Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma is lehetne egy kis multi 😄, azt a fránya kikötõs co-op-t meg kéne már csinálni 😊!!!
N.A.G.C. ArmA server : 152.66.234.169
pass : armahu
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
GOOBY, pls
Joe: a GBC a 2142-be megy tovább. Sajnos... Én vettem meg egyedül az Arma-t. Szathy gondolkozik rajhta de nemhiszem. 8 vs. 8??😄
a campaign részben a "great battle"-nevû pályán van egy küldetés, amikor 2 kobra kísér 2 uh60-ast, és aztán a segíteni kell a földi harcban.
namármost én akármit csinálok, nem enged tovább- már mindenki kilõve, sehol egy ellenség, (ja felfegyverezni ugye nem lehet a helit, megint vmi hülye bug, csak feltölteni és javítani engedi)
azt írja hogy várjak...
már 2 napja szenvedek ezzel a küldivel😞 valaki megcsinálta már?
GOOBY, pls
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
www.armed-assault.hu
egyébként aki itt multizik, nem találkozott még azzal, hogy nem hallja játék közben a többiek lövéseit? ha az ai lõ az ok, de ha másik player, akkor nincs semmi.
www.armed-assault.hu
egyébként tõletek hányan próbálgatták?
mert valahogy a tört szervert kéne megoldani, és akkor részünkrõl egy 8vs8 sztem elképzelhetõ lehetne...vagy ennyire elõre azért ne szaladjak? 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
😛
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha vki mégis azt gondolja, hogy az arma szebb mint a bf, fejezze ki ezt azzal, hogy belinkel pár jó arma képet. Ha vki a bf-et tartja szebbnek, tegye ugyanezt bf képekkel a bf topikba 😉.
VÉGE
www.armed-assault.hu
JA és másik : Az arma nem mostani fejlesztés hisz elvileg már 2004-ben megvolt írva csak nem volt kiadó azaz közel egyidõben íródtak .
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
gyüljön a nép 😄!!!!
N.A.G.C. ArmA server : 152.66.234.169
"Hi! vki adnátok csheat codes-t multihoz?? Faq-be nincs benne.
örök élet chaet kodes kéne mert úgy nem tudnánnak szétlõni. "
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A másik felét illeti, ott beállítási problémák lehetnek (esetleg driverfrissités segíthet ez esetben), vagy a játék engine ilyen szuperul megírt. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyébként lenne egy olyan kérdésem, NEM armához kapcsolódi, hanem egy másik játékhoz, meg úgy általában, hogy mért van az hogy 800*600 ban keveseeb FPS-em van mint 1024*768-ban (ugyanazokkal a tetextóra és sader beállításokkal)😊 erre keresek válaszokat 😊 és nemiyle olyan kevéssel (átlagosan 60 fps-el )?!!!
Ma megint lenne egy kis játék este felé a szokásos 20:00 -tól a magyar severen!
Aki tudja a server IP címét az írja le plz (jelszóval együtt), mert amikor írtam ezt az üzenetet akkor lusta voltam elõ keresni mert és vizsga tanulás között fórumozotam 😄!
Szóval ezért nem kerül be a FAQ-ba. (mondjuk sajnos más sem, mert az UW szerverfelújítása miatt nem lehet feltölteni semmit... 😞()
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
1. ARC: BF-ben szinte nem láccik a feje a csávesznek
Armában, változatosak és élethûek az arcok
2. TÁVOLI FÁK
3. RUHA KIDOLGOZÁS:
Nekem az Armájé jobban bejön
4. FÛ
Szal nekem semmi bajom veled, de probálj egy kicsit többet armázni, és ha nem változik a véleményed, akkor hagyd a fenébe, van ás játék is amit összehasonlíttsz a BF 2142-vel: Elsõsorban ajánlanám a HALO nevezetû játékot, mert annak hasonló a környezete!
Mert a gond: kb olyan volt a hasonlításod, mintha én összehasonlítottam volna a Fifa maneggert a Fifa 2006-tal! (a bf vs Arma-nél csak annyi a hasonló, h. lövöldözõs, a fifáknál, meg hogy focis...
AK47 'Kalashnikov' gépkarabély ez a mai világ legnépszerûbb fegyvere mert olcsó és megbízható
ellenben a #5400 felsõ képen látható sugárvetõ izékkel el létezik és van az ArmA-ban is.
AK ArmA-ban (igaz 74...)
Mi nem járunk a bf topickba fikázni pedig nekünk aztán nagyon nem jön be a bf...Azért mert nekünk nem tetszik még más szeretheti.
Ennyi lenne a probléma lényege remélem fel tudod fogni...<#ejnye1>#ejnye1>
A Béna.