821
  • cicai
    igen, de, hogy célozzam be, hogy kék legyen?
  • theodor
  • cicai
    Sziasztok!
    Mit kell azon a pályán csinálni ahol 1 nigger csávesz minigunnal lö én meg az oszlopok mögött rohangálok, de ha megölöm beszívja a ventilátor azt vége a gamenek.
    Mit kell csinálni?
  • Vlala #378
    Kipucoltam a várost, az egész zöld. A rendőrfőnök elintézte egy "good work, detective"-vel, ennél azért többet vártam. :)
  • Vlala #377
    Tulképpen ez akart lenni a kérdésem lényege, hogy vbenni tudtatok-e már... fogalmazásgátlót szedek :)

Bemész egfy dojoba, ott lehet tanulni különféle harcmodorokat a taek-won-dotól a wu-shuig, ezeket utána tudod váltogatni.
    A két kézzel lövöldözés vagy szurkálás g, illetve t betű (másik kéz) segítségével érhető el.
  • zolo
    A G a fegyvereknél működik,de a harci stílusnál nem.Mikor lehet változtatni?És hogy lehet a nálam levő fegyverekből kétkezest csinálni,mint pl.a kaszából?
  • zolo
    Én már találkoztam motorral.Van rendőr motor is.A térkép felső részén levő városrészeken van a legtöbbször.
    Autóárusnál még nem láttam.
  • cicai
    köszi
  • Vlala #373
    Bűnüldözésből tudsz pénzt szerezni, a police booth-ok kifizetik az eddigi munkásságodat.

Zolo (#372): Ruhákat ruházati üzletekben (clothes shop) tudsz venni, frizurát a barbernél tudsz csináltatni. A harcmodort kézitusára (brawling) állítva, G-vel választod ki.

Kis angoltudásasal újabb hülye poénok:, a filmekből únásig ismert letartóztatási szöveg paródiái (jogában áll hallgatni, meg az összes sz.r, amit elfelejtettem) hangzanak el :)

Motort nem láttam még. Lehet azt egyáltalán venni?
  • zolo
    Frizurát hogy lehet csináltatni?Ruhákat hogy lehet venni,mert ugye az eljén lehettett a szekrénybe a rendőrt lecserélni,aztán nincs semmi se ott.Meg megvettem egy harc módót a dojo-ban és azt hogy lehet megtanulni?
    Most ennyi.
  • cicai
    Sziasztok
    Hogy tudok pénzt szerezni?
  • joe1980
    Kedves ZOLO.nekem se szaggat a játék mikor benn vagyok a házakban,de amikor kint vagyok akkor szaggat.kérdésedre a válasz:INDITÁsnál tartsd nyomva a ctrl-t .
  • Patesz7
    Na de most tényleg!
    Nem volt senkinek ilyen problémája???
  • Patesz7
    Aha. Tényleg! Kipróbáltam és megoldódott a problémám!
    Kössz szépen KisM
  • grebber
    Szeva Pé!

Töröld le a picsába annyit nem ér az egész
  • Patesz7
    Ezzel tisztában vagyok, de én azt mondom, hogy játék közben nincs egér!
  • zolo
    Az hogy a játék menüjében nincs egér!Csak játék közben van!
  • Patesz7
    Szevasztok!
    Lenne egy kérdésem! Install után a konzolban (még a windows-ban) belövőm az egeret! Majd elindítva a játékot nincs egér! Mi lehet a probléma!
    kössz
  • zolo
    Nekem az amd-m 1,4-en megy,ráadásul a játék nem támogatja a vid karim és szaggatás nélkül megy :DDDD
    A játék néha kilépett,újratettem és azóta az indításnál nem jön be a grafika + irányítás állító konzol.HOgyan lehetne előhozni?
  • joe1980
    milyen proci lenne jó?
  • Vlala #361
    Az egy kicsikét kicsi a játéknak. Grafikát tudod még lejjebb venni?
  • joe1980
    szerintem,segitséget vártam hátha leirja valaki,mit tegyek hogy ne szaggasson.ennyi.Miért, hanyas proci kellene?
  • M@TriX
    1.6-os proci? szerinted?
  • joe1980
    sziasztok.segitséget szeretnék kérni.Mikor benn vagyok a házakban akkor normálisan megy de amikor kinn vagyok az utcán nagyon szaggat.A procim 1,6 os a videokártya ati 9800 as-mit tegyek,hogy rendesen mennjen és ne szaggasson.A játék király
  • Vlala #357
    Droglabor: bemondja a diszpécser, hogy NE használjak lőfegyvert, mert robbanásveszély áll fenn. Erre mit csinál a jó rendőr? Beleveri a srác fejét a sütőn lévő cuccba, hadd hulljon a férgese. :)
  • M@TriX
    elkapod a jobb karját és földretepered.... ;)
  • Vlala #355
    Q betűvel bemutatkozol, hogy rendőrség, aki megadja magát, azt simán +-szal, aki nem, azt előtte gyepálni kell egy kicsit. Ha a földön van, mehet rá a bilincs.

Ezek a hüle True Crime-s poénok hiányoztak eddig az életemből.

1. Érdemes megnézni, kik milyen autót vezetnek. Nekem a tízméteres limóból egy szakadt punk szállt ki. A tata a sportmotoron sem utolsó látvány.
    2. a riasztások: Vegetáriánus éttermet vernek szét húsért; Megtámadták a DJ-t, mert nem tetszik a zene; Öreg fószerek verik egymást az utcán; pincérek összeverekedtek a borravalóért stb.
  • zolo
    Hali!
    Bármilyen furcsa ti4200-sen megy a játék!/igaz az embereknek hiányzik a jobb karja/,de úgyis nemsokára lesz új kártyám.
    Hogy lehet letartóztani az egyéneket?Mert nem jöttem rá.
  • Vlala #353
    Igen, közben megtaláltam...
  • Dosia
    nem tünik el fegyver hanem csak +kell nyomni a g-betüt azt hiszem és akkor elöveszi a másodlagos fegyvert!ui:de csak akkor amikor a pisztoly jelen van
  • Bence94
    hali mi lehet a gond ?a fegyverek ezüstök fekete helyett pl.az uzinak feketének kell hogy legyen és ezüst
  • Vlala #350
    Hangulatban, zenében nagyon ott van a szeren.
  • theodor
    Van benne jó néhány bug de ha azok nem lennének, akkor a gta-t kenterbe verné.
  • Vlala #348
    Van, ez aggaszt engem is. Még így is, de úgy vettem észre, hogy betöltésenként változik. Nem is zavar annyira, legfeljebb röhögök egy sort, inkább a fegyverek-stílusok rejtélyes eltűnése bosszant. Kiveszem a népirtót a csomagtérből, és eltűnik...
  • Barney Tech
    Driver?!
  • Barney Tech
    Akkor probáld a legujabb drivert.
    Geforceos vagyok :D
  • Vlala #345
    X800GTO.
  • Barney Tech
    Videokártya driver csere.Milyen kártyád van?
  • theodor
    Isszonyat brutál game lett.
  • Vlala #342
    Azt tudom, kiírta, hogy trunk, de amikor onnan előszedem, onnantól nem találom.