821
-
vodMarci #301 Én meg elkezdtem ököllel ütni vágni. -
vodMarci #300 Kösz -
#299 Jól van öcsém akkor tessék ha a felfedezés öröme már nem is számít, szaladj a bambuszok közé a néger állat odasuhint lesz a földön egy bambuszrúd azzal ütheted, ha az is eltörik ugyanez a móka, nesze és tudod kinek mutogass -
vodMarci #298 Bammeg kösz a segítséget.Majd valamit kihozok ebből a két szóból. -
#297 Én tudom én is ott szívtam, de nem mondom meg, mert sokkal jobb ha magadtól jösz rá, annyit segítek néger+bambusz -
vodMarci #296 Sikerült elvinnem addig,amíg egy feka hapsival a tetőn szamuráj karddal kell megküzdeni.Le kell verni a páncélt,de a kard 3-4 ütás után eltörik.Hogy kell csinálni? -
vodMarci #295 És ott mit kell?Képet akartam ide berakni,de nem megy. -
theodor #294 Én azt olvastam a hivatalos oldalán a játéknak.Nekem mind1 mert nekem fent van. -
#293 Mese habbal, nekem még sp1 sincs, nem hogy 2, és simán megy. -
theodor #292 Akkor próbáld ki úgy hogy beállítod a 3d kártyán az élsimítást stb...Azt úgy kell hogy asztalon jobb klikk, tulajdonságok, speciális.És a 3d-s fülön belül kell optimizálni. -
vodMarci #291 Service pack 2 van nekem. -
theodor #290 Most olvastam, hogy a Service Pack 2 az alapkövetelmény. -
theodor #289 Nekem ATI 9600 XT AMD Athlon 64 2800+ 512 MB RAM és tökéletesen megy.Szerintem driver frissítést kéne csinálnotok. -
#288 Hát jah!
Egyszerűen nem értem...pedig tök jó dolgok lennének benne de így reménytelen benne játszani -
#287 Én nemtudom mi lehet nálatok ,nálam egyátalán nem akad! -
#286 Ugyanaz a gépem mint az alattam lévő embernek!!!
KIBASZOTT JÓ LENNE HA NEM AKADNA
az 1 rész is jó volt
kéne patch -
vodMarci #285 Intel Celeron 2.6 GHZ,ATI 9600PRO,768MB ram,és nagyon szaggat,amikor kint vagyok New York utcáján.Amikor meg bent vagyok épületekben semmi gond nincs.Főleg még,hogy 90%-kal kevesebb video beállítás van... -
vodMarci #284 Intel Celeron 2.6 GHZ,ATI 9600PRO,768MB ram,és nagyon szaggat,amikor kint vagyok New York utcáján.Amikor meg bent vagy épületekben semmi gond nincs.Főleg még,hogy 90%-kal kevesebb video beállítás van... -
Headers #283 Nem lehet valahogy kivédeni a rossz irányítást? (nem lehet az A-val meg a D-vel menni jobbra balra)
-
#282 Na most meg tudtam folytatni a gamet mert máshova mentettem és azt betöltötte rendesen. -
#281 Komolyan mondom ekkora szart mi a jó édes annyáért kezdi előlről a gamet? -
Headers #280 Nem tud valaki egy patch-et a game-hez mert van amikor nem tom a kocsit irányítani jobbra balra meg ilyenek. A tud valaki akkor küldjön már egy linket vagy itt az msn címem [email protected] -
Headers #279 Nálatok nincs olyan probléma hogy az autót nem lehet jobbra meg balra irányitani? Ha igen akkor ha tudtok akkor tanácsoljatok már valamit. -
#278 Nekem is előlről kezdi hogy rohadna meg :( -
#277 Nekem is :( -
Mozes13 #276 Nem tudjtátok mér lehet az, hogy amikor betöltöm a mentést mindig az elejéről kezdi a játékot? -
theodor #275 meg -
theodor #274 Hát egyszerűbb az biztos.Csak jó lenne, ha lehetne grafikát állítani, mert jó lenne ha lehetne élsimítást meg ez azt amazt. -
#273 Nincs! -
hirtwarez #272 van már patch hozzá? -
#271 Az is jó, de sokkal elitebb ellőni a kezét nem? :) -
theodor #270 Vagy simpla babtöltet-el vagy azzal a távcsöves sokkoló puskával.A lényeg hogy ne nyírja ki. -
#269 Dehogy kell kikapcsolni, a figurára kell hatástalanító lövést leadni (mikor kék a célzó) -
#268 Sziasztok!
Van egy kis problémám, elakadtam, segítsetek nekem please! :) Itt a KÉP!
Ugye itt van egy nagy ventilátor, és ezt ki kéne kapcsolnom, mert ha a fekát lelövöm, akkor szétdarálja... De hol kell ezt kikapcsolni, mert nem találom sehol! :( -
#267 Na megcsináltam a fő ügyet, a többi bohóckodáshoz nincs már kedvem. -
Dosia #266 szeritem + nagyon jo kis game teli van uj dolgokkal !Nagyon durva hogy majd nem minden épületbe belehet menni -
#265 Ne is mond, néha 5 percig csak kocsikázok. -
theodor #264 Passz még el sem jutottam odáig.Mondjuk én mindig bejárom a várost autóval pedig taxival gyorsabb vagy metroval.De az legalább reális hogy sokáig tart bejárni a várost.Tényleg new york nagyságú. -
#263 Nem tudod, hogy kell a néger állatot megverni? -
theodor #262 Lényegében nem lenne ez rossz game, csak sok a bug benne.Ha a gta meg ez ötvözve lenne az rohadt jó lenne.De hát az activision soha sem tudott tényleg jó játékot csinálni, bár ez már közelít de még szerintem várni kell a nagy ő-re.