Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MAN T.G.A.
tudna vki segiteni hogy tudom hasznalni a kuldetesszerkesztot?
nincs manual a file-ok kozott igy eleg nehez rajonni...
vagy esetleg vmi link?
minden info erdekel..
koszonom!
Seven-Four-Seven--Heavy
Vessétek össze😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
bár inkább azt mutatnák milyen egy szétlõtt házfal meg egyéb fontos dolgokat.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
- játékos váltás (1-ben is bevezetett team switch)
- a 320 km2-es Chernarus igazi adatokon alapul
- éjjel/nappal váltakozás (ez aztán hûde nagy hír)
- kb 50 fegyver és jármû (T-90, Mi24 stb)
- sok új fegyver (Saiga 12 sörétes puska, Colt M1911)
- élethû ballisztika
(hmm ez a sörétes vajon mûködni is fog, vagy egy sorozatot lõ mint OFP-ben? 😊 )

Én azt szeretném kérdezni hogy ebben a játékban hogy van a multyplayer?
Ilyen battlefield féleségben hogy van egy viszonylag nagy pálya és azon kell gyilkolászni?
Vagy úgy hogy pl egy egész ország vagy egy egész kontinens van benne és azon kell ilyen kijelölt pontokat foglalgatni?
Vagy hogy?
Valaki mondja el légyszi...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
- Jobb teljesítmény
- Külön Dél-Sahrani
- Egy új játékmód: Warfare: küldetések és valós idejû stratégia keveréke (CTI?)
- Egy új egység (hogy mi azt még nem tudjuk)
- Május közepe fele jön ki.
(tehát kb év végén)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu