Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincsenek... 😞
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
mindenki jöjjön aki egy jó kis lövöldözésre vágyik.
részletek armahu hent topikjában.
Tudom hogy a supergamer.hu-n kapható az Arma de valaki nemtud valami olcsóbb helyet ?
Vagy ha valakinek van egy felesleges darabja az érdekelne <#vigyor2>#vigyor2>
Köszöntem!
TeamSpeak-re is szükséged lesz, különben kickelünk!!!! 😄 😄
www.smart-bus.hu
Köszönjük... <#worship>#worship>
Hogy tudok felmenni az Arma.hu szerverre? Van e valahol valami leírás?
www.smart-bus.hu
A végén befektettem egy ARMA Gold Editionba.
A www.armedassault.com -on találtam online vásárlási lehetõséget, ezek közül egy ami itthonról is elérhetõ és angol nyelvû programot lehet megvenni. Bankkártyával kifizettem, reggel elkezdtem tölteni (kb. 3,5 gb.) este már játszottam.
Kicsivel (kb. 500 ft.) olcsóbbra jött ki mint itthon megvéve, igaz nincs doboz és DVD, de legalább nem kellett várni.
www.armed-assault.hu [H.AR.C]
FFAR és irányítatlan géppuskatûznél valóban idegesítõ, de ez van..
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Dübörög a 965ös x4
Tudna valaki ötletet adni, hogyan lehet megváltoztatni az oldalkormány effektet helikopternél és repülõgépnél. Nagyobb sebességnél nincs oldalkormány helyette csûrés/bedõlés tapasztalható. Ez nevetséges, már az OFP-ban is jobb volt a repmodell.
Youtube-on van egy "ARMA yaw redux" videó ott jobban mozog a heli a függõleges tengely körül nagyobb sebességnél. Esetleg valami MOD megoldás van a problémára ?
THX
HAVE A BANDIT DAY !
www.smart-bus.hu
Nincs mit... ha nem sikerül szólj, ha tudunk segítünk... (pofozkodni is! <#nyes>#nyes>)
www.smart-bus.hu
1.: Driver uninstall
2.: Újraindít csökkentett módban.
3.: Driver sweeperrel leszedni minden Nvidia driver maradványt!
4.: Újraindít és a legfrissebb driver felrak. ( Érdeklõd meg az Nvidia topikban, hogy a kártyádhoz melyik a legjobban bevált driver. )
Mielõtt ennek nekiállsz, azért nézd meg, hogy más játéknál is ezt csinálja-e! Illetve nem árt egy víruskeresést lefuttatni...lehet, hogy valami trójai zabálja a géped...
És végül az 5. pont: Pofozd fel azt aki a 9800GT-t rád sózta! <#hehe>#hehe><#kuss>#kuss><#integet2>#integet2>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nemtudja valaki hogy honnan tudnám beszerezni az Arma: Armed Assaultot ?
Elöre is kössz.
http://sahraniradio.armedassault.eu:8000 (pl Winamp -> Ctrl + L)

Gondolom azt, hogy 40%-ban vagy objektív.
Nem tetszett neked az ArmA? Nem tudtál megtanulni lõni vele? Nem tetszett, hogy kaptál egy golyót a fejedbe és összeestél, pedig mindent úgy csináltál mint a Rambo-ban. Feladtad? Szar ügy. Biztos azért, mert gyík vagy...
www.smart-bus.hu
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
www.smart-bus.hu
Csak gyikok jáccák, és ku*ára ki állnak mellette mert tudják, hogy szar.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
A nemsokára megjelenõ A.C.E. mod újabb szûrõ lesz...
www.smart-bus.hu
Csak itt a hsz-ek 90% nem a megjelenéskori "nem indul a warez" jellegû
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
www.smart-bus.hu