True Crime New York City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No meg a néger feka hasolósága is meglátszik az egészen.De sztem az sa-t nem lehet felülmúlni.
Ez se múltafelül...nah jó grafikailag ez egyfokkal szebb.De ezt a játékot nem lehet egyszerûen hasolítani az sa-hoz.
A sa egy feka rosszfiú tamagocsi.
A true crime pedig egy feka józsaru tamagocsi <#vigyor2>#vigyor2>.
Ha a ketõt összegyúrnánk akkor 25 to life lett volna...csak hát nem lett (de ez mást a 25 to life-on már kidühöngtem magamat).
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Maga az alapsztori az tetszet...az utána lévõ lövöldözés is jól megoldoták.Szal történetileg megint üt a játék...bár most kicsit visszafogotabb a fõhõs mint nick kang-volt LA-ben.
A rendõri tutorial kegyetlenül elrontották.Ha véletlenül nemúgy csinálod ahogy a progi mondja kezdújra haver. Aztán elkezdõdik a játék végre nem abban a kretén rendõri ruhában kellet szambáznom.
Nah de mikor meglátam a fõhõs arcát az új ruhájában majdnem sírva fakadtam.
Azt tudtam hogy snoop dogg nagyon sponzorálja a játékot NAH DE ENNYIRE?
A fõhõs arca pontosan a hihetetlen (béna mármint számomra) rapperõl mintázták.És fogadok a szinkronban is belekontárkodot.
Maga a játék grafikája nagyon üt! Ennyire szép életeli new york-ot még nemlátam.A tetejébe elég sok szemét is fujdogál az utcákon.
Játékmenetileg még mindíg a true crime régi módszere van benne.Ne légy rossz oszt nemkapsz a fejedre.A tetejébe ha sok rosszaságot követünk el egyszerûen lefokoznak és a régi ruhában parádézhatunk.De ha pl. jó sok bûnözõt elkapunk akkor elõ léptethetnek.
ÍEgyetlen negatív-ot tok felteni (persze a snoop dogg hasonlóság mellet) hogy még PS2-n (!!!!) is ha bevedtem egy szépkis kanyart úgy belassult a játék hogy csak néztem. Ilyet utoljára a régi true crime csinált aztis pc-n.Nahde itt? Még ps2-n is elég belasul a játék egy szép farolás után <#wilting>#wilting>.
Végsõ értékelés: 92%
Grafika: 10/9
Irányítás: 10/5
Hangok,zenék: 10/10
Feeling 10/7
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
ati 9600-tal müködnie kéne? mert nagyon akad és nem tom mitõl😞
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nemtudom nincs helyem feltenni a godfather-t de itt semmi irányitási nehézség nincsen legalábbis akinek ez nehéz annak a pasziánszot tudom ajánlani.
Next PC upgrade: 2022
Valaki elmondaná,hogy ez milyen játék?
A képek alapján úgy tûnik,mintha GTA-hoz hasonlítana.Köszi
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Directx9 C-m van
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Igaz vannak benne nagyon elnagyolt szar dolgok pl ha az autóval megyek és a távoli forgalman nézem nagyon szánalmasan oldották meg.
Next PC upgrade: 2022
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Egyébként elsõ nekifutásnak jónak tûnik
<#violent>#violent><#ijedt>#ijedt><#gun>#gun><#gonosz2>#gonosz2>
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Nekem az embeknek a jobb keze hiányzik?Az mért van?
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Download True.Crime.New.York.City-RELOADED_CRACK_ONLY.zip from Net-Mirror "Omega": dl12L3.rapidshare.de (9520 of 10000 MBit/s in use)
No premium-user. Please enter here:
Price Valid for Payment options
9.90 EUR 1 month
24.- EUR
~8 EUR/month 3 months
44.- EUR
~7.3 EUR/month 6 months
79.- EUR
~6.6 EUR/month 1 year
FREE-re nyomsz,következõ lapon megvárod amig a "Download-Ticket reserved. Please wait..." szöveg meletti számláló visszaszámol,és utánna ott a link a cucchoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Pls,pls,pls,pls.<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#schmoll2>#schmoll2>
Elõre is THX!!!