Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

haladok... 1.05 már felmegy!! 😄 azért is felrakom!! bár csak villogna újra az UAZ-om! <#idiota>

www.smart-bus.hu

wardogzombie
rugd le a bicikliröl<#hehe>

Csak jönne már!! A héten a postás még a környékünkön sem volt! 😞(

www.smart-bus.hu

wardogzombie
na majd az eredeti!

Minden könyvtárat, /rejtettet is!/minden regbejegyzést töröltem! Több bizalmat kérek Bucser! 😊)))

www.smart-bus.hu

Bucser
Bazze mondtam már. leszeded törlöd a konyvtárat és szépen elkezded újra felrakni... ugyanis a modosított fájlokat otthagyja és a telepítéskor nem írja õket felül ezért nem tudod patchelni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Azt is próbáltam már!!!! 😞(

www.smart-bus.hu

L H Oswald HUN
Próbáld minden patch után újraindítani a gépet.Nekem is volt már ilyen problémám.

A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak.

Én feladtam uraim! Nem bírom visszatenni a játékot... már mindent megpróbáltam, de mindig "error pbo" az üzenet! 😞((

www.smart-bus.hu

abból is a kiadatlan változat

Chammy's SoundMod

nincs

Jók a képek tpM,a légitámogatás látom jól jött.Az ICmodban texturán kivül van valami más különbség az alapjátékhoz képest?
Boconadi
Nagyon jók a hangok gecc!
Mielõtt elfelejteném
IC Campaign2,Battle 5 -képek-

Van egy eladó példányom, a Supergamertõl rendeltem anno, ha valakit érdekel, ide írjon pls: [email protected]
DrRadon
Az armedassault.com honlapján a Buy it-re klikkelve kb 4400 ért letöltheted a német verziót. Csak a hitelkártya számait kell megadnod és kb. 1 óra alatt le is töltheted.
A nyelvet át lehet állítani, patch-elni nem kell. E-mailben küldik a kódokat, amivel négyszer vagy ötször lehet regisztrálni. (ennyi install)
Ha ezt túlléped, akkor kérni lehet újat (ezt írták és melegen remélem, hogy így van, mert nekem már csak egy van hátra. Hja kérem, a sok hardver változás és a sok-sok win install😞 )
Sajna a jelenlegi technológia nem engedi a tárgyak letöltését, így nem kapsz pólót, sem iránytût, de hát döntse el mindenki maga, hogy mire is van szüksége egy jó kis lövöldözéshez. <#wink>

ebay-rõl, 5500 körül van, de csak a sima arma!

www.smart-bus.hu

vmi csak elkeszult:

armaholic -> OFPEC rope

Description:
This script allows a group to disembark by 'rope' from a chopper. It doesn't require addons and is compatible with both OFP and ArmA. The script is fully commented, so take a look to see how to use it and how it works.

#ofp.hu@irknet

Bucser
A roping mod nem készült el. Tudtommal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam II
Kötélrõl leereszkedést valaki majd belemodolhatná.

Probald meg a nemetektol, vki irta, hogy 5-6 ezer kozul vette meg onnan a gold valtozatot, szallitassal. Ha tudnam, hogy honnan szerezte, megirnam, de sajnos nem tudom :/

#ofp.hu@irknet

hiba
latom hogy ez gold meg minden de nincs ennyim ra 😞

S innen letölthetõ .wmv

ALLAH AKBAR!111

#ofp.hu@irknet

repvez
m1c1mack0
Mi a problema vele? amugy ha ez nem tetszik vehetsz letoltos verziot ami olcsobb, de ezt en pontosan nem ismerem mert nekem ugye nem olyan van.

hiba
Thx ezt en is megtalaltam mar - sajnos...

m1c1mack0
Én ITT vettem, boltokba nem kaphato.

hiba
Nem tudtok vmi boltot ahol meg lehet kapni atneztem mar 3 nagyobbat de se hire se hamva?

(es eltunt a fegyver a kezembõl, ezert inkabb megvennem 😊 )

Ne hisztizzünk már kérem, addig jó míg nem kell lõni, mert tudod, hogy biztos minden jól megy <#nyes> Mellesleg szerintem az utsó félórában kijutott a darálásból bõven a kettes zászlónál nem kicsit.

Hmm Corazol.... nembaj az is jó kis CQB :>

m1c1mack0
Armahu forumon irtan infot most szombatrol.

wardogzombie
állok elébe reméljük a legjobbakat<#eljen>

ja egyenesen futottál a következõ jármûig, csak kereztezted egy másik útját 😉

Egyébként örülhetsz, hogy 2-eshez küldtek. Sas 4-gyel az 1. ponton uncsiztunk ~2 órán át. Az uccsó órában küldek 2.-höz hogy segítsünk.

Egyébként meg ez a pálya ilyen volt. Én is fölös voltam orvosként; mire odaértem volna a sebesülthöz meghalt :]

Következõ város asszem Dolores, jó kis CQB

joebacsi
beszámolókat, még 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

wardogzombie
Valamiért tök fölöslegesnek éreztem magam tegnap ic-n.

wardogzombie
Ami picit fura volt az egészben hogy kapásból megcéloztuk somatot majd a helyes utirány megtalálása után hosszan idõztünk egy kerités alatt távcsövel kémlelve az ellent,miután ugy gondoltam hogy ezt már semmi sem überelheti,kaptunk parancsot egy rejtélyes 31es számu pont védelmére ami a sivatag kellös közepén volt,bmp-k brdm-ek shilkák és t-72esek által hülyére kempelve.no gondoltam ez a hab a tortán,el is szórakozunk az odajutással a meccs végéig,amiböl perszehogy nem lett semmi,ezt követöen már tényleg az elképzelhetetlen netovábbja következett:szerezzük meg és tartsuk a pozicionkat a kettes zászlónál.még most sem tudom hogyan sikerült m16osokkal a ruszki technikák ellen,végülis nyertünk.én sem vágom hogy hogy de nyertünk és hajrá 1stAA,de hogy a saját squadleaderem vasaljon ki egy hummerrel a meccs vége elött 1 perccel,hát......Ja és állitólag én másztam elé holott egyenesen futottam a következõ jármüig.

wardogzombie
botrányos

Scottt
Február környékén lesz új konfigom nekem is aztán csatlakoznék<#vigyor5><#integet2>Sajnos ezen nem indul a cucc szóval csak OFPzni tudok..Il-2zök,lock onnal is játszogatatm,fennt van az RV is..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

rulz

#ofp.hu@irknet

Na ne üljön már le a topic!! Nem mellesleg tegnap nyertünk IC-n a magyar alakulat nem kicsi közremûködésével! <#violent>

Bucser
Patchet csak modolatlan játékon lehet alkalmazni. azaz reinstall0-ról és szépen addon könyvtárakba rendezgetni mindent különben nyavajogni. ez igazából a korai modoknál volt gond. Mostmár nem kell PBO-kat variálni nagyon.

mindkettõ international patch, az arma.hu-ról...
na akkor leszedem máshonnan újból mindkettõt...

www.smart-bus.hu

vagy különbözõ verziójú (nyelvterületû) peccseket telepítesz vagy pedig hibás a peccsed nekem is volt ilyen, pl az air.pbo-t nem tudta frissíteni, szedd le újra más helyrõl az 1.08-at

Urak! Az miért van, hogy az 1.05-ös és az 1.08-as patch felrakása közben különbözõ pbo fájl hibákra hivatkozva leáll a telepítés...

www.smart-bus.hu

wardogzombie
nekem eredeti van<#vigyor5>

1.09-nél már sirályba fadeli aki warezzal játszik 😊

wardogzombie
icre nem de gyere armahu-ra ott is jó

basszus még mindig nem jött meg a rendelésem! 😞( tört verzióval nem lehet csatlakozni addig?

www.smart-bus.hu