27277
|
-
Én nem félek mer kikapunk sajnos :DDDD -
15 körül vannak az eredeti mezek. az nem drága. illetve sok érte de mindenhol ennyi. Legea is 60 euró körül lesz a hivatalos oldalon valószinüleg. Most a mai árfolyamokkal átszámolod meg kifizeted a postát így már kurva drága. Annak idején a két pólómért fizettem cakli pakli 24ezret. Csak akkor még 250-260 körül ment az euró. -
ok, megvan -
O, vannak meg ilyenek!!:)) -
ment a pm -
ez egy nagyon jó ötlet :) -
Sracok, kik vannak itt a forumon aktiv szurkolok? riccardogardoni, Cucmey, gabber_saviola
Ki van meg?
Rosanero-val tervezünk a blog-ra egy Palermo-szurkolokat összefogo irast, kabe ilyen körkerdesszerü temaval. Hogyan lettel Palermo-szurkolo, kedvenc jatekos, ilyenek...
Amelyikötöknek van kedve hozza, dobjon at privatban valami elerhetöseget, aztan küldöm a cuccot. -
én is! mai napig visszavárom!!!! -
Na, ezert nem fogok fogadni..:))) De egy gyözelem fog erni minimum 75rugot..:))
Rossit szerettek a szurkolok, szoval szerintem tuti megtapsoljak. -
na neee :D azt akarod hogy megkövezzünk? XD
amúgy kivi leszek Rossi fejére jövő héten, amikor a Barberaba látogat a Fio-val XD -
Felteszek egy tizest, nyer a Juve siman, en meg jövö hetfötöl Catania-szurkolo leszek...?:)) -
7.50 bet365 -
Mennyi az odds? -
Szívem az országért...:D
Most kell fogadni a Palermo-ra 2-esre mondjuk 10k-val!
Ha bejön, akkor mehet az ünneplés! :D -
Ez miert? Berlu papat ünnepeled?:)) -
Varj csak, a milanoi hagyomany csak a Barbera-ban ervenyes..:)))) Bar a Juve elleni meccshez meg kene egy Mchedlidze..;) -
ezt majdnem elfelejtettem XD
-
aha ja XD a milanoi hagyomány is hogy bejött :D -
De ha a torinoi "hagyomanyainkbol" indulunk ki, akkor nincs ok parazni, sima 2es meccs..=D -
amúgy már előre félek a vasárnapi meccstől! :S
szinte nincs csatárunk, gyenge a csapatunk, érdekes meccs lesz :S -
melegítő pl az jól jönne, a többi az már meg van XD -
Ez azert elegge csökkenti az erteket..:))) -
Hat, nincs olyan sok minden. Mez, melegitö, talan sal. Szerintem az a bolt inkabb a focicsapatok szamara legyartott mezekböl el. Ha jol emlekszem, par honapja 15ezer volt egy Palermo mez. -
passz -
Grazie molto! ;) -
ha arany áron mennek akkor lehet nem éri meg. de majd megírom mi mennyi. :) ha egyáltalán kell mennem. mer még nem biztos. -
arról kérek beszámolót, meg hogy mi mennyi! mert ha nagyon megéri felmegyek XD -
amúgy a hátán: Zaccardo 2 -
nem is tudtam. lehet megyek meló miatt oda pár nap múlva. benézek. kiváncsi vagyok mi van. -
nagyon messze van :S nem lehet rendelni? :D -
Sopronban a plazaban van egy Legea markabolt, es lehet Palermo meg Udinese cuccokat venni.. Bar csak par cucc van, raadasul aranyaron..:) -
nem, gyerekkorukban a játszótéren :D -
hát nekem ez a cucc, atombiztos! rengetegszer volt már mosva, és semmi jele hogy off lenne :D az oldalon meg nem tudok még én se nézegetni cuccokat mert még presto :D mezekből nekem a tavalyi ami nagyon bejött!!! -
Lotto cuccok dizájnra nagyon jók voltak de amúgy a nyomásuk egy kalap szart nem ért. a fekete polómról 4-5 mosás után lejött az egész minta. a rózsaszin az jó még mindig. Lehet csak hibás volt de asszem egyszer láttam Guidolint is lekopott cuccban :DDD -
Ez azert odavag rendesen... Csak mar mehetnenk a stadionavatora..:)) -
A Lotto fasza cuccokat csinalt, nekem jobban bejött, mint a mostani Legea. A Legea vette meg a Lotto-t különben? Mert az Udinese is Lotto-rol valtott Legea-ra. Grat a szettert! A honlapon meg meg mindig "store presto on-line"..:-/ Szicilia, en igy szeretlek..:))) -
jatszotars=csapattars? -
pff :D az komoly. -
aha, mivel olasz, és ott született :D
csak tud magyarul valamennyire, apám régi játszótársának a fia :D -
Ott lakik? de jó neki.