Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új rendszerem van...
Melyik patch most a trendi? 1.01, vagy 1,02-es? 😊
Amúgy kellemes ünnepeket mindenkibe!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ugye mien jó? 50k-ér megkapod a használati engedélyt 😄
"Armed Assault, the unoptimized combat simulation from the creators of Operation Flashpoint"
beszarok<#taps>#taps><#vigyor>#vigyor>
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ON : #4933 AI-tól nem megy le az FPS olyan sokat pl 20vs20as tankcsata (lövik egymást ,robbannak , lángolnak stb) és max -5 FPS-t vesztettem
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Viszont azon én is mosolyogtam, amikor Vorpal azzal jön, hogy inkább profiknak kellene a játékfejlesztéssel foglalkoznia. Szeretnék látni egy hasonló szintû programot az olyanoktól, akiket õ "profiknak" hív. Van rá egy tippem, hogy beletörne a bicskájuk. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
A halál csupán a kezdet...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
-tRs-Landor
A halál csupán a kezdet...
minden tiszteletem ellenére, de menj vissza multiba CoD-ozni<#wave>#wave>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Igazán példamutató ez a játék : mindenki aki garázsfejlesztésbe fogna
a jatekfejlesztés.hu n -- gondolja át még egyszer, és bizza a profikra. "
Az ArmA-t nem lehet még nagyon fejlesztgetni mer nincsenek toolok ,de hát mind1...
Bye-bye<#taps>#taps><#integet2>#integet2>
hogy 2 éve leszedtem egy Activision value gamet.
Igazán példamutató ez a játék : mindenki aki garázsfejlesztésbe fogna
a jatekfejlesztés.hu n -- gondolja át még egyszer, és bizza a profikra.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
A kampánynál elõször ki kell tömöríteni a ca.pbo-t valamilyen programmal.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
*Posse*T.W.D*
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Eisenhower, én a hejedben próbálkoznék valmivel, mert a te gépeden tényleg királyul kellene futnia. Sztem simán lenne nálad is esély arra hogy bejön a game. Én is hogy úgy mondjam ugribugri játékból jövök, már 5 éve azzal játszom(sof2), de ez a gém egyszerûen lenyûgözött. Ha más nem várd meg a single demot, vagy kapd le a teljest, és fedezd fel a szigetet, rakj be bár ai-t ismerkedj meg a ajátékkal kicsit részletesebben, és biztos vagyok benne hogy más véleménnyel leszel róla. Aztán majd jöhet amulti is😊 Mondjuk a fragelés élménye miatt még mindíg azt mondom, emellé simán elfér egy cod2, sof2 szintü játék, mivel teljesen más élményt nyújt.
*Posse*T.W.D*
Egy a lényeg, hogy most már epekedve várom a végleges ingliss lengvidzs rilíszt!!
Sztem azért ez elég durva =|
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
"Szerintem sem túl szép, mert nem illenek össze a dolgok. Például a fû túl rikító a sötét talajon, a fák max élelsimítással is szitásak. a távoli terepen pedig szét vannak folyva a textúrák"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Én biztos nem foglak meggyõzni hogy feltelepítsd ha nem tetszik.
Valszeg más az ízlésed és gondolom OFP-vel sem játszottál vagy az is del volt ezekszerint 2perc után.
Viszont ha OFPztél akkor meg nem tudom hogy mit vártál? Jobb szvsz mint az OFP.