Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Faca video kártyádat nem fogja meghajtani a relative "lassú" proc,ez sk-ba sikerült megtapasztalni...Ha 7es sorozatú gfel akarod tolni abból is az izmosabbal (highon) akkor akkor ajánlott proc 3 giga 2 giga rammal ugyanis a városban elkezdi darálni a winyót...

vsly
Mindkettõ full high beállítás,2XAA:
ARMA:

BF2:

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

m1c1mack0
ááááááá rohadt bugos 1.01 áááááááááááááááááááááááááááá

bakvarnyu
1. én tényleg unatkozok nincs kedvem ma dolgozni.
2. a disznós kép biztos hogy neked is tetszett<#vigyor1>

0Fritz0
Sztem meg a tetrisnek sokkal kidolgozottabb a fizikája! <#bohoc>

Emberek, ti tényleg unatkoztok.
Szeretnélek emlékeztetni titeket, hogy ezt az egész képberakósdit a #5051 –es hozzászólás indította el.
Neki nem tetszik a gém, oszt jónapot (+ a szaggatás erõsen júzerhibára utal).
Viszont még ebbõl is képesek vagytok vitát nyitni két eltérõ játék kényszeres összehasonlítgatásával. Tisztelet 😊

Mindkét okossággal játszottam már és teljesen tiszta, hogy mindegyik más élményt nyújt a kedves delikvenseknek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

van vkinek ollyan mentése ami kinyitja az összes küldetést?megköszönném😄
és ez most tényleg szebb mint az arma?!?

bakvarnyu
Ezaz! Én is ilyennek látom amikor játszok.

gecc
Azért már,lassan egy másfél éves játékról beszéltek.
<#guluszem1>

[NST]Cifu
Valódi AH-1Z, hasonlísd össze az ArmA-s screenshootal, meg a BF2 renderrel. Lehet én vagyok vak, de az ArmA modell sokkal kidolgozottabb és reálisabb.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Jah hát igen a BIS ugyan belerakta az animal.pbo-ba az emlõsöket ,de a játékba már nem vlt idelyük... 😄

SötétBarom
O_o

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Icebird
ez egy sertés csak ruha nélkül😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Bucser
EZ micsoda? a sötétség nevû szörny a "Végtelen történetbõl"?<#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Icebird
amúgy meg olyan felbontású modellt rakok bele hogy 1db-tól is megpusztul a gép😊(csak legyen aki letextúrázza😊)
De tök felesleges mert 98% ugy játsza az adott játékot hogy vissza van véve a grafika.
5 perces meló:

Bucser
játékban nem nézhet így ki maxon mert ha te egy render objectet stackolás és lowpolyvá alakítás nélkül beteszel a játékba biza úgy megfekszik már egy jelenlététõl is a játék, hogy csuhaj. Szóval kötve hiszem, hogy renderminõségû helikopter lenne a BF2-ben😊

De nosza tegyél be egy nagy felbontású képet BF2 helikopterrõl😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

JohnnySmith
A só hivatalnál? <#ravasz1><#hehe>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

bakvarnyu
Itt kérlek egyértelmû BF2 lejáratási kampány folyik panaszt fogok benyújtani<#vigyor1>

Tessék egy arma szkrinshot csak most nincs kedvem elindítani a játékot, de tényleg ilyen hidd el.

Te beraktál egy poszterképet én meg egy ingamet. Melyik objektívebb?

joebacsi
640*480 csutka lowon
vs
cifu 1680*1050 full maxos képével...

objektív megközelítés roxx 😊

egyébként azért bátorkodtam betenni azt a képet, mert játékban is maxon néz így ki, csak nemtaláltam normális ingame képet, nekem meg perpillanat minden virtual drive progi most kék halált okoz, így nem megy a bf2 mini image, az eredeti dvdt meg okosan elhagytam egyik lanpartyn, szóval én nemtudok shotot csinálni most...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JohnnySmith
Most mit izzadsz? Csúnyább a BF2 modelje aztán kész...
BF másról szól. (összs BF fan törödjön már bele)
A BF-ek a COD2 és társai konkerenciája, nem az Armed Assault-é.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Nemtom google ezt dobja ki.
Nem képzeled hogy a kedvedért föltelepítem ezt a szemetet 😄

bakvarnyu
menj a fenébe a very low-os képeiddel<#vigyor1>
mindjárt berakom neked hogy néz ki az én gépemen az Arma kb 4 képkocka egy épület a fa meg egy formátlan zöld paca <#vigyor1>

Így már mindjárt nem olyan kiforrott OMG

Fenrir
Nekem megvan a BF2 eredetiben, de nem emlékszem rá, hogy a Cobra ennyire részletes lett volna pedig nem alacsony felbontáson játszottam.

A halál csupán a kezdet...

Énmeg azért nem rajongok ,h a BF-el hasonlítgatják már... le lett írva a FAQ-ban ,h ez nem árkádjáték, nem BF.

bakvarnyu
Igen , a játékban még ettõl is szebb<#vigyor1>

Icebird
scripteltek egy kicsit😊
full-aa-miss
pitch-test

Fenrir
Nana, ez a Cobra egy renderkép, ingame-et mutassál <#ejnye1>

A halál csupán a kezdet...

joebacsi
azért ha szigorúan csak a kidolgozottságot (és nem a realitást) nézzük a bf2 cobrájának sincs oka szégyenkeznie...sõt nemtudom, de valahogy kiforrottabb modellnek tûnik az ottani, arma-ban azért az illesztéseknél kicsit látszik (meg fõleg a radaron), hogy azért vannak még hiányosságok...
de a többiben egyértelmûen igazad van 😊

de én úgy vagyok vele, hogy megfér a kettõ egymás mellett, mert a bf2 inkább valami bulijáték, ami inkább a játszhatóságra gyúrt rá a realitással szemben, az arma meg fordítva...
mintha egy vígjátékot hasonlítanánk egy dokumentumfilmhez...mind2 szórakoztató, csak másképp 😊

az arma majd február környékén lesz érdekes, mikor kijön a nemzetközi verzió (szóval jóval több emberhez fog eljutni), illetve addigra már a konfigok is hozzáfejlõdnek (spec nálam is ez utóbbi várható 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Icebird
Egyébként pont az ilyen gra(fika) mániákusok miatt lett akkora VGA igénye mint ami (persze sosem lehet elég jót nekik). Nekem böven elég lett volna fele ilyen az alap játékban. Modként meg lehet csicsázni.

bakvarnyu
Na már megint BF2 kontra ARMA<#vigyor1>
Néhány dologban többet nyújt az biztos de sokminden meg hiányzik.
Az sem igaz , hogy látványban messze lealázza, már mediumon is nagyon szép a BF2. Ez persze relatív kinek mi jön be. Nekem mind a kettõ.

[NST]Cifu
A Crysis jó esetben is legalább fél év még.

Nem rajongok azért, amikor ki se jött játékkal akarnak egy kijött játékot összehasonlítani. Régi kedvencem volt az az eset, amikor a Lock-On demoja miatt egy Corporal nickû nagyokos gyerek azon kezdett el vergõdni, hogy a tenger mennyivel szebb már a (most már) Battlestations:Midway c. játék videóiban, és hogy a Lock-On mennyire bénán néz ki hozzá képest. A Battlestations:Midway még mindig nem jelent meg, a Lock-On pedig már három éve kijött... Akkor meg mi értelme az összehasonlításnak...

[NST]Cifu
Hasonlísd már össze a modellek kidolgozottságát azért. Nézd meg a BF2 AH-1Z helikopterét, és utána nézd meg az ArmA AH-1Z modelljét. Nézd meg a T-72-est utána, vagy a Mi-17-est, stb. Nehogy azt mond, hogy a BF2 modelljei szebbek, vagy kidolgozottabbak, mert nem igaz. És ez csak a grafika.

Ezután meg szálj bele, és repülj vele egyenes vonalban Vmax 10 percet. A BF2-ben nem tudod megtenni. Az ArmA-ban igen.

Utána egy dombos terepen állj meg, és kérd meg a társad, hogy repüljön el tõled két kilométerre, majd jöjjön vissza. Hallgasd a hangját a helikopternek. Utána hallgasd meg BF2-ben.

Ülj le a tengerparton, és nézd meg a napfelkeltét az ArmA-ban. Utána tedd meg ezt a BF2-ben.

Az ArmA egyszerûen sokkal többet nyújt minden téren, mint a BF2, és megfelelõen erõs videókártyával látványvilágban is messze lealázza.

kössz,már enm a menünél dob ki,hanem mikor belépek egy serverre,és elkezd tölteni😞de akkor inkább maradok a HL-nél,meg a BF-nél😄

Ja.Akkor talán próbáld ki egy 7800GTX-el.Ég és föld a különbség.A 6800 vmikor erös kártya volt...armához gyengus szegényke.De úgy látom másnak fut azon is,úgyhogy a hiba az Ön készülékében van.Ha meg a graf szerint ítélsz+ egy játékot,akkor meg is érdemled,má'bocs!

Ennyi erõvel te meg nézd meg a Crysis-t...

Bucser
Persze biztos ha te mondod... Láttam pár video-t BF2-bõl meg láttam ebbõl is párat... (ez mondjuk megvan eredetiben a BF2 nincs csak a videokat láttam) De ez asszem grafikban egy rendes rendszeren ezerszer körberöhögi a BF-et. (nem beszélve arról, hogy milyen lesz mikor kijönnek a High Quality addonok...)

hatha neked ez szep probald ki a bf2 attol el fogsz ajulni, jo tudom hogy abban nincs annyi jarmu meg hatalmas teret de kb fennyevekre van grafikaban ettol

May the force serve you well!

HardcoresHUN
gyuri: amikor kidobott a menünél akkor indítsd újra a géped. mindig csak egy lehetõséged van hogy csinálj valamit. miután kidobott, és visszamész akkor fog a menünél kidobni. (tapasztalat)

Erre nem is gondoltam. Pedig a Tomb Raider Legend is csak úgy ment fel. <#idiota>

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

nekem demóm van!!!amúgy nekem már a menünél kilép😞

HardcoresHUN
gyuri: nekem is ugyanez van. letöltöttem a tört verziót, ott megy de csakis singleplayerben. ha multizni akarok akkor kidob. én se találok rá magyarázatot. jóljönne nekem is egy kis segítség. elõre is köszönöm

hi,most töltöttem le a demó,de nem megy! fölraktam,elindítom,én bejönne a fõmenü,és akkor jön a hibaüzenet😞 ha lehet gyorsan segítsetek,még ma akarok ezzel a gémmel játszani😄

debHUKK
memobol sem kell sok, nekem 1 g van és még sose érte el a 70%-ot, de ha nem fut más akkor még talán 60 is elég volna

Harcolok, Utamból Kotródj!

debHUKK
nekem full van, 1.02 patch-el
ilyen beállításokkal 25-30fps
gf6800-al
és ez szép

Harcolok, Utamból Kotródj!

hat leszedtem a demot es lol hogy ez mennyire randa es mennyire szaggat
gf6800on minimum grafon
biztos tok jo a sokfajta jarmau de ilyen graf es sebesseg mellett ennek a gamanak semmi eselye

May the force serve you well!

m1c1mack0
ja sever az mar van nalunk is a cora-val szemben szoval server😊

m1c1mack0
lesz magyar multi sever? vagy mar van, csak en nem tudok rola😊? es ha nincs es lesz, akkor mikor lesz?😊