Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
elméletileg a Fio orra elõl megszereztük Mauricio Pinillát. 4,5 milla juró + Marco Giovio comproprietàba (közös tulajdon) kerül.

Full name Mauricio Ricardo Pinilla Ferrera
Date of birth 4 February 1984 (1984-02-04) (age 26)
Place of birth Santiago, Chile
Height 6 ft 2 in (1.88 m)
Playing position Centre forward
Club information
Current club Palermo
Number 51
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
2002–2003 Universidad de Chile 39 (20)
2003–2004 Chievo 5 (0)
2004 → Celta Vigo (loan) 6 (2)
2004–2007 Sporting CP 20 (5)
2006 → Racing Santander (loan) 13 (1)
2006–2007 → Hearts (loan) 3 (2)
2007 → Universidad de Chile (loan) 4 (2)
2007–2008 Hearts 2 (0)
2008 Vasco da Gama 3 (0)
2009 Apollon Limassol 5 (2)
2009–2010 Grosseto 24 (24)
2010– Palermo 0 (0)
National team‡
2003–2007 Chile 21 (5)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The Sopranos
<#worship> Szerintem Sirigu lehet a következõ évek alapembere Palermoban és nem kizárt, hogy a válogatottban is ha tudja hozni az idei formáját. Na persze ha Buffon bá elbúcsúzik, mert azért õ a numero uno...
Kíváncsi vagyok erre a Legea mezre, remélem Mo.-n is lehet majd kapni rózsaszínben! 😛
Mikor mutatják be az új dreszt? Valami kis csapatnál, asszem Real Madrid, már voltak lesifotók. 😄

FORzA PALeRMO

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Én nem tom annyira nem ismerem a márkát. de legalább olasz és az a lényeg!! 😊

gabber_saviola
retrós leszel, ahogy én is. 😄

mondjuk ezzel a Legeával nem csináltunk hülyeséget már üzleti szempontból sem.

Cucmey
bazze... gagyi leszek a lottós cuccokba.. 😄DD

gabber_saviola
😄

gabber_saviola
Sirigu hosszabbított 2014-ig.

Tono34
Csajokat nem adjuk 😛 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
Szakítunk a Lottoval és következõ évtõl már a Legea lesz az új mezgyártónk.

Merdákból kiindulva szerintem jó mezeink leszek:

McFrost
Öröm látni aktivitásod Gábor, de mi a repedt heréért kell nektek Samaras és Maccarone? 2 balfasz....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Dzsudzsi piaci értéke 10 millió környékén mozog, és olyan poszton játszik, ami nálunk nincs. Ha ennyire megakarjuk próbálni a szélsõs játékot, akkor olcsóbb játékosokat próbáljuk már hozni oda.

fsgh
Nem látod benne a potenciált? Vagy félsz a sok palermo "drukkertõl" aki feltûnne miatta?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cucmey
Én azt szeretném ha olasz játékosok jönnének! 😊

gabber_saviola

gabber_saviola
Ondøej Èelùstka visszatér a Slavia Pragához. Nem ütötte meg azt a szintet, ami Palermóba kell.

gabber_saviola
Behramit szélsõ védõnek akarjuk, Cassani és Balza mellé.

http://www.transfermarkt.de/de/valon-behrami/profil/spieler_21905.html

green6k
Behrami-s ügy miatt aggódom.Nem tudom mennyire fog a csapatnak feküdni a széleken folyó játék.

gabber_saviola
Hétvége hírei:

Guana visszatér
--------------------------------------------
Succi biztos távozik, vagy a Chievohoz vagy a Bolognához.

Közel került Valon Behrami megszerzése.

Kérdezõsködtünk Gokhan Inlerrõl a menedzserénél. Ajátékost a Napoli és a Wolfsburg is kinézte magának.

Beszélgetünk a Bellinzona csapatával Pajtim Kasamiról és Bruno Martignoniról.

Zampabá megakarja fejni a Juvét. Giovinco és De Ceglie jöhetne Cassaniért cserébe.

Kinéztük az Arsenal tehetséges fiatalját, Alexandre Songot. A játékos jelentkezik EU-s útlevéllel, középpályán és a védelemben is bevethetõ.

Figyeljük a Boca fiatalját, Nicolas Blandit.

gabber_saviola
Raggi és Guana valószínûleg visszatér.

Succiért bejelentkezett a Chievo.

Behramiért hivatalosan ajánlottunk 6 millát, az angoloknak úgy néz ki tetszik az ajánlat.

A M.City után a Valencia is bejelentkezett Cavaniért.

Újra téma Amauri visszatérése, mert a Juvénak nagyon kell Kjaer.

gabber_saviola
Cavaniért bejelentkezett az Inter, a Tottenham és a M City is.

Kjaert az Arsenál vinné, amit Wenger meg is erõsített.

A merdáknál érdeklõdünk Martinez iránt.

Pastore marad.

Cucmey
Hogy felpörgött itt az élet. 😄
Amugy nekem Kjaer meg Cavani helyett nem kéne Giovinco meg egy rakás pénz...

gabber_saviola
Lehet, hogy egy nagy biznisz részesei leszünk most nyáron, amiben nagyon meg fogjuk fejni a Juvét. Kell nekik Kjaer és Cavani is, nekünk meg tõlük Giovinco. Nem nehéz kitalálni, hogy kurvasok pénzt kérünk majd Giovinco mellé.

Pedersen hosszabbított jelenlegi klubjával.

gabber_saviola
Sabatini nyilatkozott.
Szerinte kb. 50% esély van arra, hogy nyáron nem adjuk el Cavanit és Kjaert. Iszonyat nagy értéke van mindkét játékosnak, bõven megéri Õket piacra dobni.

Pastore biztos, hogy marad. Cassani eladása a Juvénak még csak pletyka szinten van.

gabber_saviola
Ja és hétvégén Simplicio aláír a Rómához.

bye szimpli

gabber_saviola
Nagyon úgy néz ki, hogy megszereztük a Celtic Görög támadóját, Georgios Samarast. Jövõhéten utaik Zampapapesz és Sabatini Skóciába. Vételár 3,5 millió euró lesz.

--------------------------------------------------

Aztán még a jövõhéten megyünk Sienába, hogy lezsírozzuk a Massimo Maccarone bizniszt.

--------------------------------------------------------

Ezzel párhuzamosan intézzük a Ledesma (Lazio) és a Valon Behrami biznic.

--------------------------------------------------------

Budant viszont elengendjük.

gabber_saviola
Szebb jövõt! 😊

Zsolti9014
hátööö... inkább semmit, mert jót nem lehet.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy kívánj szebb jövõt! 😊

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
köszi.

nektek mit mondjak a 7. helyhez?

Forza Italia
annál nem volt nehezebb:S

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Munari jó igazolás lenne
Miccolinak meg jobbulást

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

gabber_saviola
Munari középpályás, és nagyon jó szezonja volt idén a Leccében.

Miccolinak igen komoly sérülése van, nem rég mûtötték. 4 hónapig harcképtelen.

Zsolti9014
Ja, és gratulálok a bajnoki szereplésetekhez, jobb volt mint a miénk.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
A Boróból emlékszem rá, még amikor a 2005/06-os idényben UEFA-kupa döntõig mentek. Szerintem nagyon jó játékos.

EZ volt az utolsó meccsén a Boróban. 😄

Hajrá Magyarország!

Behrami tényleg nagyon jó védelemben is jó meg középpályán is.
1-2 jó középpályás kéne és akkor vitézkedhetnétek az EL-ben meg jövõre ismét cél lehetne a 4.hely.
Munari milyen poszton nyomja?
Miccolinak milyen sérülése van?Mármint ha Lippi behívta volna akkor tudott volna menni a VB-re?

gabber_saviola
Pedersent én sem értem, hogy minek kell, gondolom Delio bõvíteni akarja a repertoárt. Behrami viszont kell, mint egy falat kenyér, mert ha Balza vagy Cassani lesérül, akkor bajban leszünk.

Lanzafamét közösen birtokoljuk a Juvéval.

Az lehet(bár nem vagyok tisztában azzal h miylen fizetések vannak arrafelé).Én Pirlot szerettem de amit az utobbi idõben mutatott...
Elcserélném Pastorera vagy Kjaerre😄
Am Pedersent hhogy akarjátok?Tudtommal nincs klasszikus szélsõjátéka a csapatnak.
Lanzafame nem a Juve tulajdona?

gabber_saviola
Tegnap már megemlítettem, hogy Cigarini is a célkeresztben van. Szerintem vele már tárgyalunk is.

Pirlo nekem az egyik nem-Palermós nagy kedvencem. Sajnos az Õ fizetését nem Dél-Olasz csapatoknak találták ki.

hát nemtom szerintem nem annyira jó játékos.Inkább Cigarini,õ még fiatal is.
Vagy hozzátok el tõlünk Pirlot😄😄Nem bánkódnék miatta😊

gabber_saviola
Azt mondják megtaláltuk Fabio Liverani utódját Fabio Rochemback személyében. A játékos jelenleg a Gremio alkalmazottja, de elõtte megfordult a Barcelonában, a Middlesbroughban és a Sportingban.

gabber_saviola
Átnyálaztam a számomra ismert összes Palermós oldalt, és sehol sem foglalkoznak ezzel a kérdéssel.

Nem hiszem, amikor a Pool nyerte a BL-t de nem végzett BL helyen akkor is egy másik csapat kárára indulhattak. Ha jól emlékszem, de ha azóta van új szabály akkor sorry.

REAL MADRID

gabber_saviola
Ezen már én is gondolkoztam

The Sopranos
Lehet, hogy nagy marhaságot kérdezek, de ha az Inter nyeri a döntõt, õk autómatice BL résztvevõk...és...ilyenkor nem tolódik ki az 5. helyezettre a BL indulás joga? <#conf>

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
azt mondják, ha az Inter nyer a bl-ben, akkor marad minden a régiben

green6k
Szép lenne a 4. hely jövõre, de az annyit érne mint idén az 5...

gabber_saviola
Zampabácsi nyilatkozott egy nagyot, amiben megemlített, hogy jövõre is a 4. hely a cél.

gabber_saviola
köszi Monóbácsi az infót, ezt nem vágtam.

Cucmey
Ez igy van nem szabad elégedetlennek lenni... 😊

Buffon nem 100% hogy marad.

REAL MADRID