Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
durva
a szünetben jó lenne inkább átnézni a magyar helyesírás szabályait.
jóvan elfelejtettem, hogy ápr.1-van
qd
The games new features will include:
Story driven singleplayer campaign with more than 30 missions
More than 100 weapons, units and vehicles including weapons and vehicles never before seen in OFP and ArmA
Set in the near future circa 2012
A 500km² big Island to explore
View Distance boosted to a massive 15km
Dynamic wildlife (You might be able to watch a lion hunt a gazelle)
Best shading and lightning effects available for the PS3
Dynamic building destruction (the buildings won't simply collapse like they do in Armed Assault (PC))
Improved physics engine
Ability to play online using the Playstation 3 Online Network
Possibility to share user made missions through the Playstation 3 Online Network
many more ...
As for the sorry part, BIS has apologised to PC fans of ArmA as they have had to reallocate much of their resources and personnel into this endeavour. Running on a tight schedule they expect to have a working game by January 2008. However due to this work, ArmA for PC's patches will be delivered much more intermittently than the community had expected, with major delays between patches expected.
Stay tuned for more news!"
forrás : armedassault.info
Na szóval PC-re kiadtak 1 bugos optimalizálatlan szart. Most akkor a trendi PS3-re jön a jó rész normális dinamikus épületrombolással, élõ vadvilággal stb amit a PC-re vártunk 😞
te írtad az flt krekkre, hogy fake...<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Good example of this is when player is using Machine Gun or Grenade
Launcher.
In 1.05 it is possible for player to randomly morph in to a bird"
Flt ezért dobta ki a propert...sztd akkor mi?
viszont végigjátszottam a kezdeti nem kampányos missönöket és...õszintén szólva nem kapott el a hangulat<#nemtudom>#nemtudom>
teljesen ugyanaz mint az ofp, ami alapvetõen nem lenne rossz, de valahogy több évvel az ofp után azért valami többre számítottam, viszont szarul néz ki a gyengusz gépemen és úgy is rosszul fut. akkor már inkább visszateszem az eredeti szanaszétpeccselt ofp-met, az fut is rendesen...
multiról nem tudok nyilatkozni.
természetesen nem írtam le a játékot, de asszem meg tudom várni a boltokba kerülését. meg egy gépfejlesztést.<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#whatever>#whatever>
új lehetõséged van az ikszpé újra "építésére" 😊
Harcolok, Utamból Kotródj!
Igen az olvasás van akinek gyengélye. És mivel nem volt magától értetõdõ ezért íram oda.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Akkor csináld...
<#hehe>#hehe><#falbav>#falbav>
2 hétig nem néztem rá az Armed Assaultra és úgy tûnik, hogy a
Silent Hunter másolatom kinyírta az ArmA eredetit.😞
Azaz nem hajlandó elindulni.
Kidobja a szokásos ablakot, hogy emuláló szoftver van a gépen.pedig leszedtem... valaki valami otlet esetleg? próbáltam már reinstallt nem megy... Ja windows újratelepítés kizárva. Azt a hülyék is meg tudják csinálni. Ahhoz nem kérnék tanácsot.
Elõre is köszönöm a konstruktív válaszokat.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
MWAHAHAHAHAHA!
#ofp.hu@irknet
Armed_Assault_PROPER_DVD-FLT
"
Notes:
======
HATRED initial release was faulty, it had a trigger function,
even 1.0 contains an trigger so we had to proper the entire game.
This trigger has been there since 1.0 but it seems that
developers decided to have more fun with it in 1.05 than 1.0, where
it didn't seem to affect the game play that often.
We've included crack only in separate folder of the release dir.
This release contains the 1.05 update and crack.
HATRED Special features:
========================
In 1.0&1.05 bullets fly everywhere else than player is aiming.
Good example of this is when player is using Machine Gun or Grenade
Launcher.
In 1.05 it is possible for player to randomly morph in to a bird.
"
#ofp.hu@irknet
sikerült a cseh verziót felpeccselnem 1.05-ösre. nem lehet normálisan célozni. ez lehetséges, igaz?
(tényleg megveszem, ha megjelenik boltban, rendelni, vagy letölteni nincs módomban)
converted by tpM

Server címe: arma.hu port: 2340 jelszó: armahu
Ts server címe: ofp.hu
úgy értettem, nyilván elõször valami forgalmazó kell, hogy behozza a gammát...<#law>#law>
Õk csak árulják, ha valamelyik kiadó forgalmazni fogja magyarországon.
Sajnos egyenlõre nincs hír, hogy Magyaro.-on valamikor is forgalmazni fogja valamelyik kiadó, nagyker vagy az 505 😞
Elõbb-utóbb biztos lesz, de sajnos úgy tûnik utóbb...
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
*Posse*T.W.D*
meg a netes rendelés?
szerk.: közben eljutottam az 5. oldalig, és állítolag lehet<#idiota>#idiota>
de mijafaszér nincs ezeknek a játékboltoknak a honlapján?...<#fejvakaras>#fejvakaras>