Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
nyáron ezek a célok vannak:

-komoly eredményt elérni az Európai Kupában
-Kjaert, Sirigut, Pastoret megtartani
-megszerezni Luca Cigarinit, Behramit, Pedersent, Maccaronét és/vagy Calaiòt
-Munarit és Lanzafamét beépíteni a csapatba

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Eddig úgy néz ki, hogy az idén bombaformában játszó Massimo Maccarone lesz az elsõ igazolásunk.

Cavani szerzõdésében van egy 25 millás kivásárlási ár, és elég sokan állnak sorba érte. Cavani azonban maradni akar.

Azt híresztelik, hogy az észak-Olasz torinói zebrák szeretnék megszerezni Sirigut. A kapus nem akarja elhagyni Palermót. Amúgy is minek nekik kapus, ha ott van Buffon?

Megoldást próbálunk találni Budan padozására. A játékos jól érzi nálunk magát, nem akar elmenni, csak kicsit több szerephez szeretne jutni.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

gabber_saviola
Csalódott vagyok én is azért, mert nem értük el a BL-t, de az edzõváltás után Delio csodát tett, és felhozta a csapatot az 5. helyre. Azért ez nem kis eredmény.

Remélem minõségi igazolásokkal megerõsítjük nyáron a keretet, és sokáig fogunk az EL-ben vitézkedni.

gratula srácok!

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Cucmey
Ja jó szezon volt. de azér én csalódott vagyok meg szomorú. 😞(

gabber_saviola
Csodálatos szezonunk volt, még akkor is, ha csak az EL értük el. Gratulálok a csapatnak, nagyok voltunk.

Ja és gratulálok a Sampnak is a BL selejtezõért.

The Sopranos
<#confused> Ez nem jött össze...elválasztott egyetlen egy gól a BL-tõl...hihetetlen...😞
Mindenesetre szép volt fiúk, irány az EL!
Mindörökké Palermo!

FORzA PALeRMO

green6k
<#rinya>

Sajnálom, szurkoltam nektek. 😞

REAL MADRID

green6k
Mi kell még a Napolinak?
Mekkora ziccer?Viccc.

Forza Italia
remélem nyertek😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Amugy sok jo helyzeteitek vannak csak a befejezes nem tokeletes.

REAL MADRID

green6k
Lõjjetek már be egyet az ég szerelmére!!!!Nem hiszem el...

green6k
BASSZA MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VEZET A SAMP IS

És vezet a Sampdoria.

REAL MADRID

Forza Italia
na 1-1
most basszátok el a bl helyet

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Na basszus 1-1 😞

REAL MADRID

Nektek sem ártana még egy gólt lõni, és én sem rágnám a körmöm 😄

REAL MADRID

green6k
Félidõ...Ha így játszik továbbra is a Napoli akkor meg lesz a negyedik helyünk.

green6k
Bazzzzzz................Én ezt nem bírom.

green6k
Akkor mi a gól különbség miatt.Nyom a Napoli rendesen.Ennek örülök hogy nem széttárt lábakkal ment pályára.

bakkerman
1-0 nektek 😊 ha a samp-napoli döntetlen,és ti wineltek egyet,akkor ki jut be a BL-be?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Forza Italia
Cavani 0-1

green6k
Hajrá Napoli!!!!Lassan kezdõdik a meccs!!!

gabber_saviola
hasonlókat tennék én is, az itteni Napoli fanokkal 😄

Cucmey
Ha a Napoli veri a Sampot én minden Napoli drukkernek benyalok itt az Sg.hu-n. 😄DDDDDDDD

gabber_saviola
UFFICIALE: Bresciano firma con l'Al-Nasr

viszlát <#wave>

gabber_saviola
Miccolit sikeresen megmûtötték, 4 hónap lesz a pihenõ.

green6k
Igen én is ezt érzem.Vagy X-et.

gabber_saviola
Megajándékozhatnánk Miccolit egy BL selejtezõvel.

Ahogy közeledünk a vasárnaphoz, egyre jobban érzem, hogy a Napoli veri a Sampot.

green6k
Jaaaaa....Most nézem a térdén azt a nagy bumszlit.

green6k
Miért mi baja?Vagy mi van?

Cucmey
Szép volt!! Imádom! Remélem nálunk fejezi be a pályafutását!

gabber_saviola
Miccoli szezonjának vége.

Forza Italia
pfff😄
azt úgy járnánk vele mint amaurival. Ezek a játékosok csak középcsapatokhoz jók

gabber_saviola
A lilák ráizgultak Sirigura, azonban hamar lekonyult a dolog, mert a játékos csak itt akar nálunk játszani.

közben fent északon, valami Torino <#vigyor1> nevezetû városban szeretnének egy Cavani-Amauri cserét eszközölni. Szerintem ha Ama mellé még küldenek egy 20milla eurós csekket, akkor meggondolandó.

Cucmey
Legyen úgy! de én most másként látom... 😞(

gabber_saviola

gabber_saviola
Igaz, hogy tét nélkül nyomja majd a Napoli, de szerintem simán üthetik a Sampot.

gabber_saviola
Ha Budan nem hagyja ki a végén azt a helyzetet, még ...

Liverani az élete legszarabb meccsét játszotta nálunk, szerintem mehet is év végén. helyére meg hozni kell valami normális karmestert.

Miccoli pedig fantasztikus.

Hétvégén meg úgy befanolok a Napolinak, mint még soha. <#vigyor1>

Cucmey
Kételem hogy ekkorát botlana a Samp.

green6k
Egyetlen reményünk hogy a Napoli legalább X-el a Sampal.

Cucmey
Így van.. ennyi volt... 😞(((

green6k
Hát fantasztikus.:S
Most értem haza, nem láttam a meccset de kurvára nem örülök ennek.Ennyi volt a BL.

green6k
El kell mennem nekem is meccsre, sajna csak ennyit nézhettem a meccsbõl.Hajrá továbbra is.

green6k
Kicsit bátrabban kéne játszani mert ez így kevés.

green6k
Húú Pastóre nem lõtt sokkal mellé.

green6k
Faszomat hogy nincs normális stream.

green6k
Hajrá,Hajrá!!!!!!