Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnyuvadt a lapom igy kicsit levagyok maradva az eseményekröl.Megpróbálom feltenni de kérdés felmegy e az 1.01 el kijött cdkeyyel vagy az is bannolva lett?

Hát ez fordítva sült el, mivel a szervert nem peccselték 😊

Nabazz nemtudok menni mer a nagc 1.01es és nem enged fel 1.02vel :\

Bucser
welcome back😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

joebacsi
nemtom, én a legismertebb cseh warezkulccsal simán multizok a szerverek nagyrészén 😊
(amiket a belsõ szerverkeresõ dob ki)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jajj key ütközéses!

joebacsi
mert?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Multiból amúgy is...

Sanyix
Akkor a legtöbben már ki is estek 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nah ha ma 1600HRS kor ArmA-zni akarun' multiban akkor mindenki tegyen 1.02-t mert az régebbikkel nem kompatibilis.

JohnnySmith
<#worship>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Seaweed
Nah ha mar ittvagyok akkor segtek is 😉
De van! Hajnal 1 ota fentvan a forumon a v0.9-es angolositas ami v1.02 only!!!
Seaweed
Hali!

Bar megfogadtam hogy nem jovok tobbet az SG-re de sajna az ofp.hu foruma olyan halott mint en 1 uveg vodka utan <#pias><#gonosz1>

Szal bajom volna! Adott a kepen lathato kuldetes, mindent megcsinaltam amit kernek, kilottem az osszes T-72-est, a tamado 5-6 BMP-2est, sot a kozeli erdot is megtisztitottam("celkereszt" mutatja,gyalog is ellenorzve), mar vagy 20x nekimentem mindig eddig jutok, van hogy ugy sikerult hogy a sajat erobol senki se halt meg, meg a helik is mind visszatertek a "beachre"....de nem akarodzik a harmadik pont kipipalodni. Sot! Volt hogy leszalltam, volt egy kiurult Abrams azt megjavitottam javito-kocsival, verbuvaltam szemelyzetet bele a javitokocsikbol (<#hehe>) es elmentem a terkepen a negyedik/kovetkezo celpontnal a tabort is kiirtani...de semmi...mar kezdem unni. Sokfele variaciot kiprobaltam mar, hogy kiket irtok ki eloszor kiket hagyok utoljara, hagyom e a tabor kozelebe erni a tamado pancelos eroket vagy nem, vagy eppen eloszor a Shilkat kiloni a taboruknal hogy ne szedje le a tobbi helit...egy biztos! Ha hagyom az ellenfelet benyomulni a bazisra, akkor egy latszolag sikeres kuldetes debriefinget kapok, de kezdhetem elorol!!!!! (eleg ha egy szal katona eljut a laszallohelyekig!!) Netan bugba szaldtam?!
Szoval aki tudja a megoldast ne kimeljen!

JohnnySmith
Most már csak az a baj hogy nincs 1.02-es angolosítás 😊
Így meg elég szar kampányolni 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Raptor 2
NA! valaki pattanjon má fel a magyar szerverre! Egyedül unalmas!!
Várok bárkit! hi

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

rámegy az eredetire is.
csak érdeklõdtem, háth azóta változott a helyzet! <#vigyor2>
Amúgy jogos, megyek a sarokba kukoricára térdelni...
repvez
Nem vagyok valami nagy angolos igy az nem derült ki a feature listábol hogy ez az uj patch tartalmazza az elözöt is vagy az alapjátélra elöször azt is fel kell még rakni?
Raptor 2

Visszaolvashatnál, nincs is olyan messze. Kb 10 hszz-al lejjebb.

Felmegy az 1.02-es patch tört verzióra? És ha igen, milyen Cd kulccsal kellene telepíteni? Csak azért kérdezem, mert az elsõ javítócsomagnál is új kulccsal kellett felrakini a gammát. Lehet, hogy kicsit még korai kérdésem (még csak most jött ki az új patch), de elõre is köszi a választ!
Ez egy bug és már az ofpben is megvolt. Bizonyos szögbõl néha eltalálja 😊

DummyBoy
Hmmm ... ha felébredek addig akkor nekem is jó ... csak valahogy kell egy mikit heggesztenem ... vagy legalább portot 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Raptor 2
A mikim elbaszódott, pontosabban a port, meg a rohatt haang bemenet is szar lett, így egy kissebb áramszünet után elmegy a hang, és szarozhtok vele...Majd használom az ujjaimat...

mohojojo
vagy TS aminek nincsen párja és lehet érteni egymást

Akkor mondjuk holnap 16.00 CET? mindenki mikrofonnal és jó voice setuppal 😄

Raptor 2
Nekem is rohattul tetszett, ez a multigém.
De azé nem volt semmi, tájékozódás a nagyvárosban 😛 "Menny a templomhoz" "3ra lõjük le egymást"
<#mf2><#crazya><#crazya><#vigyor><#vigyor>

DummyBoy
Nem lenne már gond ha pár emberke beindulna, mert kipróbálnám TEAMPLAY ügyileg ezt a stuffot ... Mert külföldön csapatok egyedül egy darabig aztán madár ... 😊

Cream78
Izzítom! Csak már egy ideje nem vagyok köztük...

Cream78
Én!

Elmesélem többieknek is!

Megyek sötétben valami towos péncélozott géppel, mondom Bosának érted megyek!

Bosa: "Hol vagy?"
Ranger: "Tengerpart felet az uton! Nem látsz, vagy hallasz?"
Bosa: "Nem!"

Rá két másodpercel: "Te majom elütöttél...." 😄

Te voltál az aki elütött? <#nyes>

joebacsi
jó válasz 😊
izzíccsad rája a többi hordás arcot is 😊

Raptor 2
Persze, hogy jó<#hehe>

Raptor 2
hNAP REGGEL FELÉ KI JÖN A MAGYAR SZERVERRE, ÉS HÁNYKOR?

Cream78
Hát ma multiztunk kicsit...
És asszem megkedveltem...
Most már ott tartok, hogy nem is rossz!
Lessz ez még jó is nálam! 😄

DummyBoy
Egyik Linkrõl 64 sec alatt ért le a full peccs 😊

Reggel vagy délután letesztelem majd ... Nekem is fentvan egy 0.6-os angolosítás, valszeg reinstall lesz megint 😞

vannak sokkal jobb linkek is ám!!!!
ITT:http://www.flashpoint1985.com/cgi-bin/ikonboard311/ikonboard.cgi?s=8716b5641d647a931a3297dc4da8bf31;act=ST;f=72;t=55917;st=0;&#entry973333
Amúgy tört verzióra nem engedi telepíteni.

0Fritz0
A jelenlegi sebesség mellett 3 óra múlva fog lejönni a kis peccs.
Amint lejött felteszem az oldalamra, mert ez így agyhalál.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nem megy fel mert azt írja hogy wrong CD key

Nekem magyarítással van peccseli fél óráig ,de itt már nem kell rebootolni! Asszem csak a német verziónak kavar be az angolosítás arra meg ott a language patcher v0.8

Fenrir
Nekem nem megy fel az angolosítás miatt. Hogyan lehet azt leszedni anélkül, hogy újra kelljen installálnom a játékot?

A halál csupán a kezdet...

Hali.
Tudjátok honnan lehet leszedni jó multi missionoket az armaholicon kívül?

Fenrir
Cobra-val repülgettem az egyik sima küldetésben, de nem jöttem rá hogy a Hellfire rakéták miért nem találják el a célpontot soha sem. Kijelöltem target-nek, berakta a kis négyszöge, a lövész feje fölötti szürke kis pontot is rajta tartottam és utasítottam, hogy lõjjön, de egyfolytában mellé ment. Kell még valahogyan lock-olni a célpontot?

A halál csupán a kezdet...

joebacsi
1.02 - New: Joystick sensitivity configurable in ArmAProfile file.
Configuration is done per positive/negative part of each axis.

\o/
(márcsak a tört peccsre kell várni 😊)

DummyBoy
Hmmm ... hogy peccselted meg? (Angolosítás volt fent?)

Melózom éccaka, majd csak holnap próbálom ki, de kiváncsi vagyok, hogy angolosítás bekavar-e megint neki ...

1.02 amit teszteltem :
- a helik fizikája jó lett
- a PK végre normális 😊 elvisz jó messzire és mintha az ironsight is változott volna.
- Rahmadin 1.01 en alap ~45FPS volt mosmeg ~60-280!!!
(X2 4200+ , 7600GT, 1GB RAM)
-a kocsik fizikája is jobb
- a tüzérségi lövegek továbbra se elpusztithatók 😄

teljes fixlista

Ha valaki felrakta már az új peccset, tájékoztasson legyen szíves, érezhetõk-e és mennyire a pozitív változások... Köszi!
Nekem is nagyon bejött.Azaz amikor külsõ nézetbõl ki lehetett jelni a célpontot,belsõben meg a radaron(ahol kis piros négyzetekkel jelölte az ellent) a kis kurzorral ugye?Nekem ez az armában nem mûködik,és nem jöttem rá hol kéne beállítani.

Nah kijött a cse verzióhoz 1.02es patch (vagyis azt irtják hamarosan pedig itt van) ArmA 1.02 patch CZ ~10-15kb/s 😄

Raptor 2
Igaz, fasz vok....

Jah multiplayer aztán van olyan gomb ,h Remote és addresshez az IP-t utána megtalálja és az alsó passwordba meg az armahu-t