Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.02es

Cream78
Hi!
Új rendszerem van...
Melyik patch most a trendi? 1.01, vagy 1,02-es? 😊

Amúgy kellemes ünnepeket mindenkibe!

Nekem nincs gondom vele Sanyix.
Sanyix
Haverom aszondja, hogy neki az armában 6600gt-n szétfolynak a textúrák, és aszondja hogy õ msn-en egy ismerõse szintén 6600gt-vel azt mondta neki hogy az arma nemszereti a 6600gt-t. Én ilyenrõl még nem hallottam. Valaki találkozott ilyennel?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

tpM's Red-Dot RPK optic

Kijött egy 'konzol' addon link editorban lehet használni megkönnyíti a kamerakezelést meg minden! Menüben enter és bejön a konzol és lehet oda irni parancsokat meg minden. OFPseknek ECP és Finmodból ismerõs lehet

a t és p kis betû <#ravasz1> )
ugye mien jó? 50k-ér megkapod a használati engedélyt 😄

Raptor 2
Baszki TPM most vettetm észre az aláírásod:

"Armed Assault, the unoptimized combat simulation from the creators of Operation Flashpoint"

beszarok<#taps><#vigyor>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
ÉS azt már említeni se kell, hogy a 16 Gigás videokari mellett 50 giga RAM lessz

16giga RAM az a GF19.000GT-n lesz 😄

Bucser
1-2 év mikorra GF19.000GT és AMD QUAD7000 procikkal fogjuk tolni meg 16 giga rammal?<#eplus2><#zavart1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Majd 1.96 ra amikor már végképp nem lesz mit patchelgetni rajta 😊

Egyébként meg 1.02ben már viszonylag jól van optimalizálva pl egy 7600GT-n Normal beállításokkal (árnyék OFF) 1280x1024 és 2500 látótávon így elmegy

Raptor 2
Ofp-t 2002-ben kezdtem zúzni!

OFF : Majd ha 2-5éve nyomod multiban akkor leszel veterán ^^
ON : #4933 AI-tól nem megy le az FPS olyan sokat pl 20vs20as tankcsata (lövik egymást ,robbannak , lángolnak stb) és max -5 FPS-t vesztettem

Alwares
A patchekben én is bizok...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

koschwarz
én meglepve tapasztaltam a demo alapján, hogy milyen jól fut a gépemen (6600gt 128 mb, 1,5 g ram, athlon64 +3000), 1024-ben, közepes beállításokon. bár tudom, hogy a multiban nem sok AI-t kell számolgatni és a terület is jóval kisebb.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Raptor 2
JAh, és nekünk, ofp-veteránoknak megfelel, nomeg bízunk a BIS-ben, hogy baszakodnak még egy picit a patchekkel...

Raptor 2
Akkor most jegyezd meg: TÖKÉLETES NINCS! <#vigyor2>

Alwares
Hát ez igaz de nem is azt mondtam hogy van másik játék... De ez is még messze van a tökéletestõl... De legalább nem tölt annyit <#buck>

leszedtem a demot, tök reális, gépigénye az mint állat ugye, de nem rossz gém, télleg jo, h mesterlövészkedtem, eltalálták a kezem, igy késöbb csak fekve tudtam majnem löni, mert állva alig birta tartani a fegyot a muki

Meg patchenként egész jól optimalizálgatják 1.04re talán már jó lesz 😊

[NST]Cifu
No azért szerintem még lehetne optimalizálni, csakhát akárhogy is nézzük, az ArmA sem mentes a szokásos játékproblémáktól, miszerint a fejlesztési idõt nem lehet úgy nyújtani, mint egy gumikötelet, mert egyszer ki kell adni.

Viszont azon én is mosolyogtam, amikor Vorpal azzal jön, hogy inkább profiknak kellene a játékfejlesztéssel foglalkoznia. Szeretnék látni egy hasonló szintû programot az olyanoktól, akiket õ "profiknak" hív. Van rá egy tippem, hogy beletörne a bicskájuk. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bucser
Nyehhehhheeee.. mutass egy játékot ami egy egész 500 Négyzetkilométeres sziget minden történését AI-ját fizikáját képes kezelni?? Dinamikusan!!! Ráadásul ilyen részletességgel... A gond, hogy nem tudsz mert ez nem optimalizálható jobban... Ennyi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alwares
Ez valami nagyon király játék lehetne, ha rendes gépigénye lenne meg egy normális engime-t pakoltak volna alá... Valójában hihetetlen jó lett az egész, egyedül CSAK az elbaszott engime-vel van a baj... Egyébként nagyon tetszik, majd újból felteszem ha lesz egy új gépem!

Mi az csak nem eltévedtél?Tudod itt idönként nem árt a térképre is csekkolni <#vigyor>

Fenrir
Fegyvereknek is érdekes hangjuk van, fõleg távolról. Nem nevezném õket lövéshangnak hanem csak valami zörejnek.

A halál csupán a kezdet...

SötétBarom
Szerintem a legsiralmasabb a szárazföldi jármûvek hangja.. A humvee valami borzalom..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

PhantomAss
crc hibát ír ki telepítésnél ötlet vkinek?

GOOBY, pls

HardcoresHUN
nekem el se akar indulni a demo. valami d3dx9_30.dll fáljt keres. Tudna valaki segíteni?

Na, most próbáltam ki a demót, játszani még nem tudtam ugyan mert 1ik szerveren kihalt a host, másik joinolásom közben szállt el, harmadikon pedig beértem madárként <#vigyor2>, viszont volt szerencsém hallani a sok lövöldözést, és kérdésem is ehhez kapcsolódik, csak nálam tünik ugy hogy roszabbak a hangok mint opf-ban? <#confused>

Fenrir
Nekem egyre jobban bejön, (kampányban az éjszakai csata után vagyok, single-ben mindet megcsináltam) de néha a halálba kívánom a fejlesztõket amikor az AI 1-2 lövéssel kicsinál. Amúgy bárki és bármi elpusztítható a megfelelõ taktikával, én így lövöldözgettem le a T-72-eseket a rakétavetõkkel és a TOW-os Humvee-kel. 1 dolog ami zavart, hogy harc közben a parancsok kiadása nehézkes, fõleg ha speciálisan akarsz kiadni az osztagból csak 1-2 embernek. A grafikát kezdem megszokni és egyre jobban tetszik, a nagyobb városokban élvezet kommandózgatni, de az éjjellátó is nagyon feeling, fõleg ha szakad mellette az esõ 😊

A halál csupán a kezdet...

koschwarz
ugye-ugye, ha nincs minden sarkon egy medicpack, de nehéz is a játék...

minden tiszteletem ellenére, de menj vissza multiba CoD-ozni<#wave>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Végülis igaza van, ha profibbnak érzi magát mint a bis-es srácok, csináljon csak jobbat mint az arma, még jáccani is fogok vele igérem 😊

LOL. Most mit akarsz egyáltalán? Nem értem 😄
"Igazán példamutató ez a játék : mindenki aki garázsfejlesztésbe fogna
a jatekfejlesztés.hu n -- gondolja át még egyszer, és bizza a profikra. "
Az ArmA-t nem lehet még nagyon fejlesztgetni mer nincsenek toolok ,de hát mind1...

Bucser
látom kijátszottad magad😊

Bye-bye<#taps><#integet2>

Örülök hogy ennyire tetszett... <#idiota>

Vorpal
Ilyen nevetséges szart azóta nem láttam,
hogy 2 éve leszedtem egy Activision value gamet.

Igazán példamutató ez a játék : mindenki aki garázsfejlesztésbe fogna
a jatekfejlesztés.hu n -- gondolja át még egyszer, és bizza a profikra.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

[NST]Cifu
C:\Documents and Settings\<felhasználói neved>\Dokumentumok\ArmA\Missions vagy \MPMissions könyvtárba másold be a küldiket.

A kampánynál elõször ki kell tömöríteni a ca.pbo-t valamilyen programmal.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Kaszi46
Mások által készített missziokat hogyan tudom betölteni az editorba? Elsõsorban multi misszióra gondoltam, de érdekelne a single, illetve a kampányok editálásának a lehetõsége is.

*Posse*T.W.D*

JohnnySmith
Akkor olvasgasd még a #4900 hát ha rájössz mit is írtam....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Eisenhower
hm ez egy értelmes korrekt hsz volt. na ha lesz singe demo kiprobálom. de ezt a multi demot asszem hanyagolom...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Kaszi46
Ez érdekes nekem nem hajlandó semmilyen beállítás mellett 20-25 fps fölé menni. A full tök faján fut nemtom mi lehet a gebasz.

Eisenhower, én a hejedben próbálkoznék valmivel, mert a te gépeden tényleg királyul kellene futnia. Sztem simán lenne nálad is esély arra hogy bejön a game. Én is hogy úgy mondjam ugribugri játékból jövök, már 5 éve azzal játszom(sof2), de ez a gém egyszerûen lenyûgözött. Ha más nem várd meg a single demot, vagy kapd le a teljest, és fedezd fel a szigetet, rakj be bár ai-t ismerkedj meg a ajátékkal kicsit részletesebben, és biztos vagyok benne hogy más véleménnyel leszel róla. Aztán majd jöhet amulti is😊 Mondjuk a fragelés élménye miatt még mindíg azt mondom, emellé simán elfér egy cod2, sof2 szintü játék, mivel teljesen más élményt nyújt.

*Posse*T.W.D*

a full kinnvan már?
SötétBarom
Leszedtem a demot, és sokkal jobban fut, mint amire számítottam.. Valamennyi anisoval meg AAval 1024ben, normal/highon 15-20fps.. (visibility 3000m)... Kár hogy ez csak multidemo, és nem lehet felfedezni a mapot..
Egy a lényeg, hogy most már epekedve várom a végleges ingliss lengvidzs rilíszt!!

Sztem azért ez elég durva =|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

HardcoresHUN
Én még most is teljesen aktívan bf2-zök. De már kezdem unni az ugribugri kis noobokat. engem nemfogtok látni soha ugrálni, mindig ha jön szebbe az ellen akkor lehasalok és ontom belé a golyót. Ezért is vettem meg az Arma-t. Realitás rulez!!!!!!!!!!!!

Eisenhower
most azért vagyok láma mert nem tetszik az egész? most baj volt hogy beírtam hogy nekem nem jött be és töröltem? elvégre ez egy fórum, marha jól nézne ki ha csak pozitív hsz-eket lehetne írni a topikokba. az én saját véleményem ez volt és uyg döntöttem nincs helye a gépemen. de azt is odaírtam hogy ettõl függetlenül még másnak biztos tetszik. nem tudom miért kell a másikat lelámázni azért mert nem tetszik neki és nem csak jó dolgot írt a játékról.... te leírtad hogy neked jobban tetszik mint az ofp én meg leírtam hogy nekem meg nem tetszik és ennyi. nem tudom hol itt a gond...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

JohnnySmith
pl ilyet is lehet olvasni hardwireden:
"Szerintem sem túl szép, mert nem illenek össze a dolgok. Például a fû túl rikító a sötét talajon, a fák max élelsimítással is szitásak. a távoli terepen pedig szét vannak folyva a textúrák"

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Azért volt del mert a64 3000+ 2 giga ddr 7950gt konfigon nem futott??? (csak gratulálni tudok a lámaságodhoz ha ezért volt del)
Én biztos nem foglak meggyõzni hogy feltelepítsd ha nem tetszik.
Valszeg más az ízlésed és gondolom OFP-vel sem játszottál vagy az is del volt ezekszerint 2perc után.
Viszont ha OFPztél akkor meg nem tudom hogy mit vártál? Jobb szvsz mint az OFP.