Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
mennyi volt összesen, vagy ebbe a 8500 pénzbe benne van a futár költség is?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bucser
Ahogy írják a Fade megint hozza a formáját😄 Akkor várok csütörtökig😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

vsly

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Sanyix
Hát az maga egy bug. De nehezen észrvehetõ, nekem is 3.szorra tûnt fel a felirat a rémembertõl.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

0Fritz0
A szlovák verziót INNEN rendeltem meg.

Másnap már ki is hozta a futár.
Ha reggel rendelsz, akkor talán még aznap megkapod.

UFF

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

HardcoresHUN
Helo!
Lehet hülye kérdés de hol lehet megvenni az arma-t?

Seaweed
Tudom azt hasznalom
Vagy már a FADE is bugos 😄

Sanyix
Biztos volt, csak nem vetted észre 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

debHUKK
hátha a peccs segit már van 1.02 is

Harcolok, Utamból Kotródj!

Seaweed
Igyse lett eredmenye, a tabor mellett irtottam mind ki, de semmi....feladom...ennyi.
Seaweed
Nah most is elejetol "megcsinaltam"...de semmi...most pedig elorementem figyelve hogy nehogy dezertalasert vege legyen, kinyirtam mindenkit szinte meg mielott a ket Blackhawk es a Cobra odaer! Jo messze a bazostol...szinte meg meg se kezdtek a rohamot....de ugyanugy semmi...jah es eszrevettem hogy a Blackhawkok mondjak hogy ok most mar mennek haza de nem teszik ki a csapatokat! Le se szallnak, csak megallnak aleszallo felett, aztan tovabbmennek!!!! Elmentem a beach-re es ott volt leszallva mind2 Blackhawk, kiszallva pilcsik, de a troops benne ucsorgott!! (Mellesleg beultem elvittem oket bazisra es nem szaltak ki nekem se!)...de tovabbmentem...volt egy elhagyott T-72, megjavitottam, es vegogtaroltam az erdoket vele...de ugyanugy semmi...jah es most se hulott gyakorlatilag el egy sajat katona se, minden osztag teljes letszamban ott allt a bazos elott varva a tamadast....
Szoval nem tudom..de mar kezdem unni, szvsz bug ez lesz vagy nem tudom mi mas....
(Most meg van egy 5letem..megvarom hogy tamadjanak es jol benyomuljanak a mieink koze es csak azt nem engedem meg hogy a leszalloig eljussanak mert akkor vege, es lehet elorol kezdeni....)
Raptor 2
Egyiket szutyoknak hívták

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Kemény... Vlaki nemtuggya, hogy melyik szomát aggya be alapbol az elmule csevegésnél? Mert magyarok voltak ott, Csak 10-16an lehette, és most nem találom! Pedig én csak elöször kattintottam a "csevegésre", és erre kijött!

joebacsi
nem volt ilyenem 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Egy PKT sorozat a légcsavarba és vége 😄

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Raptor 2
Ok, sorry...<#vigyor5>

Kaszi46
lehetõleg ne kezd megint aa riportolást arról hogy hol tart a aletöltésed kicsomagolásod stb ... köszi
Amugy 5 perce lépett le az az 1 ember akinek teljesen emg volt a file.

#4679 hmmm ez érdekes<#fejvakaras><#fejvakaras>

*Posse*T.W.D*

Bucser
Emuleban nincs feltöltése a filenak.... Hanem azt írja, hogy hány száazlékát látta egészben... Nekem van 16 source-om ebbõl 5 teljes és jön 9,5K-val.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

repvez
Az a legnagyobb baj hogy csak 50%-os a fájl feltöltése ugyhogy még arra is várni kell mig felrakják
Raptor 2
De már 10 MB!!!

Raptor 2
Nekem kemény 2.0 kb/sec-el jön 😄😄

Bucser
azért van pirossal írva mert a metalinkre kattintva lejjebb beteszi a letöltések közé ha kitörlöd a letöltések közül kikékül. Én kiszedtem és újra betettem rákeresve. majd szép lassan lejön😊

Nekem már jön is.

Raptor 2
de pirossal van irva, és nem tudom letölteni

Kaszi46
Lehet kiszedték belõle a védelmet vagy mittomén😊 Amúgy az egyik torrent forumon is azt írták mûkszik. Remélem igazuk van.
Mondjuk én sajna low id-s vagyok emulén, mert amióta router-.em van, nem tudom sehogy beállítani hogy high id-m legyen. Így nem mostanában fog sajnos leérni.

*Posse*T.W.D*

Raptor 2
megvan

Raptor 2
és melyik kiszolgálonál van?

repvez
köszi remélem jo lesz bár egy kicsit fura hogy ez 88mb az eredeti meg 109.
Kaszi46
Amúgy rosszul írtam, Armed Assault CZE Patch (Cracked NOT FAKE).rar erre kell rákeresni és akkor megtalálja emule keresõje.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
repvez
nálam nem talált semmit az emule.
privibe tudsu egy edlinket hozzá küldeni?
Raptor 2
hú! És itt most hol a patch?<#wow2>

Kaszi46
emule wiki az edonkey továbbfejlesztet változata.

*Posse*T.W.D*

Raptor 2
Mi az az emule??? Én szímesen megnézem, de nemtom miaz

Kaszi46
Emule-n keressétek ezt: Armed Assault CZE Patch 1.2(Cracked NOT FAKE).rar
még nem próbáltam nekem is még csak lefele jön, állítólag mûkszik.

akinek esetleg gyorsan lejön, az felrakhatná vhova.

*Posse*T.W.D*

Seaweed
Esetleg aki ert hozza szetkaphatna a kampany pbo-jat es megnezhetne mi az adott kuldetesben a "cel", azaz mit kell kinyirni meg ami lehet ott van, csak epp lehet 1 szal gyalogos es a fostos menekul, vagy az erdoben bujkal....
repvez
Akkor megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül.Csak fura hogy rajtunk kivul eddig nem sokan panaszkodtak erre vagy még nem tartanak itt a kampányba
Seaweed
<#integet2>
Seaweed
Sanyix
És a csatlakozás után a chatben a rémember által írt "Not original games may degrade" felirat még nem tûnt fel, és egyéb furcsa események? 😊

repvez
Azt nem tudja valaki hogy annál a pályánál ahol a cobrával kell kisérni az uh60asokat ott mit kéne pontosan csinálni mert ha szétlövöm az összes ellenséges tankot akkor kapok sok pontot de mégis ujraindul a pálya az elejéröl ha meg ottmaradok a várakozási pontnál akkor meg kifogy az uza és leesek.
Sehogyse tudok rajta továbblépni.
Bucser
Ugye tudod mit jelent ha szemedbe süt a nap? Vagy egyáltalán voltál e már sivatagos terepen +30 fokban... Na kb hasonló a hatás ami itt adódik.A fegyver célzója meg nem repked összevissza csak végre egy játék ahol van egy "float zone" nevû terület amin belül mozgatva az egeret finom célzás lehetséges majd ha ezen kívül húzod fordul a karakter. Ez kikapcsolható csökkenthetõ vagy növelhetõ.Pancsolás?? milyen pancsolásra gondolsz?? Ha pedig parancsolni akarsz ahhoz biza megfelelõ rang kell hozzá😄 Nem úgy megyám az hogy csak úgy közlegényként elkezdjük utasítgatni a tizedest és a többieket...

Szerintem mielõtt lehúzol egy játékot játszá vele pár napot, aztán ha kipróbáltad minden funkcióját alkoss róla véleményt. De ez így egy 0 véleménynek😄

Akad egy két hiba azé mán itt... Olyan a fényerõ, mindt ha egy kamera nem tudná eldönte auto beállításban, hogy levegyen belõlle vagy még ráadjon. Mindegyík beálításban .. 😞 föggetlenül attól, hogy a kiviteli minõség egy nagyestés "extra" rajzfilméval vetekszik. A fegyver célzója úgy repked ide-oda, mid az elengedett papír a viharban. És még a pancsolás sem engedett mûvelet valami okból.. 😞 nekem használhatósági szempontból csalódás. Akkor maradnék az America's Army -nal. Na igaz, ott sokkal roszabb a kivitel, de messze jobban használható
Bucser
NA nekem csütörtökön hozza nõvérem az eredetit😊 addig kibírom 1.01-el😊

Egyébként amióta fenn van az 1.02 patch azóta minden hellfire célbatalált. Ez olyan 20db-ot jelent egyelõre 😊

Crackedé (torrenten van) nem, de a többi jó.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

bigfoot
nektek mûszik a faqban lévõ patch linkje??

hát nemtudom felrakni 😮 nem kerültki új cdkey amivel fel lehetne nyomni?Vagy tört patch?