Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello
az 1.08 Patch oz kell e creck??
az 1.08 Patch oz kell e creck??
Jahát azok a fekete pöttyök néhány objecten... pl olyan objektumon amin átmegy a lövedék egyáltalán nincs :\
ROTFL.....
NA remélme gyorsan rájönnek mit és hol kell átírni... De ez nagyon szar... Pláne mikor az Apache-al pl személyszállítási missiont kell csinálni is, ugye 2 hely van a gépen de a hülye AI mindkét emberrel ugyanarra a helyre akar ülni (ugye ez addon apache)
Viszont ugyanazon beállítások mellett az FPS lényegesen emelkedett..
Az említett lövedéknyomok a falol navgy objecten szép mese, de nem mind jelenik meg. Azaz a nyomok nem layerezõdnek egymásra hanem ha 2-3-t lövök ugyanazon helyre, akkor nem rárajzolja csak meghagyja a 2. lövésnyomot... Elég gáz...na mindegy ránézek erre az armory-ra...
NA remélme gyorsan rájönnek mit és hol kell átírni... De ez nagyon szar... Pláne mikor az Apache-al pl személyszállítási missiont kell csinálni is, ugye 2 hely van a gépen de a hülye AI mindkét emberrel ugyanarra a helyre akar ülni (ugye ez addon apache)
Viszont ugyanazon beállítások mellett az FPS lényegesen emelkedett..
Az említett lövedéknyomok a falol navgy objecten szép mese, de nem mind jelenik meg. Azaz a nyomok nem layerezõdnek egymásra hanem ha 2-3-t lövök ugyanazon helyre, akkor nem rárajzolja csak meghagyja a 2. lövésnyomot... Elég gáz...na mindegy ránézek erre az armory-ra...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ArmAHu 1.08 server üzemel.|www.arma.hu|port:2340|
TS nemkell mer' megjavították a VoIP-t.
TS nemkell mer' megjavították a VoIP-t.
a meglévõ fegyverekkel berakod magad aztán jön ilyen chalenge azt teljesíted s unlockolja a fegyvert :>
1.08 feltéve: Armory-ban mi az hogy locked content???
Lehet uninstall reinstall lesz minden moddal együtt... de rühellem ezt...
Lehet uninstall reinstall lesz minden moddal együtt... de rühellem ezt...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1.08:
- Fixed: In some situations, Rearm / Repair / Refuel did not fill all
- Fixed: In some situations, Rearm / Repair / Refuel did not fill all
Megvárom a cracket.
Akkor legközelebb szólok idöben, de amúgy már napok óta reklámozva volt
#ofp.hu@irknet
Aki akar kis valódi harcot látni kapcs discoveryre,5 amcsi katona iraki video naplója lesz most 21:00töl
Mármint ofpben akkor nem ment, ha egy fegyverhez (tank/csõ) többféle lõszer (heat, sabot) volt, és az egyiket levitted 0-ra. Bár lehet hogy a simában ment ez is, csak az AP5-ös lõszerekkel nem.
www.armed-assault.hu
AP5-on nem ment. Nekem csak a tankoknal tunt fel. Es nem tudom, hogy me' volt ez vagy mikepp lehetett ezt kijavitani.
#ofp.hu@irknet
EZ így van , most próbáltam ki ugyanígy : leraktam egy AH1-es ugye az Ofp-ben TOW van rajta és melléje egy lõszeres kocsit , majd ugye felszálltam és kitüzeltem mindent nullára és odaszálltam a kocsihoz és lassan újratöltött mindent , szal Ofp-ben mûködik . Nálam 1.96-os peccs .
Ez megvolt mar OFPben is. Van ra valami megoldas, csak mar nem emlekszem 😊
Hát hallod ez egy akkora BUG a játékban , nem kell semmit sem beírni az Ammo Truck-hoz csak úgy hajlandó rearmolni rendesen ha mindegyik lövedékbõl meghagyok egyet , azaz ha teljesen nullára kitüzelem a Hellfire-t és az FFAR-t akkor azt nem rearmolja ha viszont meghagyok 1-1-et akkor meg igen . Ezt többször lepróbáltam és így megy . Hát mondom ilyen nincs , itten kínlódok erre egy eccerû megoldása van neki . Próbáld ki . <#falbav>#falbav>
Megvan sikerült , hát persze szivat a progi mert így nem fogadja el : this addWeaponCargo ["8Rnd_Hellfire",5] <#confused>#confused> így meg igen : this addWeaponCargo ["8Rnd_Hellfire"] így minden ok csak ugye ahány Hellfire-t akarok tenni annyiszor meg kell simételni a beírást . Köszi a segítséget , erre nem gondoltam hogy ennél nem megy a számozás . A Patch még mindig 1.05 .
Köszi , de azt írja ki hogy No entry config.bin , miért írja ezt ? És nem akar a küldi elindulni .
FFAR = 38Rnd_FFAR
Hellfire = 8Rnd_Hellfire
Hellfire = 8Rnd_Hellfire
Tudom errõl már volt szó de azért megkérdezném megint hogy mi a neve a Hellfire és a FFAR rakétáknak hogy legyen az ammo truck-ban ? Mikor fölé szállok ugye akkor nem rearmolja ezeket csak a maschinegunnerjét a helinek .
tpM kérésére beleraktam az artwork-jeit a képbe, szerintem dobott is a kép hangulatán, igaz az egyik kép helyére inkább egy csoportképet raknék, magáról a társaságról😊!
Kép adatai:
Kép neve: ArmApromo2
Kép kiterjesztése: jpg
Kép mérete: 324 KB
Kép felbontása: 640*480
Maga a kép:
Ha nem jelenne meg a kép akkor katt: IDE!!!!
Jó nézeketést és további kellemes napot 😄.
Kép adatai:
Kép neve: ArmApromo2
Kép kiterjesztése: jpg
Kép mérete: 324 KB
Kép felbontása: 640*480
Maga a kép:
Ha nem jelenne meg a kép akkor katt: IDE!!!!
Jó nézeketést és további kellemes napot 😄.
Ja nem kellett volna szétcseszni az összes helit 😄
köszi mindenkinek nagyon jó volt a game az evolutuionon ma este.
mazsom
Maruk - June 08 2007,19:39
"FYI: Patch 1.08 should be released on Monday 11th June."
:>
"FYI: Patch 1.08 should be released on Monday 11th June."
:>
Most mi bajotok TMP-vel?Nagyon jó kis géppisztoly :>
egyébként tényleg nem lesz jobb 1.05-nél, végülis csak 500bugfix van benne.
egyébként tényleg nem lesz jobb 1.05-nél, végülis csak 500bugfix van benne.
Malyom az.
Viszont 1.08-ra beigertek a setpos-t.
Ez jo lesz. CTI lesz. Boldogsag lesz.
Viszont 1.08-ra beigertek a setpos-t.
Ez jo lesz. CTI lesz. Boldogsag lesz.
TMP nagy majom vagy Te, hogy mindig csk az új verziót várod ahelyett, hogy játszanál. Tudod mi lesz jobb 1.08-al? Semmi ami már most ne lenne jó.
Majd az lesz, hogy aki elõször meghal a bevetés során az lesz az egyik fuvaros. Szépen bevár mindenkit a zümivel. Legyen field medic is!
Majd az lesz, hogy aki elõször meghal a bevetés során az lesz az egyik fuvaros. Szépen bevár mindenkit a zümivel. Legyen field medic is!
Én jövök, de lehet kések, ez kb annyit tesz, hogy olyan 21:00 körül jövök. 😊
U.I.: Most 2 Heli legyen mert 1 heli kevés volt multkor 😄, bõvíteni kell az ArmA AirLines járatainak a számát😄!
U.I.: Most 2 Heli legyen mert 1 heli kevés volt multkor 😄, bõvíteni kell az ArmA AirLines járatainak a számát😄!
majd 1.08-al...
Szombat este pont nem tud itt lenne az én féle bandám.
Ma este biztos jó, én olyan 21 órától ráérek és szerintem a többiek is.
Ma este biztos jó, én olyan 21 órától ráérek és szerintem a többiek is.
A heten tobbszor volt evolution az armahun altalaban 4-5-7 emberrel, egeszen jo csapatjatekkal, esetleg most hetvegen ossze lehetne hozni egyet 10-20 embereset is😛 modjuk szombat este
Amugy van key cserelo progi is ;]
#ofp.hu@irknet
na úgytûnik sikerül csak helyet kell csinálom 😄 szal THX!!
thx megpróbálom
na aki tudja mivel lehetne orvosolni a wrong cd key messaget a patch telepítése elõtt az pls írja meg!
OK Már van is öttletem az egyik képre 😄!
OK majd akkor odaítom nekik hogy Remote 😄 😄
*Posse*T.W.D*
nem rossz de ha kötõdhetek, a perspektíva kicsit hibás 😊
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
nekem nem az alapjáték telepítésével van gond hanem a patchnek a felrakásával.