Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bár az is "szánalom", hogy amikor benvonultam már rögtön centit vágtam 😄
A halál csupán a kezdet...
Szoval te egy olyan idoaszakban vonlutal mar ami nem igazan kedvezett neked azaz az elkepzelesiednek...pedig ha korabban vonulsz szinte 100% hogy sarkanyos lettel vona, sok-sok kollegaddal szolgaltam egyutt akik malev meg mitudom en mar (bocs nem emlekszem) melyik cegektol vonultak be, es csillogo szemekkel neztek az akkoriban nem ritka latvanyt nyujto Boeing 737-200-asokat low-aproach-t meg Touch-and-go-kat vegrehajto malevgeket kecson, es volt is koztuk aki mondta elotte o dolgozott ezen meg azon gepen ami elhuzott fejunk felett stbstb... 😉))
*ez egy folyamat resze volt...meg a nyolcvanas-kilencvenes evekben, a Mig-21-esek koraban ott ugyan ilyen sarkanyos'kent szolgaloktol tudom hogy akkoriban szazadonkent 20-30 sorallomanyu szolgalt....tehat jol nyomon kovetheto a folyamatos leepites!
az irnok az normális mert kimenõt ir, a konyhás meg repetát ad 😊
egyébként meg a sorállomány nem végzett érdemi munkát sehol, csak amortizálta a felszerelést...
sõt igazából az õröknek volt érdemi munkája bizonyos szempontból, mert védték az objektumokat, nameg a határõrök
Harcolok, Utamból Kotródj!
GOOBY, pls
csak nem a farkasoknál voltál?
MH.59 Kecskemét?
A Béna.
Én csak ebben a bevetés nevü honvédségi klubban vagyok bene!
Kopter koromban kapuszolgot en is adtam kb 2x, de nalunk volt eles loszer...azaz nem mert bent volt a fegyverunk az UTI-nel ha kellett volna onna kelett volna kihozni (5 meter)...
Tudtuk sajnálni érte, és nálunk még volt löszer a kapusnál is.
Amúgy olyan szar az armaban ha szétlövök egy tankot olyan lessz mintha rozsás lenne<#idiota>#idiota>
(Persze van annal lentebb is...konyhas meg irnok meg a tobbi plasztik katona....de legalabb az orkutya meg igazi katona...es ez is tobb mint a semmi <#wink>#wink>)
(Going for the Nobel Peace prize)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ez viszont nekem fájt, én "õrkutya" voltam.
újoncoknak segíteni kell, de az a legcélravezetõbb, amikor az újoncok összefognak
arra meg fel kell készülni, hogy armában embertelen mennyiségû frendlizés lesz 😊
www.armed-assault.hu
Az ilyen emberek ne menjenek multira, amultinál a kezdõ is elfogadja azon íratlan feltételeket, hogy próbálja a többi játékos játékélményét nem rombolni, még akkor is ha igy a saját játékélménye romlik, mert õ csak 1 ember!
Újoncokat segíteni kell, mert a veterán játékos is volt valamikor kezdõ az õs idõkben, ez az egész amit leírtam játék független és persze ez az én álláspontom, ezzel lehet egyet és nem egyetérteni.
www.armed-assault.hu
Én sokszor játszottam a kezdõ urakkal... Türelmesen elmodtam sokszor ,hogy mit hova. stb...
Viszont nekem is vannak olyan dolgok amire harapok. Szerintem ez mindenkinél így van.
Amit pedig nehezen tolerálok az az amikor becsmérlik az egészet...
beszéljük meg skypeon vagy priviben vagy emailen mind1...
most töltöttem le a mp demot és szereték beszélni egy olyan emberrel aki lenne olyan jofej és elmagyaráz mindent nekem és esetleg azt hogy a fullt honnan tudnám leszedni...
nagyon szeretnék ezzel hoszabtávon jáccani de nagyon bonyolultnak tünik..😞 elõre is köszönöm és várom azta rendes embert 😊
Ok-ok szal tisztelet a kivetelnek! <#worship>#worship>
Nemtom, nekem az a tapasztalatom az ofphuval, hogy mindig tök sok segítséget adtunk a kezdõknek, akkor még nem volt ez az RTFM felszólítás mindig, hanem privi, azt segítség, a legnagyobb marhaságokkal kapcsolatban is. Amikor a scene nagy öregje (mivel õ a legidõsebb, de tényleg 😊 ) feljött elõször a szerverre, úgy kezdte a coopot, hogy kilõtte a saját csapat sofõrjét, mindenki fetrengett a röhögéstõl, õ meglepetésében inkább lépett, de aztán innen lett az egyik legaktívabb tag, mondjuk aztán ennek is vége lett. Az hogy az utóbbi idõben sokan kiégtek, és türelmetlenül reagálnak akkor is amikor nem kéne, sztem vhol érthetõ, viszont semmiképp nem kellene általánosítani az egész társaságra. Sztem Seaweed neked is csak 1-2 emberrel volt problémád, hát sikeresen megtaláltad a problémásakat 😊 Na mind1, van még 1 hetetek az ökörségekre, aztán inkább játszani kéne. 😉
www.armed-assault.hu
Mit csinálhattam rosszul? <#nemtudom>#nemtudom> Kösz.
*Posse*T.W.D*
Azt hiszem, megvarom, mig leulepszik ez a felkavarodott trutymo :/