Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
A vodka nem minõsül harci drognak? xD

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Ezzel az a bajom, hogy akkor akár a Crysis Warfare is lehetne az ACE alapja, mert a motorja annak is megbírná (állítólag). Csak persze kevésbé egyszerûen modolható.

Hiába, a BIS rohadt sokat köszönhet a communitynek, de azért le kéne szokni arról, hogy belõle élnek meg. 😊

Na ez ütött XDDDD

joebacsi
meg vodkával 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nem hiába mondják, hogy ACE az ArmA2 jövõje 😄D

Scottt
Mert ahogy Solt pajtásom mondta Molnibalage a tanácsadójuk😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Lehet, hogy a Molnibalage a tanácsadójuk! 😄 😄

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Persze, ezzel semmi bajom nem lenne, hiszen milyen felemelõ érzés lehet, amikor egy (akár) 40 éves helikopterrel sikeresen kilõsz egy vadonatúj és méregdrága harckocsit. Tanulják csak, hogy nem csak a harceszköz, hanem az alkalmazási körülmények is számítanak. 😊

Csak valahogy már unom, hogy szegény "keleti" oldal úgy néz ki mindig, mintha a katonai lõtéren már céltárgynak kiállított eszközöket vonszolták volna vissza és kalapálták volna ki, hogy mégis legyen mivel harcolni. A "nyugati" oldal ezzel szemben olyan, mintha egy kísérleti egység lenne, ahol még a festés sem száradt meg a jármûveken, és a személyzet a használati útmutató PDF negyedik oldalán tart még, de ott is csak azért, mert az elsõ két oldalon csak képek vannak, a harmadik oldalon meg a gyártó cég logója.

U.N.A.L.M.A.S.

Miért kell egy ACE packhez hasonló cuccot megvárni, hogy valami értelme is legyen a játéknak, miért nem képesek alapból megcsinálni ezeket a fejlesztõk? <#fejvakaras>

A technikai hátrányt pótoljuk tehetséggel <#eplus2>

[NST]Cifu
Szépek a képek, le a kalappal... a grafika elõtt.

De ahogy elnézem, a normális játékegyensúly megint hiánycikk lesz. F-35B, UH-1Y, AH-1Z, M1A2 TUSK vs. alap Szu-25, Mi-17, Mi-24D és T-90A.

Az egyik oldal még rendszerbe se állt gépekkel, a másik meg jobbára kivénhedt harceszközökkel... <#wilting>

Icebird
A repcsis nagyon ott van!

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Miénk a megtiszteltetés, hogy kicsit hozzátehettünk mi is <#worship>

Mi köszönjük! <#worship><#finom>

vandyke
Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, akkor a második dobozkép lesz.

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

[NST]Cifu
Tömören: Spatel kikelt az ellen, hogy a CM az OFP2-õt úgy hirdeti, hogy az OFP hivatalos utódja, illetve folytatása. Véleménye szerint a CM-nek ehhez nincs joga, hiszen az OFP játékot a BIS fejlesztette, minden az enginehez kapcsolódó jog az övé, a CM csak a játék nevét birtokolja. Így a hivatalos folytatásnak a BIS által fejlesztett ArmA és ArmA 2 minõsül, és a CM megtéveszti a vásárlókat.

Személy szerint felesleges sárdobálásnak tartom a dolgot. Aki az OFP nevet ismeri, és az alapján dönt egy játék megvásárlása ügyében, az úgy is ismeri már az ArmA-t, és a háttérsztorit. A tény meg ettõl tény marad, a CM birtokolja az OFP nevet, és névhez kapcsolódó jogokat. Bár lehet, hogy a szétválás annyira fájdalmasra sikerült, hogy most ott próbálnak a CM-be rúgni, ahol csak lehet. 😊

bakvarnyu
igényes<#eljen>

angolul tudóknak: Marek Spanel nyilatkozata OFP névrõl... @ hiv. fórum (majd késõbb talán lefordítom, most nincs idõm)

ha április elõtt jön akkor hamisítok egy idõsebb személyigazolványt 😄

Épphogy játszhatsz majd vele! 😄

www.smart-bus.hu

hmmm és 18+-os lesz...

AHhhhhhhhhhhh <3 <3 <3

második bár már elmúlt 5óra...

Eddig 10:1 az állás az alsó kép javára! Gyerünk Uraim, kezetekbe vehetitek, alakíthatjátok a jövõt... páratlan alkalom! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Második,az elsõ túl GI Joe-s azzal a pofával a jobboldalán^^Szóval a második😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

repvez
nekem is a második.
Esetleg meg tudod erösiteni azt a megjelenési dátumotami ami lentebb volt?
juni 26.
[NST]Cifu
Pozitív megkülönböztetés a gesztus miatt. 😊

Amúgy nekem especiel a felsõ tetszik.

Az alsó! <#taps>

"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."

2.

Hogthar
2 . jobb szerintem<#eljen>
Második nekem is 😊

\"WE BOIL AT DIFFERENT DEGREES.\" Ralph Waldo Emerson, US philosopher and poet, 1803-1882.

Ez valóban szép gesztus, ebben az esetben legyen az alsó! 😉

Valamint megkérdezném, hogy fa, vagy kõ szobrot faragtassunk-e neked? 😄

www.smart-bus.hu

m1c1mack0
Én értékelem 😊

Felülrõl a 2.(szerintem).

uHs Gerzson
Második <#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

vandyke
Köszi 😊 reméljük így lesz. De...Engem ért az a megtiszteltetés, hogy eldöntsem melyik legyen a magyar borító. Arra gondoltam (szép gesztus), hogy titeket is megkérdezlek, hogy melyiket szeretnétek jobban. szóval pls 1 v 2?
THX 😊

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Ha egymás mellé teszed õket, akkor a szélsõ! 😄 Egyébként hulla mindegy...talán az alsó valamivel jobb... Viszont, ha már választásról van szó, akkor én azt választom, hogy a rajta olvasható felirat ne csak reklám szöveg legyen... 😉

www.smart-bus.hu

Nekem a második. 😊

vandyke
sziasztok!
gyors kérdés 17:00-ig. Melyik tetszik jobban a két kép közül?

Kaszi46
használj infra led-et, annak nincs fénye, freetrackhez tökéletes.

*Posse*T.W.D*

Hogthar
én még csak az egy lámpássat tettem össze, péntekre veszek eszközöket hogy meglegyen a 3 lámpás és a mozgásommal kihajoljon😄
pontosabban aki össze akarja állítani a következõkre van szüksége, házi módra természetessen(bár az az igazság bárhogy lehet ahogy a Kreativitásunk megengedi😄) kell 3 bicigli lámpa vagy led, de szerintem lámpát érdemessebb mert az erõsebb és nappal is müködik, kell 5 köteg zagasztó(nem folyékony) és egy nagyon gagyi sapka, a bézbolzapka talán jobb is mert megtartja valamin😄,

jah ez a gond vele, hogy nem sok játék használja ki pedig nagyon jó, fõleg a Helinél tetszett hogy letudok nézni és auto huvert se kell használni soha így.
A "szabadságfokozat" játék függõ... teljesen sajnos kevés játék használja ki egyelõre! ArmA is csak 4 irányt támogat... IL-2 is csak modokkal támogatja teljesen, de az sem az igazi...

A legjobb az FSX-ben, és a DCS-ben...

www.smart-bus.hu

Solt gyári TrackIr-t használ! 😄

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Mind ismerjük az ilyeneket, a hivatalos megjelenési dátumnak hiszünk. Másnak nem, akkor sem, ha maga XVI. Benedek pápa jelenti be. 😊

Amazonon már elõ lehet rendelni a II-t. (Jún 26? :S)

A lényeg lemaradt:
ha oldalt mozdulsz, akkor kihajol oldalra az ipse(ha kicsit mozdulsz, akkor kicsit, ha nagyobbat, akkor jobban) így két billentyû felszabadul

Van ennek négy ledes verziója is, úgy mind a 6 szabadságfokot érzékeli.
Il-2 fórumon megtalálod, ha jól emléxem ott olvastam.

Vargosz még a mai napig is használja asszem...

DrRadon
Ja, közülünk a Solt használta, de nagyon mentek a muslincák a fényre, meg a szitakötõk a szkópon keresztül 😊

Hogthar
Nem tudom ki tud róla én most raktam össze egy trackIR Webkam segítségével és csak egy kislámpát kell felerõsítened a fejedre és elindítani a free Traker nevû programot és a fejmozgatásoddal körbetudsz nézni, miközben az egérrel mozgatni a célkeresztet, ajánlom mindenkinek az arma 2 szer nagyobb élmény így😄
teszkó gazdaságos 😄

Hmuda
Nem, ez egy noname valami. Most nem szedem szét a házat, hogy megnézzem a gyártót. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun