Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
ja a puckosat se tudom.. <#wave>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
vicces vagy.. <#vigyor> de nem tudom mit jelent a "megbaszámo"..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
anyádot az milyen ragozás?.. <#vigyor>
amúgy nem szar ennyit várni tök idegben a monitor elõtt arra várva hogy leírhasd az "anyád" valamilyen mondatszerkezetbe foglalt formáját?

Boconadi
de õ kemény
norbre
látom gazdag szókinccsel megáldott emberke vagy <#vigyor>.. el tudom képzelni a vörös fejed ahogy azon erõlködsz hogy megsérts valakit.. a vicc az hogy ez így nem fog menni.. ahoz ész is kéne nem csak mocskos száj/kéz

mivan?

HardcoresHUN
de ahogy látom nem lett elég szavazat

HardcoresHUN
jééé tényleg. el is felejtettem mondani hogy a clanbase-n indítottam egy szavazást hogy legyen arma clanbase-n. Köszi tempi hogy szóltál

Boconadi
😄DDDDDDDDDD
norbre
sztem jobb is hogy nem tudod a választ, ilyen antiszociálisokkal nem szivesen nyomulok egy helyen..

Nekem is ezt irta. Megoldottam.
De, hogy hu legyek onmagamhoz:
Latom csak irni tudsz, olvasni nem...
<#hawaii>
Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Meghát biztos az is közbejátszott ugye, hogy mi ilyen köcsög magyarok vagyunk és nagy a pofánk 😊
na back to topic
kk - KisköcsögKör 😄

koschwarz
grat a moderátornak, tényleg<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Ide is, hatha nem olvasod az ofphut:

En a legujabb YASU-t vetnem be. Itt van belole a legujabb:

http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=YASU_1.1_7035!rar <- Y.A.S.U v1.1.7035 (19-03-2007)

#ofp.hu@irknet

szerencsére nem vágom mi az a kk
gondolom addig jó nekem, úgyhogy nem is kérdezem 😊

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Kandurex
Tsssssssss! Csak fû alatt, még lebuktatsz itt!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

joebacsi
azt lesheted, hogy kandurex valami antiköcsögséget mûveljen, mivel õ valójában beépített KK tag 😊
ha nekem nem hinnél, íme a bizonyíték:

csak a beépülés érdekében nyíltan nem vállalja 😊

amúgy bf totyikban is épp az ilyen mikking féle nyomingerek miatt alakult a kk alakulat, hogy rövid úton, a legeffektívebben lépjen fel ellenük 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

meg a 8300át is
meg ezt is
köszi 😊

de légyszi vedd már ki azt a köcsög képet 😊

arma úgysem való annak aki az alt+prtsc-t sem ismeri...

Seaweed
Vegulis...bar nem ertem min kapta fel a vizet. Ha szegenykem azon hogy nem tetszesunket nyilvanitottuk ki a hatterevel kapcsolatban akkor biza eleg kicsi az ingerkuszobe, egyebkent meg warez kerdesben a topicban elegge vaskalaposan "vedd meg" a hozzallas amivel csak egyeterteni tudok. De szerintem semmi sem indokolta az ilyen tragar alpari hangnemet.
Kandurex
franc se tudja, mi legyen ezzel a mikkingel, elõször kiraktam, de inkább úgy döntöttem, hogy elég neki 3 pont, tulajdonképpen csak azért mert így visszaolvasva inkább úgy vettem ki, hogy csak segítséget kért és ti szálltatok rá,...így aztán nem lenne teljesen fer' eljárás vele szemben

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Seaweed
Jah bocs...ebbol az aspektusbol nezve meg meginkabb elkepeszto a gondolat..hisz eszaki szomszedunknal ugy el vannak telve magukkal hogy az mar neha magaban is klinkai eset!
Ne a magyar társadalmat nézd... 😊 mi márcsak ilyen 'genyók' vagyunk 😄

óbazmeg
most halljunk egy anyád nélküli mondatot is
köszi

Seaweed
Miva'? Tan neked ez jon be?! <#mf2> Bocs de nekem nem! <#beka3>
Seaweed
Sulyos demografiai kerdest vetne fel ha tenyleg 15 lenne.....megpedig azt hogy hogy nem volt kepes kivetni a tarsadalom a hulladekot 15 ev alatt...legalabb egy elmegyogyintezetig!<#gonosz1>
Most legalabb van elet a forumon. Csak igy tovabb!
asszem ennél lejebb nem sülleyedhet egy "ember"...
vajon hány éves lehet? 15?

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

<#eljen>

RatBaG
eeej mi megy itt sáváleromále <#taps><#banplz>

Per Aspera Ad Inferi.

A SZINVONAL......

#ofp.hu@irknet

A Gyõzikésnek meg üzenem,hogy a vakond is lefejelte a kutgyürüt,ne hogy ugy járjon

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Seaweed
érik a perban! <#hehe>
Seaweed
<#hehe>
Csatornatöltelékekkel nem állok le vitatkozni 😛

remélem a moderátorok hamar kivágják... nem kár érte.

Seaweed
az...radasul parasztlengovilla....kemeny..ez bestofba meg hall of fame-be valo kinyilatkozatas volt reszerol..
futballista 😊

Te már olyan paraszt vagy, hogy érted mit mond Gyõzike.

Seaweed
Nah ilyen ha Tótot bengednek a civilizaltak koze....amugy meg perbant neki az anyazasert!
Vedd meg.

mi a rabok ? vki megmondhatná mit csinaljak,vagy mire van ez a k..va topic ? a háttérhez sok közötök van

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

m1c1mack0
ilyen háttérel tényleg nem kéne magad égetni

ha nemtudod a választ pofa be

debHUKK
vedd meg eredetiben
pl

Harcolok, Utamból Kotródj!

Seaweed
Egyertelmu hogy ezzel a szornyu hatterkeppel van baja a jateknak!4 <#vigyor1>
Csõ all : nekem ez jön ki . mit csináljak ?