Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv mindenki!

Ma is lehetne egy kis multi 😄, azt a fránya kikötõs co-op-t meg kéne már csinálni 😊!!!

N.A.G.C. ArmA server : 152.66.234.169
pass : armahu
HardcoresHUN
már odáig eljutottam a great battle-ben, hogy visszamentem a bázisra, beszálltunk a másik ah-1-esbe, és azzal kinyírtunk minden páncélost. gyalogos sem maradt sehol. 10 méteren körberepültük az egész pályát de sehol semmi. ugyanaz a parancs

fery02
CZ_ArmA_working_Crack_woohoo_armed_assault - Tudna valaki adni egy linket, ahonnan le tudnám szedni ezt az mds fájlt? A FAQ-ban lévõ link rossz. Valószínú ezért ír ki emulációs hibát, mert nem ezt mountolom be. Köszönöm szépen!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

A Campaign-ban elakadtam mikor olyan sötét van , egyedül megyek és valami tankokat kell felrobbantani mindjárt az elején . Azt hogyan kell végigvinni ?
Akkor ugye csak úgy lehet Hellfire-t rakni a Ammo Truck-ba hogy pályaszerkesztõben beírod hogy addweapons "Rocket vagy Hellfire" ?! Akkor talán menne de a Campaign -ban nem lehet .

PhantomAss
nekem már nem egyszer sikerült feltölteni a hellfire-eket is, csak elég váletlenszerûen engedi -néha engedi, néha nem

GOOBY, pls

HardcoresHUN
tört még talán menne

HardcoresHUN
ugyanez a problémám, fegyvert meg azért nem tudsz szerezni, mert a lõszeres teherautón csak gránátok meg m4-es tárak vannak. Sajna Hellfire nincs😞
Joe: a GBC a 2142-be megy tovább. Sajnos... Én vettem meg egyedül az Arma-t. Szathy gondolkozik rajhta de nemhiszem. 8 vs. 8??😄

repvez
Nálam is még mindig ez a szitu sajna nem tudom mi lehet, valami script hiba vagy nem tudom.Nálam már volt ojan is hogy kiirta hogy sikeres a küldetés 4 fehér gombot kaptam meg 5600 pontot aztán betöltötte elöröl ugyan azt a pályát .Nincs valakinek olyan mentése ami ezen a pályán tul van?Mert akkor küldhetne egyet csak hogy tudjam folytatni a kampányt
PhantomAss

a campaign részben a "great battle"-nevû pályán van egy küldetés, amikor 2 kobra kísér 2 uh60-ast, és aztán a segíteni kell a földi harcban.
namármost én akármit csinálok, nem enged tovább- már mindenki kilõve, sehol egy ellenség, (ja felfegyverezni ugye nem lehet a helit, megint vmi hülye bug, csak feltölteni és javítani engedi)
azt írja hogy várjak...
már 2 napja szenvedek ezzel a küldivel😞 valaki megcsinálta már?

GOOBY, pls

fejezni... 😊

Jóvanna ezt is be kéne felyezni ,h a topicot üzenõfalként használjuk...

Raptor 2
Hé, már 5 perce ALT+TAB-on voltam, és a forumot böngésztem, nem figyeltem, hogy ottvagy..de ezt ott má elmotnam neked...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Ez télleg nagyon szép kép 😊

ofpben/armában az a jó, hogy olyan életszaga van a környezetnek

www.armed-assault.hu

hát nem használsz vmi alcoholt vagy bármi virtuális cuccot? vmit kiszúrt és nem tetszik neki.

egyébként aki itt multizik, nem találkozott még azzal, hogy nem hallja játék közben a többiek lövéseit? ha az ai lõ az ok, de ha másik player, akkor nincs semmi.

www.armed-assault.hu

fery02
#5397 ?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

joebacsi
nah akkor mégis csak volt valami eredménye, hogy a bftalin illumináltan promóztam nálatok ausnál az arma-t 😄
egyébként tõletek hányan próbálgatták?
mert valahogy a tört szervert kéne megoldani, és akkor részünkrõl egy 8vs8 sztem elképzelhetõ lehetne...vagy ennyire elõre azért ne szaladjak? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
sztem meg mindkettõ ocsmány <#vigyor5>
😛

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

OK akkor bf vs arma lezárva.

Ha vki mégis azt gondolja, hogy az arma szebb mint a bf, fejezze ki ezt azzal, hogy belinkel pár jó arma képet. Ha vki a bf-et tartja szebbnek, tegye ugyanezt bf képekkel a bf topikba 😉.

VÉGE

www.armed-assault.hu

HardcoresHUN
nemtudom mit izéltek a két játék között. BF vs. Arma. Egy az hogy unalmas, másik az hogy tök föllösleges. nekem mindkettõ játék megvan. BF2-ben klánban is bennevagyok(GBC). Az Armát meg imádom. Mikor milyen kedvem van, aszerint játszok valamelyikkel. Ja és mindkettõ eredetiben van már meg. Imádom a Bf2-t is ugyanúgy mint az arma-t. Grafikai különbségek? a BF2 már jónéhány éve jött ki. Kábé 2 éve. az Arma meg újdarab. 2 év alatt tudnak újatr mutatni a fejlesztõk!!!!. Ha meg valaki a 2142-vel jönne, akkor aztmondom: a BF2 motorjára húzták rá 2142-t. Én voltam bétateszter a 2142-ben és az újítás az az hogy 1 szép robbanó effektet raktak bele. Hogy mért a bf2 motorját használták? egyszerû: olcsóbb. nem kell kifejleszteni egy újabbat. régen, az ea games már ugyanezt megcsinálta: Bf1942-re ráhúzták a Vietnam-ot. Ne csodálkozzunk, tehát ha a bf sorozatnak manapság már szar a grafikája. amikor kijött. akkor a bf volt az überkirálydefasza grafikájú játék. 2 év alatt ennyit fejlõdött a technika

Nah az elõbb jó kis multit nyomtunk. felfedeztem egy bugot és azt ,h végre van Javelin rakétavetõnek modellje 😊

Nemtom kinek új, de nemrég kijött az angol nyelvû multi demó, 1-2 pályán lehet játszani, van sok szerver is. Most multiztam "OFP"-vel interneten keresztül elõször. Szerintem jó lesz. A nagy távolságok miatt sokkal lassabb, snipolósabb a game (a bf2-nél), ami nekem bejön. Nagy élmény géppuskával a dzsipek meg a brdm-ek kerekeit kilõdözni. A 60-as szerverekre sajnos nem sikerült kapcsolódni.

Tévedés , nem veri le . Azért a BF2142-ben tök sík lapos minden alig van Shader effekt , az Arma tele van Shader effektekkel ami nagyon jók . De meg kell már érteni hogy a Battlefield az ARCADE . Nem realisztikusabbak a fegyverek abszolúte de nem , sõt tiszta játék az egész . Az armában igen putty találatot kapsz 2× oszt szevasz elhalsz , miért a valóságban nem ez van ?!

JA és másik : Az arma nem mostani fejlesztés hisz elvileg már 2004-ben megvolt írva csak nem volt kiadó azaz közel egyidõben íródtak .
bazze fél órája fennvok ,de ki vagy taskolva vagymi te noob!

Raptor 2
tpM!!!! GYere már a szerverre, Szétrohadok unalmamban!!!

Raptor 2
Nemá! Akkor te meg nemenny el, megint egyedül szarozk! KUKaC lelépett!

Most milyen verziók léteznek a játékból? csak cseh és német?

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Gyertek fel már 2-en vagyunk Én meg Raptor!
gyüljön a nép 😄!!!!

vsly
Az hagyján.Ezt most kérdezte a BF2 topicban:
"Hi! vki adnátok csheat codes-t multihoz?? Faq-be nincs benne.
örök élet chaet kodes kéne mert úgy nem tudnánnak szétlõni. "

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Raptor 2
VALAKI JÖJJÖN MÁÁ FEL!!!! EGYEDÜL UNALMAS!!

Fürtöském te csak ne ordítsá... 😄 Mer megjárod... 😄

Raptor 2
Ha valakinek van kedve, jöjjön a magyar szerverre, én már fent leszek...

Looserke
egyébként a V-Sync lényege hogy a VGA által rendelelt 2 félképet együtt jeleníti meg és a nagyon gyors mozgásoknál nincs "képelcsúszás"...ezért csak a képfrissítés felét kapod csak FPS-ben...

Looserke
lehet hogy így van, de nekem amíg ki nem kapcsoltam 50 FPS-nél többet nem mutatott a FRAPS (100Hz-en megy a monitorom 1024*768-ban), de amikor kikapcsoltam felment 80-90-re is ha valami egyszerûbb textúrát (utat/vizet) néztem és a játékban is jobb FPS-t kapok...

Hát nem tudom, a leg újabb ati driver van fent 6.12, az engine meg már 2004 óta megy (Source engine).
[NST]Cifu
A natív felbontás 1680x1050, általában abban játszom, de ott azért nincs folyamatos 30fps... 😄

A másik felét illeti, ott beállítási problémák lehetnek (esetleg driverfrissités segíthet ez esetben), vagy a játék engine ilyen szuperul megírt. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

1440x900 bazz... nem csodálom ha ilyen böszme felbontáson játszol 😄

Egyébként lenne egy olyan kérdésem, NEM armához kapcsolódi, hanem egy másik játékhoz, meg úgy általában, hogy mért van az hogy 800*600 ban keveseeb FPS-em van mint 1024*768-ban (ugyanazokkal a tetextóra és sader beállításokkal)😊 erre keresek válaszokat 😊 és nemiyle olyan kevéssel (átlagosan 60 fps-el )?!!!
Üdv mindenki!

Ma megint lenne egy kis játék este felé a szokásos 20:00 -tól a magyar severen!

Aki tudja a server IP címét az írja le plz (jelszóval együtt), mert amikor írtam ezt az üzenetet akkor lusta voltam elõ keresni mert és vizsga tanulás között fórumozotam 😄!
[NST]Cifu
Pardon, a V-sync annyit akadályoz meg, hogy a monitor képfrissitésénél több FPS nem lehet. Nem a felénél, hanem pontosan az adott képfrissitésnél több. Ha igazad lenne, akkor én ugyanannyi FPS-t kapnék 800x600 low-ban, mint 1440x900 high-ban. De 800x600 low-ban 50 fps-t nyom, 1440x900-ban meg 30fps-t...

Szóval ezért nem kerül be a FAQ-ba. (mondjuk sajnos más sem, mert az UW szerverfelújítása miatt nem lehet feltölteni semmit... 😞()

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sanyix
Meg il2 meg a többi, amibe implentálják a directx ezen funkcióját, mivelhogy ez ahhoz tartozik 😊 ezért is bugos.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Raptor 2
Akkor felülrõl lfele:

1. ARC: BF-ben szinte nem láccik a feje a csávesznek
Armában, változatosak és élethûek az arcok

2. TÁVOLI FÁK

3. RUHA KIDOLGOZÁS:
Nekem az Armájé jobban bejön

4. FÛ

Raptor 2
Na erz olt ebben a témában a legértelmesebb válasz, és télleg IGAZ!

Boconadi
Minek hasonlítgatjátok ezt az eleve jó és elõdjeiben is tökéletes játékot. Akinek a bf teccik az mennyen oda (de ne hagyja abba az arma-t), akinek ez az maradjon az armánál (de ne hagyja abba a bf-et) oszt kész.
Raptor 2
ÉN is így vagyok vele: Mert van okunk gúnyolódni! Én tiszteletben tartom, hogy neked a bf jobban TETSZIK, de akkor se kell már olyat mondani, ami tudod hogy nem igaz: PL: "a fegyok élethûbbek, mint az armában"

Szal nekem semmi bajom veled, de probálj egy kicsit többet armázni, és ha nem változik a véleményed, akkor hagyd a fenébe, van ás játék is amit összehasonlíttsz a BF 2142-vel: Elsõsorban ajánlanám a HALO nevezetû játékot, mert annak hasonló a környezete!

Mert a gond: kb olyan volt a hasonlításod, mintha én összehasonlítottam volna a Fifa maneggert a Fifa 2006-tal! (a bf vs Arma-nél csak annyi a hasonló, h. lövöldözõs, a fifáknál, meg hogy focis...

+ Még ,h legyen valami infód a mai fegyverekrõl :
AK47 'Kalashnikov' gépkarabély ez a mai világ legnépszerûbb fegyvere mert olcsó és megbízható

ellenben a #5400 felsõ képen látható sugárvetõ izékkel el létezik és van az ArmA-ban is.
AK ArmA-ban (igaz 74...)

Fenrir
Kár, hogy olvashatatlan a felirat.

A halál csupán a kezdet...

Azért cicukám mert idejössz és lef*** a játékot...
Mi nem járunk a bf topickba fikázni pedig nekünk aztán nagyon nem jön be a bf...Azért mert nekünk nem tetszik még más szeretheti.
Ennyi lenne a probléma lényege remélem fel tudod fogni...<#ejnye1>

A Béna.

Raptor 2
hasonnlítás. Most nézzétek meg, és gondolkodjatok!