Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looserke
képzeld visszaolvastam, használtam a keresõt és a FAQ-ot is átnéztem, de SEHOL sincs konkrétan leírva, hogy miért is fele akkora a német verzió...

...a kérdés áll...

JohnnySmith
Erre én is nagyon kíváncsi lennék, habár dec vége óta nem indítottam el a játékot, hála TDU-nak 😉

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Raptor 2
Van már vmi hír, hogy mikor lex következõ Arma patch, és mi lesz benne?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Me0w
Visszaolvasni luxus, ugye?

Together we'll fly someday...

Looserke
a cseh verzió miért majdnem 2* akkora, mint a német?
Az egyik 4.33GB a másik 2.5GB...

Kaszi46
<#idiota>
---------------------------------------------------------

Srácok, az 1.02-es serialt, ismerõsökön kivûl, ha lehet ne nagyon publikáljátok, fõleg ne külföld irányába, mert az 1.02-es szerverek nagyrésze cd kulcs ellenõrzõs. Szóval ha mindneki ezzel a kulcsal futna, csak pár szerveren lehetne multizni. Így egyedül simán be lehet menni mindne szerverre, ha meg többen mentek akkor arra is van olyan szerver ahol lehet ugyanazzal a kulcsal játszani.
köfi

*Posse*T.W.D*

m1c1mack0
Allah Ackbar Allah Ackbar Allah Ackbar

Raptor 2
Írtam privit, ha vmiért nem ment el (:S), akkor itt a címem:

[email protected]

Én vmiér nem tuttalak felvenni...

Thx! Jó volt a mai játék kár hogy rövid volt!

Raptor vegyél fel MSN-en 😄!
Kaszi46
Globálba ird be, hogy: #vote admin neved(vagy id-d), majd #missions

*Posse*T.W.D*

Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan tudnék a serveren küldetést választani ?😄 Eddig 2-en vagyunk, jöhetnének még!
Raptor 2
Mijen géped is van pontosan, és hol is tesztelted a játékot? (editor? campaign? single mision? városon belüül, vagy erdõ, esetleg sivatag?????)

Üdv mindenki ha valakiknek van kedve nagyon jó lenne igazán feljöhetnének a magyar serverre 😄, mot hogy így megkapták az ARMA-t!!!
PhantomAss
nekem is megjött!!!!!😮)))))) nem a mikulás....az eredeti cseh arma😮)
nagyon sirály...ja és high beállításokkal simán fut -hát nem gyenge a grafika...<#worship>

GOOBY, pls

Raptor 2
Na fasza, megjött, tehát: MEGVAN VÉGRE EREDETI CSEH ARMA!!! jihhá! Na. tpM sírva+térdenálva könyörgök, hogy csinájj nekem egy olyan kameramissönt, hogy megtanujjam, és ne legyek lemaradva õnagyságodtol!
;P

pedro870 : qs 😄
Raptor2 : teis qs amíg nem tudsz kamera scripter irni ArmA-hoz ;P 😄

Raptor 2
óIgen OFF, de mondtam már, nem értek egyet egyik féllel sem, de akor se teccik ez a fickó. De remélem mostmár túltárgyaltuk ezt a témát.

pedro870: Én is éreztem, hogy nem stimmel vele valami 😛

"Jajj ne értsetek ám félre nem vagyok én terrorista."

Mindig is gyanús voltál.

www.armed-assault.hu

Reaper
A terrorista meg aközött hogy vki a saját országát "védi" az általa betolakodóknak ítélt ellen nagy különbség. Mellesleg nem kéne ott lenni az amcsiknak és máris nem lõnék le õket, de ez erõsen OFF...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

[NST]Cifu
EZ gyáva, és alattomos tett!

A mesterlövészek sehol sem túl népszerûek. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Raptor 2
De nembaj, ezen nem érdemes vitázni, és egyik oldallal se értek nagyon egyet..szal mind1

Raptor 2
A hábotut nem ugy értettem, rosszul fogalmaztam...inkább "jelenleg folyó harc" nincs...

Miaz ,h nincs háború? Ezt a videt nem néztem meg ,de viszont Juba asszem iraki és ott viszont mentek a harcok.Védi az országát tudom ,h megrázó ,de ez van. Õ egy orvlövész az a dolga ,h elbújva sunyin irtsa a katonákat.

Jajj ne értsetek ám félre nem vagyok én terrorista.

Hát nem igazán akarok ebbe bele menni ,de a 'szerencsétlen amcsi katonák' azért vannak ott ,hogyha kell akkor meghaljanak ezt õk felválalták mikor bevonultak zsoldosnak.

Raptor 2
Ja és én nem lennék arra büszke, hogy kimegyek a nyogodt terepre az utcán(ahol nincs semmmi háború) és keménykedek, hogy sunyiban leszedek mindenkit messzirõl!

EZ gyáva, és alattomos tett!

Raptor 2
HÁt nem rossz, néha le lehet mosojodni rajta mint pojénon, de azért szerintem az igazi az nem vicc. Nem szeretem ezeket a hülye terroristákat, akik írtják a szerencsétlen amcsi katonákat :\

Mondjátok el plz mirõl szól 😊

Kaszi46
Pontosan, ha be vagy jelentkezve akkor elõször klikkelned kell a confirm gombra, és csak utána nézheted meg.

*Posse*T.W.D*

joebacsi
reggelni kell hozzá...durva amúgy, nagyonjól megcsinálták

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hát ezt az ArmA jihadot nem lehet megnézni 😊
1. Nem vagyok még 18 😄
2. Eltávolították :\

Kaszi46
Találtam egy nagyon állat videót. Lehet valaki morbidnak találja, mindenesetre szerintem jó poén(amig játékon belül van).

ArmA Jihad!!

Nemárt azért ha valaki látott eredeti videókat Juba-rol az iraki mesterlövészrõl, vagy egyéb robbantós videókat.(Juba eredeti video 2.rész 18+++!!)

*Posse*T.W.D*

PhantomAss
hát nemtom én 2 hete várok arra hogy hozzák onnan de se kép se hang...írtam emilt hogy mikorra lesz de le se sz@rnak...

GOOBY, pls

Ha csak a nyelv a gond akkor nyugodtan vedd meg a Csehet vagy a Németet. Van egy language patcher nevû progi ami átrakja angolra.

Looserke
a demót érdemes kipróbálni?
annak milyen a nyelve?

Looserke
én megvárom az angol verziót...

Raptor 2
VAZZZEEE! MOST KAPTAM EMAILT! MÉG MOST DÉLUTÁN KAPOM AZ EREDETI ARMÁÁÁMAAT!!! FINCSI

Nekem is (azt nemtudom ,h HardCore-e 😊 ) Viszont szerintem ArmA-nak elég 1GB. Inkább videokarira érdemes beruházni

Looserke
nekem is 2 db Kingmax Hardcore 512 megy dualban

pl érdemes KingMax-ot

Looserke
+ ugyanolyan felépítésû, idõzítésû sõt ajánlatos egy idõben készült modulokat venni...
egyes gyártók árulnak direkt összecsomagolt modulokat...

Raptor 2
Haazt akarom hogy kettõ 1GB-os ram mennyen dualban ugyanojan márkájú kell hogy legyenek?

Bucser
Megtudhatjuk mi gyorsul jobban Vajon a Zetor vagy a Zodiac?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Raptor 2
NA megrendeltem, neked mikor hozták ki? (én budaörsi vagyok)

Raptor 2
ok, thx 😄. AMugy szar, mer én már megrendeltem az ebayest, de az mégse kell, mer bankkaris, azt le lehet vhogy mondani??

Raptor!

Olvass egy kicsit vissza és ott találsz egy jó lehetõséget, hogy beszerezd a játékot 😊.

De ha nem akarsz vissza olvasni akkor Netes bolt nah szóval ide beregisztrálsz, majd értelem szerüen vásárolsz.
Itt amit megrendesz 2000ft érst szállítják ki. A fizetés a futárnak történik. szerezz minnél több embert, mert akkor több felé tudjátok dobni a szállítási költséget! egyébként 8500 ft az ARMA!

remélem tudtam segíteni 😄!
V43 1105
Nem hiszem..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Raptor 2
EZ jelenti azt, hogy házhoz hozzák?

Raptor 2
köszi! És ott ehet valamelyiket nem bankkártyával kifizetni, hanem készpénzel, vagy postán?

Lehet hogy kevés embernek van meg eredeteiben, de nem hiszem el hogy nincs olyan 15-20 ember Magyarországon (itt a fórumon)!

Az odáig ok hogy van oldala, akkor arra az oldalra kéne egy ilyen lehetõséget csinálni 😊, mert ha az a 15 ember egyszerre lenne fönt de ne legyen 15 legyen csak 10 az már bõven elég lenne egy jó kis coop-hoz.

Vagy egy kisebb Hold-hoz is vagy CTF-hez.
Fenrir
Én voltam fent vagy 2x a szerveren, a legtöbb játékos 3 volt velem együtt, mondjuk a többiek afk voltak mindig úgyhogy eléggé unalmas volt elõre menni 50 métert, hogy lelõjön valamelyik bokorból egy katona és kezdhessem elõrõl a spawnpontról 😊

A halál csupán a kezdet...