey
szia. <#law>

gabber_saviola
<#wave><#vigyor5>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

morrone
Sziasztok, régi kedves cimborák!

Remélem mindenki jól van és holnap még jobban lesz! Persze hülyén néz ki, hogy ezer éve nem jártam itt, de más nem változott, higgyétek el 😊

gabber_saviola
Nézzük majd neten. Sajnos nem ez az elsõ eset, hogy szarnak csapatunkra.

Mondjuk valamilyen szinten megértem, hogy a bajnoki hajrában az Intert meg a Romát kell adni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The Sopranos
Gyönyörû...Roma - Cagliarit adja a Sport1 vasárnap. Ez aztán a fontos meccs...gratula!
Pedig mekkora csata lesz a Samp ellen, szerintem még nem is volt ilyen fontos mérkõzése a csapatnak.
Jó lenne az a 4. hely, hátha nagyobb választékban lehetne kapni ereklyéket és az áruk is megcsappan a nagy érdeklõdés miatt... 😛

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Valóban téves az infóm Lajosom, elnézést. Nem Õ, hanem az ügynöke szeretné, ha Gio lelépne. 😊

Az viszont tuti, hogy Sabatini koslat a játékos után.

9csöves9
ilyen nem történt😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Mint a Real topikban? <#vigyor1>

gabber_saviola
Liverani helyére biztos, hogy jön majd valaki, ezt Zampapapesz is megerõsítette.

gabber_saviola
Alapfelállásban úgy volt, hogy a Chelsea vitte volna Cavanit (Abelt meg valami Spanyol csapat, azt hiszem talán a Villareal) jó drágán, és Ama a helyére/helyükre jött volna.

Forza Italia
😄
amúgy Pastoret szívesen látnám Juve mezben. Jobban állna neki😊

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Mennyi új Palermo drukker lesz itt jövõre ha BL helyen végeztek <#vigyor1>

REAL MADRID

green6k
A támadó sorunk nem rossz.Inkább középpályások kellenének.

Cucmey
Örülök neki!! Amauri igazábol nem is kell.. Ki helyére???

gabber_saviola
Sabatini pontot tett minden találgatásra, Kjaert, Cavanit és Pastoret nem adjuk el senkinek semennyiért.

gabber_saviola
Lefújva az Ama+Giovinco+zsák pénz=Kjaer biznic.

gabber_saviola
na az öreg gyorsan meg is cáfolta. ezek szerint tényleg van alapja a dolognak. <#vigyor1>

gabber_saviola
azt mondja a tuttosport, ha bejutunk a béelbe, akkor Zampapapesz 50 milla ellenében elhozza nekünk Quagliarellát és Hamsikot.

Cucmey
nem nyalás ez!! Csak az igazságot mondta ki! 😄DDD

gabber_saviola
Közben Pazzini is benyalt. Lenyilatkozta, hogy szerinte mi vagyunk a vasárnapi meccs favoritjai, és mi fogunk a BL-ben indulni.<#vigyor1>

gabber_saviola
A Júve most azért kapálózik ennyire Kjaerért, mert Õk is tudják, hogy ha meglesz a BL selejtezõ, akkor még nagyobb értéke lesz a Dán védõnknek. Most akarnak lecsapni rá, mert most még olcsóbb.

Amúgy meg Zampapapesz is tudja, nem nekünk kell Ama, hanem nekik Kjaer, és ez már nagy fegyvertény.

gabber_saviola
Zampapapesz nem hülye, fõleg ha bizniszrõl van szó. Simán lehúzzuk majd JÓL a Júvét, ha tényleg kell nekik Kjaer.

Cucmey
Juve játékosokkal eddig csak jól jártunk.. 😊 Giovinco + Amauriér szerintem mehetne a Juvéhoz Kjaer. Vagy valami szép összegér. én mondjuk 30 millára tartom. 😊

Forza Italia
sztem nem fog annyit adni a juve érte.
Amaurit és max giovinco felét

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

The Sopranos
Ha meglesz a 4. hely nemigen adja el Zampa Kjaert, max 20 millióért + Amauriért.
Kölcsönadtuk Amaurit 40 misiért.. 😄

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
Bejelentette Giovinco, hogy nyáron lelép a Juvétól, mert nem kap játéklehetõséget ... mi meg bejelentkeztünk érte.

gabber_saviola
Nagyon alakul ez az Amauri visszatérés, csak az a gáz, hogy a zebrák Kjaert akarják cserébe.

green6k
Jajj de várom a hétvégi meccset.Nagyon izgulok.

Cucmey
😄DDDD Kár volt elmennie... Majd a dél-olasz éghajlat jót tesz neki! 😄

gabber_saviola
Úgy néz ki, hogy Amaurit visszahozzuk nyáron.

Gondolom egy csomag szotyi lesz az ára.<#vigyor2>

gabber_saviola
Vasárnap lesz a MI kis béel döntõnk. <#vigyor1>

Cucmey
Most néztem az összefoglalót. sirigu védett azér egy két nagyot. De megérdemeltük hogy nyertünk.. Raktam is fel egy kis pénzt... 😊
Na vasárnap meg kell csapni a Sampot aztán úgy érzem meglesz a 4. hely.

gabber_saviola
Szerencsére késõn szépített a Robur, ha elõbb jön a gól, akkor még akár mi is lehetett volna a végén. Amúgy sajnálom a Sienát, hogy pont ellenünk otthon, hazai pályán estek ki, mert csíptem Õket.

Vasárnap meg derbi a 4. helyért.

Cucmey
Na má csak két meccset kell megnyerni és megvan a BL indulás!! 😊)

WuFraZselic
😄DD

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Tono34
Látom ti is vezettek 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

green6k
Nem olyan nagy pukk az a játékos.

gabber_saviola
Valon Behrami ügynöke Palermóban van.

gabber_saviola
mert zavarta Sedópapa moderátort. <#sir>

green6k
Igen de most meg megtiltották és nem értem miért?

gabber_saviola
"...mindent megszépít az idõ..." <#vigyor2>

gabber_saviola
Egyszer valaki belinkelt egy vicces batmanos képet a humorosba, aztán divat lett belõle.

Tono34
Van ez így, de nem szeretném feszegetni mi is volt az egymás elleni meccs eredménye 😛 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

green6k
Kicsit Off:
Lehet csak én vagyok tudatlan-hülye, de akkor felvállalom.Mi ez a BATMAN-es mizéria a fórumon?<#wow3>

McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
A merdáknál a hétvégi Livorno elleni bámulatos teljesítményük óta sajtócsend van. <#papakacsint>

gabber_saviola
Hát Istvánom, Ti sem voltatok gyengék. <#worship>

McFrost
Nagy gratulációt küldök!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

green6k
Egy a gáz...Hogy mi már csak a kiesõ jelöltekkel játszunk és kérdéses mennyire fog kaparni még a Siena és az Atalanta a kiesés ellen.Remélem a Bologna is hozza a pontokat hogy matematikailag se legyen esélyük már ezeknek a csapatoknak és elmenjen a kedvük.A Samp utolsó fordulóját a Napoli ellen játsza, amely ha életben szeretné tartani az EL-be jutást a Juve botlásában bízva, biztos meg szorongatja majd.Ezt arra az esetre írtam ha esetleg ikszelnénk a Sampal, de nyernénk a többi meccset és õk is.
Siena Palermo
Sampdoria Livorno

Palermo Sampdoria

Atalanta Palermo
Sampdoria SSC Napoli