True Crime New York City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Az is jó, de sokkal elitebb ellõni a kezét nem? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Vagy simpla babtöltet-el vagy azzal a távcsöves sokkoló puskával.A lényeg hogy ne nyírja ki.
Shep
Dehogy kell kikapcsolni, a figurára kell hatástalanító lövést leadni (mikor kék a célzó)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KeKKSZike
Sziasztok!

Van egy kis problémám, elakadtam, segítsetek nekem please! 😊 Itt a KÉP!

Ugye itt van egy nagy ventilátor, és ezt ki kéne kapcsolnom, mert ha a fekát lelövöm, akkor szétdarálja... De hol kell ezt kikapcsolni, mert nem találom sehol! 😞

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Shep
Na megcsináltam a fõ ügyet, a többi bohóckodáshoz nincs már kedvem.

szeritem + nagyon jo kis game teli van uj dolgokkal !Nagyon durva hogy majd nem minden épületbe belehet menni
Shep
Ne is mond, néha 5 percig csak kocsikázok.

Passz még el sem jutottam odáig.Mondjuk én mindig bejárom a várost autóval pedig taxival gyorsabb vagy metroval.De az legalább reális hogy sokáig tart bejárni a várost.Tényleg new york nagyságú.
Shep
Nem tudod, hogy kell a néger állatot megverni?

Lényegében nem lenne ez rossz game, csak sok a bug benne.Ha a gta meg ez ötvözve lenne az rohadt jó lenne.De hát az activision soha sem tudott tényleg jó játékot csinálni, bár ez már közelít de még szerintem várni kell a nagy õ-re.
Shep
A néger majmot a tetõn aki szamurájnak képzeli magát hogy lehet legyõzni, mert van ugyan egy kardom de az kb 3 ütés után eltörik, kézzel meg hiába is ütöm nem sebzõdik.

Shep
Nekem jó, nem a tápod gyenge?

Sziasztok!
Folyton restartol a gép ha Load Game-t nyomok,meg elsö küldetésnél kilépett.. Hibát észlel blabla... Nektek is van ien vagy gépen baszaxik ? 😞
Shep
Közben már rájöttem, thx, és szomorúan vettem tudomásul, hogy alig játszottam vele és a fõ ügy 30% -a már meg van oldva. Azzal a grafikai buggal találkozott más is, hogy a kocsik körül ilyen fekete füstszerû valami tûnik fel idõrõl idõre, meg néha eltûnik az útról a tükrözõdés?

A rendõrségen a fegyver raktárba.Bemész a liftbe és a fegyverraktár (armory) szintre mész.Odamész a pulthoz nyomsz egy "E" gombot és ott kiválasztod, hogy melyik mozdulatot akarod megvenni.Az elején még csak egyet lehet venni.
M@TriX
pár képet benyomhatnátok.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Shep
Hol lehet megvenni õket?

De van de itt már meg kell venni a különbözõ mozdulatokat.
Amugy tokeletesen megy. eddig. Most mentem at az autos tanitason, ott 1 csoppet akadt, de a sok reflektacio miatt... gondolom

Nekem is gf 4 ti 4400 128 as van es mindenkinek a jobbkeze hianyzik 😊) elegge vicces

Shep
Ebben nincs vetõdve lövés mint az elõzõ részben?

kilyking
Melyik driver van fent?

!!!HALA MADRID!!!

Akkor nekem miért megy akadás nélkül?(ATi 9600pro)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Voltan
Úgy látszik, nem szereti a 9000-es ATI szériát. Röhej. Jöhetne valami peccs...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Itt nézz körül.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Gerbill
Én esetleg csak azért fogom kipróbálni, hogy megnézzem a várost, mert már sok New Yorkban játszódó játékkal(NY City Tycoon, gta3, The Godfather) játszottam és kíváncsi vagyok ebben hogy oldották meg

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kilyking
Én nagyon vártam ezt a gamet de csalódtam!Szerintem egy 9800proval jól kéne mennie
de akad mint állat!Remélem adna ki hozzá valami javítást.

!!!HALA MADRID!!!

Hy all.Tudna nekem valaki egy fél oldalas Boritot erröl a játékrol adni.Vagy egy teljes is jo lesz.Thx

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

ttibi
én úgy tudtam beálitani hogy mikor inditotam a játékok (iconrol) nyomtam a CTRL-t egyfojtában és be kell jönie egy kis panelnek amin tudsz felbontást egér érzékenységet bill. kombinácokat változtatni!
remélem müködik!

Nekem is faxán megy. De talán jobban kedvelném ha az egér is gyorsabb lenne.

Bocs elõrre is, de hogy kell az egér érzékenységét(gyorsaságát) növelni?

Nekem meg pont hogy bejön a game.Csak mert nekem sincs atomreaktorom 512 ram 2800 as amd proci 9600 xt videó kártya.Ezzel e konfiggal nálam tökéletesen fut 1024-ben.Ráadásul még a grafika is szebb mint az 1. részben.Jó vannak bugok de azért nálam olyan nincs mint a néhány sorral lejebb belinkelt képen szeritem az gép probléma driver,proci.memo stb.Én azt mondom hogy grafikára szarrá veri a godfathert de a játékélmény nekem se volt sok.
Gerisone
nincs semmi baj a gépemmel simán elment 1024*768ba! de ez nemnaon változtatott a játék minõségén!

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

1ként + nem szar a játék
Venni kéne 1 normális gépet és akkor nincsenek ilyen problémák<#nevetes1>
Gerisone
fideszkampány lehetne:

SZARABBAK A JÁTÉKOK MINT 4 ÉVE!
70%-KAL KEVESEBB OPTIMALIZÁCIÓ!
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Gerisone
azt hiszem egyhangú a vélemény <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

Már törlöm is az izóját lefele! asszem felrakom ujra a FEAR-t! az legalább maxon elment!

Voltan
Ez érdekes...

ttibi
nekem 2.4, 1 GB ram, 9600 és akad mint az állat. de azért berakhatak volna valami grfikai beálitást hogy mégis mert nekem 800x600ba futt de nem tom lejebb venni!

vagy azért akad mert töltötem? és így álnak bosszut a készitök?

Csuhai G
Szerintem az 1. rész (sokkal) jobb volt!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Iszonyatosan szar!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

McW
Nagyon vártam ezt a gammát, az elõzõvel sokat nyomtam, de sajnos ez egy igénytelen kalap szar!<#szomoru1> Igaz, utálom a playstation-t, de a pc-s társadalomnak nincs szüksége ilyen trágyalé játékra! Kár érte...

Mess with the best, and die like the rest...

Voltan
Nem tudom, hogy a 9600 miatt van-e, de tény, hogy nagyon vacakul fut. Mondjuk a gépem sem egy nagy szám, 1600-os Athlon, 1 giga RAM, és ugye 9600 Pro. De ennél mindenképpen jobban kéne futnia, szerintem. A FEAR-rel, Black and White 2-vel,stb. nem volt futtatási gondom, még az Oblivion is egészen szépen eldöcög, szóval ezek után röhej, hogy ez a vacak 640 x 480-ban ilyen tetû legyen.

Voltan
Szerintem ráadásul ugyanaz a hangja ennek a fekának is, mint CJ-nek volt az SA-ban.

Gerisone
milyen képet? szkrínshot 1000fele van a neten! Ne kövezzetek meg de nem sokat veszítetek ha nem töltitek le!

Csuhai G
Képeket!

Gerisone
kb másfélórát nyomtam de eddig tartott

Gerbill
Egy képet nem rakna be valaki?
Akinek ati 9600-a van annak akad? Nekem is az van és be se szerzem ha nem megy rajta

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

a 25 to life-ot két délutáni pihennö alkalmával toltam végig.és sztem nem gondolták komolyan h ezzel a gammel (25 to life) keresni fognak.ha igen, akkor hehe.

AirborneRanger
Srácok! Kocsik hol lehet javítani? Megvettem jópénzért a kövi rendõrautót, de jól össze is törtem 😄 És a rendõrségen mindig törött állapotban kapom meg...

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines