Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
De mindezek mellett amit lattam a videokon, le vagyok nyugozve.
AKAROM !!! <#violent>#violent>
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A második részre igen, de az elsõt egyszerûen képtelenek vagyunk megszerezni, pedig idén karácsony elõtt akartuk kidobni, de mindig lepattint az kiadó különbözõ indokokkal.
Az elsõ részrõl annyit kell tudni, hogy egy angol kiadó megvásárolta a jogokat a Bohemia Interactive-tól, de valamiért nem akarják odaadni nekünk <#szomoru1>#szomoru1> Pedig már mindennel próbálkoztunk. No, mind1 nem adjuk fel. <#ravasz1>#ravasz1>
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Jöhet majd egy tiszteletpéldány 😄😄😄😄
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
EZ - kötelezõ, amint megjelenik.
EZ - király és nagyon várom.
<#wink>#wink>
Captain Sonar 2024 Remake
Radon: most miért lõtted le a bemelegítõ poén?😊Új kezdõdött volna a beavatás,most át kell dolgoznom a terveket😞
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De ha többiek közkegyelemre itélnek akkor még sokra viheted ifjú padawan😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
bízom benne, hogy az olyan misszióknál, ahol elvileg kiképzett kommandósokkal együtt nyomulunk (single-ben), azért nem lesznek annyira "bénák" mint pl. az arma kiegjeiben, mert azon sírtam, amikor állandóan lelõtték õket. nevesített NPC-ket simán ledarálták...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hát akkor ez egy Operation lesz és akkor nem tudsz belekötni.
Egyébként is te OFPII bíboros vagy,ne köss bele az Arma II-be😊
Az US ARMY BCT és az USMC MEU is azonos alapelvre (kombinált erõ, harckocsikkal) épül. Egy "magányos" US ARMY harckocsizó egységet beosztva látni egy MEU alá... hát valószínûtlen.
Természetesen ki lehet találni mindenféle háttérsztorit arra, hogy most mégis ez történt, de akkor meg ott van a kérdés, hogy a MEU saját M1A1-esei merre lébecolnak? 😊
Tényleg itthon is lehet majd kapni,szal Zéró tolerancia lesz a warez ellen.Kivéve ha nagyon gagyi lesz,de reméljük nem lesz az😊
Lehet csak bebeszélem magamnak de szvsz,amikor mi az egyik társunkat cipeljük az elején,a háttérben felrobban valami és akkor a háttérben lévõ katona lehasal aztán meg felugrik(gondolom a robbanás elõl)
Nekem tetszett a trailer.
Cifu az nem lehet, hogy csak mi vagyunk tengerészgyalogosok de attólmég a sereg tevékenykedhet melletünk és az õ m1a2-sei voltak a videóban😊
Bár ez a rázkódás sprintnél meghogy a hempergésnél nézet is hempereg nagyon jó.
hd trailer
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Rövid vélemény:
Az erdõ, a füst, fekvõ pozícióból lövésnél a csõtorkolat elõtt felverõdõ por nagyon jól néz ki. Az animációk alapvetõen továbbra is jók, bár például a futás még mindig kicsit karótnyelt pozitúrás. Mondjuk a fegyvernemek fegyverzetére még mindig nem figyelnek. USMC - oké. Fegyverek, MV-22, UH-1Y, AH-1Z oké. De szegény M1A2 TUSK-ot miért kellett mindenáron bepaterolni... <#rolleyes>#rolleyes>
Innentõl kezdve viszont zéró tolerancia a warezzal szemben! <#gun>#gun>
www.smart-bus.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Igen, az összes hipermarketbe, online és szakkereskedésbe lehet majd kapni. Ára 7990 Ft lesz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mert az ajánlott az az qórkad,2x4gb ram,meg crossfirébe 4870x2😊
2,5ghz Dual Core,Sapphire 4830,meg 2 gb ram,szóval picsán rugom õket ha nem fog futni med-highbe 1024en(csak 17colos sima monitorom van szóval én ebben játszok)
TPM genyó vagy...
www.smart-bus.hu