Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi Doom képbe vagyok 1.8ig aztán aztán már feladtam!IC gyakorlás mikor lesz?Én szombaton elutazom bálozni meg szilveszterezni<#vigyor2>
ha 1.0-ás a játékod akkor nem tudod egybõl 1.9-re tenni, elõször kell a 1.05 patch aztán a 1.08 utána pedig az 1.09 rá, a múgy a training is 1.08-al megy mivel ugyanaz a server a csata és a training is

ok király,de gyakorlás is 1.8?
IC 1.08-cal megy

ja, és ameddig még ki nem törlöm az egész könyvtárat a-zig fel sem birom normálisan rakni még1.0sem.
köszi srácok, de ezeken már túl vagyok,újrarakom és megvárom a végsõ verzsõnt,csak akartam 1kicsit multizni mert most van idõm,ez az IC meg teljesen felcsigázott magyar csapat és magyar virtus ezt vártam<#gun>
drágán adom az életem... magammal viszlek a sírba! <#violent><#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Ja mostnézem, hogy fel se megy...

wardogzombie
fõleg evóba mi?<#hehe>majd figyeld az ellenséges jármüveket mert szeretek lopni nehogy tk legyen a vége

wardogzombie
pffffffffffff<#taps>mondj még ilyeneket éhgyomorra<#crazya>

akkor is megoldom, aztán, ha jövök onlány játszani, akkor visszasírod majd azokat az idõket amikor még nem volt meg... <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

wardogzombie
próbáld emezen<#nevetes1>

wardogzombie
mod. 1.09 mint mod.ugy kezeli a kicsike!addons-t az addons-ok közé DBE-t a DBE-k közé inditóikon az asztalra és góóóóóóó<#hehe>

én ezen szenvedtem tegnap, de tiltólistán vagyunk az összes amazon-nál... 😞

www.smart-bus.hu

Aszongyátok hogy az amazon.de nem szállít Magyarországra???? Hell pont ma akartam tõlük megrendelni az ArmA-t....
Ilyen ált. akkor van, ha a beta-t rosszul inditják 😊
ArmA gyökérben van egy Launch beta patch ikon, azzal kell.

nem adom fel, csak próbálok spórolni, mert amióta megvan a dombor nyomott kártyám, kicsit túl lõttem a célon! <#idiota> LFS S2, Flaming Cliffs, IL2...

www.smart-bus.hu

help! "shaders not valid" és kampec az1.9 beta egyszerüen nem birom fel tenni,teljes könyvtár törlés aztán újra telepités 3napja szenvedek valami ötlet?QG-tom nincs az armám redeti 1.0-ás februári vétel...
wardogzombie
supergamer.hu-n van házhozviszem izébizé igaz tíz felett van

wardogzombie
<#email>KÛZDJ!!!!!!!

ColdFire
hát az gáz :l

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

a sok postai lopás miatt az amazon nem szállít hozzánk! szánalmas...

www.smart-bus.hu

ColdFire
én is 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

megõrülök... tudnám mit cseszek el!!! ÁÁÁÁ!

www.smart-bus.hu

ColdFire
hát nekem az is jó 😊

ha nem vagy doboz függõ, értsd: jó a letõltõs is, akkor a hivatalos honlapon 8000.-Ft körül kijön a letõltés...

www.smart-bus.hu

ColdFire
Ékezet?

ColdFire
😞((((

valamiért nem akarja elfogadni a címem! 😞(

www.smart-bus.hu

42nd Intruder
Elsõ 20 percet megnéztem és azt kell mondanom érdekes. Valahol csodálom ezeket az embereket, de valahol nem is lennék a helyükben.

ColdFire
nem tudok németül, szval esélyem nincs 😄
hogyha esetleg mégis rendelnél, és 10eFt alatt kijönne 1 darab GOLD, akkor megvenném...
szval kettõt rendelj 😊

ColdFire
ejj, már képek/videók alapján függõ lettem 😄

ColdFire
dehát ott vmi 35€-t ír :o

üsse kavics... küzdök! 😊))

www.smart-bus.hu

ColdFire
hátha rendelsz, kettõt rendelj 😄

az baj... az amazon.at-n 28euro a gold! 😊)) meg kéne csípni valahogy! 😊

www.smart-bus.hu

ColdFire
nemigazán 😄

én is most küzdök ezzel! 😄 nem beszél németül?

www.smart-bus.hu

ColdFire
apropó arma, hol lehet ezt megvenni? 😄

ColdFire
anno nagy ofps voltam, most akkor megveszem inkább ezt, mint hogy szorakozzak warezzal 😊

wardogzombie
1.08hoz van crack de mi már az 1.09el toljuk amihez én még nem láttam mert eredetim van.probáld ki 1.08al friss vga driver kötelezö aztán ha tetszik vedd csak meg had szaporodjunk az armahu-n<#hehe>sok sikert.

ColdFire
Vki segíthetne beüzemelni ezt a "játékot" :o
Nem tudom hogy lehet neten küldeni, csak eredetivel?
ha nem csak azzal, melyik patcht használjátok most?

wardogzombie
idézet:A film ötlete az, hogy a Nemzeti Gárda (National Guard) alakulatainak kiosztottak egy csomó videókamerát õk aztán pedig szabadon filmezték a bevetésüket Irakban. Ebbõl a 800 órányi iraki + 200 órányi, az otthonukban felvett anyagból vágták össze a végleges változatot.

A film tanulságos, teljesen más érzés úgy nézni egy Black Hawk Down-szerû jelenetet, hogy tudom, itt most nem színészkednek, hanem tényleg le akarják lõni a remegõ kamerát tartó katonát.

Ami érdekes volt, hogy az alakulat azzal foglalkozott, hogy az ellátmányokat szállító konvojokat biztosította, az életükkel játszottak az útmenti bombák miatt, miközben a Halliburton gennyesre keresi magát. Mindent a Halliburton szállít, minden az õ kezükön megy keresztül. A 22-es csapdájára emlékeztet, csak nem Milo vezeti a szindikátust, hanem Dick "Darth Vader" Cheney a fõgeciputtony alelnök.

A meghökkentõ az volt, hogy a katonák mennyire támogatták Busht, miközben nyíltan beszélnek arról, hogy ez a háború bizony a pénzrõl, meg az olajról szól.

A film utáni közönségkérdések is érdekesek voltak. Olyan kis falugyûlésre emlékeztetett a dolog. Egyrészrõl óriási sötétség a fejekben, igen, a háborútól jobb lett az irakiaknak, az USA pedig nagyobb biztonságban van (mondja a katona), jobban be kellett volna mutatni, hogy a muszlimok hogy fejezik le a fogjaikat (mondja a hard core republikánus). Persze ott van a dagadt, feminin mozgású körszakállas fiatal is, kinyúlt pólóban, aki saját állítása szerint a Zöld párt szenátorjelölje Nashvilleben és ha megválasztják azonnal a háború ellen szavaz (egy lány tapsol neki). Az érdekes, az az, ahogyan ez a párbeszéd folyt, az emberek meghallgatták egymást, nem fújoltak, nem ordítoztak és ami igazán döbbenetes, hogy komolyan vették az egészet. Szomorú a sötétség, de tetszett az, hogy komolyan veszik a demokráciájukat, és sokan gondolják azt, hogy számít, hogy mit gondolnak, hogy mit gondol a másik és hogy hisznek a rendszerükben. Ez valahogy benne volt a levegõben. Ez volt a leginkább döbbenetes és irigylésreméltó a számomra.

wardogzombie
wardogzombie
tyûha lucifer ez a film mindent visz!!!!!!csúcs a javából.komolyan mondom.<#wow2><#worship>

wardogzombie
tuti fel van

Most igazán megnyugtattatok, azt hiszem meg is rendelem németül, bár nem tudom hogy a dobozos verzió is fel van-e patchelve... de nem érdekel, legfeljebb letöltöm 😄
wardogzombie
én nemrég rendeltem és még pacholni se kellett egyböl 1.08ként telepedett a gépre.aztán még feltettem az 1.09et és kész.

igen, de van mar 1.08 es beta 1.09 is...

#ofp.hu@irknet