Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...a kérdés áll...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
---------------------------------------------------------
Srácok, az 1.02-es serialt, ismerõsökön kivûl, ha lehet ne nagyon publikáljátok, fõleg ne külföld irányába, mert az 1.02-es szerverek nagyrésze cd kulcs ellenõrzõs. Szóval ha mindneki ezzel a kulcsal futna, csak pár szerveren lehetne multizni. Így egyedül simán be lehet menni mindne szerverre, ha meg többen mentek akkor arra is van olyan szerver ahol lehet ugyanazzal a kulcsal játszani.
köfi
*Posse*T.W.D*
[email protected]
Én vmiér nem tuttalak felvenni...
Raptor vegyél fel MSN-en 😄!
nagyon sirály...ja és high beállításokkal simán fut -hát nem gyenge a grafika...<#worship>#worship>
GOOBY, pls
;P
Raptor2 : teis qs amíg nem tudsz kamera scripter irni ArmA-hoz ;P 😄
pedro870: Én is éreztem, hogy nem stimmel vele valami 😛
Mindig is gyanús voltál.
www.armed-assault.hu
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A mesterlövészek sehol sem túl népszerûek. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Jajj ne értsetek ám félre nem vagyok én terrorista.
EZ gyáva, és alattomos tett!

*Posse*T.W.D*
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
1. Nem vagyok még 18 😄
2. Eltávolították :\
ArmA Jihad!!
Nemárt azért ha valaki látott eredeti videókat Juba-rol az iraki mesterlövészrõl, vagy egyéb robbantós videókat.(Juba eredeti video 2.rész 18+++!!)
*Posse*T.W.D*
GOOBY, pls
egyes gyártók árulnak direkt összecsomagolt modulokat...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Olvass egy kicsit vissza és ott találsz egy jó lehetõséget, hogy beszerezd a játékot 😊.
De ha nem akarsz vissza olvasni akkor Netes bolt nah szóval ide beregisztrálsz, majd értelem szerüen vásárolsz.
Itt amit megrendesz 2000ft érst szállítják ki. A fizetés a futárnak történik. szerezz minnél több embert, mert akkor több felé tudjátok dobni a szállítási költséget! egyébként 8500 ft az ARMA!
remélem tudtam segíteni 😄!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az odáig ok hogy van oldala, akkor arra az oldalra kéne egy ilyen lehetõséget csinálni 😊, mert ha az a 15 ember egyszerre lenne fönt de ne legyen 15 legyen csak 10 az már bõven elég lenne egy jó kis coop-hoz.
Vagy egy kisebb Hold-hoz is vagy CTF-hez.