27277

105e4pi.png\"

• riccardogardoni
    nem, hawerom hozta palermoból mert ott lakik, és megkértem hogy hozzon már egy szettet :D
  • Cucmey
    hivatalos oldalról rendelted?
  • riccardogardoni
    palermoból mindkettő :D
    azzal ne törődj, de legalább "megy" a fórum XD
  • Cucmey
    hát ez meg honnét van? :DD
  • Cucmey
    egyelőre nem tom tetszik e vagy nem. megnézem majd élőben.
    amugy olyan érzésem van mintha mostanában csak mi ketten írnánk ide. :DD
  • riccardogardoni

Jeeeeee :D
  • riccardogardoni
    nekem amúgy nem tetszik, sztem nagyon retro lett :D
  • riccardogardoni
    http://olasz-foci.hu/valogatott/39-valogatott/6376-bemutattak-az-olasz-valogatott-eb-mezeit
  • riccardogardoni
    Pinilla nyerte a gólszépségversenyt! :D
  • riccardogardoni
    aztakurva :D
  • Cucmey
    fúú erre nem is emlékszem hogy én ide tegnap írtam :DDDDDD
  • Cucmey
    Ezt láttátok?

1:25től izgi. Lesz itt minden mint a búcsúba. :DD
  • riccardogardoni
    egy kis stresszoldó: XD

http://www.startlapjatekok.hu/autos_es_motoros/2011/night_racer/
  • Cucmey
    nekem is kéne
  • riccardogardoni
    2011. november 20., vasárnap
    14:40 Labdarúgás
    Serie A, Juventus-Palermo A program élőben látható
  • riccardogardoni
    valaki nem tud stream-et a keddi válogatott meccsről?
  • Cucmey
    Ne haragudj Zamparini mester amiért mostanában szidtalak. Visszaszívom!! Lelkem mélyén tudtam hogy jó fej vagy. :DDD

http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=121251
  • riccardogardoni
    http://olasz-foci.hu/bajnoksag/serie-a/6343-a-palermo-egy-honapig-nem-szamithat-hernandezre
  • riccardogardoni
    deszaaaaaaaaar :D pont most néztem meg a piedone a zsarut a cool-on, ezt a véletlent :D
  • Cucmey
    Mutasd a csapatod megmondom mi vagy!

Mi csak úgy szerepelünk itt mint "bármely más dél-olasz csapat". De tulajdonképpen rám illik a megállapítás. :DD
  • riccardogardoni
    Mihajlovicsot Delio Rossi váltotta a Fiorentina kispadján!
  • riccardogardoni
    Magyarú XD: http://www.digisport.hu/news/4669
  • Cucmey
    Összefoglaló
  • Cucmey
    Én Miccolira szavaztam. Nem tom. Kicsit a példaképem. :DD
  • riccardogardoni
    már meg volt! pinilla :D
  • riccardogardoni
    egyetértek :)
  • Cucmey
    Hivatalos oldalon szavazzatok az eddigi legszebb gólra!
  • Cucmey
    Én másra nem számítottam mint erre. Jó volt ez. Azt tudtam hogy a végén ellazulunk mer mindig így van. Aguirregarayt nem muszáj erőltetni. Hernandeznek 3 hétre annyi. Miccoli mi a faszér nem játszott legalább egy fél órát... Fogalmam nincsen. Ilicic nagyon jól nyomta. Lores nem volt rossz szerintem csak még nagyon zöldfülű. Csatár nélkül a Juve ellen nagy lesz a szopás.
  • riccardogardoni
    az biztos, de van remény :D
  • monyox
    Ja, latszik a sracon, hogy van tehetsege, de meg sok idöre van szüksege.
  • riccardogardoni
    lores játéka bejött nekem ma
  • monyox
    Ja, meg valami, aztan eltüntem mara..:) Hianyzott ma valakinek Barreto meg Della Rocca? Kiegeszitöemberek. Nalam a kezdö közeppalya Migliaccio, Bacinovic, Zahavi, Joszip. Mas felallasban meg mondjuk plusz Alvarez. Aztan ha gaz van, beszallhat a Della Rocca, Barreto, Acquah, Lores kvartettböl valamelyik. Simont a keretbe!!!!:)))
  • monyox
    A Bologna golja egyertelmüen emiatt jött... A lassitasban mutattak, hogy Balza a hajat igazgatta, meg mar mindenki azt varta, mikor fujja le a spori a meccset. Szebb lett volna a 3:0, de szerencsere nem lett belöle gebasz..
  • monyox
    Tzorvas-szal kibaszott jol jartunk!! Nem hiaba a görög valogatott elsöszamu kapusa, Sirigu meg csak melegitse a PSG padjat, nem baj, legalabb az olaszoknak is van egy Dzsudzsakjuk..:)

A vedelmünk egyre jobban összeall, bar ugy latszik, Cetto-nak meg Silvestre-nek meg szoknia kell egymast, mert neha meg zavarba hozhatok, de jo lesz ez. Balza es Pisano is jo lesz a szelen. A vedelemben en annyit valtoztatnek, hogy Mantovani-t (ha egyszer megvettük), nem jegelnem, mert barmikor jöhet serüles, igazan nekiallhatna Mangia beepiteni a csapatba, a lazabb meccseken igazan lehetne rotalni, neadjisten meg Munoz-hoz is hozzanyulhatunk, bar inkabb csak akkor, ha mar az egesz csapat kidölt..:)

A vedekezökp-val kene valamit csinalni, mert neha az ellenfelek ugy csusznak at ott rajtunk, mint kes a vajon.. Acquah-t jobb lenne padon kezdetni, Bertolo-t meg ugy, ahogy van, elfelejteni. A tamadokp fasza, es szerintem egyre jobb lesz. Joszip-bol meg idövel klasszis is lehet.

Tamadoszekcio - Kedves Mangia, meg az összes illetekes. Az egy dolog, hogy gyk csatar nelkül rugunk 3 golt, de nezzük csak vegig. Miccoli padozik, Pinilla leserült, Abel leserült, elökapartuk Budan-t, csak valaki arulja el, miert... Aztan ennyi. Mi ez?? Ez lesz a megtevesztö taktikank, hogy csatarok nelkül fogjuk hozni a meccseket? Nem varhatjuk el Silvestre-töl, hogy minden meccsen golt fejeljen...
    Bar a mai meccs Mangia-t igazolja, es lehet, hogy elfogult vagyok Miccoli-val, de a csavo egy allat, lobog benne a tüz, szivos... Na jo, nem kell senkinek sem bemutatni, de sztem ö az a jatekos a Palermo-ban, akinek meg akkor is palyan kellene lennie, ha szar formaban van. Barmikor jöhet egy szabadrugas a 16osrol, amivel meccseket tudna eldönteni...

En nem igazan szoktam foglalkozni az edzökkel, sosem nyomtam xytakarodj dumat, de ha Mangia folytatja ezeket a furcsa dolgokat, akkor az sztem kurva gaz lesz... Kivancsi vagyok, hogy megkerdezik-e töle, hogy Miccoli miert padozott, meg arra is, hogy erre mit fog valaszolni..
  • riccardogardoni
    a 70. perctől én is kezdtem kicsit parázni, nagyon elkényelmesettünk
  • riccardogardoni
    3-1 ez már kellett de 3-0 szebb lett volna :)
  • monyox
    Huzz a faszba, Mangia... Aguirregaray... Ha Miccoli le fog lepni, teljesen meg fogom erteni...
  • monyox
    Ez az Joszip!!!!!!! Ez a srac odabasz!!!! Van #27-es jatekosunk!!
  • monyox
    Balzaretti-nek ezek a buta faultjai... Bocs, hogy szettagelem a forumot, de a meccs kezd eleg unalmas lenni..
  • monyox
    Ja, asszem Pioli-val nem vesztettünk tul sokat. A mai megjelenese kicsit Billy Bob Thornton-ra emlekeztet. Nekik van egy Billy Bob-juk, nekünk meg van egy Vin Diesel-ünk..:) Bocs.