Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gef4 már rég kiesett, annó elég nagy hiszti volt belõle, hogy a bf2nek minimum shader2.0 kell, mert akkor még elég populáris kártya volt
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De még igy is megjegyezte a profilom hogy a regisztribol és a dokumentumok közül is kitöröltem minden arma-s cuccot.
Mindent ugy csináltam ahogy a faqban van és ahogy az elsö telepitésemkor.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
csak egy kérdésem lenne:
megrendelném a szlovák verziót a supergamer.hu-ról, csak szeretnék vmit tisztázni: a magyarítás (ill. angolosítás) mennyire mûködik a játékkal, és mennyire bugos az eredeti game?
ha megy normális nyelven is akkor még ma megrendelem
köszi elõre is
GOOBY, pls
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Blackhawkal 800 méteren kezdett bukfenc símán megcsinálható sõt orsó is😊 csak kell neki lendület😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
jameg álljál sorba ruciér 😊
(legyen elég annyi, hogy az arma éppen nem megy szaggatás nélkül full lowon 😊)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
felejtsd el...
én hiába tolom ki a joyt ütközésig nem fordul tovább 90foknál...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
mult héten megrendeltem énis a gamét, pénteken kaptam a mailt (kicsit tört magyarral😊 ), hogy futárnál van a csomag ugyhogy ma elvileg megkapom.
*Posse*T.W.D*
Árat hagy ne mondjak.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Én mondok árat 😄 100k+
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kipróbáltam a demót, botrányos...
Mert minden mediumon végüli szép csak 15 fps, mindne verylowon meg bûnronda és alig 25 fps, lehetetlen :S:S
Márpedig újgépet nem fogok kérni 1 ideig... esetleg melyik alkatrészt érdemes legelsõnek frissíteni? Új grafkártya, gondolom? Milyet ajánlotok? (max 50k)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
*Posse*T.W.D*
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
*Posse*T.W.D*
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A vinyóm dolgozik mint állat viszont semmi nem történik.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Futárral együtt 10.500 peták.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam