Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wardogzombie
Mivel félig a város felöl védve vagyunk félig pedig sik terepen figyelembe véve a többi zászló elhelyezkedését és védhetõségét javaslom a légi és tüzérségi támogatás biztosítását.Elöny viszont hogy a Dolores és Cayo közti rész sik terep ami nekünk kedvez.Mit szóltok?Azért nézzetek utána lehet nem is jó fórumot néztem.

wardogzombie
A január 5.-i war terveit elnézve hatalmas mészárlásban lesz részünk.

az ön gépében lesz a hiba, nálam nem kevés fps-el dobta meg a gémet az 1.08 hát még az 1.09

wardogzombie
de már igy is sokat javult.nálam legalábbis.

m1c1mack0
az meg csak beta ugye es nem is patch hanem mint mod fut

wardogzombie
<#taps>

wardogzombie
1.09 esetleg?

Nem vágom ezt az új patchet (1.08) egyszerûen mióta fölraktam nem elég neki a gépem, megy megy aztán be be szaggat és ált errorral kidob.
Az 1.05-el toltam eddig és ezt nem tapasztalom...
DrRadon
Ha egy Shilka és egy BMP lõ a helikopteremre, simán tudok még vagy 10 métert repülni, de aztán annyi. És tuti nem leszek stresszes, legfeljebb halott😊

Tegnap egy kicsit átalakult az egyik Berzerk parti. Három csapat lett hirtelen. Egy OPFOR, egy BLUEFOR, meg egy 3 fõs arab szekció, akik mindenkit lõttek és közben valami "allah blabla" szöveget nyomattak a hangszórókon és a chat-on is. Aztán valaki meghekkelte a térképet és vége volt a mulatságnak. Szóval terjed a terrorizmus ar Armában is.<#violent><#violent>

MaskimXul
Tudtok mutatni videót profi helisekrõl? Bfben is az a kedvencem, csak itt nagyon más az irányítás, olyan lomha a heli. Jobb, mint a megjelenéskor, de még nem az igazi. Mennyire fontos hozzá a joy? Szeretném megtanulni a repülést, aztán megyek bárkit fuvarozni szívesen <#vigyor0>
Nem keverlek 😊) Jókat szoktam röhögni amikor osztod az észt a Falcon, Lock-On, Joystick stb... topicokban! 😊) Nagyon jól informált vagy, de néha csíp a "nyelved" elég rendesen! 😊) Na de nem szemetelem szét a topicot... a lényeg, hogy veled jól járnának pilóta ügyben... remélem nemsokára én is tudok játszani online... rég voltam már bokorugró! 😊))

www.smart-bus.hu

Bucser
Szerintem te keversz engem az OFP-s bucserrel. nem egy és ugyanaz a 2😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Akkor ezért vagy néha olyan ingerült! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Bucser
El sem hinnéd.. Pláne mikor az asszony veri a fejem 9-kor, hogy "Gyere már aludni!!!!".

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szükséges paraméterek:

-gyors felfogás (ez személyes elvárás nem szeretem a hülyéket 😄)
-jó tájékozódás
-tudjál repülni mondjuk 10 méteren úgy, hogy egy shilka egy bmp2 és egy su lõ rád anélkül, hogy bestresszelnéd magad
-jó alkazmazkodó készség, ha az elõre leírt útvonalon nem közelíthetõ meg a landolási illetve ugrási zóna gyorsan tudjál találni másikat amíg a CO a bakáknak osztja a prancsot és nem ér rá hasonlókkal foglalkozni (szintén a személyes kényelmememt szolgálná 😊)

Úgy ennyi, lenne izgalomban részed bõven

Bucser
Orsó-t? helikopterrel? minek? Fly low and fast that is all you need😊 Jahh és mindig valahol dombok között.

mik a szükséges paraméterek? Azaz mennyin kell repülni? (joystickom nincsen most itt ezért hazamegyek hétvégén a kicsiért, mert a nagyot nem vadásztam még elo a dobozból. Nem is fogom jó ideig amíg nincs helyem rá.) Aztán majd látjuk. Egy két próbára elmegyek. A gond az, hogy nálunk egyenlore az asszony viseli a gatyót és elég sokszor ugranom kell a gép elol.

wardogzombie
tényleg nem ártana vki aki keni vágja ezt a röpködõs dolgot mondjuk vargosz csodálatos orsókat tud a little birddel.(néha még sikerül is neki)<#wow3>

ráz a hideg attól amiket írkáltok... alig várom, hogy megjöjjön a rendelésem! 😊 addig gyakorlok offline...

www.smart-bus.hu

Van pilóta csak láma és közösködni kell az Alpha Squaddal rajta és többnyire mi magyarok a Bravo squad speciális feladatokat kap és így már nem egyeznek az igények, ezért kéne olyan pilóta aki csak nekünk repülés ügyes ugyanis kaptunk már parancsot arra, hogy az ellenség vonalai mögött kellett gerilla harcot folytatni stb. Szal ilyenekre kell számítani a Bravo squad pilótáinak ezért nincsen 😄

Bucser
Hogy vagytok Air Assault ha nincs pilótátok?😄

wardogzombie
no mi történt mig nem voltam csak nem gyarapodik a 1st air assault?üdv all.<#integet2>

És tovább bõvíthetõ igény szerint 😊

Hát szerverfüggõ, pl ic 130 férõhelyes

Bucser
és mennyit támogat az Arma?

joebacsi
az korrekt

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

általában ~50vs50

joebacsi
és hányan szoktak lenni ezeken a csatákon?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nem,nem és mégse.
Alwares
NE Firefox-al tölsd.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

<#help>OFPHun Addon Pack 6 (beta 0.5)-ot hogyan tudum letõlteni?Mert csak egy halom betûszám jelenik meg nekem.KÖSZI
Van sztori, ennek a catának pl az hogy megyilkoltak egy emberjogi képviselõt és megtámadták mindkét fél katonáit az ezen kirobbant konfliktus következménye lesz a köv csata.

Tudjátok felkeltettétek az érdeklõdésemet! Ez az IC-ArmA dolog nekem tetszik, ilyenre vágytam már nagyon régóta! Amikor elkezdtem anno Bf2-zni akkor ilyesminek hittem, de aztán csak ritkán jött össze ilyesmi...

Sajnos mivel MMO-val is játszom (LOTRO ha érdekel valakit), meg az idõm is szûkös nem biztos hogy mindig leszek, de nagyon szívesen kipróbálnám az ArmA multit!

Általában az IC-ArmA csatáknak van valamiféle "story"-ja? Értem én ezalatt, hogy vannak szituációk, vagy mindkét fél bespawnol a pálya egy-egy pontján és egymásnak esnek?
Így van <#smile>

Bucser
SzvSZ ArmA-ban is várhatóan az fog kialakulni mint ami IL-2 esetén történt. Kialakul pár rendszeres nagy megbecsüleéssel rendelkezõ public szerver. Azután létrejön egy virtual front szerû dolog (ez az IC-Arma pont olyannak tûnik és szerintem hosszú távon automatizálható lenne az egység generálás is különbözõ rutinokkal) és akkor már csak jó hostok kellenek egy jkó kis multihoz és a profik boldogan távoznak majd a mennyekbe😊

bakvarnyu
Persze ez nem kérdéses de azért arra számítottam ARMA-nál is , hogy mindig van vagy 10-20 fullos szerver de korántsem ez volt. Na mindegy igazából ez se lényeg, legyen csak 1 szerver de az fasza legyen.

És úgy nagyjából mégis mikor próbálgattad? pl a játékosok nagyrésze amerikai illetve más idõzóna lehet õk még alszanak mikor neked játszani lenne kedved, ebbõl ne vonj le messzemenõ következtetéseket. Amúgy ez egy teljesen más stílusú játék ne is hasonltsd a bf2-höz, itt elég ritkák a "publikoló" játékosok, többnyire a klánok (akik a jobbak közé tartoznak) squadon belül gyakorolnak a saját serverükön ami legtöbbször meg se jelenik a listában és a csatákon jönnek csak össze.

Nem olyan hûderendszeres 😊 Csüt-Péntek 20.00 a gyakorlás (nem muszáj) és Szombat 19.00-22.00 a csata (ezen is csak annyit vagy amennyit akarsz)

na itt meg 130 😊

kár😞

MaskimXul
max 64
Bucser
nem tervezek rendszeres játékot mivel nincs rá idõm meló meg asszony mellet meg még nyelvvizsgára és újabb diplomára is készülök. Talán majd az ArmA2-vel😄

Bucser
egy Bf2 szerveren max mennyien játszanak?

bakvarnyu
Én ugyan nem beszéltem le senkit, õ kérdezte van-e cheat és én leírtam amit tapasztaltam.Kötve hiszem, hogy ez alapján döntene.
Szép nagy játékosszám mi? Nézd már meg hány BF2 szerver + játékos van és hasonlítsd össze ezzel.Én lepõdtem meg a leginkább amikor próbálgattam, milyen pangás van.

Ha ez komoly és érdekkell az IC-ArmA akkor mindenképpen keress meg mert pilóta kell a magyar század alá 😊

Örülök, az Ic-ArmA az International Conflict rövidítése. Ebbõl értelemszerûen következik, hogy egy nemzetközi verseny de nem klánok között ha nem a két fél (amcsi, ruszki) részvételével egymás ellen. Ezen belül vannak a különbözõ hadtestek (légierõ, légidesszant, meg a sima bokorugró gyalogság õk a Dragonok). Nekünk magyaroknak van 2 raja az Elsõ Légidesszant hadosztály kötelékében és szép sikereket érünk el, a legutóbbi csata után külön kiemelték a csata utáni eligazításon a magyar alakulatot. A scene tagjai nem tizenévesek kivétel tpM és én 😊 Mi vagyunk a legfiatalabbak. Az átlagéletkor bõven efölött van, tehát egy komoly de kellõen jófej és szimpatikus táraságra számíthatsz ha jössz velünk online játszani.
Ha már soundmodot keresel szedd le az FDF SoundModot az 1.3-as verziót, ehhez van egy hotfix ami az 1.09 patch miatt szükséges, feltéve ha ezzel a verzsönnel játszol.
Ha érdekell az IC-ArmA velem vedd fel a kapcsolatot msn-n (cím az adatok közt).

Üdv.: D00M

m1c1mack0
' meg idióta tizenévesek ' Az alberto nevezetu hulyegyerek nemtom ottvanemeg de herelt hangja hozzajarult annakidejen hogy abbahagyjam a bf2ot

Bucser
A Szívem lelkének leghõnáhítottab feladata egy jól felkészült Blackhawkal troopokat szállítani a frontra😊 Vagy éppen egy jól megcsinált, karbantartott Hindel kipakolni a népeket aztán close supportot adni<#eplus2><#hehe>

MaskimXul
Lebeszélni nem fog, tetszik nagyon a játék, most tanulgatom. Itt is fõleg a jármûvek tetszenek, meg a légierõ. Leszedtem egy csomó sp missiont, tanulgatom a dolgokat. Találtam már sound packet is, de a repcsiknek csak ugyanaz a béna, monoton, loopoló hangjuk van. Fõleg a nagy terek, szabadság meg sok jármû miatt tetszik nagyon, meg az összetettsége és a realizmusa miatt is.
MaskimXul
Gépigény nem vészes, fõleg ekkora látótáv mellett. Amúgy bf2-es vagyok, de már kezdem unni, és arma nekem már szimulátor ahhoz képest <#vigyor0>
Ott azért akadnak szép számmal csíterek, meg idióta tizenévesek, gondolom az arma nem ezeket az embereket vonzza.Ez az ic-arma mi? Valami clanbase szerû verseny akármi?
Hátazér mindig van 1-2 ~50 létszámú szerver. Legtöbbjükön vanmár fileellenõrzés úgyhogy a csítereket kickbanolja 😊
és igen, ha komoly szervezett harcot akarsz akkor www.ic-arma.com