Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoval ha nem akarod megvenni a QG-t akkor ne vedd ugyis eleg kaka...(nekem szemely szerint nem tetszett)
Gondolkodom a játék megvételén, és ez rögtön két kérdést is felvet:
#1 Érdemes megvenni Gold Editionben? Megéri ennyire a Queen's Gambit? Lehet anélkül is multizni?
#2 Honnan érdemes megvenni? Egy magyar oldalon láttam, de pl az amazon.de oldalon olcsóbban meg lehet venni ugyanazt...
U.I.: Lehet, hogy mások is kérdezték már ugyanezt, elnézést kérek ezért.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
😉
Napokban vásároltam meg az Armed Assault Gold verziót, azon melegében mentem volna a www.flashpoint1985.com oldalra, de érthetetlen módon nem enged belépni a fórumrészére. Egy weboldal jelenik meg, miszerint "Sorry, you are not permitted to use this board. You are NOT logged in..." , bármire kattintok (register stb...) mindig ezt az oldalt jeleníti meg. Kikapcsoltam már a védelmi programjaimat, a Windows sem üzen semmit, változás nem történt. Hetekkel ezelõtt semmi gond nem volt vele.
Kérdem, valakinek volt már hasonló problémája, mert a Google-ban rákerestem, de csak a konzultáljak az üzemeltetõvelig jutottam...na persze.
Köszi, az esetleges válaszokért.
Erdekelne, hogy tud e valaki olyan SP Missiot(kat) vagy hasonlot, mint az EvolutionSP es a Dynamic War?
kissé átfaragtam a magyarosítás fáljainak felépítését:
nekem most 1.08 van fenn és megy vele, sajnos folyamatosan változtatják a BISék a struktúrát.
ehhez 1.08 és angol nyelvi kiválasztása kell:
armahun_v017b
Írjatok ha valami nem stimmel...
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
#ofp.hu@irknet
Nincs valami info, hogy hogyan kell hasznalni a jatekon belul levo editort?
Peldaul azt is kb leszarjak, hogy a nem ai altal inditott TOW kb 1500 meter utan leesik, meg egy csomo animacio bug. Szar az egesz.
#ofp.hu@irknet
Ha egyhelyben allok a jarmuvel, es eltekerem a kormanyt mondjuk jobbra es nem mozditom akkor visszaall magatol kozepre! Nem lehet ezt kikapcsolni?
Remélem az ArmA2 kissé több hasznos újítást fog tartalmazni és nem csak grafikailag lesz szebb.
Ha már modokról van szó mi is van az SLX-el?
Simán bekerülhetne igy a valos ballisztika mod a hangok meg egyéb általánosan használt dolog.
Mellesleg az AP6 már tényleg nem lenne rossz =)
Inkabb az kene, hogy Ice vegre elkeszuljon az AP6-tal :]
#ofp.hu@irknet
www.smart-bus.hu
Video during the demo portion of the video is cut and crossfaded for time.
BI forum: Durg's Vegetation Fix
#ofp.hu@irknet
www.smart-bus.hu
Hangra 100%-al pozícionálnak és ki is lõnek ha van rád LOS. Lehetsz bármilyen messze.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu
-nõ az FPS
-ballisztika átdolgozva
-fegyver visszarúgás átdolgozva
-jármû sérülés modell változtatva (jobb túlélõ képesség)
-jobb AI
- Framerate has improved a good deal, especially in North Sahrani.
- Ballistics have been enhanced.
- Recoil has been tweaked to be more responsive (you can see this clearly in my videos)
- Vehicle damage models have been tweaked for better gameplay (more survivable).
- AI has been improved in several ways (ie: they do not zero in on your so accurately based upon sound, their dispersion is related to their skill more clearly now, and a few other things). The best way to sum it up is that the AI is more fun to play against now.
- NetStats difficulty option. This allows you to disable the scoreboard during a mission, and see it when the mission actually ends. ShackTac has been running a mod that totally removes the scoreboard for awhile, and this actually ends up being better than that - you prevent people from seeing their scores during the mission, but still allow for the possibility for people to see those scores when the mission has ended.
- Kill message difficulty option. Another favorite of ours - now, instead of having to use a stringtable mod to disable the death messages, you can disable them server-side.
Meg itt még isteníti a VoIP-et
Miért van az, hogy nekem német a menü szövege? Nem engedi átállítani😞
#ofp.hu@irknet
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
#ofp.hu@irknet