Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wardogzombie
ags-30al ami töled balra áll üresen,megnyaggatod a közelebb lévö t-72es lánctalpját amint kiugrottak te elfoglalod és mivel ugyse kell menni sehová le tudod gyürni az ellent.ha már egy t-72es se elég...........

Az a sniperes küldi sztem, akkor rosszul mondtam, az után/elött van egy olyan hogy éjszaka van, kiszállok a csónakból és le kell gyakni pár tankot. van 2 nagy tábor meg vagy 3 kisebb ammo. Mindig kiszúrnak és szarrálõnek, vagy elfogy az összes ammo és még mindig kószálnak ellenek.
42nd Intruder
Vidd magaddal a terepjárót ami a kezdõpontnál van abba van még pluszba akna és robbanóanyag. Telepítsd le az útra a robbanóanyagot, majd a terepjáróból vedd fel az aknákat és azokat is telepítsd. Ezután vedd magadhoz az RPG municióval és bújj el a hegyen úgy, hogy az érkezõ konvoj hátába legyél, így mikor a sortvezetõ BMP az aknákon felrobban felrobbanthatod a bombákat amik elintézik az Uralokat, meg a maradék egységet, ha meg hiba csúszott a számításba akkor az rpg-vel lehet aplikálni. Tömören ennyi, sok sikert :)

wardogzombie
oda sose jutottam el<#hehe>

Segítsen valaki aki még játszik ezzel és emlékszik a single playerre, hogy a 2. pályán az AT saboteur vagy mit hogy kell megcsinálni? Egyszerûen képtelen vagyok mindenkit leölni egyenként, hameg rakétákat lövök a felrobbantandó tankokra elfogy meg észre is vesznek. Bazz csak nekem ilyen nehéz???
MarkBlade
Hangulatos az biztos és megadja a szabadságérzetett is.Fõleg ez tetszik.A gyors leszálást gyakorlom hidakra hogy nehezítve legyen, néha sikerül is :D
DrRadon
Nálunk is gagyi. Ezért vagyunk idegbeteg vadállatok és ezért lövöldözzük halomra egymást. Éjfélre általában megnyugszunk.

A sört is ezért isszuk vederszám. cssssssz... egésszég vargosz sporttárs.

Joy-al kifejezetten hangulatos repkedni... fõleg helivel... :)

www.smart-bus.hu

Sanyix
Azért mostmár könnyebb picit, múltkor nyomtam egy 1 méteren 200-al, völgyekben repkedõs, fákat, épületeket kerülgetõs témát :) Már nem rángatja vissza a kurzort. viszont su-val 900-al alcsonyan repülni, az a legjobb :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MarkBlade
köszi a segítséget! Tesztelem a helit. Nem könnyû vezetni.. viszont jó nagy a játék tér ami tetszik és a terep is frankó.
wardogzombie
nálam nagyon gagyi még mindig 1.14 ide vagy oda.<#rinya>

m1c1mack0
Hát a letöltõs verzió a legolcsóbb, az ilyen 4-5k, de ebben majd segít az akinek olyan van:)

wardogzombie
aha<#wilting>

MarkBlade
Huh ez jól hangzik. Akkor körbenézzek mennyibe kerül az alap game :) addig gyakorlok repülést ami van <#buck>
m1c1mack0
Elég az alap game, a 'csata' minden héten szombaton 18:30-22:30-ig van eligazítással együtt, tréningek pénteken,csüt. este szoktak lenni.

Az alábbi csak az IC-re vonatkozik, az armahu szerveren szinte minden este van játék.

MarkBlade
Köszi szépen egyenlõre érdeklõdök csak. Az alap gama elég hozzá vagy kiegestõl kell? Illetve mikori idõtöltés lenne.. tudod cslád, gyerek függõ vagyok :) Repülni viszont szeretek..
m1c1mack0
Szia!

Jelenleg van egy pilótánk, de mindenképpen szeretnénk egy másikat is, szóval várunk szeretettel!

MarkBlade
Szi! Találtatok már embert aki helifuvaroz titeket?
Papa01
Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, elakadtam a Fedain kampány legelsõ küldjében... Egyszerûen túl sok M1-es jelenik meg és nem tudok velük mit csinálni... Van valaki aki végig tolta ezt a hadjáratot?

A másik kérdésem az lenne, ha egy katonám elszakad, és kérdezi a pozíciót, hogyan tudodm neki megmondani?

Végül, néhány küldetésben, ha térképet nézem látom, h van rádió is.. Azt hogyan tudom használni?

Köszönöm a segítséget! :)
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DrRadon
Vazz... de határozottnak teccik lenni.

editorban pl éjszaka; beírod egy initbe, hogy: setaperture 0.1

és igen VBS2-ben megoldották, hogy pl fegyver lövéskor milyen részeken melegedik, jármûveknél külön-külön stb

Vbs 2-ben mar megoldottak valamilyen szinten a ho"kepet...

#ofp.hu@irknet

Hali!

Ez a kép paraszt vakítás vagy valahol tudom használni?

http://sopronyi.photoshelter.com

wardogzombie
Egyenlöre valószinü hogy csak az Armahu-ra bár nincs sok idõm lakásfelujitás stb stb a gépem még ugyanaz szal nemtom.az 1.14 ha tényleg olyan jó akkor talán.......esetleg.Nem tudom.De asszem most nincs is hely ugyhogy csak gyakorolgatok ezt-azt.

Halott vagy Tompika! <#vigyor>

www.smart-bus.hu

jahát nem ártana

út=úr

asszem egy darabig most kussolok! <#idiota>

www.smart-bus.hu

Te meg jól ragzod a finnugrot! <#idiota> Persze ez nem mentesíti a százados út szenilisségét! :))

www.smart-bus.hu

öregedsz mikmek :P xD

Vargosz
nekem 13.456 van az gáz? <#wow3><#vigyor2><#eplus2>

www.armed-assault.hu [H.AR.C]

m1c1mack0
1.14

m1c1mack0
Eheti IC-re mégis szükséges lesz az 1.41!!

Nyugtával dicsérd a napot! <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

DrRadon
Vazz... visszajössz?<#wave>

DrRadon
A kerekes verdáknál az ilyen kanyaroknál használd inkább a billentyûzetet. Nagy sebességnél a megfelelõ pillanatban fék és iránybillentyû. Ha jól csinálod úgy beáll az új irányba mint a szög. Tiszta Need for Speed.

Na hálaistennek mostmár lessz egy geforce 9600-asom szóval azzal már valószinüleg nemfo szaggatni<#vigyor2>

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

Sanyix
Na felraktam a patchet, hát nemtudom gyorsult-e. Úgy simán nem vettem észre, eddig is very high 50+ fps(úgy látásra) volt, most is, viszont célzónézetbe még mindig belassul egy kicsit(bár lehet meg kéne próbálnom 16x AF nélkül).
A helik irányítása jobb lett, mostmár farokrotort is használ ha egérrel irányítom, és nincs kurzorközéprerángatás, viszont a földi jármûvekben megmaradt, így 5t truckal egy 90 fokos kanyar 5km út kézzel(egérrel) oldalra. Viszont repülõ még elég gyér egérrel, mert a magassági kormányt rángatja vissza még mindig.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

De megnéztem és az armed assault-nal is az ajánlott bõven megvan az oldal szerint na majd meglátom.<#crazya>

Ismerem az oldalt de a gears of wars-nal is a zöld csik majdnem max-on volt a recommened-ben és mégis annyira szaggatott hogy inkább hagytamis pedig eredetiben vettem meg.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Asszem leszedem a demot azzal gyorsan letudom tesztelni.

Hát kösz az infót, egy próbát megér<#szomoru1>

wardogzombie
1650em van háááát nem egy hejde de ha a peccs olyan mint mondják még jó is lehet

m1c1mack0
Az a x1550 milyen kartya? nem hallotam meg rola, de szerintem szedd le a jatekot warezban peccseld 1.14-ig es nezd meg.

Hello szerintetek ezen a gépen menni fog szaggatás nélkül a játék:dualcore2 2800mhz 2giga ram ati x1550 tudom hogy a videokártyám szar de ha esetleg valakinek van ijen kártyája az elmondhatná a tapasztalatait.

1.14 oszt ennyi...

www.smart-bus.hu

wardogzombie
1.08tól felfelé mi a paccselés menete mostanság? a sorrendre gondolok

várni kell ArmA2-re

pooh
a celeronhoz jött a 7900-as, még nem tudom megéri e, új gépet venni az arma miatt, majd ha úgy látom hogy jó irányba fejlõdött ezzel a peccsel akkor veszek másikat

wardogzombie
alszok rá egyet<#smile>