Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://cr-ofp.dyndns.org/forum/viewtopic.php?id=741
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
rendszeressen
és mindég negativ értelemben
semmi közöm az egészhez <#wow3>#wow3>
nade péttyu! :-[
SABÓÓÓT
<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
Harcolok, Utamból Kotródj!
próbáltam Su34-eket kötelékbe tenni, de össze vissza mennek :\
aztan majd lesz tool is
Javítanák a bugokat meg optimalizálnák, adnának toolokat azt tele lennénk rohadtjó addonokkal bazze :\

Amerikai megjelenessel(Maj.1) debutal az A-10. Remelem mihamarabb patchkent "mi" is megkapjuk!
Már te is megmarhúltál kubi? Kezdem megérteni a nem ofphu-s de lelkes emberek fentartásait a közösséggel szemben. Ha most csöppennék ide bizony bennem is elég negatív benyomást keltene pár ember ismeretlenûl.
Nem hiszem, hogy ezzel akár a közösség hírét öregbítenénk, vagy a szerveren jókat hentelõ emberek számát növelhetnénk.
on
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
az elfolytott indulatok késöbb sokkal erõteljesebben robbanhatnak ki teljesen váratlanul vagy pszichoszomatikus tuneteket okozhatnak
ugyhogy hajra engedjetek ki a gõzt 😉
Szóval lehetsz te akármekkora szövegértelmezõ félisten, az tuti, hogy rengeteg esetben csak erõs csúsztatásokkal sejted, hogy mit is akar a másik...
a fórumviták nagyrésze egyébként erre vezethetõ vissza, illetve arra, hogy az emberek nagyrésze cseszik arra az alapvetõ etikai szabályra, miszerint úgy fórumozzon, mintha a megnyílvánulásait személyesen, élõben követné el
(pl esetedben, ha a "masik ~6e9"-nek szemtõl szembe a képébe mondanád élõben, hogy lenézed õket, vállalva a pofánb*szás lehetõségét, azt mondom, hogy derék ember vagy, de figyelembe véve, hogy ennek az esélye igen csekély, ezért igencsak konvergálsz a net mögé bújt vérpistikék felé...)
többiektõl sry, még mindig nincs normális gépem, amivel játszani tudnék, így csak észt(?) osztok 😛
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
a logikán annyit értettem pusztán hogy attól hogy EGY szót nem ért az ember az nem azt jelenti hogy nincs tisztában a fogalmakkal.. max egy fogalommal.. de ha nem érted hogy a kettõ közt mi a különbség akkor sry
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
A logikai kepessegeimmel tenyleg gond lehet, ha nem ertem, mi koze az egesznek a logikahoz...
#ofp.hu@irknet
a másik meg hogy nem a fogalmakkal nem vagyok tisztában pusztán egy szó jelentésével.. az azért nem ugyanaz.. logikai képességeid nem túl nagyok úgy látom.. bár ezt én sem sértegetésnek szánom..
Egyebkent pontosan azt jelenti. Nem erted a szoveget, mert nem vagy tisztaban a fogalmakkal, a szavak jelentesevel.
Majd meg engedelyt kerek toled, a valasztott hangnemhez 😊
#ofp.hu@irknet
amúgymeg ne magadból indulj ki kishaver mert úgylátszik neked inkább vannak értelmezési problémáid.. az hogy valaki nincs tisztában egy fogalommal még nem azt jelenti amirõl te beszélsz.. arról nem is beszélve hogy nem értem hogy jösz ahoz hogy kapásból ilyen hangnemet engedj meg magadnak..
Sebaj, kishazank 15 eves diakjainak ugy 23-25% funkcionalis analfabeta. Ide is jutott...