Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.smart-bus.hu
Már a .12 is elég jól össze volt rakva.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
www.smart-bus.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én is szívesen lennék pilóta.De sajna nincs meg eredetiben a game.
Így gyüjtögetek....Hátha.
ez kemény...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.armed-assault.hu [H.AR.C]
7600 GT alatt nem nagyon érdemes veszõdni vele
nekem 7300 GTvel éppenhogy megyeget
Dübörög a 965ös x4
Sajnos a 9600 nemhiszem hogy elég lenne az armának😞,de ha (gondolom agp-s lapod van) beszerzel egy x800-at pl, amit mostanában már 10k alatt utánad dobnak vígan elmegy a gépeden.
Dübörög a 965ös x4
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Il-2ben hozzá edzõdtem a gyorsan,alacsonyan légvédelmi tüzes melóhoz😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu