821
  • Dosia
    A fegyvereket a csomagtartoban tudod tartani és azt hiszem vagy az f vagy a g-vel lehet váltani a cuclikat :D
  • Vlala #340
    Nagyon cool a game, de az első részből benne hagytak némi hibát... egyrészt, nálam az emberek néha elfelejtik, hogy a szemeket nem árt fejen belül hordani, és elég idétlenül néznek ki ettől. Másrészt, a mewntési rendszer nagyon nincs eltalálva...

És véééégre lehet motorozni!

(láma kérdés következik:)
    Vettem némoi cuccot, fegyvereket, harcmordorokat, de nem igazán tudom használni, nem jelenik meg sehol. Miért?
  • Dosia
    A kocsikat csak akkor tudod tuningolni amikor már +vetted!!De 1 ként lehet benne ruhát ,hajat csináltatni különbözö harc modokat +tanulni a kocsikba lehet venni zenéket :D nagyon király játék
  • Headers
    Nem tudja valaki hogy lehet avgy melyik kocsikat lehet tuningolni? Annál a jelnél ahol lehet mert mind szürke csak a repair van.
  • Khalel
    Úgyse megy..
  • theodor
    Akkor passz nem tom.Használd a CureROM-ot.
  • Khalel
    Nem.. rld-nyca.bin, rld-nycb.bin, rld-nycc.bin. Így néznek ki, + még a cue file-ok is ott vannak persze.
  • theodor
    True Crime New York City [PC][CD1][English][www.pctorrent.com].img
    True Crime New York City [PC][CD2][English][www.pctorrent.com].img
    True Crime New York City [PC][CD3][English][www.pctorrent.com].img
    Így néz ki?
  • Khalel
    A gépen van az image file.
  • theodor
    De most cd-n van vagy gépen az image fájl?
  • Khalel
    4.03
  • theodor
    Hanyas verziójú a daemonod?
  • Khalel
    Így nem lehet hibás a CD..
  • Khalel
    Daemon Tools
  • theodor
    Hogy telepíted?Cd-ről vagy virtuális meghajtóról?
  • Khalel
    Másnak nem volt az installálásnál problémja a Data11.cab nevű file-al? Láttam 1 embert, aki kért segítséget, de úgy láttam, hogy eltűnt a süllyesztőben az a kérdés.. Így azért én is megpróbálkozom vele. Installálás közben (kb, vagy pont a felénél) azt írja ki, hogy nem találja a Data11.cab nevű file-t. 3 CD-s ugyebár a game, és nem kérte még a 2. CD-t, pedig azon van a Data11.cab, így nem értem, hogy mi a pontos baja.. Erre vki nem tud vmilyen megoldást?
  • vodMarci
    Nálam a GTA-t most azért nem veri,mert szaggat ez a game,de az biztos,hogy jobb lett mint az első rész.
  • joe1980
    Nekem 1.6 os procinál néhány helyen belassul de utána élvezhetö lesz,és kipróbáltam,NÁLAM VERI A GTA-T.
  • Barney Tech
    De te 2800ghzt irtál.
  • Jhon Balu
    az ésméghozzá amd....
  • Barney Tech
    nem véletlenül 2.8ghz?
  • Bence94
    Hy!!!az agond hogy fekete helyett ezüstös minden fegyver. egy két kivétel.talán patch kéne????
  • Jhon Balu
    mihez képest sok?
  • Barney Tech
    2800ghz biztos hogy megy áhhh hogyne menne.280000mhz nem sok?
  • theodor
    Nekem is ehte ugyanez a gépem.Egyszer sem akad.Olyan fiolyamatos mit a vízesés
  • Harly18
    Nekem is tök ugyan ez és működik simán...
  • Jhon Balu
    amd 2800 ghz,ati 9600,512ram ezen megy simán nekem.
  • Harly18
    Szerintem jó játék, attól eltekintve, hogy minden tekintetben hozza az erős átlagot, lehet élvezni is a játékot, meg szeretni is.....csak a menü borzasztó :(
  • M@TriX
    jó lenne a játék, de az úttextúra elég gagyi lett, a karakterek nagyon jól ki vannak dolgozva, az autók mozgása megint gáz, a város nem elég életszagú sajna, kocsikban emberekben nincs hiány, de nem érzem azt mint a San Andreas-ban, ha neki megyek egy kocsinak, akkor nem ordítoznak, stb.
    jah itt jegyzem meg a kocsik nagyon szépen törnek. én inkább élményautózni szeretek szóval ez sajna nem az én játékom ;)
    jah és full konzolszagú amúgy az egész, dehát ez van. pedig jó gém is lehetett volna...
  • joe1980
    Nem fontos csak kérdeztem!
  • theodor
    Ez miért olyan fontos?Egyébként itt már mozog a tag keze, de a kormány merev.
  • joe1980
    Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni,hogy a vezetésnél itt már megcsinálták a kormányzást? (szóval ugy értem ,hogyha a kocsi jobbra megy akkor a manus is jobbra kormányoz benne),mert az elsőbe csak a kerék mozgott a manus keze egyhelybe állt.
  • zmeor
    futni fut csak szörnyen akad!

Celeron 2,6 Ghz, Ati Radeon 9600 pro , 512 ram
  • Jhon Balu
    nekem is olyan a karim de fut mint állat 1024*768-on
  • vodMarci
    Csak nekem nem fut el 9600os Atival(256) 800*600 ba???
  • Peck
    Nekem elfut a 9600os Atival (256) 800x600 ba de az 1024 et már nem bírja...lehet hogy azért mert 80 fokon megy a proci :) csak nem tom mér :D hűtője pedi hibátlan :D jah 2,8as a procc
  • zolee90
    azért köszi :)
  • zolee90
    jólvan már sikerült :)
  • theodor
    Erről már volt szó, de elmondom mégegyszer úgy kell meglőni, hogy ne haljon meg.Ezt úgy csináld, hogy a vállára célzol, és akkor lővöd meg amkikor kék a célkereszt.
  • zolee90
    van a president Club-os küldetések között egy olyan, amikor a propeller előtt géppuskával lövöldöző csávót kell lefegyverezni! de hogy? már próbáltam mindent, lőttem alatta lévő hordókat, mellette lévő csőt, ha megölöm mission failed, ha közel megyek, megöl :|