Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerverre azér nem jönnek többen mert kevés embernek van eredetije.
Ezen a fórumon új ként mivel rohatt nehezen sikerült ide fel reggelnem 😄!
Lényeg a lényeg olyan közvélemény kutatás jelleggel kérdezem, hogy hány ember tuud normálisan játszani 1.02-vel, mivel tapasztalataim alapján a magyar ARMA server mindig üres, ami örök hiba!
Szóval valami kampányt kéne indítani, amivel fel tudnánk csalogatni a népet a serverre.
pl.: Lehetne csinálni egy Szombat esti partyt 😊vagy lehetne készíteni egy oldalt, ahol lehetne jelentkezni játékra, sõt egyes lelkes RAJONGÓk csinálhatnának küldiket is 😄 és akkor lenne egy olyan oldal, hogy arma bevetések és lehetne jelentkezni akülönbözõ küldetésekre harcokra, lényeg a lényeg, hogy egy kis szervezéssel fel lehetne élénkíteni a servert!
U.I.: Remélem, hogy nem mondtam nagy baromságot, de ez az én véleményem!
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
A szabálytalan mûvelet üzenet más hibára utal, sajnos nemtudom nálad mi lehet a gond.
#5240- A német verziót is lehet peccselni, az elindításához meg vmi yasu nevezetü progi kell. Errõl nem tudok többet mondani, mert eddig én csak a cseh verzót telepítettem még.
*Posse*T.W.D*
vissza olvastam és néztem a FAQ-ot is, de nem találtam egzakt választ sehol...
szóval szeretném "megvenni" a werziót a játékból de nem tudom melyiket érdemes. Létezik egy German Clone-Gratis változat, ami 2.55GB és egy Cseh változat ami 4.33GB. Most akkoro melyik a jó, mert elég szép méretbeni különbség van köztük?
A másik pedig, hogy úgy hallottam, hogy a német werzió securom-os. Erre létezik már megoldás? Egyáltalán lehet patchelni a német verziót?
Egyébként ha megjelenne kis hazánkban akkor megvenném szívesen, de a netes vásárlásban nem bízom, szal marag a werzió egyelõre...
Elõre is köszi
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
GOOBY, pls
ui: ArmA! ArmAAAA 😄 <#pias>#pias>
tpM
Vagy ha sehogy sem jó akkor legutolsó megoldásként csökkentett módba patchelni. De az kb 1 óráig biztos eltart majd.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
buék pupákok
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
<#confused>#confused><#lama>#lama>
B.Ú.É.K.
GOOBY, pls
cpbo-val kipobozod a Weapon.pbo-t(az eredeti ArmA-sat) és kicseréled azokat a cuccokat amik a packban lévõ weapon-ban vannak majd jobbklikk a mappán és Create PBO (de nekem igy nem müxik mert valami textúrákat hiányol 😞 )
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
ja és köszi a cd keyt!
Már 2hete próbálok 1.2-re vergõdni, minden lehetõséget kipróbáltam, és végre sikerült.
Letöltöttem több mint 30 cdkey txt file-t, és ma reggelre végre sikerrel jártam.
Szóval 1.2-n fut a game, és nincs fade.
Telepítési utmutató.
A mûködõ 1.02-es kulcs: NHMW-YAMA6-LNF2L-ZZFC5-E8F24
-Czeh verzió feltelepít az új kulcsal, majd 1.01-es, és 1.02 es czeh paccset is rakjátok föl(nem a crack-es patchet, hanem a gyárit mindkettõböl). Arma lang patcher 0.9 telepít.
Mivel német kulcs ezért a már ismert módon a cseh verzio kampány és single mission képeit tönkreteszi, de ezen kívül mindne ok.
Multi is megy vele.
Német verziorol nem tudok nyilatkozni, de nagy valószinüséggel azzal is mûködik, sõt a kampányképeket sem cseszi el vele sztem.
feb15-ig enjoy!
<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#wave>#wave>
*Posse*T.W.D*
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
Valaki plz csinájjon egy kamera misssziot, egykét effektel, ami egy csávo körül forog...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu