35054
  • Solt
    Akkor sajna nincs ötletem... :S
  • Solt
    Hmmm... nyam, nyam! :) Epekedve várom a magyar kiadást! :)
  • Shep
    Na jó az alapokhoz nem kell, de ha rendesen akarsz mindent használni akkor elkélne még 1-2 plusz kéz :)
  • repastam
    Háát 4 kéz ?? én egy gombot állítottam át csak ,a keritésen átugrást felcseréltem a zoomra a V a num0-ra :S ,a többi egyén függő dehát ki mihez van szokva...
  • Shep
    Eszméletlen, hogy még mindig 101 gombot kell használni ennek a játéknak az irányításához. Azt hiszem megint rá kell szánnom az időt és beállítgatni a lényeget, mert ami alapból van azt szerintem legalább négy kézzel rendelkező egyéneknek találták ki.
  • Amigoss
    A razor two-ba mit kell csinálni?Addig eljutottam hogy beszéltem az őrmesterrel...THx
  • Icebird
    Az tetszik hogy ilyen beesett egyének 1.00, meg ráadásul tört verzóval kinlódnak és csodálkoznak ha bugos és furcsa dolgokat csinál mert nem hiszik el hogy van FADE, és ezután szétkürltölik milyen szar!:D
    Pedig csupán ez ismételten a Németeknek eladott tesztverzió.:)
  • Scottt
    Mivel csináltad, hogy nem bszódott a védelem(Crack ha igen melyik,ha yasu akkor lépésről lépésre köszi:))
  • DrRadon
    Milyen szórással? Teljes értékű játék, izgalmas, látványos. Az év játéka.
  • tpM
    De a nagy szórással mi a helyzet? :)
  • DrRadon
    Az a te bajod. Mi jól szórakozunk :)

Mint írtam, helyenként jó dolgokat csinál az AI.
  • tpM
    Hát én nem kezdenék neki a kampinak 1.00-val (hiányzó AI) meg másolásvédelemmel :)
  • Scottt
    Hamachicskán?
  • Pluskast
    Őőő úgy sem megy
  • DrRadon
    Ja és Solt! Csatatér, fejed felett elhúzó helikopterek, repülők. Sikoltanál a gyönyörtől :)
  • DrRadon
    Nagyon jól sikerült az ArmA2. Vargosszal és Tomival csináljuk a kampányt és nagyon hangulatos. Adrenalin a plafonon. A grafika előtt le a kalappal. Az AI az olyan amilyen, de láttunk fedezékbe vonuló enemyt ami pozitív.

Szeretettel várjuk a magyarországi megjelenést!
  • Solt
    Bal shift 2x? :) Vagy előre nyíl 2x? :)
  • Pluskast
    Egy kérdés. Én már az első pályán az anyahajón elakadtam. Beikszeltem feladatként, hogy jelentkezem az eligazításon de nem történik semmi. Ugyan azt írja, hogy várjak amíg szólnak de szó szerint másfél óra játékban eltöltött idő után sem történt semmi. Valami ötlet, hogy mit ronthattam el? Másik dolog. Gyalogolni ugye úgy tudok ha 2-szer lenyomom a bal shift-et. Viszont újból gyorsan futni hogy tudok? Ismét bal shift egyszer? Mert az nem működik. Esetleg valakinek ötelete?
  • DOGMAN
    Örömtréning rulezz :D
  • neuro
    Ember ugyan nem ül benne, de ki lehet belőle ugrani ;)
  • xido
    mintát vettek róla,ahogy állítólag a COD4ben is még Nico Bellick mellett
  • Amigoss
  • Amigoss
    De a játékba is benne van
  • Amigoss
    xD
    jah
  • xido
    na mondom én,hogy abban játszott..

Vladimir Mashkov
  • Bogdogege
    seselj vajda fiatal kori képe
  • xido
    Ismerős figura..nem a Behind enemy lines című Owen Wilson-Gene Hackman filmben játszott?..Egyébként GTA4 esetében hozták elő a fotóját,mikor Nico karakter eredetét taglalták..
  • Amigoss

Ő ki?
  • Solt
    Azóta nyomoztam... hízelgő! :D
  • pedro870
    Figyelek, Dog, figyelek... :)

viszont nem tudom eldönteni, hogy megnézzem-e ezt a német próbaverziót vagy bírjam ki az előrendelt példányig...

• Amigoss
    Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy őt hogy hívják?És orosz vagy szerb-e?Mert benne van a játékba is,azon kívül a cod4-be is benne volt,meg az Ellenséges Terület film-ben is,amelyik 1ik nap volt.Thx
  • Ben007
    Roger that!
  • pedro870
    hmmm
  • tpM
    nem merem megnézni, de ugye nem azt akarod mondani, hogy a pilóta nélküli gépekben ember ül?
  • D00M
    Másik, hogy mit kell ezen ennyit gyökölni? Elkészült a warez fórum, semmi szikra nem volt a felek között, ha lesz a "másik" tábornak problémája nyilván közli, nem kellenek fogadatlan prókátorok.
  • neuro
    Vicces, hogy lehet katapultálni a Predátorból :)
  • Skyline
    A válasz egyszerü: NIncs annál idegesítőbb amikor egy adott problémának leírják a megoldását és jön valami hülye aki szarik visszaolvasni megkérdezi 59.-szerre is LÁSD WAREZ ADTA PROBLÉMÁK JELENTŐS RÉSZE (Serial,crack,miértnemjóa crack,valamint ennél a jáéktnál FADE )
  • Solt
    Nem, de valahogy az az érzésem, hogy a hasonlóság feltételezése részedről számomra nem egészen hízelgő! :D
  • Feró Flex
    Soltnak igaza van...ez igy durva.
  • DOGMAN
    Solt te nem Pedro vagy véletlenül ?

(Ha nem tudod kiaz, akkor ne vedd figyelembe amit írtam)