Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
Én meg a ventrillot utálom, de nem is csoda hiszen fos 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DummyBoy
Multiban ez nem mûxik igaz? Mert akkor ugyanolyan csit mint a BF2 opsönsze 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mmm...kár ,h csak 0.3kb/seccel jön mer ezzel már postprocess : High 😄

Icebird
+ 10-15 fps
No Grass addon

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

nah énnemmegyek 7köznap :\mer másnap suli :/ 😞

Raptor 2
Késõn érkeztem? Üres a szarver! Vége a játéknak?

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

joebacsi
nem sûrûn játszottál akkor még csapatban multijátékot 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bucser
Csak be kell tudni allitani😄 nekem Il-2 ota elso lepes, hogy letiltom a jatekon beluli VOIP-ket😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én meg a téest rühellem 😊

Bucser
Én pl nem szeretem a jatekon belüli VOIP-t.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én már fent vagyok gyertek ti is! Raptor2 tpM'91 májsz gyertek felfelé 😄
Azért mert vannak akiknek nemmegy a VOIP az ARMA-ban egyszerüen nem tudják beállítani, így TS-en beszélünk 😊
Armához minek TS? Nóóórmális?

De aztán remélem a tegnapi blufor banda megtanulta ,h ha 3an vagyunk nem multizunk M1et 😄DD

Üdv mindenki, ma is mehetne egy kis multi, a hely ugyanaz magyar arma server, idõpont este 19:30, most elöbb kezdünk, mivel marha fáradt vagyok, mivel ma vizsgáztam villanytanból és 4 pont híján buktam a vizsgát irány au UV! 😄

N.A.G.C. ArmA server : 152.66.234.169
pass : armahu

A komunikációt Teamspeak-el oldottuk meg,innét lehet leszedni -->
TEAMSPEAK Letöltésének helye!!!!

server addres: ofp.hu
pass: ofp

Remélem jó sokan leszünk, akik eddig voltak arra számítok 😄, virágoztassuk fel a servert 😄 éljen az arma 😄! Sokan vagyunk, de még mindig nem elegen, ezért mindenki hozzon magával MÉG EGY EMBERT!!!!
Sahrani tartalmazza Rahmadit is úgyhogy 1 az.

Seaweed
<#gonosz1>
joebacsi
1,65 és megegyeztünk 😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kaszi46
Ok megvan, innen, csak eddig nem volt logód. (chat off)

*Posse*T.W.D*

Seaweed
azt en bizony nem tudom <#rolleyes>
Kaszi46
Te honnan vagy nekem ilyen ismerõs? Mármint a neved. Lehet csak innen?<#zavart1>

*Posse*T.W.D*

Seaweed
másfél <#ravasz1>
joebacsi
jó az kettõnek is 😊

Armában meg egy pálya van. Mondjuk az jó nagy 😊

PhantomAss
köszi!<#eljen>

GOOBY, pls

Aha ,de akkor még ennyire se volt kész... még 2d-s sightok voltak meg más textúrák stb

Ja és még ami kimaradt : A BF2142 5 pálya 13k-ért ?? <#levele><#levele> az Armában pedig pályaszerkesztõ , több SIngleplay pálya továbbá a multik is játszhatóak egyedül . <#eljen><#eljen>

JA és de már írtam elõzõleg is hogy az Arma sem mostani hanem 2004-es csak most tudták kiadni , hisz már 2004-ben is láttunk róluk képeket .
A kampánynál a küldilistánál : numpad - és ird be campaign és menj a köv páylára 😉

Kaszi46
Elõbb sztem editorba rakjad le magadat, meg pár enemy-t aztán ismerkedj meg a játékkal(Ha a sivatagos részen teszed ezt, még jobb grafikán is megcsodálhatod aójátékot, magasabb fps-el). Vagy kezd el a gyakorlo küldetéseket.

*Posse*T.W.D*

Tûzfalban engedted hogy connectáljon kifele az arma.exe ?
fery02
Na, már megy, köszi a segítséget, csak az eredeti mds fájl-t kell berakni, meg a programmal kell indítani a játékot.Mikor még nem volt meg, és mikor olvasgattam itt a hozzászólásokat láttam hogy mondogatjátok, hogy a COD, meg a Battlefield csak arcade játék. Eddig nem tudtam elképzelni, hogy ez mit is jelent, mostmár el tudom XD. Ott kezdjük, hogy nem tudom, hogy hogyan kell fegyvert váltani😄, szaggat mint a disznó a játék komplikáltsága miatt valszeg. Amúgy másnál is normális, hogy fõküldetés módban, az egyik videóban a kamera megáll egyhelyben, és onnantól semmi sem történik? Át sem lehet lépni a videót sem, nem is mozoghatok közben, csak nézhetem a randa tájat (ami persze lehet hogy azé randa, mert scak 6600 Gt-m van😊).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

PhantomAss
na a BI fórumán most olvastam a troubleshooting résznél, hogy ez a "great battle"-s rész egy bug, sajna nem lehet vele mit csinálni-reméljük mihamarabb javítják, mert addig nem lehet tovább menni <#levele>

GOOBY, pls

PhantomAss
campaignban lehet....most már mindig fel tudom tölteni mindegyik fegyverem...csak az a fránya pálya engedne tovább

GOOBY, pls

Kaszi46
és a letöltött adatok readmejében?<#ravasz1>

*Posse*T.W.D*

fery02
Húha, külön progi kell hozzá? Ezt pedig nem láttam a FAQ-ban hogy írták volna, mind1. Azért köszi.

Kaszi46
azért mert neked német verziod van., más védelemmel. neked Y.A.S.U., vagy az AlkiSecuROM v1.1 progival lesz indítható.

*Posse*T.W.D*

fery02
Köszi szépen, de sajnos így is ugyan az a hibaüzenet. Nálatok is úgy kezdõdik amúgy hogy a kurzor átvált egy forgó CD ikonra ugye?

Skype nevem veterans-kukac87
gyere tpm Skype-on már meg a duma 😄 😄
Kaszi46
Evvel egy a problem, hogy bnekm nem találja az ofp ts servert

beírom hogy server: www.ofp.hu vagy ofp.hu és semmi!!!!! (quic connect )
OFPHu TS szerveren el lehetne intézni az ArmA közbeni kommunikációt.
www.ofp.hu

Raptor 2
KUKAC, Ottvagyok már a gépnél, gyere oda, és beszéjjük meg a TS-es dolgot!

Azt is megpróbálhatnád, hátha hogy vírusírtó állandó ellenörzését kikapcsolod! (próba cseresznye )!
És amikor vissza alt+tab -olsz akkor nem csinál semmit, mert én láttam hogy nem rég connectáltál!!!!
fery02
Vagy valaki eltudná nekem küldeni ezt a kis pár kb-os fájlt? E-mail címem: [email protected] Köszönöm!

HardcoresHUN
én mennék de mivel szerverkapcsolódásnál kidob az asztalra így elég nehézkes.

Üdv mindenki!

Aki tud jöjjön fel a serverre kell a friss hús a darálóba, meg persze a régi is 😄 szal aki tud jöjjön eddig 2-en vagyunk Én és Raptor!
Raptor 2
Én jövök ma is, és megcsinájuk azt!!!!

Én 20:00-tól leszek fent!