Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#ofp.hu@irknet
#ofp.hu@irknet
Kicsit unatkoztam, így 😄 elkezdtem szórakozni a PS-el és elkészült 1 kis kép, ami még nincs kész, mert még apróbb finomítások hátra vannak de igazából arra lennék kíváncsi, hogy mennyire tartjátok hasznosnak, vagy jónak (szépnek) 😄 a képet.
A kép légyege az lenne, hogy eljuttatva a külföldiek oldlaira felhívjuk magunkra a figyelmet, azaz megtöltsük a servert 😊, ergo ez egy PR anyag 😄!!!
Kép adatai:
Kiterjesztés: JPG
Neve: ArmApromo
Méret: 287 KB
Felbontás 640*480

Probalgasd, vhogy csak osszejon :\
#ofp.hu@irknet
Kis segítség elkellene.
Game telepítve, 1.05 patch szintén, TracIR3Pro+vect exp. szintén üzemel.
Sajnos valami miatt mégsem mûködik a TrackIR a game alatt. Mit kell még beállítanom?
Más játékkal, ami támogatja a 6DOF-t, minden gond nélkül mûködik. Konkrétan a Wings of War-al próbáltam ki.
#ofp.hu@irknet
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Aztkérdezném, hogy második világháborús addonok már jöttek ki a játékhoz? Gondolok én itt tankokra, gyalogos egységekre, jármûvekre stb..
Esetleg, ha valakinek van képe szúrhatna be =)
Köszönettel Rocco 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ezt a respawnt asszem a description.ext-ben kell definiálni.
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Próbáltam a group this-t de az nem segít , sõt a group this-el csak azt értem el ha kilõnek a játékban mint leader legalább akkor is csatlakoznak utólag a játékban katonák , ennélkül sajnos nem . Csak akadt itt is bökkenõ ha beírom a playernek hogy "playernev group this" akkor nem mûködik az hogy pl csak akkor enged tovább a trigger hogyha beleülsz egy teherautóba .
Az ejtõernyõzést megoldottam hogy mikor jön egy ellenséges heli és abból az "eject.sqs" -el kipattanjanak a jatonák , sokan írták hogy pörög a heli , ez így is van ha a MOVE ba írtam de így sikerült kikorrigálnom hogyha a helinek adtam egy triggert amit õ aktivál és akkor indítja az ugrást .
Kezdek már tökre belebonyolódni a szerkesztésbe , csak idegesítenek ilyen bugok .
- élethû tûzgyorsaság, lövedék kezdõsebesség (guns.ru és wikipédia adatok alapján)
- jelzõlövedék csak géppuskáknál, gépágyúknál van
- gránátok nem pattognak annyira
- RGD5 gránát 4mp-s idõzítést kapott (OPFOR)
Telepítés: az AddOns-ban lévõ weapons.pbo-t csomagold ki, a bent lévõ config.bin-t vagy .cpp-t töröld ki majd rakd be ennek a rar-nak a tartalmát.Érdemes modmappás módszerrel használni, hogy servereken ne okozzon gondot.
<1.07-en tesztelve>1.07-en tesztelve>
letöltés
tpM, van ötleted hogyan tudok megszabadulni az említett csíkoktól?
Az a nagy okosság az ilyenekben, hogy van emberes rész is, nem csak jármûvek. Összfegyvernemi zúzás az poén!
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mert pl: a tankokban, helikopterekben is azért az sokkal jobban tetszene nekem, ha lehetne rendeltetésszerûen használni a mûszerfalon lévõ gombokat, részben mondjuk az egér használatával, interaktívan!... Az úgy elég poénos lenne, de hát sajnos ez van(hogy nincs). 😞
No, de én azért örülök, hogy néha van kivel beszélni az ilyesmirõl.
Pozitív, hogy ennyi funkció is bekerült a helikopterekbe. Lehetne több. de nincs. ennyi van ezt kell szeretni. A helikoptereknek 2 funkciója van csapatszállítás és csapattámogatás élõerõ és páncélosok ellen.
LAacsony áthúzás pedig: összefüggõ erdõbe nem tudsz berepülni. itt kicsit el vannak szúrva az arányok szerintem. így low pass esetén is a shilka ellen egy áthúzásod van. 2-ra meghalsz. Élõerõ ellen lehet már elsõre is, ha van a gyalogságnál megfelelõ fegyverzet.
ja és csak megjegyzem: kevesebb felkiáltójellel is megértjük a mondandódat.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A légvédelmi rakétával felszerelt katonáknál meg nem tudom, hogy az mennyire lehet reális, ahogyan az befogja a gyorsan mozgó helit (földárnyékra gondolok). Meg az elég nagy hiba itt, hogy nincs besugárzás és rakétaindításjelzõ a helikopteren!!!!!!!.... Így azért a Stingerrel /Sztrelával sokkal könnyebben ki lehet szedni, sajnos!...
A sebességnél meg azért az jobb, hogyha KELL, akkor meg tudod változtatni a taktikát!!!... Nyilván a kikukucskálós taktika is nagyon hatékony, de nem mindig!!... És olyankor -ha szégyen is a futás-, de inkább hasznos!!!<#smile>#smile>
<#smile>#smile>
Na jó, nyilván nem mindig...
Bár ha lenne siskacélzó a gépágyúhoz, akkor ez sem számítana!!! Úgy valamennyire akkor a pilóta is tudná forgatni az M197-et!!! Mondjuk egérrel, vagy egy gomb nyomva tartásával, váltás funkcióval a botkormány mozgatására, mint a Commanche 4-ben!!!
Egy szó, mint száz: a Cobra szerintem sokkal hatékonyabb, én sokal jobban szeretek azzal repülni!!! Jobb itt, mint a Hokum (most függetlenül attól, hogy a valóságban milyenek)!!! Ez számomra sajnos eléggé kiegyensúlyozatlannak tûnik!
miért is?
"Nekem meg azért egyáltalán nem mindegy harc közben, hogy a gépem milyen gyors!!!!.. Fõleg ha lõnek rám!!!HAHAHA!!!Azért mélyrepülésben nem jön az nekem rosszul, ha ennyivel gyorsabb!!!... "
Elhiheted nekem, hogy ez a 20-30km/h kb semmit nem számít dogfightban. Inkább nagyobb szerepe vana kitéríthetõ toronypuskának ami van a Cobrában, de nincs a Kamovban. mondjuk egy jó pilóta úgysem a sebességben bízik hanem a földárnyékban és a domborzatban. Nem hiszem, hogy 270-el száguldozol majd a fák között meg a fordulózások miatt úgysem hazsnálod ki a maximális sebességet.
A helikopter szerepe nema dogfight egyébként sem hanem gyorsan popup leszed a tankokat és eltûz mielõtt Shilkak darabokra szedik (vagy épp a Strykerek vagy M113-asok vagy a gyalogság RPG-vel vagy Stingerrel vagy Strelaval.)
Nekem meg azért egyáltalán nem mindegy harc közben, hogy a gépem milyen gyors!!!!.. Fõleg ha lõnek rám!!!<#smile>#smile>HAHAHA!!!Azért mélyrepülésben nem jön az nekem rosszul, ha ennyivel gyorsabb!!!...
Érdemes õket berakni. ha meg olyan küldit csináltak amibe kellene egy mod akkor azt jelzik, hogy honnan tudod leszedni.
Viszont a játék az játék és egyik sem közelíti meg a valós adatokat szóval tök nyolc. sem a párna sem az overtorgue hatás nincs szimulálva így tök 8 mit nézünk.
A Kamovhoz 1 személy elég a cobrahoz 2 kell.
De azért köszi a linket!!!!!
elrugaszkodva a Hokum alig tartja a 220-at, a Cobra azonos magasságról röhögva kitolja (és tartja) a 270-et!!!... Ez azért már jelentõs!!!(Persze ha nagyon magasra emelkedünk, akkor megy mind a kettõ gyorasabban is, de hamar elveszítjük a sebességét, ha nem akarunk a földbe csapódni<#smile>#smile>.) Egyébként nyilván csak -hogy is mondjam-a saját megfigylésre támaszkodva mondom (nem volt stopper).
"viszont a CObra könyebben leesik mint a hokum"
-Én is erre számítottam, de szerintem itt ez nem így van!!!
A Hokum páncéljába ugyanannyit kellett lõni (pl:egy Cobra ágyújával, de asszem' más fegyverekkel is leteszteltem) ugyanonnan (kb.7m-rõl próbáltam), mint a Cobráéba!!!!... Úgy tûnik tehát, hogy a páncélja egyáltalán nem kompenzálja a lassúságát!!!
És itt most nem arra gondoltam, hogy a valóságban melyik a jobb gép, hiszen ez azért messze van a reálisnak mondható szimulátortól!!
Az nagy szentségtörés volt, hogy nincs alapból Hind!!!! Az milyen király gép!!!Ahhoz képest, hogy milyen brutál fegyverzete van alapból, mekkora nagy rajság, hogy még kotonákat is fel lehet cuccolni az utasterébe, akik az ajtóból tudják használni az oldalgéppuskát!!!
BTW a hellfire-ek valóban erõsebbek mint az orosz páncéltorõ eszközök, viszont a CObra könyebben leesik mint a hokum. (nem beszélve a Hindrõl és az Apacheról😄 Messze sokkal jobban sikerültek mint a Cobra vagy a Hokum))