Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy.

Lenne egy komoly gondom. Már átnéztem a topicot, de nem találtam választ rá. Lehet én voltam vak.
Tehát.
Meg van a demo, de nem tom kipróbálni, mert ha meg próbálom elindítani lefagyok. Ugyan ez volt a BF2142-vel is( azt nem is erõltettem). De ez érdekelne.
A gépem: Cerka 2.8(LGA-775),Gigabyte 6600GT 128MB, 1GB DDR2, Gigabyte GA-8I915P-D Pro lap, Samsung SATA 160GB, integrált hang.
93.71 nvidia driver, decemberi dx, 1 hónapos Vinfos, ZoneAlarm és NOD32.

Nem tom mi lehet a baj. Remélem valaki tud segíteni. És ha mégis van válasz valahol visszább akkor bocs, de én nem láttam.
Elõre is THX.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

HardcoresHUN
kössz a gyors választ

Bucser
LOW.... ÉS olyan 1500 m körüli látótáv.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

HardcoresHUN
Proci: AMD Sempron 2800+
videokari: Radeon 9600
alaplap: ASUS a7n8x-e deluxe
ezen hogy kell futnia az arma-nak? low vagy medium?

fery02
szal ha patchelem, akkor játékhibás lesz?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

addig jó mig fel nem patcheled az 1.02vel mert ott már aktiválja magát a fade

Bucser
Még ha crack van is hozzá fel is rakod egy olyan keyyel ami mûködik a FADE rendesen közbe fog szólni lásd Raptor siránkozását viszább a topicban😊 Lövöd az ellent és majdnem lábon találod magad dolgok😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

fery02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én egy ilyen verziót szedek: www.bitreactor.to_Armed.Assault.GERMAN.CLONE-GRATIS. Ez jó? Van hozzá crack?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Raptor 2
#4953-ról volt szó, nem pedig a "Boldog Karajcsont"-ról!

Bár a #4979 már "szebb" lett

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

JohnnySmith
Alakulat címre esetleg?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Boconadi
Hagy kérdezzem már meg hogy a helikopterek elején meg az emberek vállán mi az a fekete ördög jel? vagy mi
Ilyenkor inkább egy ünnepi ArmA GIGAHENT-et kéne nyomni :\

Boconadi
bocsi, de ez most tényleg fegyver akar lenni? Mert én csak vmi bordafélét látok.
JohnnySmith
Karácsony meg minden... jó nagy kajálások aztán meg pihenés ilyenkor ez kell 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hát eléggé ellaposodott a hangulat
OFF: mi ez az inaktivitás ebben a fórumban? <#unalmas>
Hehe az ArmA az unoptimized ööö vagyis ultimate 😄 szimuláció
boldog karcsácsnyt!

Na ez a nemsemmi, sose hittem volna, hogy egyik kedvenc fps-embõl lesz egy szép napon egyik kedvenc stratégiám 😊)

Bucser

Bucser
LOL

www.armedassault.info a forras

Armed Assault RTS

Written by NeMeSiS

Saturday, 23 December 2006

MrZig posted a video which shows an RTS mod for ArmA on the BI Forums. There is currently no more information about it but it looks very promising, and shows how flexible the engine is

Video

Raptor 2
Nem volt kedvem elinditani az Arma-t 😄 de akkor már itt van a "retextured" változat, és elneveztem, mint játék, pontosabban egy újabb harci szimulátor. Ja, és igényes, gyönyörû grafikát tudó motort raktam alá:

Megértem... Játék közben lõni egyet és Printscreen + Insert az még tovább tart 😄

Raptor 2
Na haggyál békén... Fél óráig szenvedtem, hogy összehozzak egy valamit a kézbe, ami hasolít egy pisztolyra...

Icebird
aki jól viselkedett annak hoz a jézuska😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Pedig karácsonyra igazán feltehetne valaki egyet a netre... <#wink>
Igen mert az került ki elöször, jelenleg nincs olyan cdkey amivel menne 1,2 es patch fade nélkül

HardcoresHUN
ez egy Spetznac újonc kikpzés után

Ez egyébként mit ábrázol? Tokarevet? Mer' olyan nincs ArmÁban 😛 😄

Phijjj.. <#gunyos1>
Na mindegy, akkor még várok. Aztán gyorsan itt lesz február, jöhet az erdeti angol verzió!
Boconadi
😄
Raptor 2

Raptor 2
Jah és ezzel a kulcsal is szar?
REDP-0R22S-15CR9-95TWT-L57KT

Raptor 2
AMugy Boldok Karácsonyt mindenkinek!

Icebird

Raptor 2
Igen<#guluszem1><#awink><#nyes>

Ezen a linken van egy 10,24 Kb-os "Armed Assault_1.02_Un-serial Patcher.rar" nevû file. Állítólag a német 1.02-es patch serial check-jét szedi le. Nekem cseh verzióm van, úgyhogy nem próbáltam ki. Azt sem tudom, hogy kicselezi-e a FADE-et. De ha valaki kipróbálta már vagy ki fogja próbálni, megoszthatná a tapasztalatait! Kösz.
Boldog Karácsonyt! ArmA POWA! (the unoptimized combat simulation from the creators of Operation Flashpoint.(tm) )
;D

Seaweed
Fade rulz <#gonosz1>

KK mindenkibe!
debHUKK

Harcolok, Utamból Kotródj!

debHUKK
Nincs szórás

Harcolok, Utamból Kotródj!

HardcoresHUN
Cifu ez túl bonyolult 😄 😄 Még nagyon reggel van. 😉 😉
Boldog Karácsonyt mindenkinet.

DummyBoy
Uraim, Netmentes környezetbe távozván mindenkibe nagyon boldog Merikriszmaszt kívánok!!!! Egyetek sokat! 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

[NST]Cifu
tõlem 1 méterre, jobbra pattan a lõszer...

Lõszer: Olyan egybeszerelt töltény, mely a lövés leadásához szükséges összes alkotóelemet (lövedék, lõportöltet, gyúelegy (csappantyú) és töltényhüvely) egybeszerelve tartalmazza.

Tehát szerintem ott te nem a lõszerre, hanem a lövedékre (a lõszer azon részére, amit a fegyver kilõ a csövön keresztül) gondoltál.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Icebird
Már lelett irva hogy a cdkey okoz mindent és nem pedig file(ok)!

Raptor 2
tudom, de azt kérdeztem, nem lehet e megoldani vhogy... pl a sima 1.1-es "weapon.pbo" val felülirni a 1.02-re patchelt-et?

0Fritz0
Esetleg a #4952? 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Raptor 2
Nééézzzéééteeek! Most élem dedós hajlamaimat, csinátam egy "festményt" az arma 1.02- feggyók "szórásáról", "pontosságáról"

Bódog karácsonyt mindenkinek:

FADE 😄DD

Cream78
Thx

Raptor 2
az 1.02-eshez nincs valami mód a fegyók szórásának megjavítására? elég szar, hogy lövök pisztollyal kb 6 m-es távolságban lévõ tárgyra, és tõlem 1 méterre, jobbra pattan a lõszer...