821
![](http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1144008833.jpg)
-
Dosia #341 A fegyvereket a csomagtartoban tudod tartani és azt hiszem vagy az f vagy a g-vel lehet váltani a cuclikat :D -
Vlala #340 Nagyon cool a game, de az első részből benne hagytak némi hibát... egyrészt, nálam az emberek néha elfelejtik, hogy a szemeket nem árt fejen belül hordani, és elég idétlenül néznek ki ettől. Másrészt, a mewntési rendszer nagyon nincs eltalálva...
És véééégre lehet motorozni!
(láma kérdés következik:)
Vettem némoi cuccot, fegyvereket, harcmordorokat, de nem igazán tudom használni, nem jelenik meg sehol. Miért? -
Dosia #339 A kocsikat csak akkor tudod tuningolni amikor már +vetted!!De 1 ként lehet benne ruhát ,hajat csináltatni különbözö harc modokat +tanulni a kocsikba lehet venni zenéket :D nagyon király játék -
Headers #338 Nem tudja valaki hogy lehet avgy melyik kocsikat lehet tuningolni? Annál a jelnél ahol lehet mert mind szürke csak a repair van. -
Khalel #337 Úgyse megy.. -
theodor #336 Akkor passz nem tom.Használd a CureROM-ot. -
Khalel #335 Nem.. rld-nyca.bin, rld-nycb.bin, rld-nycc.bin. Így néznek ki, + még a cue file-ok is ott vannak persze. -
theodor #334 True Crime New York City [PC][CD1][English][www.pctorrent.com].img
True Crime New York City [PC][CD2][English][www.pctorrent.com].img
True Crime New York City [PC][CD3][English][www.pctorrent.com].img
Így néz ki? -
Khalel #333 A gépen van az image file. -
theodor #332 De most cd-n van vagy gépen az image fájl? -
Khalel #331 4.03 -
theodor #330 Hanyas verziójú a daemonod? -
Khalel #329 Így nem lehet hibás a CD.. -
Khalel #328 Daemon Tools -
theodor #327 Hogy telepíted?Cd-ről vagy virtuális meghajtóról? -
Khalel #326 Másnak nem volt az installálásnál problémja a Data11.cab nevű file-al? Láttam 1 embert, aki kért segítséget, de úgy láttam, hogy eltűnt a süllyesztőben az a kérdés.. Így azért én is megpróbálkozom vele. Installálás közben (kb, vagy pont a felénél) azt írja ki, hogy nem találja a Data11.cab nevű file-t. 3 CD-s ugyebár a game, és nem kérte még a 2. CD-t, pedig azon van a Data11.cab, így nem értem, hogy mi a pontos baja.. Erre vki nem tud vmilyen megoldást? -
vodMarci #325 Nálam a GTA-t most azért nem veri,mert szaggat ez a game,de az biztos,hogy jobb lett mint az első rész. -
joe1980 #324 Nekem 1.6 os procinál néhány helyen belassul de utána élvezhetö lesz,és kipróbáltam,NÁLAM VERI A GTA-T. -
De te 2800ghzt irtál. -
Jhon Balu #322 az ésméghozzá amd.... -
nem véletlenül 2.8ghz? -
Hy!!!az agond hogy fekete helyett ezüstös minden fegyver. egy két kivétel.talán patch kéne???? -
Jhon Balu #319 mihez képest sok? -
2800ghz biztos hogy megy áhhh hogyne menne.280000mhz nem sok? -
theodor #317 Nekem is ehte ugyanez a gépem.Egyszer sem akad.Olyan fiolyamatos mit a vízesés -
Nekem is tök ugyan ez és működik simán... -
Jhon Balu #315 amd 2800 ghz,ati 9600,512ram ezen megy simán nekem. -
Szerintem jó játék, attól eltekintve, hogy minden tekintetben hozza az erős átlagot, lehet élvezni is a játékot, meg szeretni is.....csak a menü borzasztó :( -
jó lenne a játék, de az úttextúra elég gagyi lett, a karakterek nagyon jól ki vannak dolgozva, az autók mozgása megint gáz, a város nem elég életszagú sajna, kocsikban emberekben nincs hiány, de nem érzem azt mint a San Andreas-ban, ha neki megyek egy kocsinak, akkor nem ordítoznak, stb.
jah itt jegyzem meg a kocsik nagyon szépen törnek. én inkább élményautózni szeretek szóval ez sajna nem az én játékom ;)
jah és full konzolszagú amúgy az egész, dehát ez van. pedig jó gém is lehetett volna... -
joe1980 #312 Nem fontos csak kérdeztem! -
theodor #311 Ez miért olyan fontos?Egyébként itt már mozog a tag keze, de a kormány merev. -
joe1980 #310 Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni,hogy a vezetésnél itt már megcsinálták a kormányzást? (szóval ugy értem ,hogyha a kocsi jobbra megy akkor a manus is jobbra kormányoz benne),mert az elsőbe csak a kerék mozgott a manus keze egyhelybe állt. -
futni fut csak szörnyen akad!
Celeron 2,6 Ghz, Ati Radeon 9600 pro , 512 ram -
Jhon Balu #308 nekem is olyan a karim de fut mint állat 1024*768-on -
vodMarci #307 Csak nekem nem fut el 9600os Atival(256) 800*600 ba??? -
Nekem elfut a 9600os Atival (256) 800x600 ba de az 1024 et már nem bírja...lehet hogy azért mert 80 fokon megy a proci :) csak nem tom mér :D hűtője pedi hibátlan :D jah 2,8as a procc -
azért köszi :) -
jólvan már sikerült :) -
theodor #303 Erről már volt szó, de elmondom mégegyszer úgy kell meglőni, hogy ne haljon meg.Ezt úgy csináld, hogy a vállára célzol, és akkor lővöd meg amkikor kék a célkereszt. -
van a president Club-os küldetések között egy olyan, amikor a propeller előtt géppuskával lövöldöző csávót kell lefegyverezni! de hogy? már próbáltam mindent, lőttem alatta lévő hordókat, mellette lévő csőt, ha megölöm mission failed, ha közel megyek, megöl :|