Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Ha én és Solt optimisták vagyunk,Tempike meg pesszimista akkor te vagy körülbelül a realista szemlélõ ennek a játéknak😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sracok. Arma jelenlegi verzional, 1.14 es vegleges patch kiadasa utan, a botok meg siman keresztulsetalnak az epuleteken, es fejreallnak a technikai eszkozokkel. Ezt napi szinten tapasztaljuk, ugye ? <#wow3> Tehat a realitasok talajan maradva az elvarasom az uj jovevennyel szemben mindossze annyi, h valoban jo volna itthon a tecsoban megvenni 8 ropiert legkesobb marciusig. Valszeg egy uj gepet kell hozza osszeraknunk, de meg igy is tele lesz "paranormalis jelensegekkel". Es ha szerencsenk van, a kiadast koveto negyed even belul felpatchelheto lesz egy - a mostani elvarasokat kozelito - elfogadhatobb szintre.
De mindezek mellett amit lattam a videokon, le vagyok nyugozve.
AKAROM !!! <#violent>

<#smile>

www.smart-bus.hu

Scottt
Ha ezt is egy Arma 1.0 szinten adják ki(a visszajelzések alapján eltudom képzelni)akkor biza egy díszbozos ammos-ládában rejtõzõ arma 2-t hajlandó vagyok feldugni a seggébe, hogy gondolkozzon el...

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Optimista vagyok! 😊 Az ArmA sokat javult a pecsektõl... de, ha ezt is ArmA 1.0 szinten adják ki, akkor az eddig megszerzett tudásomat ellenük fordítom! 😄

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
Szerintem már nem is lenne sok értelme kiadni, mivel aki játszik vele multiban az már rég megvette a supergamer-es verziót, vagy a letöltõset.

Sanyix
Ja mellesleg pont erre a játékra lenne jó a egy fasza kis dx 10.1 vagy legalább 10 támogatás. (nem ilyen foltozgatot rakunkbele seder4-et azt elnevezzük dx10-nek). Instancing 2.0 és tesszaláció használatával, nameg a geometry shaderekkel deszép gyors és jó dolgokat tudnának csinálni... bár tény, hogy nem gtx nvidia kártyákkal siralmas teljesítménye lenne, dehát van ati lehet venni 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
aztán felébredsz. A ofp is rohadt optimalizálatlan volt... nem javult az arma sem. Arma2 szted fog? 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

vandyke
Szép napot mindenkinek!

A második részre igen, de az elsõt egyszerûen képtelenek vagyunk megszerezni, pedig idén karácsony elõtt akartuk kidobni, de mindig lepattint az kiadó különbözõ indokokkal.
Az elsõ részrõl annyit kell tudni, hogy egy angol kiadó megvásárolta a jogokat a Bohemia Interactive-tól, de valamiért nem akarják odaadni nekünk <#szomoru1> Pedig már mindennel próbálkoztunk. No, mind1 nem adjuk fel. <#ravasz1>

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

DOGMAN
Ehhej akkor ezek szerint mégis meg tudtatok egyezni jogtulajdonossal...
Jöhet majd egy tiszteletpéldány 😄😄😄😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

TitaniumRR
EZ - nagyon szépnek és hangulatosnak hat!
EZ - kötelezõ, amint megjelenik.
EZ - király és nagyon várom.

<#wink>

Captain Sonar 2024 Remake

Scottt
Te vagy a Haditechnikai szagértõ😊
Radon: most miért lõtted le a bemelegítõ poén?😊Új kezdõdött volna a beavatás,most át kell dolgoznom a terveket😞

DrRadon
A késes fószerek ellen többnyire igen 😊

Nem, de úgy illik...

[NST]Cifu
Az használ? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DrRadon
A felavatási szertartás Paraiso-ban lesz a Döglött Shilka nevû kocsmában. Golyóálló mellény legyen rajtad.

<#szeret>
koschwarz
igen én is erre gondoltam, mármint hogy végre nem összedõl négy lap, hanem igazi rombolás történik... 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Scottt
Valaki a másik topikban kijelentette, hogy te OFP párti vagy szóval itt maximum kritikusi állást tudok ajánlani.
De ha többiek közkegyelemre itélnek akkor még sokra viheted ifjú padawan😊

[NST]Cifu
Épületet lerombolni már az OFP-ben is lehetett, bár nem volt túl meggyõzõ (kártyavár volt, hajszálvékony papírlapokból). Elvileg ígérték, hogy itt már sérülés alapú lesz. A videóban lévõ épület-összedõlés sajnos nem látható elég jól ahhoz, hogy egyértelmûen véleményezni lehessen, ezt látjuk-e...

[NST]Cifu
A fene. Ki kell harcolnom valami ArmA státuszt is... :Ð

koschwarz
a belsõ nézetû animációk nagyon ott vannak. jól láttam, hogy épületet is lehet rombolni??? jó lenne.

bízom benne, hogy az olyan misszióknál, ahol elvileg kiképzett kommandósokkal együtt nyomulunk (single-ben), azért nem lesznek annyira "bénák" mint pl. az arma kiegjeiben, mert azon sírtam, amikor állandóan lelõtték õket. nevesített NPC-ket simán ledarálták...

Scottt
Igen,egy MEU rajt vezetünk majd.
Hát akkor ez egy Operation lesz és akkor nem tudsz belekötni.
Egyébként is te OFPII bíboros vagy,ne köss bele az Arma II-be😊

bakvarnyu
ötér odaadod? <#hehe>

42nd Intruder
7990HUF? Kötelezõ darab lesz!

[NST]Cifu
Amennyire én olvasgattam a híreket, interjúkat és fórumbejegyzéseket, nekem az jött le, hogy egy USMC MEU érintett csak a játékban. Valóban volt és van is példa arra, hogy az US ARMY és az USMC egységek közösködtek, de ez általában katonai akciókra (Operations) szûkül, amikor az adott harcterületen mind US ARMY, mind USMC egységek harcolnak.

Az US ARMY BCT és az USMC MEU is azonos alapelvre (kombinált erõ, harckocsikkal) épül. Egy "magányos" US ARMY harckocsizó egységet beosztva látni egy MEU alá... hát valószínûtlen.

Természetesen ki lehet találni mindenféle háttérsztorit arra, hogy most mégis ez történt, de akkor meg ott van a kérdés, hogy a MEU saját M1A1-esei merre lébecolnak? 😊

Scottt
Én nem akarok új monitort talán Zsolti vagy Joe akar.Én örülök, hogy a gépre van elég keret😊

Tényleg itthon is lehet majd kapni,szal Zéró tolerancia lesz a warez ellen.Kivéve ha nagyon gagyi lesz,de reméljük nem lesz az😊

Lehet csak bebeszélem magamnak de szvsz,amikor mi az egyik társunkat cipeljük az elején,a háttérben felrobban valami és akkor a háttérben lévõ katona lehasal aztán meg felugrik(gondolom a robbanás elõl)
Nekem tetszett a trailer.

Cifu az nem lehet, hogy csak mi vagyunk tengerészgyalogosok de attólmég a sereg tevékenykedhet melletünk és az õ m1a2-sei voltak a videóban😊

armahoz van tört server?

Hát én örültem volna, ha mutatják az élethû átütés rendszerüket (pl .50kaliberûvel átlõnek egy falon vagy homokzsákon) mert ez így nem túl sok új grafika meg fegyverfüggõ anim rendszer. A híres microAI-ból sem látszott semmi 😞
Bár ez a rázkódás sprintnél meghogy a hempergésnél nézet is hempereg nagyon jó.

vandyke
felraktam a hd tarilert 😊
hd trailer

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Nekem a Gold Edition( Zlatá Edice <#vigyor2>)van meg. Ahoz járt egy igényes térkép, ami azota is ki van függesztve nálam. Ez nemcsak poén meg ereklye kategoria, hanem valoban jol használhato. Jobban átlátod a távolságokat mint a monitoron kapcsolhato térképen, amit nem tudsz egy határon tul kifelé zoomolni már. De ha a második részt itthon 7.990,- meg tudom venni, es csak egy DVD lesz a csomagban, akkor sem fogok sirogörcsöt kapni az elkeseredéstöl.

[NST]Cifu
Már megy, nekem legalábbis lejátssza.

Rövid vélemény:
Az erdõ, a füst, fekvõ pozícióból lövésnél a csõtorkolat elõtt felverõdõ por nagyon jól néz ki. Az animációk alapvetõen továbbra is jók, bár például a futás még mindig kicsit karótnyelt pozitúrás. Mondjuk a fegyvernemek fegyverzetére még mindig nem figyelnek. USMC - oké. Fegyverek, MV-22, UH-1Y, AH-1Z oké. De szegény M1A2 TUSK-ot miért kellett mindenáron bepaterolni... <#rolleyes>

Itt a HD vid bár még nem lehet leszedni

És lesz ebbõl is ilyen CE amihez adnak pólót meg dobozocskát meg térképet? 😊

Óóó... kettõt veszek! <#crazya>

Innentõl kezdve viszont zéró tolerancia a warezzal szemben! <#gun>

www.smart-bus.hu

koschwarz
<#taps><#taps><#taps>

[NST]Cifu
Ez tényleg nagyon baráti. <#eljen>

uHs Gerzson
Az nagyon jó ár köszi az infót <#taps><#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

vandyke
Jó reggelt mindenkinek!

Igen, az összes hipermarketbe, online és szakkereskedésbe lehet majd kapni. Ára 7990 Ft lesz.

Most viccen kívül, az 1 annyira optimizálatlan volt, hogy, ha a következõ részt normálisan megcsinálják ilyen téren, akkor nem lehetetlen, hogy nem fog nõni a gépigény...

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
Így volt!!! és már nagyon várom az 2-õt, mert az 1-nek túl nagy a gépigénye.

Negatív vagy... lehet, hogy az FPS meg fix 250 volt! <#smile>

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
Hát a látótáv nem volt nagy annyi látszik...

Hát ez ilyenen készült: Core2Duo 6750 2.66 GHz + GF8800GT/512 + 2 GB RAM. Kérdés, hogy mennyi volt az FPS?

Ilyen kis felbontáson biztos normálisan futni fog! Falcon totyikban láttam a monitor terved! Meg ne vedd annyiért! <#shakehead>

www.smart-bus.hu

Scottt
TMP mármint ez volt a minimum?😊
Mert az ajánlott az az qórkad,2x4gb ram,meg crossfirébe 4870x2😊
2,5ghz Dual Core,Sapphire 4830,meg 2 gb ram,szóval picsán rugom õket ha nem fog futni med-highbe 1024en(csak 17colos sima monitorom van szóval én ebben játszok)

😄

3 GHZ körüli kétmagos, plusz 8800GT-vel aszondják szépen fog menni!

TPM genyó vagy...

www.smart-bus.hu

kórkvad, 4GB RAM, 2x8800 Ultra

Scottt
Gépigényt tudsz mondani?^^