Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PhantomAss
kössz

GOOBY, pls

DOGMAN
A cseh és a német kikerült kulcs is le van tiltva, sal eleve a peccs nem megy fel, csak ha tört, és ráadásul a FADE elrontja a gamét is.

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Sziasztok!
GF4 Ti4200 kártyával indulásnál "Cannot create 3D device" hibát kapok.
Driver vadonatúj.
Tudom hogy atomerõmû kéne hozzá nem pedig ez a retro hardver, de gondoltam rokongyereknek megmutatnám 640x480-ban
Felejtõs ezzel a kátyesszel?
Vmit nem támogat amit kéne?
PhantomAss
ha a cseh tört változatot rakom fel a német kulccsal akkor felpakolhatom rá az eredeti 1.02-es peccset? (csehet v németet?)

GOOBY, pls

DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Csinálsz egy triggert ahova odaérsz + Deltának egy Waypointot mondjuk oda aléjük és aztán a városba. F2-vel hozzákötöd magad a triggerhez (Vehicle) + Present. és a trigger meg F5el a Delta elsõ Waypointjához

Raptor 2
Köszi, ezt megértettem. Akkro már csak az a kérdésem, hogy hogyan lehet azt megoldani, hogy pl: én vagyok az alfa csapat egyik tagja, a delta meg vár rám a találkozó ponton. A lényeg, hogy a delta csapat Waypontja akkor aktíválódjon, amikor én odérek melléjük...(Tehát askkor indujjanak mondjuk egy város felé, ha én odaérek hozzájuk a találkozópontra...)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Józsi pozícióját így kell lekérdezni:

"Hol vagy, Józsi, hol vagy?
Józsi, hol vagy, gyere, gyere,
Jöjj hát, egye fene!"

DOGMAN
Józsi pozíciója kelet-nyugati(x) tengelyen:
GetPos jozsi select 0

DOGMAN
Az amcsi katonának adsz nevet az editorban, és utána a scriptben hivatkozhatsz majd rá.
OFPben:
position[]={9904.290039,26.730000,4027.181152};
id=0;
side="WEST";
vehicle="SoldierWB";
player="PLAYER COMMANDER";
leader=1;
skill=0.600000;
text="jozsi";

Raptor 2
ok...

Mission.sqm-ben benne van minden egységé

Émmeg irtam egy tõk jó egyszerû példamissiont 'Bullet time' effecktel (Van egy Slow Motion parancs a listádban és azzal lehet idõlassítást kapcsolgatni) 😄

Raptor 2
ÉS honnan tudom meg hogy monnyuk lerakok egy Amcsi katonát, és annak mi a kordinátája?

Raptor 2
1000 THX

DOGMAN
ZSÍR!

OFPhez írtam példamissiont (má talán vót vagy 200 éve) azt feltettem neked, armára átírni sztem nem nagy cucc...
Kamera intro

Raptor 2
Najó! Ezennel megkérek bárkit, hogy csináljon egy "kamera missziót" és küldje el nekem...nagyon megköszönném.. Már eleget bajlódtam ezzel a scripteeléssel, és vhogy nem jön össze egy MOZGÓ kamera! (a misszió elég, ha csak annyiból áll hogy áll egy faszi az uton, és forog a kamera...)

Cream78
Vazze! Azé vannak pihent emberkék....😄

DOGMAN

DOGMAN
sima uaz járgány fjúcsöreit tudja asszem, de készült még annak idején egy fürdõkád is ami a bmp modell cseréjével jött létre, az má jó kádhoz méltón úszott a vizen is 😄

DOGMAN
sajnos csak ilyan kis képet találtam róla:

joebacsi
és csíterebb mint az m1a1?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DOGMAN
Ica képén valszeg a ZSÍR klán elhíresült malacjárgány modja látható!
Anno még Paradia készítette OFP-hez, a lábain kis kerekek vannak két személyes, dudálásra röfög😊

Raptor 2
HOgy lehet megcsinálni, h. benne legyenek az állatok az editorban?

PhantomAss
hehe😊

GOOBY, pls

Seaweed
szines fustgranat...
PhantomAss
vannak érdekes dolgok..pl hívnom kell a helit rádión de nincs rádióm😮) vagy kiabáljak neki?<#confused>

GOOBY, pls

Raptor 2
<#taps>Persze...persze....nemsokára megkapom... AZ elsõ dolgom lesz, hogy átküldöm neked, és akkor majd húdejó leszz 😄<#kacsint>

Kaszi46
Majd a cd-kulcsot küld át nekem, hogy le tudjam ellenõrinzni valóban jót kaptál-e!<#ravasz1><#idiota>

*Posse*T.W.D*

Raptor 2
Nah, ez egy német verzió! Kinek van német verzsönje? Ugye az nem lett vérmentesebb mint as cseh változat? Ja és ugye nincs vele semmi gond...

Raptor 2
Nah, megvettem egyet a Ebay-rõl, 52 dolcsi elvileg...remélem minden rendben lesz!

Sztem azt amelyik házhoz viszi

Raptor 2
NAh fiúk, ti mit ajánlotok, melyik verziót rendeljem meg, és honnan?

Sanyix
Vagy az x hozzászólással elõbb írt supergamezes megrendeléssel rendelsz egy eredeti dvd-set szállítással együtt szintén 10,5k körüli áron.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Bucser
42 Euro Morphicontol vagy lásd lentebbi liket 10500 ft.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

m1c1mack0
Hogyé lehet most keríteni legoccsóbban CD keyt? originálét?

Mr Csé
hát közben visszaolvastam :c

fölraktam ezt és a puskának nagy a szorása de a snipernek jo :C

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Nem fake akart lenni a kérdés?😊Fade az akkor van ha olyan cdkeyel akarod használni amit ismer és akkor szépen aktiválja magát.Lövöd az ellent és magad lövöd lábon <#vigyor>

Mr Csé
ez fade?

Armed.Assault.1.02.CZE.UPDATE_PATCHER.exe ???

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

énis ott vagyok, megcsináltam mind3 mellékküldetést de a fõküldetéssel nem bírok. valaki elárulhatná a titkot!
repvez
A helikopter kisérösön tuljutott már valaki mert még mindig ott vagyok elakadva.
0Fritz0
Lõj!! <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kellene egy kis help a kampányhoz, valaki végigvitte már?

PhantomAss
de ka50-el sem mûxik 😮)

GOOBY, pls

Sztem igazából sem tudja a pilóta irányítani a gépágyút arra ott a fegyverkezelõ.

PhantomAss
én vagyok a pilóta csak manual fire módban...😮)

GOOBY, pls

Icebird
mondjuk legeszerübb ha szerzel magad mellé egy pilotát!😊

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Icebird
Csak OFP-böl merítve KA-50-nél volt pilótaként irányítható célzórendszer mivel az 1 személyes, és nem volt külön gunner. Így ennél szinte biztos hogy beállítható TrackIR-re. Cobránál a leírtak alapján nem biztos hogy alapban müködik, max moddolásal.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

PhantomAss
lenne egy kérdésem:
a cobrával repülve meg lehet-e oldani, hogy a gépágyú oda alõjön ahová nézek? (trackir van)
vagy ez nincs lemodellezve? sokat dobna a hangulat(om)on....<#violent>

GOOBY, pls