Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
azt epsilonnak írtam, neki 6600gtje van 😊
gef4 már rég kiesett, annó elég nagy hiszti volt belõle, hogy a bf2nek minimum shader2.0 kell, mert akkor még elég populáris kártya volt

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sanyix
Proci nemkevés, armahoz prociból nemkell gyors, sok memória kell, és fasza videokártya. Egyébként a videokártya sem jó minimumhoz, mert shader 2.0 a minimum, gf4ti meg csak shader 1.4-es.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

repvez
Hát beszarás 6 ujrainditás és drivertelepités után jo lett.
De még igy is megjegyezte a profilom hogy a regisztribol és a dokumentumok közül is kitöröltem minden arma-s cuccot.
repvez
Valaki tudna segiteni mi lehet olyankor a hiba ha ujraraktam a játékot elötte mindent kitöröltem ami rá vonatkozott,de ha el akarom inditani mindig csak azt irja ki hogy telepitsem fel a védelmet és inditsam ujra ezt megteszem de az ujrainditás után megint csak ezt kéri tehát nem kezdi el a védelem ellenörzését csak a drivert akarja ujrarakni .
Mindent ugy csináltam ahogy a faqban van és ahogy az elsö telepitésemkor.
Bucser
sokkal kevésbé vana helinek tehetetlensége.. nem kell már a süllyedés megkezdése elõtt megemelni a gázt, hogy a süllyedés alján földbe ne csapódjunk😊 Sokkal megbocsátóbbak a helikopterek. Nincs felszállásnál a rágóeffektus, hogy alig akar elszakadni földanyánktól aztán meg angyalt játszik, hanem meg lehet csinálni Black hawk downban látható pár centire a földtõl való keringõzést. és végre lehet követni a terepet😊 eddig 30 alatt repülni öngyilkosság volt. Valamiint mintha kivették olna a gyorsítás sorûn fellépõ magasságvesztést ha nem szabályozod a gázt dolgot. (ezt sajnálom)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PhantomAss
sziasztok
csak egy kérdésem lenne:
megrendelném a szlovák verziót a supergamer.hu-ról, csak szeretnék vmit tisztázni: a magyarítás (ill. angolosítás) mennyire mûködik a játékkal, és mennyire bugos az eredeti game?
ha megy normális nyelven is akkor még ma megrendelem
köszi elõre is

GOOBY, pls

Bucser
1.01-ben nekem is idegesítõn érzékeny volt de pl 1.02-ben alapból nagyon jó. bár lehet még egy kicsit majd adnom kell hozzá😊 Nem elég mobilis a madárka😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
tanusítoom!!!

Blackhawkal 800 méteren kezdett bukfenc símán megcsinálható sõt orsó is😊 csak kell neki lendület😊

Seaweed
Ez szvsz joyfuggo is. Mert nekem a Saitek X45-om alapbol minden szimben olyan "huzom felkilometert mire kiter" igy ezt meg kellett szokni anno. De ArmA-ban nem tunt fel nekem amit irsz, hogy tul erzeken lett volna a joy...
joebacsi
meg ahogy nézegetem 1.02ben végre lehet állítani a joy érzékenységét...alapból nekem a túl érzékeny beállítás volt nagyon zavaró

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Seaweed
Hat nem volt az 1.00-1.01-e se olyan egetrengetoen szar, Joy-al azt is lehetett repulni, szigoruan betartva a hatarok at nem lepeset mert jott a feltegla mintaju ereszkedes 😄 De az 1.02-e mar tenyleg "jo". Szinte oda se kell figyelni, joyal ugy lehet repulni helikkel mintha repulo lenne...csaka szokasos dolgokra kell figyelni, pl a sebesseg megmaradasra es a magassag tartasara 😉)
joebacsi
vegyé ramot, és stabilan elmegy lowon 😊
jameg álljál sorba ruciér 😊

joebacsi
hú hát nemakarom ide beírni, mert nagyon vagizásnak tûnne 😄
(legyen elég annyi, hogy az arma éppen nem megy szaggatás nélkül full lowon 😊)

Amúgy kösz fiuk a segítséget (#5012-re), látom itt vagy súlyos fejlesztés kell vagy bye-bye arma...
joebacsi
ja oks, 1.02 nálam még nemjárt a csúnya fédbácsi miatt 😊

[NST]Cifu
No, akkor az új repülésmodel nem csak reklámszöveg lett? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed
klasszikus bukfencet az 1.02-es uj repmodelljevel siman lehet csinalni! Igaz en Mi-17-el probaltam, de akkor tuti lehet Little Bird-el is! (bar jo magasrol kell kezdeni mert a kuszob utan zuhan mint egy feltegla <#vigyor1>
Te dzsó neked meg mijen erõmûved van? 😄
joebacsi
meg a ram is kevés, meg a proci...hát az talán ippeg jó a minimumhoz 😊

mohojojo
hááttt szerintem a vid. kártya picit gyenge

joebacsi
😄
felejtsd el...

joebacsi
második videóban a bukfencet hogy? 😮
én hiába tolom ki a joyt ütközésig nem fordul tovább 90foknál...

V43 1105
P4 2.4Ghz 768mbRAM GeForce4 Ti4200-al menne szerintetek?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

énis pont erre gondoltam, jópár helyen beleér a fákba, ergo azonnali halál lenne.

mult héten megrendeltem énis a gamét, pénteken kaptam a mailt (kicsit tört magyarral😊 ), hogy futárnál van a csomag ugyhogy ma elvileg megkapom.
Seaweed
A masodik gyanus nekem...csak probalj olyan kozel elmenni barmilyen targy mellett mint a videon van...tuti fennakadsz...meg a fakban is...(gyanus hogy valami csalas van a dologban)
Seaweed
Mukodik bizony tanusitom 😊
[NST]Cifu
Radeon X1950Pro videókártyákat már 50e Ft alatt is be lehet szerezni, per pillanat ez tünik a legjobb vételnek VGA piacon ezért az árért.

[NST]Cifu
A FAQ-ban van egy link a Morphicon által neten letölthetõ változatról, német nyelven. A FAQ-ban még rosszul van írva, nem csak 3x telepíthetõ (hamarosan javítom), és mûködik hozzá az angolosító patch állítólag. 42 euróba kerül így, és ki se kell mozdulnod érte.

Nem semmi jól megtanultak repkedni az arcok pedig még csak 1 hónapos az arma... mi lesz majd késöbb

Nem vettem észre hogy bármit is zavarna a nod32 a játékoknál sztm egyik legjobb és leggyorsabb virkiller.Navról ez már nem mondható el...

hmm nod32-vel kapcs. hallottam már dolgokat, nemigazán szeretik a játékok, próbáld ugy hogy minden ilyen mellékprogit lelõsz a telepités elõtt.

+1G ramot talán meguszod egy 20asból, 36ér (vagy talán már olcsóbban, augusztusban néztem utoljára) kapsz inno7600gst-t, és ha el tudod még adni valahogy a 6600gt-t akkor bõven 50 alatt leszel és az arma is sokkal jobban fog menni.

Kaszi46
élsimítás, anizo szûrés, árnyékok kikapcsolva?(vidkaridriverben is?)

*Posse*T.W.D*

Hát vgat elöször aztán procit ramot 😊

JohnnySmith
Graf kártya 512 vagy több rammal. Nagyon számit a vga!
Árat hagy ne mondjak.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sanyix
Nem bad sectoros a vinyód?

Én mondok árat 😄 100k+

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Nekem: P4 3 GHz, 1 giga RAM, GF 6600 GT
Kipróbáltam a demót, botrányos...
Mert minden mediumon végüli szép csak 15 fps, mindne verylowon meg bûnronda és alig 25 fps, lehetetlen :S:S

Márpedig újgépet nem fogok kérni 1 ideig... esetleg melyik alkatrészt érdemes legelsõnek frissíteni? Új grafkártya, gondolom? Milyet ajánlotok? (max 50k)
Köszi, mert én is gondolkodtam rajta nemrég, akkor már nekem is biztos jó lesz.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kaszi46
ujraindítottam, windows\Prefetch mappában még találtam egy arma.exe valamit, azt is töröltem, és most jó volt.

*Posse*T.W.D*

Gép újraindítása után is? Egyébként nálam is,de telepítés elõtt nem indítottam újra.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Kaszi46
Az miért lehet, hogy uninstall után, kitörlöm azt a mappát ahova alapban fel volt rakva a game. Kitörlöm az arma, és az arma other profil mappátt doc.settingsbõl. Regisztribõl kitörlöm a bohemias bejegyzést, és a következõ instalnál megmarad a korábban megadott név, és beállítások.

*Posse*T.W.D*

Mivel csak 2 cdkey került ki ezért a patch ismeri és aktiválja a fade-t.Azt jelenti hogy tudsz játszani, csak löni nem mert összevissza szór a fegyó ha kicsi visszaolvasol pont erröl volt szó nemrégen

norbre
és mivel reszeled? <#idiota>.. sry<#vigyor>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Mikor telepíteném egyszerûen megáll és reszelni kell a gépet.
A vinyóm dolgozik mint állat viszont semmi nem történik.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

norbre
ahh.. hálás köszönet.. tökéletes lesz..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

0Fritz0
Egy lehetõség:

Futárral együtt 10.500 peták.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

norbre
ha valaki utazik esetleg januárban olyan külföldi helyre ahol meg lehet venni a gamát és tudna is nekem hozni egyet az pls kontaktoljon velem (fõként szeged és környéki emberkére gondolok).. köszike elõre is..

Mr Csé
integrált hang nemjo :C

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Sanyix
És hogy fagy le? Csak a játék, vagy az egész oprendszer?