821
-
#381 igen, de, hogy célozzam be, hogy kék legyen? -
theodor #380 #303 -
#379 Sziasztok!
Mit kell azon a pályán csinálni ahol 1 nigger csávesz minigunnal lö én meg az oszlopok mögött rohangálok, de ha megölöm beszívja a ventilátor azt vége a gamenek.
Mit kell csinálni? -
Vlala #378 Kipucoltam a várost, az egész zöld. A rendőrfőnök elintézte egy "good work, detective"-vel, ennél azért többet vártam. :) -
Vlala #377 Tulképpen ez akart lenni a kérdésem lényege, hogy vbenni tudtatok-e már... fogalmazásgátlót szedek :)
Bemész egfy dojoba, ott lehet tanulni különféle harcmodorokat a taek-won-dotól a wu-shuig, ezeket utána tudod váltogatni.
A két kézzel lövöldözés vagy szurkálás g, illetve t betű (másik kéz) segítségével érhető el. -
#376 A G a fegyvereknél működik,de a harci stílusnál nem.Mikor lehet változtatni?És hogy lehet a nálam levő fegyverekből kétkezest csinálni,mint pl.a kaszából? -
#375 Én már találkoztam motorral.Van rendőr motor is.A térkép felső részén levő városrészeken van a legtöbbször.
Autóárusnál még nem láttam. -
#374 köszi -
Vlala #373 Bűnüldözésből tudsz pénzt szerezni, a police booth-ok kifizetik az eddigi munkásságodat.
Zolo (#372): Ruhákat ruházati üzletekben (clothes shop) tudsz venni, frizurát a barbernél tudsz csináltatni. A harcmodort kézitusára (brawling) állítva, G-vel választod ki.
Kis angoltudásasal újabb hülye poénok:, a filmekből únásig ismert letartóztatási szöveg paródiái (jogában áll hallgatni, meg az összes sz.r, amit elfelejtettem) hangzanak el :)
Motort nem láttam még. Lehet azt egyáltalán venni? -
#372 Frizurát hogy lehet csináltatni?Ruhákat hogy lehet venni,mert ugye az eljén lehettett a szekrénybe a rendőrt lecserélni,aztán nincs semmi se ott.Meg megvettem egy harc módót a dojo-ban és azt hogy lehet megtanulni?
Most ennyi. -
#371 Sziasztok
Hogy tudok pénzt szerezni?
-
joe1980 #370 Kedves ZOLO.nekem se szaggat a játék mikor benn vagyok a házakban,de amikor kint vagyok akkor szaggat.kérdésedre a válasz:INDITÁsnál tartsd nyomva a ctrl-t . -
Patesz7 #369 Na de most tényleg!
Nem volt senkinek ilyen problémája??? -
Patesz7 #368 Aha. Tényleg! Kipróbáltam és megoldódott a problémám!
Kössz szépen KisM -
#367 Szeva Pé!
Töröld le a picsába annyit nem ér az egész -
Patesz7 #366 Ezzel tisztában vagyok, de én azt mondom, hogy játék közben nincs egér! -
#365 Az hogy a játék menüjében nincs egér!Csak játék közben van! -
Patesz7 #364 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem! Install után a konzolban (még a windows-ban) belövőm az egeret! Majd elindítva a játékot nincs egér! Mi lehet a probléma!
kössz -
#363 Nekem az amd-m 1,4-en megy,ráadásul a játék nem támogatja a vid karim és szaggatás nélkül megy :DDDD
A játék néha kilépett,újratettem és azóta az indításnál nem jön be a grafika + irányítás állító konzol.HOgyan lehetne előhozni? -
joe1980 #362 milyen proci lenne jó? -
Vlala #361 Az egy kicsikét kicsi a játéknak. Grafikát tudod még lejjebb venni? -
joe1980 #360 szerintem,segitséget vártam hátha leirja valaki,mit tegyek hogy ne szaggasson.ennyi.Miért, hanyas proci kellene? -
#359 1.6-os proci? szerinted? -
joe1980 #358 sziasztok.segitséget szeretnék kérni.Mikor benn vagyok a házakban akkor normálisan megy de amikor kinn vagyok az utcán nagyon szaggat.A procim 1,6 os a videokártya ati 9800 as-mit tegyek,hogy rendesen mennjen és ne szaggasson.A játék király -
Vlala #357 Droglabor: bemondja a diszpécser, hogy NE használjak lőfegyvert, mert robbanásveszély áll fenn. Erre mit csinál a jó rendőr? Beleveri a srác fejét a sütőn lévő cuccba, hadd hulljon a férgese. :) -
#356 elkapod a jobb karját és földretepered.... ;) -
Vlala #355 Q betűvel bemutatkozol, hogy rendőrség, aki megadja magát, azt simán +-szal, aki nem, azt előtte gyepálni kell egy kicsit. Ha a földön van, mehet rá a bilincs.
Ezek a hüle True Crime-s poénok hiányoztak eddig az életemből.
1. Érdemes megnézni, kik milyen autót vezetnek. Nekem a tízméteres limóból egy szakadt punk szállt ki. A tata a sportmotoron sem utolsó látvány.
2. a riasztások: Vegetáriánus éttermet vernek szét húsért; Megtámadták a DJ-t, mert nem tetszik a zene; Öreg fószerek verik egymást az utcán; pincérek összeverekedtek a borravalóért stb. -
#354 Hali!
Bármilyen furcsa ti4200-sen megy a játék!/igaz az embereknek hiányzik a jobb karja/,de úgyis nemsokára lesz új kártyám.
Hogy lehet letartóztani az egyéneket?Mert nem jöttem rá. -
Vlala #353 Igen, közben megtaláltam... -
Dosia #352 nem tünik el fegyver hanem csak +kell nyomni a g-betüt azt hiszem és akkor elöveszi a másodlagos fegyvert!ui:de csak akkor amikor a pisztoly jelen van -
#351 hali mi lehet a gond ?a fegyverek ezüstök fekete helyett pl.az uzinak feketének kell hogy legyen és ezüst
-
Vlala #350 Hangulatban, zenében nagyon ott van a szeren. -
theodor #349 Van benne jó néhány bug de ha azok nem lennének, akkor a gta-t kenterbe verné. -
Vlala #348 Van, ez aggaszt engem is. Még így is, de úgy vettem észre, hogy betöltésenként változik. Nem is zavar annyira, legfeljebb röhögök egy sort, inkább a fegyverek-stílusok rejtélyes eltűnése bosszant. Kiveszem a népirtót a csomagtérből, és eltűnik... -
#347 Driver?! -
#346 Akkor probáld a legujabb drivert.
Geforceos vagyok :D -
Vlala #345 X800GTO. -
#344 Videokártya driver csere.Milyen kártyád van? -
theodor #343 Isszonyat brutál game lett. -
Vlala #342 Azt tudom, kiírta, hogy trunk, de amikor onnan előszedem, onnantól nem találom.