47
Nevelj te is saját PC függőt!
-
#47 kép -
#46 [img]http://keptarolo.com/image.php?id=9745_4D6EA70A&jpg[/img][/url]]kép]ok[/URL] -
#45 [img]http://keptarolo.com/image.php?id=9745_4D6EA70A&jpg[/img][/url]]kép -
#44 de ha estleg alkoholista neveldére fájna a fogatok akkor ITT van:) -
#43 http://harcosnevelde.hu -
Gri #42 Valaki megadná az oldal címét???????
-
Gri #41 ÜDV:
Hali. Szerintem nagyon kull lenne ha mégis elkészülne ez a nevelde. -
#40 Mentem aludni, holnap minden esetleges kérdésre választ adok, addig-is: Leírás, szabályok -
#39 ...ez!
Ha nem tetszik, akkor végülis a topic zárható! ;) -
#38 és az mi? -
#37 PC Nevelde már sosem lesz... de elkészítettük az utódját, amit egyszerűbb volt megvalósítanunk, mivel csak ketten vagyunk az egész projectre... :) -
#36 Sziasztok!
Mikor lesz béta teszt? :) -
#35 Naná! -
#34 Ha vki nem ismerné Thomeee-t, vele csináljuk a PC Neveldét! Ő fő programozó! :)) -
#33 Persze, fórumozni lehet...a kasztok is jól meg lesznek csinálva, nyugi! -
#32 az en PC fuggom othon van es lassan keri a sajat gepet, pedig meg 2 eves se nincs -
#31 össze lehetne hozni a kasztokat is... :) pl. a programozó irhatna a gamernek aimbotot... :DDD -
#30 ez nagyon jóötlet csak ígytovább :DD -
#29 hát ez gecijó
forumozni lehet majd? :o
legyen benne SZG.hu és ott a játékosok ugyanígy forumozhatnának :O na na na ?? :D -
#28 Szerintem az swf.hu-n lenne rá vállalkozó szellemű egyén aki elvállalná a flash-t. -
#27 Jaja... :D -
#26 Ez jóötlet...Majd összedobok egy kis lapocskát! De tudjátok, nekünk sajna most jönnek a kemény hetek, most vannak, lesznek a vizsgáink, úgyhogy ahogy említettem az igazi munkálatok csak két, három hét múlva kezdődnek el! Úgy tervezzük, hogy egész nyárra kiderjedő a project, szóval nem siettjük el! :)) -
#25 eme jó kis gamehoz biztos hogy lenne segítőkész flashes emberke. kellene egy weboldal neki és % ban kiejlzi hol tart a game fejlesztése és odairnátok hogy milyen emberkék kellenének még. -
#24 Hát ez talán megoldható. -
#23 Az a baj, h akkor kéne egy ember aki ért a flash-hez... -
#22 hi!
naghyon jó ötlet!
szerintem flashes legyen, akkor nagy feelingje lenne:P -
#21 Hát ez sztem nagy ötlet elismerés nektek cska így tovább és ne adjátok fel készüljön el 1 profi honlap!!:D -
#20 Tudtommal a flash is képes adatbázis kezelésre :) -
#19 Hehe jo ötlet :DD
Kiváncsi leszek a megvalositásra -
#18 És legyen olyan is, hogyha már te vagy a PC nagymenő, akkor lehet szerződéseket kötni, és kiszorítani a piacról a konzolokat!
(GTA:SA miatt haragszom rájuk, mert így még mindig 19 nap a PC-s megjelenéséig...) -
Darkboy #17 ok :) -
#16 mondom, még mostkezdjük összeírni a tartalmat...ne kérj semmi címet, majd... -
Darkboy #15 mi a cím? :) -
#14 Ez nagyon jó ötlet! :D -
#13 Az elképzeléseink szerint 4 kaszt választható:
gamer, internet-mániás, hardware-guru, programozó
Minden kaszt külön tulajdonságokkal fog bírni, és külön igényeik is lesznek, mindegyik értelem szerűen másban tehetséges. Minden kaszt továbbképezheti magát, és melót vállalhat a pénzszerzésre...így akár egy menő programozó még bill gates-t is lealázhatja. Alkatrészenként vehetjük majd meg a gépünket, egyelőre 5 fajta van mindenből(proci, vga, ram), egy php program kiszámítja majd, a gépünk teljesítményét, így eldől, hogy esetleg pl a doomIII fut-e rajta, amit az internet-mániás a netről, a többik a boltból szerezhetnek majd meg...
5let az van bőven! A játék kifejlesztését nyáron kezdenénk el igazán, addig csak a játék portálját, és az alfa neveldét csináljuk... -
#12 :D -
Darkboy #11 bár a flash-es tényleg jobb... lehetne faja animációkat berakni amikor sikerül betörni a NASA-hoz -
Darkboy #10 akkor legyen sql-es, az is jó :) -
#9 :DD -
#8 Akkor legyen flashes!
Amúgy jö ötlet, tiszta PC szerepjáték...
Csináljátok, ahogy tudjátok, aztán ha az embereknek nem tetszik, akkor jelentsétek ki, hogy ez még csak egy béta verzió!