27277

105e4pi.png\"

• karajjj
    szerintem azért érthető, hogy csapatot egyszerűbb építeni, mint stadiont
  • Cucmey
    Hát azér elment egykét emberke akin felhúztam magam. Oké hogy kell a lóvé az új stadionra. De ha majd 8-10. helyen fogunk tanyázni akkor nem lesz megtöltve a 35ezres stadion. Akkor meg minek. Csak ismételgetem magam de ha engem hívnának Zampának előbb csinálnék egy minimum 3-4 helyre jó csapatot aztán amikor má sorban állnak az emberek a stadion előtt én nem kapnak jegyet akkor csinálni egy új stadiont. De most egyelőre azt látom hogy ez fordítva megy.
    Aztán lehet velem vitatkozni mer kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)
  • gabber_saviola
    Hékás. Milyen kerettel?
  • monyox
    Jaja, ott a pont! 6. helyen vagyunk!!! Bovo meg Cassani nem jart jol a cserevel..;) Amugy hetvegen hintünk egy 7est az Udinese-nek...?=D
  • Cucmey
    Amúgy fikázhatja Zampa papi Mangiát de tegye fel a kezét aki év elején azt gondolta hogy ezzel a kerettel ilyen edző váltások után hatodikak leszünk a bajnokságban 3 pontal lemaradva az elsőtől.
  • riccardogardoni
    ezt tettem ki msn képnek is :D
  • riccardogardoni
    deszaaaaaaar :d
  • gabber_saviola
    popsin beraknak egy képet csapatunkról ... nem gáz, hogy a képen lévő 5 játékosból már csak 1 játszik itt.

http://pepsifoci.hu/node/100064
  • Cucmey
    Ez jó hogy nyertünk viszont ez a játék nem az igazi... Most így hirtelen ennyit tudtam mondani :D
  • gabber_saviola

• riccardogardoni
    2-0000000000000000aaaaaaaaaaaaaaa :D
  • gabber_saviola
    Sajna pedig a védekező középpályás poszt az ilyen...nem véletlen, hogy sokan nem veszik észre az ott játszó játékos hasznosságát.
  • monyox
    Jo lenne, ha Mangia a kezdöbe tenne Miccolit, mert ez a cserepadrol valo beszallas hosszutavon sztem nem tesz jot sem a formajanak, sem a magabiztossaganak.
  • monyox
    Hat, akkor különbözik a velemenyünk. Simonrol nem tudtok valamit?
  • gabber_saviola
    Az Ő posztja nem látványos, de baromi hasznos. Sok labdát szerez, rendre hatásosan ütközik, és emellett még egész ügyes is. Azt már meg sem említem, hogy mindezt fiatalon teszi.
  • monyox
    Miccoli is nyomhatott volna ma Zahavinak egy golpasszt, akkor mar 3-0 lenne, de sztem mivel nem kezdö, kevesebb lehetösege van, tulgörcsöli es mindenkeppen golt akar löni.. Zahavi, Ilicic, Bacinovic, Migliaccio, sztem nem kell oda Acquah..;)
  • monyox
    Hat, nem tudom, en ma eljutottam Acquah-val kapcsolatban arra a szintre, mint Rosanero kollega a tavalyi ideny folyaman Munoz-zal kapcsolatban. De akkor most komolyan, miert olyan jo jatekos Acquah?
  • gabber_saviola
    Zahavi játéka egyre jobban tetszik, borzasztó ügyes a srác.
  • gabber_saviola
    nem.
  • monyox
    Szivatsz, ugye?
  • gabber_saviola
    mert nagyon jó pléja
  • monyox
    Acquah-t miert kell eröltetni????
  • monyox
    Szegeny Pinilla milyen ketsegbeesve kereste a labdat a terhes-golörömhöz..:)))
  • monyox
    Van itt valaki közös on-line szurkolashoz?:)
  • gabber_saviola
    jók vagyunk, már csak az első gól kell és kitömjük őket.
  • monyox
    tutto rispetto!!!! Forza ragazzi!!!!
  • riccardogardoni
    Teljes hazai szerelésben várom az esti meccset! XD
  • monyox
    A Roma tegnapi balfaszkodasa tudataban meg fajobb a mult hetvegi vereseg..
  • riccardogardoni
    Dél-Olaszországban zárul a Serie A 9. fordulója, a Palermóhoz a Lecce látogat.
  • Cucmey
    Idegenben én 70 százalékban borítékolom a vereséget :DDD
    Lecce ellen nincs kifogás!! 3-0
  • gabber_saviola
    Így ne kapjunk már ki ... ilyen gyenge Róma ellen, hozni kellett volna.
  • riccardogardoni
    De a csütörtökit igen! :)
    20:40 Labdarúgás
    Serie A, Palermo-Lecce A program élőben látható!

Megint sikerült kikapni! :S
  • Cucmey
    Nem adja a tv a meccsünket. Nem leszek így jóban a Digi Tvvel :D
  • Pálka
    http://ilpalermocalcio.blog.nepsport.hu/archives/2011/10/19/Akikkel_ma_is_elorebb_lennenk_I/
  • riccardogardoni
    A római kirándulásra is kivi leszek XD
  • szucsy89
    Ez korrekt nyilatkozat volt. Valami durvábbra számítottam, annak tükrében, hogy elég keményen savazta az utóbbi hónapokban a Milant az öreg. :D

(de hát tőle nem meglepő)
  • Pálka
    http://www.reterete24.it/Palermo-news/35014/Zamparini---Palermo-brutto-come-il-7-0-per-l-Udinese.html
    Ezt. De benne van ám a blogbejegyzésben,lehet kommentelni!:)
  • szucsy89
    Azt lehet tudni, hogy Zampa mit nyilatkozott a meccs után?
  • Cucmey
    ehhez a cikkhez nincs is mit hozzá tennem. Annyit hogy elég borús a hangulatom a Roma elleni meccs előtt. Lesz egy 1-1es döntetlen már abszolút elégedett leszek. Aztán végre édes otthon a Lecce ellen kötelező 3 pontal.
  • Pálka
    http://ilpalermocalcio.blog.nepsport.hu/archives/2011/10/17/Ennel_azert_tobbet_vartunk/